Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teréz Atya

    senior tag

    válasz Imy #8664 üzenetére

    Nem akarom rontani a kinai cegek uzletet, csak nem ertem h mindenkinek miert most lett olyan surgos gepet rendelni Kinabol. Karacsonyra mar nem jon meg az ido meg meg egyre ergyabb lesz.
    Ha fagyni fog akkor az akku annyit fog erni mint egy lepkefing, ha ilyen lucskos ido lesz, akkor meg az influenza fog terjedni. 3 honap alatt meg lecserelodhet a negyed paletta.
    A most nagy slager Eachine 250 Racer szeptembertol kaphato, a majdnem killer ar/ertek aranyu JJRC X1 meg ket hete. Meglestem Banggood-ot es mult het ota 3 uj masina jott, koztuk az iDrones 1, ami nagyon ugy nez ki h a DJI Phantom ellen kuldik.
    A WLtoys-nal 3 eve meg a katicara hajazo 3 axis gyro-s palcikalabas V939 / V929 volt a slager (Jackal2, innen a katica a tavban), most meg az FPV-s V686G meg az FPV-s mikrokopterok.

    Tehat nem ertem mire fel ez a nagy sietseg. Nem kotekedes akart lenni, es lehet hogy az is benne van h beteg vegyok es elvonasi tuneteim vannak. :(

    A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza

Új hozzászólás Aktív témák