Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Saccco #63585 üzenetére
"Mi?.......Ugye csak szórakoztok!?.....AZt hittem hülyeség,miért nem szóltatok?!?"
Komolyan úgy érzem magam mint Quagmire, mikor felfedezi az internetes p0rn0tÉn meg várom a "HV" aksikat, vágyakozom, mikor próbálhatom ki "rendesen" a 19KKV-t,,,erre kiderül hogy tök fölösdlegesen várakozok,mert a sima lipo is lehet HV?!
Kezdem azt hinni ti "sz0pattok" engem
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Formula-1
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest