Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibibi
őstag
válasz
#68216320 #9496 üzenetére
Szerintem előbb valami olcsóbbat keres ,mert 60 ropi elvesztése összetörése fájdalmas lehet
Ha vissza nézel pár oldalt van pár ajánlottabb akciós masina ami megfelelhet.
kimista: az sajna régóta out stock pedig minden nap nézem
szerintem pár darab volt akciós
Mi az a csirke cheerson cx-20? -
Jackal2
senior tag
válasz
Pikachu24 #9495 üzenetére
Amit én tudok (látatlanban):
- mindenki cseréli 9"-os DJI propellerekre
- balanszolják a propellereket balanszoló álvánnyal (vagy hogy írják? álvány-nyal?) és becsiszolássalAz elsőre Marciart azt mondta, hogy meg kell nézni, az ESC-k bírják-e a plusz áramot a megnövelt propeller méret miatt, na én ezt megnéztem 20A ESC-vel megy gyárilag az XK, ez ugyan az kb. mint a Cheersonon és azt láttam a 9"-os propellerrel repülni.
Jelenleg ennyi infóm van a dologról, de ami érdekes hogy a Wingslandnek meg 10" os propellere van, na az még stabilabb.
-
törölt tag
Urak. Szeretnék vásárolni egy quadrocoptert teljesen kezdőként. Jó volna, ha hd kamera lenne hozza. Van esetleg valami best-buy ötletetek. Mire érdemes odafigyelni? Olyan 50-60k a keret így elsőre.
-
Jackal2
senior tag
Lehet egyszer veszek majd ilyet is, én nem vagyok elkötelezett híve az aerial photographynak, sokkal inkább a sportos gépeknek (legalább is most ezt gondolom). Ráadásul Marciartnak van már 3 AP gépe, úgy se tud mindegyikkel repülni egyszerre
szóval minek vegyek egyet én is pluszba? (Azon kívül, hogy legyen). A dolog igazából pénz kérdése, nem akarok egy bizonyos szintnél több pénzt költeni rá jelenleg.
A fórumban egyébként van XK Detectes, ha jól emlékszem shaddamnak van ilyen gépe, szóval őt lehet faggatni.
Engem jobban érdekelnek a racerek:
- JJRC X1
- Eachine 250
- XK Stunt
- Walkera runnerstb.
Vagy építünk egyet
Csak hát amíg az nem értem pontosan, hogy egy távirányító hogyan működik....Tegnap mikor még nem tudtam semmit róluk, sokkal biztosabb voltam magamban. Azóta elolvastam még 50 oldalt és már sokkal bizonytalanabb vagyok
-
wyattthoearp
tag
válasz
SpydeR3412 #9491 üzenetére
Az egyik tekercscsoport sérülhetett, ebből adódhat az alacsony fordulati akadozás. Magas fordulatnál a lendület miatt átfordul, nem tűnik fel a dolog. Ha igazam van, akkor végteljesítményben legalább 30 százalékos csökkenést kellene tapasztalnod.
-
SpydeR3412
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy burshless (2500kv) motor, ami felpörgetéskor akadozik, de utánna már pörög rendesen.
Az esc másik motornál rendesen teszi a dolgát, ezért ezt kizártam. Kívülről minden jónak látszik a motornál, még nem szedtem szét (lehet addig jó neki).
Kapott is néhány pofont az utolsó repülésnél a quad.
Szerintetek kuka? -
Jackal2
senior tag
Találtam egy jó oldalt, amit megosztanék veletek, kb. a 10. cikket olvasom el róla. Tudom, hogy helikopter, de az alapok ugyan azok. Pl. távok kapcsán vannak érdekes írások.
íme az oldal.
Még mindig keresek jó leírásokat a távirányítók működéséről, szóval ne fogjátok vissza magatokat
-
cris78
őstag
U807-hez a gyári aksit vegyem? Fehér gépre vehetem a fekete-kék propellert?
-
Jackal2
senior tag
Most kaptam egy XK Detect X 380 videót, ahol kibalanszolták a propellereket. A múltkor valaki mondta, hogy mennyire rezeg a kép, nos ilyen lett balanszolás után.
-
synar
őstag
Sziasztok!
Ebay kupon kód ha esetleg valakit érdekel: C2EBAY10OFF55
10$ jár 55$ feletti vásárlásoknál,korlátlanul használható.
Köszönet érte rolii92i-nek a bestbuy topikból.
Néztem gépeket ebben az árban, de egyelőre nem találtam olyant, ami hasonló árban ne lenne máshol is akár EU-ból áfa mentesen, ha valaki talál jó vételt így, akkor ne tartsa magában. -
endruboy1
senior tag
válasz
Jackal2 #9478 üzenetére
Azért nem vettem le ott se, mert ha valami gebasz van akkor általában full stoppolom a gépet és olyankor nem fordulhat elő, hogy úgy esik a "sarkára" le hogy pont a propeller kifelé áll és letörik az a fele? Vagy általában fejjel lefelé hullik és a védő karimája tartja így meg a gépet és nem a propellerre érkezik közvetlenül. Szerintem ez utóbbinak biztos van azért védő értéke. Persze ha profibb leszek biztos ritkábban pánikolok majd be és csinálok ilyet
.
-
Jackal2
senior tag
válasz
endruboy1 #9474 üzenetére
Mérd meg tolóméterrel az akksi méretét és egy mérleggel a súlyát. Én 700mAh-val repülök az MJX X600-ammal és az 1200mAh-s akksi plusz súlya érezhető (kb. 30 gramm többlet), viszont megnő a rep idő 12-15 percre (a 10-ről mondjuk)
A motorok 8x20 vagy 8x25-ösek azt is meg kéne mérni.
Van akksi és akksi között is különbség de ennél az árnál nem sokat fogsz érezni. A nagyobb C értékű akksik gyorsabban leadják a töltésüket (jobban mondva jobban lehet őket meríteni) ha van ami felvegye. Nézhetsz 25-30 C-s akkukat is, ugyan ilyen kapacitással. Az a baj hogy a 3.7V nagyon alacsony....
Más:
- tud valaki távirányítókról valami jó angol leírást (Oscar Liangot már olvastam)
- olyat ahol sok teszt van jelenleg is kapható távokról (nem a 2005-ösek érdekelnek) -
endruboy1
senior tag
válasz
Jackal2 #9471 üzenetére
Kezdőként jó ez nekem. Igen az a félelmem nekem is, hogy látatlanba nem lesz könnyű jó felvételeket csinálni. A wifi kamera 15 dollárért szerintem akkor is megéri ha a felvételeket nem fogom sokat mutogatni. EZ alapján a videó alapján tényleg nem, de talán attól még érdekességnek jó a felvétel. Ilyen motorok vannak benne amúgy.
A teherbírását valahogy le fogom majd mérni. Mondjuk egy ilyen lógó mérleggel le lehetne, valahol van is egy nekem talán...
Akkor maradok sztem a 750-es GOO akkunál, vagy a 600-as gyári a tuti? Lehet ez már szőrszál hasogatás...
-
Peczek
aktív tag
válasz
medvegy #9309 üzenetére
A fiam is kapott egy ilyen Auchan - os X5c - s drónt, nekem ( ilyen árért főleg ) nagyon tetszik. Ami problémás, az az akkuidő szintén. Szerintem a 650 mA - es belefér bőven. Amit még láttam akksit, az a 800mA - es, az is jó fizikai méretre. Egyébként hosszabb lehet, legfeljebb nem csukod rá az ajtót,ilyet kisebb drónnál láttam. Az 1000 mA - es szélesebb is sajna. Érdekelne, ha vettél valamit.
Ugyan ez a kérdésem a forumtársakhoz, milyen kereskedéstől érdemes venni? Aksi és aksi között is van különbség. Alibaba, ebay ? ( azon belül esetleg ) Köszi.
-
Jackal2
senior tag
válasz
endruboy1 #9466 üzenetére
Akkor az micro jst csatlakozós 1S akku. A helyzet az, hogy a gyártó dönti el, hogy hogyan alakítja ki az akku fogadó részt, de több szempont is van, ami miatt nem érdemes nagyon nagy akkut bele tenni:
- plusz súly lerontja a repülési teljesítményt (főleg a szénkefés motoros gépeknél)
- a motorok megsínylik a plusz igénybe vételt (mondjuk én az MJX X600-al simán repülök 40-60 perceket és bírja, annyit pihen amíg kiveszem és beteszem az akksit), ellenben a súly jobban leterheli amit az 1200-as akksi nyomA Mobius Action cam és a Runcam kb. 40 gramm, de szerintem még az is sok ennek a gépnek. Ha Syma akkor 4 db 8x20-as motor lesz benne (vagy max 8x25-ös), ami meg éppen elbírja a gépet meg egy kicsit. Ha rárakod a kamerát meg még a nagyobb akksit, lehet fel se fog szállni és akkor lesz egy rossz géped, aminél a kamera többet ér, rosszul repül, ezen kívül:
- remegni fog a kép
- lesz egy valamekkora méretű látszószöged
- egy valamekkora szögben álló kamerád
- ezt az egészet nem látod, szóval fogalmad se lesz, merre áll a gép és a kameraÉn egy forintot nem költenék erre a gépre, max vennék tarcsi akkumulátorokat és repkednék.
Ha kamerázni akarsz (vagyis meg akarod az ízét érezni), akkor úgy kezdődik, hogy:
- MJX X101, JJRC Tarantula, Syma X8És még ezek is ezer sebből véreznek.
-
-
endruboy1
senior tag
válasz
Jackal2 #9458 üzenetére
Hello,
a csati sima, fehér színű. Én csak úgy kerestem eddig, hogy ehhez a konkrét típushoz, így találtam EZT ami kicsit nagyobb 750-es. Akkor azt mondod ennél sokkal jobbat nem is nagyon fogok találni?Igen, azt gondoltam hogy kamu a HD ennyiért, meg közben utána olvastam én is picit, de kösz.
A Li-Poval csak az a bajom, hogy nem igen van nagyobb kapacitású azonos méretben, bár mondjuk az hogy fokozatosan merül le, nem viszonylag hirtelen mint az Ion, előny is lehet drónok esetében
.
No meg közben olvastam olyat hogy a motoroknak sem használ a hosszabb intenzív használat...
Ami miatt még picit aggódtam, hogy a motor-rotor áttét fogaskerekek műanyagból vannak, nem tudom ez mennyire tartós megoldás.Nincsenek nekem ám olyan magas igényeim a felvételek minőségét illetően. Viszont elég stabilan repül ez a gép, szóval szerintem a minimális igényeimet ki tudja elégíteni videózásban. Azt nem tudom, hogy megéri-e a wifis kamera mert esetleg messzebbről is megkönnyítheti az irányítást, mivel látom hogy merre megyek vagy inkább majd egy komolyabb action kamerába (Mobius?) érdemes beruházni a szebb felvétel miatt?
Köszi a cikkeket, elolvasom majd hamarosan őket, lementettem
.
-
Jackal2
senior tag
válasz
endruboy1 #9447 üzenetére
Szia, erről beszélünk?
Mert ha igen, ez egy Syma X5 klón. A HD kamerák mint olyanok, mind kamuk ebben a kategóriában. Jellemzően vagy nagyobb gépeken van (100.000+) vagy veszel magadnak egy action vagy sport kamerát, azok Full HD 1080p 30FPS-t tudnak, de 20.000 Ft-os gépeken a HD is nagy csoda (nem beszélve a nulla színről, rezgésről stb.)
Az akkumulátorok bizonyos fokig csereszabatosak. Két dolgot kell megnézni:
- cellaszám (1 cella=3.7V)
- csatlakozó típusaA tieden 3.7V és 600mAh kapacitású, ez azt jelenti, hogy minden 1 cellás akkuval tud repülni, kapacitástól függetlenül (más kérdés, hogy belefér-e). A csatlakozót nem találtam meg, de vagy JST / BEC vagy micro JST lesz (piros vagy fehér színű?)
Ezek nem Li-ion hanem Lipo vagyis Lithium Polymer akkumulátorokkal mennek, Lithium-iont ne erőltesd.
Légi felvételek készítéséhez sokkal nagyobb gépek kellenek, a minimum hogy 70.000 Ft körül költesz rá, de én 120.000 alatt normális légi felvételt nem várnék.
Ezzel nem repült szerintem itt még senki, de mivel egy Syma másolta, azzal kapcsolatban van tapasztalat és azok nem rosszak.
Linkelek neked cikkeket, a bővebb válasz miatt:
- akku és csatlakozók (alul van a táblázat)
- kamerás kopter 25-eig
- kamerás kopter 50-eig első és második rész
- nagy kamerás drónOlvasd el a cikkeket, utána úgy is lesz majd egy csomó új kérdésed
Wyatt: király
-
wyattthoearp
tag
-
KisApám
addikt
Én még nem voltam kint a v686g-vel.
1 hete van meg, a jó időt várom. No meg gondolom, hogy max egy lehelletnyi fuvallat legyen kint. Könnyű gép.Azért vettem, mert azért nem túl rossz gépezet, no meg van rajta egy norma kamera és a távirányítón monitor és pótalkatrészekkel együtt 90 dolcsi alatt volt. Nekem amatőr póthelyettes segédkezdőnek szerintem nem lehet rossz. Főleg, hogy pl. a gyerkőcről majd szeretnék jó kis felvételet csinálni fentről, miközben rosszalkodik.
Még egy MJX X101-en gondolkoztam, de lusta voltam összekeresni rá a kamerát + egy norma kijelzőt (telefon...), meg a képátvitel nem tudom, hogy milyen távolságig lett volna jó.
Meg tuti, nem 90 dolcsi lett volna az egész, mert a kameránál elszállt volna a pénztárcám a minőségi választás miatt. -
-
Allien
veterán
Szerintem, most XK X250 - A 5.8G FPV-s verzióban kifejezetten jó ajánlatnak tűnik. $74.39 és free shiping, csakhát, gearbest...
BG-n a -B verzió ennyi, ami viszont csak 2,4gHz-s wifi, telóra küldi a jelet, és nem az -A verzió, ami 5,8gHz külön monitorral.
-
endruboy1
senior tag
Sziasztok!
Van nekem egy új, D97-es quadrocopterem, viszont azon túl, hogy ezt már nagyjából tudom irányítani, nem sokat tudok a drónokról. Mennyire csere szabatosak ezeknek az alkatrészei? Lehet ehhez pl. kapni egy ilyen HD kamerát, amit lehet telefonról bámulni wifin(?) keresztül, de vajon más drón kamerája is jó lehet?Az akkumulátor mennyire kompatibilis más drónéval? Csak mert jó lenne bele venni egy nagyobb Li-ion akkut a gyári mellé, hogy ha hosszabb repülésre volna szükségem. Szóval igazából az akku mérete a lényeg és az akku csatlakozók egységesek valamennyire ebben az RC világban? Ez azért lenne fontos, mert hosszabb távon első sorban légi felvételek készítésére vettem, nyaralás megörökítésére meg ilyenek.
Amúgy elég jól repül a gép. Esetleg valakinek van tapasztalata ezzel a modellel közületek?
Köszi!
-
Olii
újonc
Sziasztok. Ezek jók k300c drónba? Es mennyibe kerülnek ?
http://itcafe.hu/dl/upc/2015-12/28/587478_yk4ljejjr1pnfhlx_image_3.png
-
Imy
veterán
válasz
Silent77 #9438 üzenetére
+ (#9440) Jackal2
Jó lenne, mi?
Nem nyert.Nem tetszik, eladtam a V686G-t.
Egy FQ777 úton van, de mire ér ide nem tudom, az úgyis szobacirkáló.
Kellene valami kintre. U807 leárazásról lecsúsztam. Minimum U807 kaliberű kellene, mert a V686G túl lusta volt. És érdekesen reagált a dolgokra, kis szellő, és halott volt.
(#9441) cris78
Nem, mert az lusta. -
Olii
újonc
Silent77. A SYMA x5 drónnak ilyen a motorja http://itcafe.hu/dl/upc/2015-12/28/587478_eq58mhnwpfozcayv_image_2.png.
A k300c drónnak pedig ilyen (ez az enyem most fényképeztem le) http://itcafe.hu/dl/upc/2015-12/28/587478_zr1g6emodvyhvaof_image_3.jpg
-
Olii
újonc
Én tudok nagyon olcsó drótokat! Most talaltam. Egy alkalmazás.
-
Allien
veterán
válasz
killerhagyma #9431 üzenetére
Természetesen. Minél drágább, annál jobban fogod sajnálni, ha elveszik.
De amúgy a többségébe elégséges egy class 4-s. Méret is attól függ, hogy 300.000 pixel (azaz 0,3MP), vagy full HD-s. Amúgy, ha normálisabb a kamera, akkor természetesen a nagyobb méret, és a minél nagyobb sebesség jól jöhet, mert a kártyát kiveszed a kamerából, és normális kártyaolvasóval már érzékeled a sebesség növekedést, amivel a gépedre másolod az anyagot. De, van, amikor felesleges az olcsóbbat megvenni, mert kicsivel drágábban sokkal nagyobbat és gyorsabbat is lehet venni. Pl nem régen volt a karácsonyi leárazás a BG-n, és 10-12 dollárért 32 gigás, class 10-s kártyát (akár 40-45MB/s), ha a kamera kezeli az SDXC-s kártyát, akkor meg 64gigásat is érdemes lehet venni, most pl van 22 dollárért. De pl a Syma/Auchan féle alap modellekbe feleslegesek ezek, inkább a sport kamerásokba érdemes ilyeneket venni, mert azt sűrűbben tudod használni, mint egy drónt.
-
Imy
veterán
Most mi a jó vétel olyan 40-50$-ig? A lényeg, hogy jól irányítható legyen... És erős, ne mint a V686G... mert lába kelt szerencsére.
-
Olii
újonc
Koszonom ☺️
-
killerhagyma
csendes tag
Üdv. Számít valamit, hogy milyen sd kártyát rakok a drón kamerájába?
-
cris78
őstag
válasz
dudicukrasz #9424 üzenetére
Én már ezért rendelek mindent a munkahelyre. Unalmas volt már mindig arra hazajönni, hogy jött valami sz@rod
-
Olii
újonc
Sziasztok. Ez szerintetek megéri? És ez kb mennyibe kerül? (K300c drónba)
-
Jackal2
senior tag
válasz
dudicukrasz #9424 üzenetére
Ha lenne Phantom 150.000-ért, azt is bevágnám a fórumba
De nincs
Az áresés valószínűsíthető oka egyébként a Wingsland S M 2 érkezése. Szóval raktárpucolás.
-
tibibi
őstag
Már a híradóban is téma az elrepült kopter
-
dudicukrasz
tag
válasz
Jackal2 #9423 üzenetére
Így van,az már két aksi egy másikhoz,de kár vitázni,jó az ár csak tökismeretlen gép.
Olyan meg ugye van bőven.
Egy dolog szempontjából azért jó hogy sasolod az árakat,mert remélem hogy hogy az ilyen kategóriás gépek is egyre többen lesznek és egyre több típus,hisz ha sok fajta van nagyobb a verseny is ergo olcsóbbak lesznek,mert azért lássuk be jelenleg nem átlagember bukszájához méretezettek.
Ilyenkor mindíg az asszony mint tényező ugrik be,ha tudná mire megy a lóvé -
Jackal2
senior tag
válasz
dudicukrasz #9422 üzenetére
Szerintem az ár az egy elég jelentős tényező. Az árat a Cheersonhoz és az XK Detecthez hasonlítottam, nem a Phantomhoz. Ott csak azt mondtam, hogy a Phantom okos akksis és ott az akksi nem 20- hanem 40-50.000 Ft.
Venni kell egyet ebből is meg abból is és össze kell hasonlítani
Közben megnéztem a legolcsóbb nem okos 3S 5200 akksit, Lion Power 13000 Ft.
Hobby Kingen 40 EUR, olyan 12500 Ft.10 rugó a különbség nagyjából.
-
Jackal2
senior tag
válasz
dudicukrasz #9416 üzenetére
Mutass már nekem egy 5200mAh-s nem okos akksit, ami 5000-be kerül...
-
Jackal2
senior tag
válasz
dudicukrasz #9412 üzenetére
Akksi modolható, 105.000-ért konkrétan olcsóbb mint a Cheerson / XK Detect páros. Számolj:
- alapgép 65-70K
- 3 axis gimbal 30K
- Xiaomi Yi 18K
- FPV szett? 15-20K120K és ennek az akksija 22K nem 49 mint a DJI-knek. Ráadásul 10" es proppal jön, stabil mint az állat, nem hányod ki a beled a rezgés miatt. Repülési idő kb. mint az összes 5.2-5.4K-s akksiknál.
Én pont hogy olcsónak látom. Motor 5 rugó, semmivel sem drágább mint a konkurencia. Csak a gimbal+kamera a drága (60K ha összetöröd) de hát nem kell törni
Laccy88: rcgroups szerint az újban 7colos kijelző lesz. Kb ez az egyetlen hibája, viszont vannak firmware hibák, azt azért ki kell nyomozni, hogy mennyire veszélyesek (pl. a Flying 3D X8-nál eléggé azok voltak
)
-
muranyig
tag
Sziasztok, a tacsáitokat kérném talppal kapcsolatosan. Tarantula x6 talpát le akarom cserélni magasabb, stabilabb megoldásra, és a lényeg, hogy ne legyen nehéz. ..minden gramm számít, mivel gimbal+yit visz...
Mit ajánanátok, amit készen lehet kapni, vagy amit rá tudok barkácsolni?
Köszi! -
laccy88
senior tag
válasz
dudicukrasz #9412 üzenetére
mit jelent az okos aksi? mi a probléma vele azon kívül, hogy nemigen cserélhető másra a kialakítása miatt.
Az az fpv monitor elég vicces... akkora kijelzőn hogy lehet tájékozódni?
Mindenesetre nem tartom drágának egy mindennel felszerelt géphez képest.
A minőség ismeretének hiányában -
Jackal2
senior tag
Nem tudom, látta-e a kedves olvasóközönség, hogy a Wingsland Scarlet Minivet csak 111.000 Ft. Rákívántam, nulla jello, szép éles kép, jó színek, 3 axis gimbal, 1045-ös propok (ez ugye nagyobb mint a Csirke és az XK propja, szóval stabilabb a gép) FPV, telemetria, circle hoovering.
Ez a videó elég jó, kicsit fúj a szél.
Kb. olcsóbb, mint bármi ha rászámoljátok a kamerát és a 3 tengelyes gimbalt és kapásból van FPV-tek is (csak a kijelző ne lenne olyan kicsi).
-
Olii
újonc
Sziasztok. Nem tudjatok hogy mi a baja a drónnak ha mem kapcsol be pedig felvan töltve az aksi!! (K300c)
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Elite: Dangerous
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi haladó szinten
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest