Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yipp
tag
válasz
MaciLaci1970 #10134 üzenetére
Na igen, nem akartam elvenni a kedved a saját programjátol meg másnak sem, de nekem nem működött valami fényesen, de biztos nem hangolódtam a progi stílusára. Nekem azt csinálta például, hogy a TV képet úgy adta ki, hogy 2cm-es sávra nyomta össze a magasságát, míg a szélessége meg teljes volt. Szóval nem működött, de mivel én PVR-ként távirányítóval szeretném használni a jövőben, ezért ez nem zaklatott fel túlságosan.
A telepítésről: ne tedd be a CD-t, mert azon a 2010-es driver-ek vannak. A dobozon sem fogsz látni semmi említést arról, hogy C tuner is van a kártyán. Töltsd le a honlapról a legújabbat, és a lejátszóból is (ha azzal is ki akarod próbálni). A régi driver nem látja a C tunert!
A hangolásról: állítsd be a QAM és bitrate dolgokat a szolgáltatónak megfelelően. Ha nem találsz semmit, akkor keress rá egy konkrét ismert frekvenciára persze a megfelelő paraméterekkel. Én ezzel szórakoztam a legtöbbet, de a Mediaportal keresőjével.
A windows-os telepítéssel nem volt gond. x16-os slotban is működik nekem.
A előző kommentben írt progikat érdemes átnézni, én nem ismerem őket.
(Most mindigtv üzemmódban használom T-ként az adott antennával.)
Az EPG-ről: nekem a Mediaportal csak sokadik indításra töltötte be, és a tv-serveren is be kellett jelölni, hogy mindegyik adóhoz szedjen EPG-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini PC
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- SSD kibeszélő
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Synology Ds418j Nas
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest