Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
moklys1
aktív tag
Ma én is vizsgáztam az osztrák oldalon ingyenesen, rögtön nekimentem az éles vizsgának, gondoltam azon gyakorlok (mivel úgy tudom nincs korlátozva a próbálkozások száma), de elsőre átmentem 75%-al :) Vizsga közben egy-két új dolognak, rövidítésnek utána kellett néznem, de volt bőven idő erre is. A kérdések többségében csak józan parasztésszel kell válaszolni, a többinek meg utána kell nézni és egyúttal megtanulni. Nyilván előtte már tájékozódtam a drón használatról, nagyjából átolvastam a legter.hu 1-2 fontosabb oldalát. Így szerintem abszolút teljesíthető, ingyenes és még utaznunk sem kell a közlekedési hatósághoz.
Komolyan én a magyart is kifizettem volna, hogy google fordítóval ne keljen szerencsétlenkednem, de legalább ne kellene személyesen megjelenni…
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - PROFESSZIONÁLIS 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest