Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
Ez is szóba jöhet. Csapágyak, fém tengely, illetve a fogaskereke is felül vannak, mint az U807-nél.
(#9691) Jackal2
Ahogy írtam nem fontos nekem egyenlőre az időjárás miatt...várok a jó vételre türelmesen. Esetleg ha a lentieken kívűl van még jó gép 25 és 40cm között, akkor jöhet. De a V686-nál csak jobb érdekel.
Amikre várok:
U807 legyen EU raktárról, vagy Kínából de akkor 22-25$ között
X250 sem rossz, tehát vagy EU raktár, vagy 36$ maximum kínából, habár nem sokkal jobb mint az U807, de a csapágyazás ez melleltt szólna
X600 EU raktárból legyen, vagy kína max 36$-ig, mert nem merem, hátha áfát kell fizetni, mert ha 45$-ra rájön a 27% ÁFA és 2000Ft posta, úgy már 64$ lenne, annyit nem ér nekem, 2db U807 ára... -
trident1
tag
válasz
Teréz Atya #9696 üzenetére
Na ilyesmire gondoltam,nem gond hogy drágább valamivel de nem kell kinából rendelgetnem a motorokat meg fogaskerekeket.Elvileg.De látszik rajta hogy tekintélyes brushless moci van rajta.
-
Allien
veterán
válasz
Teréz Atya #9692 üzenetére
Nem kell mókolni, hiszen Futaba kompatibilis.
Elég "csak" egy olyan távot venni hozzá...
-
Teréz Atya
senior tag
-
cris78
őstag
Hát ez meg, meztelen quadcopter?
-
Teréz Atya
senior tag
Kivancsi voltam, de az alap tavval doglott hal, ha veszel hozza egy normalis WlToys tavot vagy hekkelsz hozza egy Devo 7e-t akkor meg siman kijon egy Dromida Omnius vagy Latrax Alias.
Akkor meg U807, kalap, kabat. 27 dolcsiert vettem akcioban.@ Jackal2 - XK X350 Stunt - az faja egy gep, de hogy teljesen ki tudjam hasznalni tudnom kene acro mode-ban repulni, az meg k*va nehez.
-
Jackal2
senior tag
Nem tudom, nézd át az oldalakat. De mire eldöntöd, megveszed-e leállítják a gyártást
Szerintem nem azon a 3 dolláron múlik, mert ha igen, akkor úgy sem lesz pénzed bele motort venni
Már írtam, hogy nekem vám nélkül bejött az országba, pedig 33EUR-nál drágább volt.
@Tromf: Engem érdekelne, de sajna a Nihui U807 sportosabb, a nagyobbak meg más távval mennek, szóval ha veszek egy XK-t az Stunt vagy Detect lesz
-
Allien
veterán
-
Allien
veterán
Ráadásul, ezeket az olcsóbbakat nyugodt szívvel neki állsz bütykölni, így bele jössz egy kicsit a gányolásba, trükközésbe, meg ilyenek, és amikor szintet lépsz, és Neked KELL össze szerelni a runneredet, már nem esel 2ségbe.
(lásd a totyikot, mennyien keresnek pl motorokat, akksikat a gépükbe). -
ViZion
félisten
+1
Sokan írtuk már, nem tudom miért nem hiszik el, h gyakorolni, kezdésnek az olcsó, "eldobható" drónokat érdemes venni. 12,5k-ért volt a Syma X5C, erre tökéletes. Mire belejövök, igaz, h kell motort meg ezt-azt cserélni, de nem lesz 20 k-ba a "tanulópénz". Drágábbat odavered betonnak és ha nem vagy szerencsés, akkor arra is lehet költeni erősen. -
Imy
veterán
válasz
Jackal2 #9661 üzenetére
Nem félek, de ha nem sokat bír a motorja, akkor jobban jár az ember egy brushles-el, mert abban nem megy tönkre a motor ilyen rövid idő alatt.
X600 még azért mindig benne van a pakliban, csak lenne valami normális áron. Habár nem sürgős, mert most meg havat és mínuszokat mondanak, olyan időben úgy sem repkednék. -
Büszke
csendes tag
Hali.
Megtaláltam az MJX X800-at, amit 1 hete vitt el a szél.
Én 2, max 3 szomszéd távolságban keresgéltem.
Kiderült, hogy több mit 10 szomszéddal arrébb ért földet kb 600 méter.
Nem tört el semmije, szépen túlélte a kitérőt.
A néni aki megtalálta, azt hitte szentjános bogár világít a kert végében
Amíg tanulás fázis megy, rakok rá 20m damilt, meg ráírom a tel számot, címet. -
Jackal2
senior tag
Jah igen, csak ennyit a motorokról: 7.6 dollár 4 db MJX motor, szóval nem egy észvesztő dolog etetni a gépet.
-
Jackal2
senior tag
válasz
trident1 #9667 üzenetére
Mert az pénzbe kerül és nem vennéd meg.
Allien: én úgy nyomom, mint ahogy a Dakarban, hegyen völgyön át. Finomkodni van még 4 másik
Ez amolyan teszt drón, szét fogom szedni teljesen, mert kell a blognak az infó, meg tesztelek rajta csapágyakat, propellereket, inkább egy 10K-s gépen derüljenek ki a gondok, mint egy 50.000-esen
De a 10 moci akkor is sok.
-
cyber86
őstag
válasz
Zarándokland #9664 üzenetére
dec 22. óta van meg és Professional. [link] Neked melyik van?
-
trident1
tag
válasz
Turbobacsi #9666 üzenetére
Gyerekem meg van érte őrülve de ha ilyen gyakran kell cserélni az alkatrészeket...
Miért nem tudnak olyan kis drónt tervezni amin nincs kamera hanem csak birná a terhelést? -
trident1
tag
válasz
Turbobacsi #9651 üzenetére
Szia!
A motorok adják meg magukat?
Egy nekem is kuka lett.Csájnából rendeltem hozzá négyet.
Érdemes cserélgetni az alkatrészeket vagy csak egy belépő drón egy magasabb kategória felé? -
Allien
veterán
Nyápic, majré gép.
Meg amúgy is! Te nem érted, mit ír? Szana-széjjel hajtja azt a nyamvadt koptert, földhöz csapatja, élvezi is ráadásul. Akkor hol a hiba? Jaaa, hogy pár motor bekrepál??? Hát nem leírta, hogy a többi is, más márkánál ugyan ez a helyzet. Akkor? Rossz az MJX X600? NEM!
SŐT! Ha ilyen sokat kibír, amit kap Tőle, akkor kifejezetten ajánlott kategória.
Igaz, én nem reptettem még összesen 10x se, de mondjuk működik minden rajta még, és érdekes, még motort sem cseréltem rajta, pedig az is megérkezett már.
-
Teréz Atya
senior tag
En meg csuszda alatt, felett reptetem az MJX X600-at, tripla backflipp. Osszesen 1 kiegett motor es egy megrepedt talp amit szo szerint osszedrotoztam. Az is igaz, hogy a legkemenyebb kikepzest a Dromida-k es U807-ek kapjak.
Kiprobaltam U807 motorral az MJX X600-at. Felismerte, bindelt, majd kis gazadasra atfordult a gep, 2 sec utan lekapcsolt, erzekelte h bibi van. Valszeg a 3,7 voltos motor sokkal nagyobb kV ertekkel rendelkezik.
A Syma 5.8G FPV kamerat vissza akartam kuldeni mire kiderult, h a kis hatotav a nem megfeleloen belott csatorna miatt van. Jo csatornan kb 70-80 m megvan siman, tovabb nemtom h megy-e mert lemerult.
Reptetni a Dromida-val nem sokat tudtam mert meg van gyengulve az egyik motor, kamera nelkul meg rohogve repul. Kameraval kiter a rossz motor iranyaba, aztan foldet fog a 3. perc utan. Addig viszont rohadtul gyors meg kameraval is. Szvsz tul gyors, tehat az MJX X600 marad low rate-en FPV-zni.A Syma FPV-t talan reklamalom, mert a felvett hangon olyan szintu zugas van h normal hangeron nem lehet hallani ha valaki beszel. Viszont a kep minosge kint ok, sotetben csikoz.
-
Saccco
nagyúr
Egy párat még el fogsz repeszteni, mire beáll a csuklód a megfelelő erőre. Esetleg megoldás lehet egy nyomatékkulcs.
-
jony77
tag
válasz
SpydeR3412 #9617 üzenetére
most cseréltem proppot ,és túl húzhattam mert 15mp repülés után a naza pirosan kezdett villogni(biztos beremegett) így leszálltam!megnéztem,majd egy jó gázfröccsnél szétrobbant a propp!Még a földön volt a copter,de azért ugrott egy fejest!
-
Allien
veterán
válasz
Jackal2 #9641 üzenetére
Ma én is reptettem az x600-t, de zárt térben, kb 4x4 méteres helységben. Mondjuk, csak a rep időt teszteltem, semmi pörgetés, csak kicsi jobb-bal fel-le, ilyesmi. De olyan kis helyen meg lehet fogni a mozgását, hogy bekaki. Direkte rá rontottam vele egy konyha bútorra, és szinte pár centin belül (mondjuk max fél méter full sebességről) meg lehet fogni. Egyedül azt nem szerette, ha totál levettem a gázkart, majd miután el kezdte a zuhanást, felnyomtam. Ehhez neki nem volt elégséges kb 2 méter, lekoccolta kicsit a talajt.
Persze semmi baja se lett, TERMÉSZETESEN.
Viszont, a külön rendelt landing gear NEM jó hozzá, szerintem az X101-sét küldték Aliexpressről. -
Jackal2
senior tag
Nah hogy valami pozitívat is mondjak: Megjavítottam az MJX 600 egyik döglöttnek hitt motorját
Repültünk 3 akkunyit, erre bedöglött egy másik
A WLtoysal is repültünk elég nagy szélben, áttoltam Expert (100%) módra és annyira bedönti a gépet, hogy simán lehet vele széllel szemben repülni, nagyon élvezetes
Barátnőm öccse reptette, végig röhögött, azt mondta nagyon király, kell neki egy ilyen
Szóval az FPV verzió helyett meg kell venni az alapot és nagy akksira kell átmodolni és tolni neki
-
molnigee
aktív tag
válasz
Teréz Atya #9650 üzenetére
Hát nézd, visszakaptam 16k-t, ingyen megismerhettem ezt a típust. Ebből a pénzből vehetek egy új symat 15 körül van most, vagy valami mást. Van itthon h8 mini, azzal elleszek télen, aztán majd veszek valamit ha jó idő lesz.
-
molnigee
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap megadta magát egy motor az Auchan x5c-n, kb 4-5 órát repültem vele. Visszavittem a boltba, mivel azt mondták 6 hó garimivel cserélni nem tudták, vissza kaptam a vételárat.
Kedves hölgy azt mondta ma már a 8. visszahozott x5c. Szóval akinek auchanos van, vigye vissza nyugodtan, meg se nézték, egyből kérdezte hogy rossz motor? Igaz így bukó a dron is, de legalább ingyen volt. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
peestheee #9644 üzenetére
Pont jelvesztes miatt tortenik. Hogy maszkoljak a kis hatotavot a kopter ismetli az utolso utasitast 2-4 s-ig. Csinalj antenna modot a tavra mint en a H8 mini tavjara.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
kimista #9634 üzenetére
Nagyon tetszett, de sok darabnak van jelvesztese, ESC doglese. Az a jo h 4 ESC van 1 lapon, ha 1 kimulik vehetsz egy uj ESC lapot.
Meg par darab hulyen fordul. Meghuzod oldalra a kart, erre mintha gumikotelen huznak, kezd el fordulni, majd ha elereszted meg fordul egy kicsit pluszban. Erdemes lesz varni a V1.1-re. Ja, es Tinydeal-en van hozza mar alkatresz es a tavon mar van LCD.Dafuq? Ez meg mindig fejlesztes alatt all?
-
cyber86
őstag
Igen 4 giga kb. Engem azért zavar, mert én elindítom a földön a rögzítést és utána küldöm is fel és amíg bírja az aksi addig rögzítek csak zavar, hogy ő feldarabolja a felvételeket és nem én vágom ki ami nem kell :S
szerk: Ja meg ezt írja ki de közbe tudok rögzíteni vele [link]
-
peestheee
tag
ha lekapcsolom a távot, attól még ugyanúgy megy tovább abba az irányba amerre szökött..ilyenkor automatikusan lehúzom a bal kart, de nem reagál rá..
az x5c-nél is ugyanez volt, jelvesztés után magától megy az egyik irányba, és csak nagyon messze esik le..szerencsém volt, mert a h20-at sikerült most megtalálni, de ez borzalmasan idegesítő dolog..
nem igazán értem a működés logikáját, mikor van ez hogy elszökik és repül magától, és mikor zuhan le?
a h20 is lezuhant úgy 50 méter magától repülés után, de nem azért mert lemerült az aksi..jól érzékelem hogy ez az elszökés nem jelvesztés miatt történik? -
kirkri
addikt
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy a gyerek kapott egy Yu Xiang 668-Q5 mini quadcoptert.
Sajnos három nap elteltével az egyik motor megadta magát, nem forog. Nem szorul, szimplán csak nem működik. Szétkaptam a koptert, hátha csak a vezeték forrasztása engedett el, de nem. Gondoltam veszek hozzá tartalék motort, de ehhez a típushoz nem találok. Mennyi esély van rá, hogy ha veszek egy pár CX10 motort, az jó lesz hozzá? Kinézetre ugyanaz, egyelőre méreteknek még nem néztem. -
Jackal2
senior tag
Most vidéken vagyok, szóval majd ha haza mentem, kísérletezek. Persze ez is viszonylagos, mert 55 felöltésen vagyok túl, 440 percet repültem, ami nem rossz, de akkor is sokallom a motor halálozást a két gépen.
De pl. az anyaga a testnek sokkal jobb mint a WLtoyson és ami a legfontosabb: JÓ REPÜLNI az MJX X600-al, nem ilyen kis tücsök pöcs a levegőben. Lehet az lesz a vége, hogy veszek még egyet, és a már végig próbált változtatásokkal alapból felszerelem:
- nagyobb lábak
- réz fogaskerekek
- golyós csapágyazás
- szivaccsal bevont motortartó karok (de lehet csak simán leragasztom és kész, nem melegszik szóval...
- sok fölösleges csavart kibaszkodom belőle, olyan lehetetlen helyekre tették hogy az már fáj
- 5040-es propellerre átállok hogy legyen több erejeAztán repkedek boldogan és kész
-
Imy
veterán
-
peestheee
tag
kezd elegem lenni a jelvesztősdiből..
megjött a h20, kimegyek vele a mezőre, fél perc után, 5 méterre tőlem magától kilő az egyik irányba, irányíthatatlan, és eltűnik az erdőben..mi ez?!
-
tibibi
őstag
-
Jackal2
senior tag
Upgradelem, úgy hogy még repülök vele, amíg megy, aztán ennyi, alkatrészt szétosztogatom
akkukat eladom, vagy felhasználom valahol és veszek egy új gépet.
Jah azt nem is mondtam, tegnap olyan faszipántosan nyitottam ki a gépet, hogy beleesett az egyik akksi egy vödör vízbe, hova máshova
Nem mertem utána használni, szóval rám jár a rúd.
Imy: már 20x szétszedtem, ugyan az a baja, mint az összesnek, a motor mechanika és az áttétel. Ez minden ilyen típusú olcsó sz*rnak baja, Syma, WLtoys, MJX, stb. A direkt driveosak sokkal jobbak, pl. Hubsan. De a blogon fent van minden részletesen a Napló rovatban, olvasd el. Most azon agyalok, hogy lehet bevonom valami könnyű anyaggal a motortartót, hogy ne menjen bele a dzsuva, cserélek egy teljes szett motort és megnézem, úgy mit csinál, mert szerintem ettől megy tönkre.
Persze a nagy szélben való kinyúvadást nem magyarázza a kosz, ellenben lehet hogy a hideg igen, na de az MJX miért nem törik? Ráadásul a WLtoys így porlósan tört, nem elrepedt vagy hasonló, hanem szilánkokra. Az MJX et már vagy 50x földhöz vertem, 3x ha eltört, nagyon jól bírja ahhoz képest.
Kimista: még nincs infó, nem vettem meg.
csmat: ahhoz pont nincs akksim, valahol úton van. WLtoysszal még nem adtam fel, mert egyre kevesebb működő gépem van. Eachine motor cserére vár, egyik MJX X600-at felkannibalizálta a másik
és most a primary is rossz
Szóval maradt a Hubsan meg a WLtoys.
-
csmat
senior tag
vagy csak nem bírják a párát és a hideget!, ahogy a 686 háza sem, azért törik gondolom ilyen könnyen.
A múltkor egy dísztárcsát törtem el csak azért mert hideg volt. a másikkal megvártam, míg felmelegedett egy mélygarázsban a felni is és a dísztárcsa is és nem volt gond.Vagy Jackal2: nem adsz át 1-2 aksit jelképes összegért, ha már úgy is eleged van a 686-ból
-
Imy
veterán
válasz
Jackal2 #9631 üzenetére
MJX ennyire eszi? De miért? Inkább a motorok minőségével lehet valami probléma. Szétszeded mit látsz? Én azért megnézném.
"Jó mondom nem baj, kiviszem a WLToys V868-at, odaadtam barátnőm öccsének, hogy repkedjen, elfújta a szél, az első esésnél összetört a karja, de úgy mint a feszített üveg, kicsi darabokra. Istenem milyen szar anyagból van?"
Nekem az anyaga sem tetszett a V686G-nek, de nálam, csak az egyik motortartó pattant ki (vagyis tibibi-nél), ragasztani meg lehetett, illetve az egyik fogaskerék melletti műanyag az eséstől. Amúgy tényleg rideg anyagból van, az U807-nek jobb volt az anyaghasználata, rugalmas volt. A másik gagyi megoldás a műanyag tengely, és a rotorok felfogatása. Tuti hogy nem is jó, mivel attól berezonálhat a tengely, mivel a csavar felye miatt a tengely egyik pontján nagyobb a súly.
-
Jackal2
senior tag
válasz
kimista #9628 üzenetére
Direktben nem tud, osztanod kell.
Viszont kezdek besokallni ezekről a brushed gépektől, tököm ki van velük. Megint meghalt két motor az MJX-en (jobban mondva, picsa gyengén forognak), beraktam kettőt, repültem vele két akksinyit nagy szélben, erre beszart az is, összesen 11 motor, ennek a fele csak azért, mert nagy volt a köd, vagy fújt a szél.
Jó mondom nem baj, kiviszem a WLToys V868-at, odaadtam barátnőm öccsének, hogy repkedjen, elfújta a szél, az első esésnél összetört a karja, de úgy mint a feszített üveg, kicsi darabokra. Istenem milyen szar anyagból van? Persze a nyitott karok miatt ha egy kicsit is durvábban szállsz le és megbillen, már dzsuvás lesz az áttétel tengely, lehet pucoválni.
Veszek valami normális brushlesst, ezeket meg beöntöm a kukába.
-
csmat
senior tag
Van a TD-en valami kupon az aksikra?
Ezt venném meg -
cyber86
őstag
Találkoztam egy érdekes dologgal a Phantom 3-nál méghozzá azzal, hogy hiába teszem át az sdkártyát exfatra akkor is megvágja a videókat és nem tudom miért. Pontosan 9 perc 20 másodpercnél.
-
TromF
tag
válasz
SpydeR3412 #9622 üzenetére
Az onzarossal az a gond hogy nem tudod berakni a ket kup koze, csinalnod kell egy tengely neki es egy oldalrol felfuggeszteni:
[link]
Azert nem art ha ezt a muveletet vizszintes feluleten vegzed. Ha ennek a meresere nincs muszered, egy telefonnal is meg tudod tenni. -
Dinter
addikt
-
TromF
tag
válasz
SpydeR3412 #9616 üzenetére
A centrifugalis ero egyenesen aranyos a sullyal. A propellert a kozepenel fogva porgeted, ha a ket lapat nem egyforma sulyu, az eltero erok miatt rangatni fog. Az a cel hogy a ket veg sulya egyforma legyen, ezt allitod be csiszolassal vagy suly hozzaadassal.
-
Jackal2
senior tag
válasz
DisRespect #9613 üzenetére
Ez bennem is felmerült, ezért is írtam a cikkben
Viszont jön a Wingsland 2 szóval a cég él és virul
A kín szeirntem az akksi lehet, mert a többi az szabvány alkatrész gyakorlatilag.
- APM vezérlő
- ESC szerintem generál 20A ESC
- motorból tuti lesz kb. ugyan ilyen paraméterűAz akksi a trükkös, de elvileg modolható, de ehhez a részhez nem értek....Van EU raktárban Gear Besten, arra várok, hogy lejjebb menjen az ára
-
SpydeR3412
aktív tag
Ha érdekel valakit az Eachine Racer 250, most 40.000 a bnf verzió, Bangoodon.
-
szacsee
nagyúr
Hasonlót vettem, csak jobbat.
Turnigy Transmitter Glove a neve. Int. WH-ból 13$ + szállítás, de mivel mást is vettem így nem volt annyira para a PK.Hk-ról rendelt valaki ilyen szállítással?
Registered (Tracking) Parcel - Netherlands to Hungary
GLS csomagszámot kaptam, gondolom előbb ideér, csak fura, hogy alig volt drágább mint az reg mail... konkrétan ugyanannyi, vagy a 70cm-es csomag hülyén mutatott volna levélként. -
Sanyo77
tag
Letöltöttem a banggod-os alkalmazást droidra, azt mondja kapok 10% offot jan 29-ig, ha az appal rendelek.
Persze azután töltöttem le, miután megrendeltem, kifizettem az u807-et és a pótaksit
-
kimista
aktív tag
Lehet hülye kérdés de a B6 töltő tud több aksit is tölteni? Ha van pl 5db 3s aksim, hogyan tolthetem felboket a legrovidebb ido alatt balancolva?
-
lesaux
veterán
Sziasztok! Csatlakoznék a díszes társasághoz.
Karácsonyra megleptemmagama gyerekeket egy Auchan-gazdaságos X5C-vel. Elsőre az a benyomásom, hogy valami kínai utánzat, nem véletlenül nem szerepel a dobozon sem a Syma, sem az X5C kifejezés, bár a quadricopter szó sem képezte eddig az aktív szókincsem részét. A rögzített videó minősége messze elmarad a neten fellelt X5C-s videókétól, meg aztán a 6-7 perc játékidő is alulmúlta a várakozásokat.
Mindegy, arra jó, hogy ne egy 40-50 ezres drónt (drágábbat úgysem veszek) akasszak fel a fára, ami jellemzően már a második nap megtörtént.
Tegnap meg a bátyám vezette, most sem tudjuk, hogy túl magasra repült-e, vagy az akku merült le, de nagy magassságban elkezdett oldalazni a gép, majd zuhanni. Kicsivel később pár másodpercre újra irányíthatóvá vált, aztán mint a kő, úgy hullott alá. A szomszéd utcában sorra csöngettünk be a házakba, hogy nem találtak-e egy műanyag helikoptert valahol a kert végében. Amit sajnálok, hogy 0 byte-os videót hozott létre, pedig nagyon megnézünk volna belülről egy ilyen zuhanást. GetDataBackkel sem láttam semmi értelmes fájlt az SD-kártyán.
Akksit kéne venni, az tisztán látszik, most olvasok utána itt az előző oldalakon, csak attól félek, hogy mire megjön a csomag, elpuszul a drón.
További vidám játékot mindenkinek! -
Imy
veterán
Ha a kezetek fázna a hidegben, miközben a drónnal repkedtek: [link]
-
tipuka
addikt
rendeltem u807-et, hozzá akarnék aksit, mire megjön az is.
ez a jjrc -s aksi jó bele? vagy ez nem az a típus, ami jó?
(ha valaki szeretne affilates linket kérni, privátban elküldöm, mert itt nem szabad) -
szacsee
nagyúr
BG-ről berendeltem egy fake Frsky vevőt. Flashelve tudja az rssi-t elvileg, csak kisebb a hatótávja és D8-as módban megy csak. Első épített ketyerére csak nem áldozom be az X8R-t....
Igaz nem quadcopter lesz, így lehet megköveztek, de még a tanuló drónoknál sem teljes a létszám.
Van aki már elröptette, kinyírta a drónját én meg még meg sem kaptam....az éremnek két oldala van.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- Battlefield 6
- Android szakmai topik
- Autós topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest