Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikachu24
aktív tag
Ha pont olyan a csatija + 12-18 voltos akkor jó.
Én vásároltam egy monitort még régebben és ahhoz kaptam egy univerzális laptop tápot, és én azzal szoktam használni.Jackal2 Én először egy autó töltővel próbáltam, és ki írta hogy túl sok áramot kap. Vagyis baja nem lesz tőle.
Szerk.: Aszem leégettem az Imax B6 Minim Ventilátorját a 24 volttal. :/
-
Jackal2
senior tag
Volt aki IMAX B6-hoz elfelejtett tápegységet venni mint én és emiatt itthonról vett
? Milyet vettetek? 12V 5A-sat, ami 60W-t tud? (kb. az ad le 50W-t hatásfok szempontjából nem?) Ha jól látom külső mínuszos.
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
borontemate #8690 üzenetére
én! meg is jött, ahogy kell!
-
Imy
veterán
válasz
borontemate #8690 üzenetére
Gearbesttel van egy garis ügyem, és 29$ helyett 200 pontot akarnak adni. (drón 5-8 méter után elvesti a jelet)
Egy másik tételt kifizettem egy hete, nem adták fel, írtam nekik, és feladták aznap, de kép amit szoktak csinálni sehol sem.
Szóval ha gond van, akkor nem korrekt banda kicsit sem...
-
borontemate
újonc
Sziasztok!
Első quadomat tervezem megvásárolni.
Mjx x101et néztem ki - sajnos gearbest-en nincs EU stockon (összes többi Mjx van)
Kérdésem, hogy valaki rendelt már innen EU warehousebol ilyen quadot? nem vagyok biztos benne hogy érdemes várni arra hogy lesz.BG-n EMS szállitással lehet kérni (5e HUF) de itt tartok a vámtól. Ugy már nagyon nem érné meg inkabb vennek egy Tarantula X6 ot EU ból.
Aki kinából rendelt Mjx x101 - volt aki nem fizettett vámot?
-
evoleo001
újonc
Sziasztok! Ma én is beálltam a sorba
Kezdésnek egy Syma X5SC Explorers 2-vel. Rögtön neki is estem a távirányítónak
A gyári 2cm-s drót helyett kapott egy normális 5dB s 2.4 Ghz antennát (Ami egy régebbi TP link routerből származik). Egyenlőre előjáróban ennyit
-
csmat
senior tag
válasz
molnigee #8684 üzenetére
Xiaomi Yi FPV kábel minek van ilyen csatlakozója
-
molnigee
aktív tag
808 #16 kamerát keresek, itthon, vagy eu raktárról nem tud valaki?
http://www.banggood.com/808-NO_16-HD-120-Degree-Mini-Camera-Module-7g-p-82197.html
Innen már vámköteles ugye? -
csmat
senior tag
Ez valóban FPV lenne? akkor wifi-s? Nagy csodát nem kell gondolom várni tőle, de szobába a hosszú téli estéken el lehet vele lenni ? Tudom a H8 mini az ideális, de abban nincs camera, meg van otthon egy CX10 mókázni.
Amúgy a CX10-et (nem cx10A) is kell/ lehet kalibrálni? múltkor megpróbáltam mindkét kart jobb alsó sarokba lehúzni, ha jól emlékszem nagyon hamar elkezdett villogni de amíg lehúzva tartottam, nem hagyta abba a villogást.
-
csmat
senior tag
nem ide akartam, sorry
-
Hurkafej
aktív tag
válasz
Teréz Atya #8672 üzenetére
Aha, kezdek rájönni akkor. Először azthittem, hogy azért van 4 gomb, mert a 4 motort külön lehet szabályozni.
Akkor ezek szerint a jobb oldali kapcsolókkal lehet a bal-jobb, előre-hátra trimmelést megoldani.
A bal alsóval a forgást lehet, a kijelző mellettivel pedig a gázt?
Ez a bizonyos headless funkció hogy működik? Azt tudom, hogy az iránytűt körbefordításokkal lehet kalibrálni, de hogyan tovább? -
Jackal2
senior tag
Roa Parkour 280 racer, Flysky táv, 2300KV motorok, CC3D FC, 11,1V 2300mAh.
Érdekes racsing gép 70.000-ért. Mondjuk elég csúnya
-
kimista
aktív tag
EZ az aksi milyen?
Capacity(mAh) 4900
Config (s) 3
Discharge (c) 20
Weight (g) 352
19 eur.. -
Hurkafej
aktív tag
Tud valaki U807-hez használati útmutatót?
A plusz funkciói érdekelnek, és a trimmelés. Ha valamelyik irányba trimmelek, akkor kicsit a tengelye körül is mozdul. H8 minin nem volt ilyen baj, mert ott ugye csak 4 irány van. -
Jackal2
senior tag
Mindig érdemes nézni. Tavasszal is lesz +3hónapos csúszás, akkor meg azért nem veszel mert júniusban jobb lesz?
Olyan ez mint a laptop, mindig lesz egy következő hét amikor még olcsóbb lesz mint most vagy ugyan ennyiért lesz egy jobb.
Vegyél valamit beltérbe, azzal nyomulsz március-áprilisig, jól feledzed magad, aztán veszel valami nagyobbat.
De egyáltalán te videózni akarsz? Ez már kiderült? Mert nálam pl. ki, hogy én nem nagyonHelyette racsing
Mellékesen miért tetszik a CX-20? Mert az az első elérhető áru brushless kamera kopter? Mert ha tovább nézed, akkor találsz majd valami más paramétert, amiben megint a legolcsóbb lesz a legjobb
Az első brushless kamera kopter, nagy akksival. Az első brushless kamera kopter follow me funkcióval stb.Szóval először azt döntsd el, hogy mennyit szánsz rá. Na ehhez képest vegyél valamit, ami 1/5 annyi és próbáld ki, meg gyakorolj, mert ez sokkal többet ér, mint bármi.
Az emberek hajlamosak érzelmileg megidelogizálni a döntéseiket, én is így voltam ezzel
Szóval fölösleges sietni.
-
Imy
veterán
válasz
Teréz Atya #8666 üzenetére
Hát én is tavaszra tervezem. Addig az U807-el elleszek, illetve a szobacirkálómmal, ami úton van.
De akkor nem is érdemes nézni, mert tavaszig sokat fog változni a paletta árban, és kínálatban? A CX-20 tetszik, de ha olcsóbb lesz mint most nem fogom bánni. Télre nem veszem meg, mert tényleg nincs olyan idő se, illetve bele kellene tanulnom a vezetésbe.
De igaz a headless módot még az U807-en sem próbáltam, lehet könnyebb lenne vele?
-
Teréz Atya
senior tag
Nem akarom rontani a kinai cegek uzletet, csak nem ertem h mindenkinek miert most lett olyan surgos gepet rendelni Kinabol. Karacsonyra mar nem jon meg az ido meg meg egyre ergyabb lesz.
Ha fagyni fog akkor az akku annyit fog erni mint egy lepkefing, ha ilyen lucskos ido lesz, akkor meg az influenza fog terjedni. 3 honap alatt meg lecserelodhet a negyed paletta.
A most nagy slager Eachine 250 Racer szeptembertol kaphato, a majdnem killer ar/ertek aranyu JJRC X1 meg ket hete. Meglestem Banggood-ot es mult het ota 3 uj masina jott, koztuk az iDrones 1, ami nagyon ugy nez ki h a DJI Phantom ellen kuldik.
A WLtoys-nal 3 eve meg a katicara hajazo 3 axis gyro-s palcikalabas V939 / V929 volt a slager (Jackal2, innen a katica a tavban), most meg az FPV-s V686G meg az FPV-s mikrokopterok.Tehat nem ertem mire fel ez a nagy sietseg. Nem kotekedes akart lenni, es lehet hogy az is benne van h beteg vegyok es elvonasi tuneteim vannak.
-
Jackal2
senior tag
kb. 600 grammot, de akkor mint a lajhár úgy mozog. 200-300 grammal még nem veszít érezhetően az erejéből. Ez pont egy gimbal+kamera+FPV szett súlya.
Azt nem tudom, hogy neked más ér-e többet
Ha visszalapozol, párszor bevágtam a cikkeket, amikben összeszedtem az alternatívákat, de itt a link.
Vegyél egy 3D Robotics Solo-t, mert az szerintem itt senkinek nincs
-
Jackal2
senior tag
válasz
Teréz Atya #8661 üzenetére
Köszi
Szeretném, ha a minta ilyen kicsi is maradna
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Jackal2 #8650 üzenetére
Witz akart lenni, ugy latszik nem talalt be.
Nagyon lehet, hogy egy rosszul sikerult batch-el van dolgod. Gondolom az egyik soron az egyik, a masikon a masik felet gyartjak. Ting-Lee Tang-Lee-t meg pechedre oda soroltak be amibol kaptad a motorokat.
Tul kicsi mintad szamossaga, hogy abbol szignifikans valoszinuseget tudj levezetni.Robotporszivot tesztelt mar Zoly.
Allitolag a tengerimalac tulelte.Es meg valami. Asszem jegelem a JJRC X1-et. Egyre tobben szamolnak be par repules utani motorhalalrol, vagy arrol, hogy gond van a fordulassal, az egyik foszernak meg behalt az 5V-os regulatora.
Az osszes eddigi olcso brushless gepnel kiderult h kilog a lolab. -
Jackal2
senior tag
Teljesen offtopic: rendelt már valaki robot porszívót Kínából? egyáltalán van értelme az egésznek? Rohadtul nem találok egyetlen tesztet sem róluk.
-
Jackal2
senior tag
Inkább úgy mondanám, ez IS a gyengéje
Vegyünk valami brushlesst, oszt kész
Akinek kell Cheerson CX-20, most találtam Tiny Deal Spanyol raktár 59.000. Ennél olcsóbban még nem láttam.
-
dajdaj
tag
válasz
Jackal2 #8631 üzenetére
Pedig a fogaskerék a gyengéje. Amikor leesik és telemegy földel a fogaskerékház,amit ha nem minden esés után szeded szét a házat és fogkefézed szerte szana akkor homok, fű és retek stb. kerül a gépezetbe. Olyankor akad a szerkezet, amint láttad szétszedve a motort az a kis vékony érintkező pedig szétég az erőlködéstől. Plusz a tengelyt is feszíti a fogaskereket közé szorult szutyok. Ha zárt lenne a fogaskerék háza az sem lenne akkora baj, max a súly ami pluszban terhelné a szekeret, na DE mennyi is az annyi? Lófüty... Ki van ez találva rendesen fogyasztóbarát a cucc
Amúgy meg mit is várunk ezért a pénzért, ez a játék ezekkel a gépekkel motorcserélgetős nem csak repülni de szerelni is meglehet tanulni -
Jackal2
senior tag
Nagyjából ezek vannak 150.000-ig.
Ami nincs benne: Blade QR 350, használt Phantom, nagyon nagy mákkal Iris+ vagy Parrot Bebop (500$-ig de ez utóbbi kettőben nem érdemes reménykedni
)
-
Pikachu24
aktív tag
Ha jól gondolom ez ír posta lesz.
Szerintem nincsen baj a 17track-al, valóban az ír posta weboldala nem jó. https://anpost.ie/
Ha jó lenne az oldal akkor itt keresném:https://track.anpost.ie/
Amúgy mivel a vége IE ezért lehet tudni hogy ír postal.
-
Jackal2
senior tag
válasz
Teréz Atya #8645 üzenetére
Ezt nem láttam, de én is erre jutottam Dajdajjal, amikor szétszedtem, csak ezzel egy a baj: ez nem válasz a jelenségre, hogy miért CSAK a piros-kék motorok haláloznak el? Ugyanis ők az eredeti helyükön voltak, ezek lettek kicserélve fekete-fehérre polaritás megfordításával, mert már csak ilyen volt tartalékban. Szóval ha igaz amit írsz, akkor még gyorsabban kellene pusztulnia a fekete-fehéreknek ezután, mert azt tettem a piros-kék helyére.
Na de arra mi a magyarázat, hogy CSAK a piros-kékek halnak? (na jó, egy fekete-fehér is na de az még mindig 5:1).
Egyébként jó fej vagy, hogy egy 4000-el ezelőtti hozzászólásra mondod, hogy nem olvastam
-
Imy
veterán
Milyen nagyobb koptert érdemes megvenni, ami elbír egy gimball-t és egy 70-90gr súlyú kamerát.
CX-20 az egyik, a másik pedig a Flying 3D GPSVagy még mi mást érdemes nézegetni?
Késöbbiekben lehessen hozzá szemüveget vagy monitort venni, amin látszik, hogy merre repül.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Jackal2 #8631 üzenetére
Es meg is van a baj. Ha 2 drot volt, akkor a tobbi elegett. A kefek ahogy a kepen is latod meg vannak cserelve forgasiranynak megfeleloen. Forditva is be lehet kotni oket, de nagysagrendekkel gyorsabban kopnak. Ezert lehelik ki olyan gyorsan a lelkuket a 3D kopterrek brushed motorjai.
-
Jackal2
senior tag
Én még nem mertem semmit rendelni a Gear Besttől, elmondom miért:
- ha kisebb összegű alkatrészt akarok (vámérték alattit), akkor Banggood vagy HobbyKing (pl. akksi)
- ha EU raktárból rendelek olcsó koptert, akkor Tiny DealAmire jó lenne a Gear Best, az a nagy értékű, nagy kamerás kopter EU raktárból (Cheerson CX-20, XK Detect, Wingsland Scarlet) de mindenki annyira szidja, hogy az durva. Van akinek itt a fórumon jelenleg is 3 vitás ügye van velük folyamatban (ugye Jackie?
), ezért én egyelőre távol tartottam magam a dologtól.
A "get it free" lehetőségük hol működik, hol nem. Próbáltunk egymásra rakni pl. Cheerson CX-20-at és nem jelent meg a fiókban (mondjuk a gép megjött
), ehhez képest meg egy másik gép igen
Szóval mint ha nem úgy működne, ahogy kellene vagy bénák voltunk.
Szóval nekem nem igazán volt miért onnan vennem semmit, mert ha Kínából kell rendelni, a szállítás egyszerűen röhejes (pl. milyen az, hogy az MJX X600 árának 1.5x-se volt a szállítás, más boltból meg ingyen jön), szóval vannak ilyen dolgaik, amivel én nem akartam vacakolni.
Persze az igazság mindig az, hogy az esetek 90%-ában meg fogsz kapni mindent, mert ami megjön azt senki nem írja le, ezért a sírás mindig sokkal többnek tűnik. Csak nehogy a 10%-ba essen bele az a gép amit 100.000-ért rendelsz
-
-
TromF
tag
válasz
Jackal2 #8637 üzenetére
Aktualis tapasztalat van a gearbesttel kapcsolatban? Mult heten renedeltem az EU raktarbol, szerdan megjeloltek a csomagom elkuldottkent es kaptam egy kamu tracking numbert. Termeszetesen az ugyfelszolgalat elerhetetlen, hiaba igernek 24 oras valaszadast. Elmeletileg hozzam 1 nap alatt ide kellene hogy erjen a UK aruhazbol, szoval elofordulhat, hogy azert kaptam kamu trackingot, mert fel sem adtak meg?
-
Jackal2
senior tag
válasz
DisRespect #8635 üzenetére
Dobtam egy PÜ-t részletesen leírva
Majd nézd meg.
-
wyattthoearp
tag
válasz
DisRespect #8635 üzenetére
A gyári kamerája drága, de legalább nem is jó.
Célszerűbb sportkamerát rárakni, gopro felfogató jár hozzá gyárilag. -
DisRespect
csendes tag
válasz
wyattthoearp #8624 üzenetére
Köszönöm!
Jól értelmezem ezen a gearbest-en hogy a kamera nem alap felszereltség? -
Jackal2
senior tag
válasz
MukkeRr #8629 üzenetére
20K-ért nem kapsz Tarantulát, kivéve ha EU rakárból hozod be Gear Bestről. Syma mint ha lenne 15-ért Tiny Dealen EU raktárból. Ha nem akarsz kamerázni, akkor szerintem ne ezeket vedd, hanem valami csapatósabbat.
- Nihui U807
- XK AlienMindkettő 20 alatt van. A Tarantula ellenfelei méretben MJX X101, Syma X8
Ehhez képest a Syma X5 egyel kisebb, szóval nehéz párhuzamot vonni.
-
Jackal2
senior tag
Vettem egy 90 forintos fogkefét a tisztításra, nagyon bevált
Előtte órás csavarhúzóval pucoltam, na az ezer év volt, ezzel meg két suhinás és kész.
Ha igaz lenne, hogy a fogaskerék a gyenge pontja, akkor egy teljesen tiszta motor mitől rossz? Ráadásul mindegyik kék-piros, gyanús a dolog, hogy ott valami el van keffentve. Tudod amikor szétszedtük, láttuk, hogy nincs benne szénkefe, csak két Z alakú drót, amin átfolyik az áram, na arra tippelek, hogy a piros kék és a fehér fekete ugyan az belülről csak fordítva forrasztják fel a két pólust és egy irányba forognak a kommutátorhoz tartozó "szénkefe" utánzatok és mivel nem szimmetrikus, ezért a piros kék előbb megy tönkre.
Abban igazad van hogy ez a félig zárt megoldás a legrosszabb. Mert szét kell szedni és ugyan úgy bele megy a dzsuva, mint ha nem lenne rajta de legalább nem is hozzáférhető
UI: megpatkoltam a motort amin elengedett a forrasztás.
-
MukkeRr
tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok és az lenne a kérdésem,hogy a Syma X5C vagy a YiZhan Tarantula X6 lenne a jobb választás?
Kamerát nem használnék,vagyis a kamera nélküli változat lenne a jó.
Kint használnám,nagy kertünk van.
Vagy ha ezek közül egyik se akkor melyik lenne a jó választás max 20 ezerig?
Előre is köszönöm! -
enter02
csendes tag
-
peestheee
tag
magas feszültségű vezeték környékén repülve az bezavarhat a jelbe?
sikerült elveszíteni az x5c-met, kirepültem a házak fölé a mezőről, erre elvesztette a jelet, repült egy darabig, aztán lezuhant valamelyik kertben, de azóta sincs meg
-
wyattthoearp
tag
válasz
DisRespect #8623 üzenetére
CX20, szerintem.
-
DisRespect
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkodom drón vásárláson olyan 70e-ig. Mit ajánlanátok? Amire használni szeretném: turázások, családi összeröfenések rögzitése. Amit eddig néztem: x8g vagy használtan dji phantom 1, de ugye erre még kell egy kamera. Milyen tipusokat nézzek még meg? -
szacsee
nagyúr
válasz
Jackal2 #8620 üzenetére
Na chaten elértem őket, náluk is van spam mappa, így inkább chateljetek.
Aztán lehet a jó angol tudásom miatt valamelyik kedves munkatárs bedobta a levelem oda.Megjött a mini és a táv.
Odaver mind a kettő.
Mivel ez az első repülő drónom gyors reakcióra leszek kényszerítve ahogy elnézem.
Ha visszaírnak bg-ről akkor lehet szétműtöm a syma x5-öt hátha meg lehet javítani... két ünnep között jó lenne csapatni vele. -
Jackal2
senior tag
válasz
Teréz Atya #8617 üzenetére
Banggoodrol jön már egy zacskónyi
Csak még kódorog a postán.
-
kimista
aktív tag
válasz
marciart11 #8614 üzenetére
Ehhez kell még monitor is. Lattam a cx20 képeidet a blogon, írd már össze légyszíves h mit használtál fel konpletten (a legkisebb kabelig is, ami neked lehet h elfekvoben van 10 és nem gondolsz rá) koszi
-
Imy
veterán
U807-hez egyetlen egy spare partot nem látok, még pedig az a részt, ahova az akksi megy.Minden mást lehet venni. Más esetleg nem talált? Mert ha nagyobb akksit vennék bele, akkor azt átszerkeszteném, ha lehetne kapni...
-
Jackal2
senior tag
Azt, hogy elvileg ha a kopter elfordul, akkor is megmaradnak az irányok és nem cserélődnek fel. Én még értelmesen működőt nem láttam
Ma Marciarttal pont ilyesmit gyakoroltunk, hogy a kopterlt áthúzod a fejed fölött, miközben megcseréled egy 180 fokos fordulással, így a fejed fölött át kell váltanod az irányt is úgy, hogy a kopter ne álljon meg, hanem szépen tovább repüljön.
Igazából meg kell tanulni normálisan repülni és kész. Erre meg ezek a brushed gépek teljesen jók.
-
Jackal2
senior tag
Újabb tapasztalatok MJX X600-al kapcsolatban:
Allien: az 1200mAh-s akksi nem fér bele. Leszedtem az akkumulátor tartót és kivágtam alóla a műanyag részt, így belefekszik a testbe, de így is csak velcro szalaggal marad a helyén, szóval ezt el is lehet vetni (én megtartom, de azért na, elég durván szét kellett gányolni). Az üzemidő érzésre kb. 1.5x-nő de nem volt időm még mérni, viszont súlyra sokkal több, érződik, hogy rosszabbul repül, de még elfogadható kompromisszum.
A gyári akku súlya 39 gramm
Az 1200mAh akku súlya 67 gramm, vagyis +28 gramm, viszont középre esik a plusz súly. Ez kb. annyi többlet mint az akku ajtó+propeller+talpakA motorokat nagyon eszi és nem csak nekem. Lett egy donor gépem, azon is pusztul. Alapvetően két dolog miatt:
- fogaskerék közé bemegy a dzsuva és megszorul a mechanika
- tönkre megy a motor nagy ütéstől
- van néhány motor ami néha megy, néha nem....Jelenleg 5 db motor van ami nem jó, ebből:
- 3 db-ot az enyémen cseréltem
- 1 db-ot a donor gépen
- 1 db bizonytalanEz sajna elég nagy baj, mert én azt hittem, hogy az intenzív használattól halnak, de sanszos hogy nem
Mindegy, a donor fogja most etetni a fő gépet, aztán meglátjuk, mi lesz a story vége.
A karok törnek síkban, az illesztésnél, ezért ide érdemes felcsavarni 1-1 ragasztó csíkot, így csak hajlanak, de nem törnek. Ilyenkor viszont a kar behajlásánál hajlamos középen kifele hajlani, ezért előbb vagy utóbb ott is meg kell ragasztani.
A poén az, hogy így is jól repül
-
jony77
tag
Én ezt egy syma x5c -vel ,és annak gyári kamerájával rögzitettem!
Persze ufó nélkül
[syma x5c video]
A jello effect is müködik rajta rendesen -
stinky14
csendes tag
Kb semmi
Dront igazából tanulni vettem, komolyabbat ne törjem majd össze. Kamerát pedig fpv irányítás gyakorlásához. Ahoz még megfelel.
Elmúlt két repülésnél megszakadt a jel, a gép meg elrepült. Sokkal kisebb távolságnál, mint amit bír.
Ez mitől lehet szerintetek?
Wi-fi antenna van a távirányítón. -
kimista
aktív tag
válasz
marciart11 #7908 üzenetére
Ha megvenném a Syma FPV kit-et, a kamera helyett valahogy be tudnám lőni, hogy a YI-ről jöjjön a kép AV out kábellel?
-
molnigee
aktív tag
Miskolcról van valaki esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi haladó szinten
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest