Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Kipróbáltam a Strong 8102+ t. Talán a menüje és távja jobb mint a wayteqhd-95 RF-nek. talán érzékenységben is egy kicsit más, a wayteq minden antennaállásban fogott jelet viszont szakadozott folyton, nem lehetett nézni, a strong elégg háklis volt hogy merre áll az antenna de amikor beállítottam majdnem folyamatos volt a kép, ritka volt az akadás. ( egyszerű valami Hama szobaantenna a balaton déli partján)
A médialejátszója viszont nem mindent olvasott amit a wayteq, viszont tudja az afd-t.
Bármilyen tv-re kötöttem azonnal ment hdmi-n és scart-on is, nem úgy mint a wyteq.
Sajnos nem tudom melyiketet válasszam, mert ez próbára volt nálam. Valamit venni kell, de egyik sem tetszett igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest