Hirdetés
- Blu-ray lejátszók
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lenovo LOQ 15 gamer notebook: árverseny a középkategóriában
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Kicsit visszahoznám az évekkel ezelőtti hangulatot a topicba
Új építésem, ami szvsz az eddigi "legszebb" "tiszta építés"
Bocs a homályért az egyik, talán legfontosabb kép kifejezetten szarSzóval az építés "tisztasága" nagyrészt talán nem is nekem köszönhető, hanem a SpeedyBee Mario5 DC váznak...Még nem repült, mert ma hajnalba fejeztem be a forrasztást, de már nagyon várom....
Az eddigi gépeimhez képest jelentős változások, hogy:
-Végre minden baromira átgondolt a vázon, mindennek megvan a helye, ki van alakítva..de konkrétan még a kondinak, és a receivernek is van fészke...
Nekem óriási szerelem volt az Armattan Marmotte vázam, de amit azzal c0ptam, ahhoz, hogy mindennek legyen helye( a dji-al, és goproval ), hogy konkrétan carbon platet vágattam kiegészítőnek stb...
Hát ahhoz képest ez a Mario5 egy álom,,,a GoPro tartó mélyen ültetett kialakítása, az XT60csati fix hátsó(mániám) elhelyezése, lógó "lengő" csati helyett...etc..etc..
-Az eddigi rengeteg 2306/2400KV motorom után most került fel az első 2207 (konkrétabban 2207,5/2400KV) motor szett, nagyon kíváncsi leszek mennyiben lesz másabb mint az eddig repült 2306-okÉlmény lesz, hogy terepen amikor szükséges, az FPV kamera, és a GoPro szögét is szinte 1-1 csavarral tudom pikk-pakk állítani
Kicsit szivatott a szett, mert.....:
A Marmotte-ban egy ugyanilyen Diatone Stack van, (Mamba MK4 55A ESC / F722APP FC)
de 4.4.2 Betaflight-al...teszi a dolgát...A másik ugyanilyen stack-em a polcon pihent már vagy egy éve, gondoltam feltúrom rá a legfrissebb vezérlőt...mind az ESC-re, mind pedig az FC-re...mielőtt beüzemelem.
Mhmm...szoftver (Betaflight 4.5) fent, forrasztás kész, (nagy az öröm, hogy felismertem mennyivel szebb és egyszerűbb a motorok kábelezését zsugorcsövezni, mint kábelharisnyázni+zsugorcsövezni) Betaflight indít, pipák, kapcsolók a helyükön motor csúszka óvatosan kitol, hogy halljam a motorokokat milyen hangjuk van...
SEMMILYEN, mert baromira nem pörögnek fel..ESC-FC kábel ellenőrzés, forrasztás ellenőrzés, rövidzár ellenőrzés, "Betaflight minden" ellenőrzés, de semmi hibát nem találtam...
2 óra alvás után, hajnalban, mielőtt indultam melóba gyorsan feldobtam egy 4.4.2-t az FC-re, és hibátlanul felpörögtek a motorok,,,,
Hát a kva @nyját....Délután, meló után folyt köv. kíváncsi leszek hol van a
kutyamotorhiba elásva...
De már nagyon repülném a gépet...borzasztó kíváncsi vagyok rá
"legrosszabb" esetben marad rajta a 4.4.2 'oszt viszon'látás
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest