- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
"- szükségem lesz már egy komolyabb távirányítóra?"
Ugyanazzal megy, mint a H67.- flashelnem kell valamit valahova?
Nem kell. Menni fog. De egyezik a H67-tel.- konfigurálnom kell bármit?
Nem, mert egyeznek."Nagyjából a kérdés: kicserélem a lapot és örülök, vagy szopok még egy hétvégét, mert állítgatnom kell ezer dolgot?"
Silverware gépet szeretnél összehozni?
Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy az alaplapon gyárilag silverware fut, de szerintem nem. Boldclash-ék csak a lehetőséggel kampányolnak. Ha mégis alapból silver-es, akkor a fenti állításaim tévesek.
Még van egy alaplapom, amit nem bántottam, azzal megnézem.szerk.: Megnéztem még egyszer, szerintem nem flash-elt, csak útbaigazítás van az oldalon.
(#56413) virbo:
Belemegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged