- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Markizmark #58999 üzenetére
Tekercs duda.
-
Markizmark
addikt
válasz
Teréz Atya #58988 üzenetére
Hogy mi?
-
ezoltan
tag
válasz
belakiraly #58993 üzenetére
Nagyon komoly masina.
Ha jól látom ugyanazok az agresszív Gemfanok vannak rajta mint a Darkmaxon csak kisebb méretben.
Leették a hajamat is -
Kris87
aktív tag
Sziasztok!
Beüzemeltem a nemrég említett bn180as gpst a kis 3 colosomon, a kérdés az lenne, hogy van e mód arra, hogy a magasság a gps alapján számolva megjelenjen az osd-n? Barométer nincs a lapon, BF 3.3.3. van rajta egyelőre. -
belakiraly
tag
válasz
Teréz Atya #58994 üzenetére
Olasz kézműves 150-es váz, BH 1407 4100KV, 3 colos lapátokkal, F428 stack, Runcam Split Mini + Eachine VTX03.
Én csak Alfa Dróneonak hívom, remélem azért magától nem fog szétesni -
Geller72
veterán
válasz
Teréz Atya #58994 üzenetére
Akármi is ez, nem lehet szar, ha a Bhobby T1-es 1407-es tornado mocik vannak rajta.
.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
belakiraly #58993 üzenetére
Ezmiez? Olyan mint a Babyhawk R, de mégsem.
-
Geller72
veterán
válasz
Minstrel #58976 üzenetére
Én ilyet használok. Árban 20-25 euró közt van, függően attól, honnan veszed.40-ért van négyes, de nekem ez a kettes is bőven elég.
Brand: Nitecore
Type: Charger
Model: SC2
Charging Cell Type: LiFePO4,Lithium Ion,Ni-MH,NiCd
Compatible: 10340,10350,10440,10500,12340,12500,12650,13450,13500,13650,14350,
14430,14500,14650,16340 (RCR123),16500,16650,17350,17500,17650,17670,18350,18490,18500,18650,
18700,20700,21700,22500,22650,25500,26500,26650,AA,AAA,AAAA,C,D
Charging Cell Qty: 2
Input Voltage: AC 100~240V 50/60HZ,DC 12V
Output Voltage: 4.35 / 4.2 / 3.7 / 1.48V + / - 1pct, 3A + 2A (max); 5V 2.1A (USB) -
ezoltan
tag
válasz
Teréz Atya #58988 üzenetére
Az basszus nekem simán hangosabb mint a böszme nagy gyári buzzer.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Markizmark #58987 üzenetére
Blheli motor nyávogó?
-
Markizmark
addikt
Tudtok ajánlani valami csipogót drón keresésre? Ami független a távirányítótól.
-
syler123
veterán
válasz
Teréz Atya #58985 üzenetére
Az lesz, majd letesztelem.
Na ma pusztítottam el a 2. multiprotocol modult, ennél már forrpadok is jöttek le. Ezt a részét befejeztem a dolognak. Ami nem megy nem erőltetem. Megpróbálom, hogy mennek-e a gépek külső vevővel és ha igen, akkor veszek micro vevőket és lehet repkedni. Ez a whoopokról szól. Nem mondhatom elégszer mekkora pénzkidobás volt, nincsenek is rá szavak
Frsky-nál okés, ott lehet venni normális modult, de flyskynál szopathatom magam rendesen.
Ha kólső vevővel sem fognak menni flysky-al, akkor adom el az egész 1S kócerájt, töltővel mindennel. -
Teréz Atya
senior tag
Nem, Flyskynál a failsafe beállítása az elején történik, vagy akkor, amikor az ember utánaállít.
@syler123 - ha nem vagy biztos h jelvesztésnél van failsafe, tedd be a gépmadarat a mikróba, a távval meg menj ki az udvarra. De előtte biztos ami zicher húzd ki a mikrót, nehogy valaki rákapcsoljon.
-
fape
senior tag
válasz
Minstrel #58982 üzenetére
Bár az opus az atyaúristen a piacon. Ha sokallod érte a pénzt még érdemes megnézni a LiitoKala Lii-t is. Az nincs otthon, nem is próbáltam de jókat lehet róla olvasni.
-
fape
senior tag
válasz
syler123 #58978 üzenetére
Én végül a BN-220 mellett döntöttem. Ár ugyan az, M8N benne volt a nevében (180-nál nem láttam), több volt a review, Teréz Atyának is az van. Bár a BN-180 van megemlítve az inav wikiben még a BN-880 mellett.
Nagyon merem remélni, hogy valamikor az táv-vevő kommunikáció elején történik meg a failsafe infó csere, vagy esetleg periodikusan. És nem akkor amikor már nincs kapcsolat
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Teréz Atya #58972 üzenetére
És úgy rémlik egyszer egy olyat is láttam, ami logol.
De végül aranyárban vásároltam FrSky GPS-t, mert az annál is jobb, mert közvetlen a távra adja az adatokat, így akár folyamatosan mondogathatja az információkat, vagy egy kapcsoló segítségével be is mondathatom vele. Létezik FrSky akkura köthető telemetria is, ami az akkucellákat valós adatokkal mutatja. Ez inkább repülőhöz jó, és a GPS is ahhoz lenne igazán értelmes.
Viszont az FrSky ott hibázott, hogy ennek adatai nem mennek a vezérlőre... -
syler123
veterán
Racerrre jó lehet a BN-180-as? Vennék egyet, mert betaflight alatt ugye nemsokára lesz GPS Rescue, ami néha jól jönne, sőt akár ha LOS-ban távolabbra merészkedek akkor is.
Mondjuk azt nem tudom, hogy ha csak táv oldalán van failsafe, akkor az mennyire biztonságos? Mert pl a Flysky X6B nem tud failsafe-et. Lekapcsolom a távot stb lekapcsol a táv miatt, elvileg gyenge jelnél is le kell kapcsolnia, de történhet-e olyan hogy olyan gyorsan veszt jelet a receiver, hogy a táv nem tudja elküldeni a failsafehez szükséges infót?
-
belakiraly
tag
Agyfaszt kapok, a sunnysky már másodszorra nem azt küldi, amit rendeltem tőlük.
A 1104-es motor e-clipje alatti kis sárgaréz alátétet honnan tudnám pótolni? Sokkal vékonyabb, mint amiket találtam eddig bárhol.. -
Minstrel
senior tag
válasz
Teréz Atya #58974 üzenetére
Köszi!
Ilyen akkukat rendeltem [link](#58975) fape
Gondoltam a külön töltőre is, csak az imax már megvan, de mondjuk nem rajongok a sok kábellel szórakozásért.
-
Minstrel
senior tag
Kicsit off, de itt több az akku téma, mint a másik RC topikban. Szóval vettem egy távirányítós terepversenyszemélygépjárművet amibe két 18650 akku kell, de külön kell őket beletenni, tehát nem 2s akku, viszont szeretném kétcellásként tölteni IMAX B6-tal. Kérdésem, hogy ha egy lipo rajz szerint összekötöm őket [kép] akkor tölthetem kétcellásként és balance csatlakozót is használhatom és egyformán fogja feltölteni a két akkut?
-
fape
senior tag
válasz
Teréz Atya #58969 üzenetére
Íme:
Erős a gyanúm, hogy 2 féle antenna méret van. A többi csak a pcb és borítás alatti részben térhet el. -
Teréz Atya
senior tag
Az antennaméret is fontos, de még fontosabb, hogy legalább Ublox 8 GPS legyen. Azt vettem észre, hogy kisebb antennával gyorsabban van lock, és több műholdat fog be modernabb modullal.
Ja, meg két tök egyforma Ublox 7-es GPS-nél az egyikkel 2 perc alatt volt GPS lock cold bootkor, a másiknál 12-15!!!
Ja, meg az Ublox 7-nél már nagy eséllyel le van merülve az elem, ami pontforrasztással van rögzítve. Tehát a GPS képes megromlani.
-
Markizmark
addikt
No tegnap 200 métert sem távolodtam el és leesett a gép, mondjuk nem volt magasan, sérülés nélkül megúszta, DE.
Elvileg 300-500 métert tud a bugs 3, mégis jelzés nélkül egyszer csak leesett. Az egészet végignéztem szemüvegben. 400mW-on még simán tiszta volt a kép, szóval visszaveszem 200-ra.De miért esett le ilyen hirtelen? Egy mező szerűségen voltam. Valami ennyire bezavart? Nem álltam háttal a gépnek.
-
fape
senior tag
válasz
Teréz Atya #58966 üzenetére
na bakker az tényleg a másik oldal. Mindjárt csinálok azt is
Kb amúgy az antenna is ekkora lehet. Kb rendes kép arról az oldalról nincs mindig egyikről :S -
fape
senior tag
válasz
Teréz Atya #58963 üzenetére
Ránézésre nincs akkora különbség az antenna méretekben. Szal van/lehet érdemi hatása?
-
Teréz Atya
senior tag
Ez alapján az antennaméret.
-
fape
senior tag
válasz
Teréz Atya #58957 üzenetére
-
david335
tag
válasz
A rescue úgy fog működni, mint a RTH INAV alatt?
-
kriszbon
őstag
válasz
Na igen elég rossz is összehozni sok modulból, és valóban nem jó hogy külön OSD modul kell ahhoz, hogy rendesen mindent megjeleníts, ne csak alapadatokat.
Még [ezen] a nyomorult FC-n is van baro és OSD, meg rendesen meg tud jeleníteni szinte annyi dolgot mint a MinimOSD.
Persze ahhoz rá kell rakni újabb MWOSD-t, de működik.
Persze tudom elavultnak számít, csak írom hogy még ezen is vannak olyan dolgok, ami az alap F3-on nincsenek(igaz ezen meg van pár UART port). -
ezoltan
tag
válasz
belakiraly #58954 üzenetére
Ez valami házimozi-szabvány?
@KG Köszönöm szépen.Csak érteném,mások hogy közlekednek így fullgázzal,dobálják lazán a trükköket,miközben nemhogy az orientáció,a kopter is alig látszik...
-
Teréz Atya
senior tag
Ha iNAV-ban GPS-es rendes pozíciótartás a cél, netán missziórepülés vagy kulturált RTH, akkor BN-880. De ebben nagyon hisztis a magneto, elég érzékeny az elektromágneses zavarokra.
Ha csak az kell, hogy mérje a sebességet, home pointot mutassa BF alatt, vastagon elég egy BN-220. Azt tippelem, hogy még a nyáron a BF GPS rescue normálisan fog működni.
Röpcsin most BN-220 van, nekem vastagon elég. Cold startnál 2,5 perc után 15 szatelit, warm startnál meg szinte azonnal, úgy, hogy nem aktiváltam a Galileo-t.@ezoltan - nem is rossz!
@kriszbon - nekem már nagyon elegem van a mindenféle külön modulból. Lassan, de biztosan próbálok megszabadulni a sima SP F3-maktól is, mert idegesítenek különálló OSD-k.
-
ezoltan
tag
Voltam ma odakint,de mivel a szemüvegem feltöltése elmaradt illetve a 3s segédakksi nyilván otthon a fiókban,nem volt más hátra mint gyakorolgatni LOS-ban az Acro-t.
Hát,mit mondjak.Nem egyszerű.
Kabaré,nektek.
-
Peaceliker
addikt
válasz
belakiraly #58954 üzenetére
nekem egy olcsóbb fajta 2 startot bírt ki
-
kriszbon
őstag
válasz
Teréz Atya #58949 üzenetére
Ja bocs akkor benéztem valamit.
Amúgy nekem is külön van a magneto, azok működtek rendesen amik egybe voltak építve(HMC5883), mert ezek QMC5883(vagy mi) hamisítványok már nem akarnak olyan jól működni.
A külön modul sem egy nagy +súly, mert vezetékestől szigeteléssel együtt még 2g sincs. -
cd334
tag
válasz
Teréz Atya #58951 üzenetére
Quad, a leendő röpcsihez van egy bn-880.
-
cd334
tag
Mondjatok egy minnél könnyebb GPS-t, amu normálisan működik a BF/iNav környezetben. Amit látok az a BN-180, van még értelmes alternatíva?
-
kriszbon
őstag
válasz
Teréz Atya #58947 üzenetére
Aha értem, csak azért írtam mert a videón látható volt a magneto bekapcsolt állapot, de akkor gondolom a program még ezt nem kombinálja a GPS adatokkal(ha jól gondolom).
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
kriszbon #58946 üzenetére
Ez GPS Rescue, ahogy a neve mondja, nem túlcicomázott RTH, és még bőven alpha stage. A konfigurátorban nem néztem, de lehet failsafe-re is állítani. Magneto-t, baro-t nem is használ, a parkolás még nincs implementálva, de ahhoz képest meglepően jól teszi a dolgát.
Ha tényleg jól fog műkdni, akkor bizony az iNAV long range racereknél / túrakoptereknél okafogyottá válhat. -
kriszbon
őstag
válasz
Teréz Atya #58945 üzenetére
Ácsi, ez nem csak kapcsolóra működik?
Mert nekem mintha az jött volna le a videóból, a leszállás sem volt jó ahogy néztem.
Így nekem iNAV alatt akkor száll le ha nem jó a magneto kalibrálás, amúgy meg ha minden jó nagyon szépen leteszi.
Kapcsolós működésre is, és ha lekapcsolom a távot akkor is, igaz utóbbit nem minden gépemen teszteltem még le. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Balázs1621 #58942 üzenetére
Akkor van egy jó hírem - Betaflight GPS Rescue
-
kriszbon
őstag
válasz
syler123 #58943 üzenetére
Nekem is van Racerstar BR2205 motor az egyik gépen([GEPRC KX5]) csak az 2600KV , úgy 2000 körül volt darabja, és nem olyan rosszak.
Igaz én még sokat nem repültem velük, de nem vettem észre hogy nagyon rázná a gépet.
Ja amúgy talán te mutattad a múltkor(vagy nem tom ki) GB oldalán azt az olcsó motorokat (1800/2db), én vettem belőlük kíváncsiságból, de még nem lett beépítve, csak szervo teszter-el pörgettem meg, és elég jól pörögnek, majd kiderül hogy mit tud a valóságban. -
syler123
veterán
HK raktárból megint olcsó a Racerstar BR2205 motor. 1637ft darabja, hátha valakit érdekelne. Lehet racerszarnak hívni, mint itt jónéhányan teszik, de teljesen rendben vannak, ennyi pénzért jó vétel.
2 gépemben vannak ilyen motorok, vagyis az egyikben Furibee márkanév alatt, de ugyanaz és még nem ütköztem hibába. Szépen forognak, nem rezegtetik a gépet.
Mondjuk így vagyok eddig a 28A-es hglc esc-ekkel
8-ból 8 nálam működik hibátlanul, lehet csak szerencsés vagyok, mert van akinek megsült, de nekem mennek szépen.
-
Balázs1621
senior tag
válasz
Teréz Atya #58757 üzenetére
Long range gép. Quad. És Betaflight.
-
Peaceliker
addikt
válasz
SpydeR3412 #58940 üzenetére
Vmi e010 szerű valami, még nem tudom pontosan.
Igen az canopy val vmi 6.5g os váz. Viszont gyári fc ből jön hozzá egy újabb, ami beépített adós és osd s. Adón jön majd az a 2g amivel nehezebb -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58939 üzenetére
Ez már elég jól hangzik.
Melyik a könnyebb váz?
A tiny-hoz nem érdemes hasonlítani, mert azok rohadt nehezek, ahogy látom. -
Peaceliker
addikt
válasz
SpydeR3412 #58938 üzenetére
Igazából 2 gép lesz mert fc hez amit vettem jön váz is. Ami könnyebb. Szal valszeg felrakom úgy a kamot ahogy szoktad és akkor jóval könnyebb lesz mint tiny6x. És beépített vevős az FC ami még -2g
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58932 üzenetére
Taknyold oda a francba a mocikat!
A 716 már jó lesz. És ha ki tudod grammozni (tudom, hogy nem fogod
), akkor kb ott fog lihegni a 2s kefés nyakán.
(#58933) Geller72: Én pedig azért írtam, hogy nem gyenge, mert semmit nem változtattam rajta (nem lett erősebb), csak kicseréltem a vázat, mégis olyan mintha egy régebbi 2-3s lenne.
De "tiszetlben" tartom és örülök, hogy más a véleményed, mert több szem, több szempont. -
david335
tag
válasz
Peaceliker #58929 üzenetére
Csavarvágó fogó van az obiban
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #58935 üzenetére
Nekem az átépített e011 egész jó, a BClash mocik már 180 perc kürül repültek és ez még csak az első garnitúra a háromból, amit kértem hozzá. Kamera nélkül egész fürge, de kamerával vannak kompromisszumok, bár mondhatnám, hogy olyan, mint a fent elmített S6 is, hogy lendület kell neki, és időben el kell kezdeni padlót nyomni neki, ha hirtelen süllyedni akarsz, hogy ne verje oda magát. Alapvetően jól repül.
LST-S2-es kam van rajta, egy picit lehetne nagyobb a range, elég hamar elkezd szarakodni a kép.GB-n ez írták a rabge kérdésre:
"The maximal range of the signal of this transmitter is between 200-300 meters"
-Persze..
-
Peaceliker
addikt
válasz
Geller72 #58934 üzenetére
De egy ilyennél könnyebb és valszeg erősebb is a már meglevő 2s bl gépem
igazából vmi küszöbugrónál erősebb, de 2s bl nél gyengébb, de leginkább halk gép kéne. Vagy lehet olyan erős is, mint 2s bl mindegy is, a lényeg hogy amikor a szekrénynek verem kisebbet koppanjon xD
Szerk : 716 whoop hoz már meg volt minden csak fc vt szar. Abból most jön másik. Nagy reményeket fűzök hozzá
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #58922 üzenetére
Az a helyzet, hogy vannak kefésre is 2s-ek.
. Egy olyan azért tud ám menni.
. A 1020-as motorokat szerelték olyan FC-kre is, amik gyárilag 2s-el voltak megáldva.
. De Teréznek is az ólomveréb FC-je (ami nekem is van, csak kicsit újabb) ugyanúgy egy forrasztás után már 2s-es lesz a 8520-as mocikkal.
. 2s-350-es akkukkal. És nem sikít.
-
Geller72
veterán
válasz
SpydeR3412 #58921 üzenetére
"Az s6 egyáltalán nem gyenge, csak túl sok neki az a váz."
-Nálam ez egyenlő azzal, amit írtam. Gyenge hozzá..
"Tud az menni, csak lassan indul be és nehezen fogja meg magát"
-Nos ezaz. Erről beszélek. Az erős nálam kb. azt jelenti, hogy ezek a problémák ninvsenek, vagy inkább mondanám, hogy kevésbé vannak.- -
Peaceliker
addikt
válasz
SpydeR3412 #58931 üzenetére
próbáltam, még szép, de sorjás marad és kicseszi a menetet a fika anyagú motorból
mondjuk van vékony drótom, kössem fel a mocikat? -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58929 üzenetére
Ja hogy motor... XD
Mondjuk ilyen szempontból egy vadállat vagyok. De én csak simán lecsípném a felesleget, aztán jó az úgy.
Saccco: Kicsi Snapi nagyon belehúzott.
Majd ha lesz normális videóm, amit enged is feltölteni a yt, akkor meglátod. -
Saccco
nagyúr
válasz
SpydeR3412 #58925 üzenetére
Nagyon böszmén megy a kicsi snapi.
-
Peaceliker
addikt
válasz
SpydeR3412 #58928 üzenetére
Nem fc t, motort nem fogja semmi xD
Vettem hosszabb csavart, de marha macera jó méretre vágni, aztán reszelni stb. Inkább vár. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58926 üzenetére
Én szeretem teljesen látni a világot.
Egy pár csavar miatt nem repülni?!
Ilyenkor simán odataknyolom az fc-t, fogja az is rendesen. Leszedni is alig lehet. -
Peaceliker
addikt
válasz
SpydeR3412 #58925 üzenetére
M1.6 csavar bl mocihoz
Na, zsír. Megvan a maga feelingje hogy belóg a ducted rész, de kintre az nem előnyös, bár annyira bentre sem
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58924 üzenetére
Várom a 716os tesztet.
"m1.6" az mi?Más: Az ötleted alapján én is kitoltam a kamerát a canopy lyukán.
Ez így elég jó, és a fél képet sem takarja ki (hangot le!). -
Peaceliker
addikt
válasz
SpydeR3412 #58923 üzenetére
Ez meg a lecsóba. Amint jött m1.6 össze rakom 0703 at is, az huszoneleje gramm lesz. De jövő hétre végre lesz egy másik fc és akkor 716 teszt is jön végre valahára
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58922 üzenetére
Mivel már megvannak a dolgaid, én azt javaslom, hogy tégy egy próbát egy 250-350as akkuval (inkább 260hv) és jó leszel. Na nem hangban, hanem teljesítményben.
Viszont ha most 0-ról indulnál, akkor az én setupomat (0603/20g) ajánlanám. Ennek annyi hangja van, mint a 716os kefésnek. Teljesítményben pedig, szerintem bőven odaver egy gyengébb 2s-nek. -
Peaceliker
addikt
válasz
SpydeR3412 #58919 üzenetére
Igazából egy régi 1s 8520 gép és egy 2s 2.3 col bl gép közé kéne erőben
De legnagyobb bajom hogy hangos -
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #58918 üzenetére
450 jó ilyenre..
Max..viszont az S6 meg gyenge sztem.. azt is írták sokan (itt is) hogy oda-oda veri a seggét mint egy F36.
.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58918 üzenetére
A 0705-höz én olyan max. 350-es aksit használnék.
A 8520-as mocihoz (37g a gép) is azt használtam, meg 300-ast, meg 260-ast.
Van még 450-esem is, de az sok volt neki.
Valszeg az 550 meg nagyon sok.
Bár azt mondtad Neked nem kell a teljesítmény.Sokat filóztam, hogy Snapper 6 vagy 7 legyen. Akkor jó, hogy a 6-ost vettem, mert én amúgy sem szeretem, ha hangos.
-
Peaceliker
addikt
na összeraktam sunnysky 0705 15kkv val beebee66 vázat. 550es 80c akku sztem nehéz neki, az inkább vmi bat100 nak kéne
de ezek a csapágyas mocik marha hangosak, visítanak, mint ahogy írták is neten
mondjuk sztem halkul majd kicsit, de ez így nekem bentre (amíg kiscsaj alszik) hangos, szal ennek sztem ennyi pályafutása vt nálam, jót építkeztem
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
SpydeR3412 #58916 üzenetére
Na én most kaptam választ a Hubsan Pro refundal kapcsolatban.
Azt írják, hogy nagyon sajnálják a rendelésem törlését és remélik, hogy élnézem nekik. Ami ezért furcsa, mert én kértem a refundot.
Szóval, lehet ők is törölni akarták, csak még nem jutottak el hozzám? -
Geller72
veterán
válasz
david335 #58914 üzenetére
Az a bajom az ilyen videókkal, hogy a compare szinte mindig teljesen sík terepen van, holott ez velem (is) pl elég ritkán fordul elő. Az a pár fa, elszórva semmit nem jelent, a valóság azonban lehet egészen más, mint körülmény.
Amit minap linkeltem, ott azért van ssusnyás bőven
.
-
david335
tag
Vagy egy ilyen után is
és mind a kettőre van Achilles
[link] -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
belakiraly #58912 üzenetére
Majd számolj be milyen a gép, kíváncsi vagyok
Nekem a Boss7-esen van ekkora propeller, de az csak 720as motor, viszont 10g-al kevesebbel. Az úgy nagyon megy. -
belakiraly
tag
válasz
SpydeR3412 #58911 üzenetére
Már úton van a Tiny R7, már csak távot kellene hozzá lőnöm.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
belakiraly #58909 üzenetére
Még nem késő, most is akciós. Igaz, most a duplája, 22k.
-
belakiraly
tag
válasz
SpydeR3412 #58906 üzenetére
Nagyon sokáig szemeztem vele, de végül pont a táv miatt nem ebbe ugrottam bele, pedig egy valag 8520-as részersztárom van otthon
-
Jagi
tag
Most jött email a shipped státuszú H501S standard rendelésemre, hogy még fizessek, ha kell a gép.
Úgy tűnik a akkor a shipped státuszúak se lesznek leszállítva.
Pedig volt élő TN:
From:
RANCHO CUCAMONGA, CA 91730
UNITED STATESTo:
BUDAPEST, BUDAPEST 1041
HUNGARYCustomer Confirmation
GM545322752000xxxxxx
Weight
4.6958 lbsJun 25, 2018
10:06 PM PDT
UNITED STATES EN ROUTE TO DHL ECOMMERCE DISTRIBUTION CENTER
9:55 PM PDT
UNITED STATES ELECTRONIC NOTIFICATION RECEIVED: YOUR ORDER HAS BEEN PROCESSED AND TRACKING WILL BE UPDATED SOONAkkor nem keresgélek tovább pótakksikat és egyéb kiegészítőket hozzá
-
SpydeR3412
aktív tag
Megjött a jóárasított Eachine m80s, amit 3 hv akkuval és távirányítóval, 11k-ért osztogattak.
Első benyomás alapján, jobb mint vártam. Persze így gyárilag azért nem veri le a 7esekert, de pl. 50%-os gázállásnál lebeg.
Tudja az acro-t, meg a turtle mod-ot is és úgy lebeg, mintha odaszögezték volna.
A távirányító végre nem a megszokott mini, hanem szépen kézre áll. Kényelmes, hosszúak a peckei, a karok szépen mozognak. Persze senki ne számítson Taranis minőségre, de még Flysky-ra se.Viszont mégis jól eltalálták az ellenerőt, jó vezetni vele a gépet.
Ja és a canopyn lehet állítani a kamera csatornákat.
Meg van rajta még egy gomb, az még nem tudom mire szolgál.
-
cd334
tag
válasz
SpydeR3412 #58903 üzenetére
Én tuti nem fogok standard változatért még 203$ fizetni. Különben is a promóció időszaka alatt sokkal olcsóbb volt. Ezt meg is írtam nekik. Kíváncsi vagyok mennyit engednek a feléből.
Alkudozunk egy kicsit max. ha nem tetszik az ár refoundra kérem.
Nekem az utolsó bejegyzés a követési számon az: En route to DHL eCommerce dictribution center. Tehát már feladták elvileg, így kíváncsi vagyok mi lesz a vége. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58900 üzenetére
Hmmmmm...... Na, meglátjuk. Az enyémet 25.én kapta meg a dhl.
-
cd334
tag
válasz
Peaceliker #58900 üzenetére
Valaki nézte, hogy van-e valami az ilyen esetekről az üzletszabályzatukban?
-
twine
veterán
válasz
Teréz Atya #58899 üzenetére
Akartam is kérdezni, hogy "rossz a kedved papa, vagy az esti randi nem jött össze...!?"
De nem ugrottam rá, mert mindenkinek van rossz, és rosszabb napja
Peace
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- Baby design smart sportbabakocsi
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest