- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- RAM topik
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok. Tud-e valaki itthoni beszerzési forrást egy Phantom 3 4K házhoz? Ha jól olvastam, akkor a Pro meg az Advanced ház nem ugyanaz mint a 4K háza... Ebayen találtam, de itthoni megoldás érdekelne, mert gyorsabb, viszont a komolyabb drón alkatrészekkel foglalkozó cégeknél, vagy weboldalakon sem találtam... Gimbal alkatrészek is kellenek, azokat viszont találtam. Sajnos az ismerős akié a drón véletlenűl kikapcsolta a motorokat repülés közben, mert a manőverek során sikerült neki mind2 kart le és befelé húznia. Egyébként ez nem állítható opció valahol, hogy repülés közben ne reagáljon az ilyen véletlenszerű leállításra?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- BMW topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest