Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Bevallom nem keveset lemaradtam a topicban...
Anno rc heliztem, de csak a Wltoys v911 illetve v912 gépekkel, kezdetnek az is jó volt
Próbálok tájékozódni, hogy milyen drón lenne is megfelelő a számomra
Ami viszonylag jó áron van és úgymond komplett pakk az a Xiaomi Mi 4K. Ez alapvetően nagyon tetszik. De ha van jobb ötlet, meghallgatom.
Másik....
Érdekelne egy gyorsabb mozgású FPV drón is ( kb leesik az állam mikor ilyen videókat nézek a youtube-on)
Szóval mi az ajánlott típus? Vagy ebből is van komplett szett esetleg? -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
radeondash #55693 üzenetére
Hali!
Nem jó a linked...
A BetaFPV és a BoldClash gyártanak elég jó cuccokat. 6-os vázról nincs infóm velük kapcsolatban,csak a 7-esekről.
Az e010/f36/h36 vázak, ridegebb anyagból vannak, mint az e011/h76. A puhább műanyag sokkal jobban bírja a strapát. Mindamellett, hogy a nagyobb motorméret, nagyobb súlyt és nagyobb becsapódási erőt eredményez.
Én lepnék (léptem) egy kategóriával feljebb, de ha elég a mostani teljesítmény, akkor meg táraznék a vázakból 2-3darabot. -
varadigabor
senior tag
válasz
Jackal2 #55695 üzenetére
Blade az 42 gramm, de elég ropi
Sokáig gondolkodtam 4 collon, (Peaceliker tanúsítja ) de elengedtem, mert grammban 150-160 kb, 5 collt meg ki lehet hozni 180-190 grammra.
(#55692) ezoltan Majd belejössz
Nagyjából már én is kezdem érteni , de olyan gyorsan fejlődik itt minden hogy követni se egyszerű
Tavaly nyáron még normál esc, normál kamera, 2205-ős motor.PDB FC külön. Most már 4 in 1 esc, micro kamera, motorból is ezer féle naked, egybe fc pdb
-
Jackal2
senior tag
válasz
varadigabor #55689 üzenetére
De nem értem ezt, miért mindegyik 180-as? Hiszen 150 mm kell a 4 colhoz. Lehet 40-50 gramm a váz, erre bazz mind 80-100 meg hasonlók és rohadt nagy.
A Rhino tökre tetszik, de az is csk 3 col, pedig 150-es, és még sorolhatnám.
Mellékeen a Stormnál vannak jó vázak, ez pl. bejön: Storm Loki
-
radeondash
csendes tag
Üdv! Tud valaki abban segíteni milyen vázat érdemes beszerezni Tiny Whoop mókához és honnan? A gyári furibee f36-os elég betyárosan teljesített, max csak a motor tartó rudacskák törtek el amit azért ragasztópisztollyal lehetett orvosolni. Rendeltem aliexpressről ilyeneket https://www.aliexpress.com/item/Original-JJRC-H36-002-Bottom-Body-Shell-for-Inductrix-JJRC-H36-RC-Quadcopter/32757369465.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.IvjgOn
valami eszméletlen silány termékek, a kezdeti csetlések után úgy gondoltam azért jobban fogják bírni, hát minimális ütközéstől tőből szakadtak le a motorok -
ezoltan
tag
válasz
varadigabor #55689 üzenetére
Értem,köszönöm (neked is Peace)!
Igazából van még tartalék motorom,azokkal kihúzom még egy jó darabig.
Főleg elméleti síkon érdekelt a dolog mert ez (is) eléggé szürke folt hogy mit mivel lehet összepárosítani.Mindenesetre ha eljön az ideje,már nem az eredetieket szeretném feltenni ha a komponensek elviselnének egy komolyabb motort is.
-
Peaceliker
addikt
válasz
ezoltan #55684 üzenetére
Általában jelentősen többet a nagyobb kv moci húz. De az meg a könnyű gépet szereti, már ha opció hogy ne egye le a fejed
na a wizi meg nagyon nem az
én azt mondom hogy egy 2306 2400kv vmi agresszívabb pitch proppal (2205 ből szinte mind csak 5040x3 al nem zabál) jó lehet, tán még többet enni sem fog
-
david335
tag
válasz
Teréz Atya #55681 üzenetére
Annyira nem vagyok grammnáci a wizinél
ma megnézem, hogy a jelre ül rá a zavar vagy a betápra.
-
Geller72
veterán
válasz
Jackal2 #55685 üzenetére
Dehogynem. Csak nem ebben a méretben. 180-tól vannak jók. Nem emlékszel a Falconra? Az is csak 4" volt.
GEPRC GEP-AX4 GEP-AX5 GEP-AX6 Airbus
Ez is egy ilyen váz. Van 3 méretben.
180-4"
200-5"
215-250-6"Viszont ez nem 21g és nem 22 euró.
-
ezoltan
tag
válasz
Teréz Atya #55676 üzenetére
Értem,köszönöm az infókat!
Nem olyan egyszerű ez,hogy csak felszórok egy erősebbet...
Ahogy a laikus elképzeli ugye... -
Geller72
veterán
válasz
Jackal2 #55682 üzenetére
Talán még ezt megvenném, mondjuk én a komplett gépen gondolkozom..
A Diatone 143mm-es váza.1406-al, csak 21.5g, 22 euró, de ez is csak 3"-os..
Mondjuk nekem inkább ezek jönnek be, 130-as vázba, vagy ebben. Az ER130 is a végén már egész megtetszett, sajnáltam amikor elvitték..
. Rájöttem, hogy nekem talán ez a méret fog kelleni. A 2" nem az én világom. -less-ben..
Amúgy én meg a fenti asszimetrik vázban sokkal inkább bízok, mint az "X-ekben". Az meg mondom, egy baromi erős váz abban a kategban.
-
Geller72
veterán
válasz
Jackal2 #55677 üzenetére
Diatone Grashopper 160. 28g a váz, 16 euro.BEC-es PDB-vel..
"Motor mount bolt holes: 12/19mm"..mondjuk erre 1306-ot ír..
Viszont könnyű és kiba erős váz..
-
david335
tag
válasz
Teréz Atya #55674 üzenetére
Egybe érdemes venni vagy inkább építeni?
Ferrit gyűrűvel is lehet nagyfrekvenciás zavart szűrni nem de? -
Jackal2
senior tag
Keresek könnyű,de strapabíró 4 colos prophoz jó vázat és nem akarok Jalapurát az Armattantól. Minél kisebbet, 150-160 körül.
A Geniuser kerül rá, szóval 15xx motort kell fogadnia.
5let?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
ezoltan #55675 üzenetére
Mondjukrá a PDB a legkisebb gond, mert 7-8 dolcsiért elég jók vannak már. De nálam a KGB projectnél a nagyobb mocik / nagyobb áramok hatására nyélgázon bejön egy kis zavar a vidóba. Tehát azt is majd le kell kezelnem, mert erre már a 470uF-os Rubycon hurka.
Nagyobb áramoknál lehet majd az akkuk sem bírják, lehet nagyobb C-s akkut venni.
A lényeg h nézz utána, hogy a kiszemelt motor adott kV-re tekercselve mennyit A-t eszik az általad használt propikkal, és azt bírná-e az ESC, PDB, akku. Pl. a miniquadtestbench.com egy jó alap.
A valóságban ennél kevesebbet fog enni, mert jobbik esetben nincs a földre szögezve a quad, de jobb inkább ráhagyással dolgozni. -
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #55664 üzenetére
Ejj abban reménykedtem hogy tudok rendelni egy halom Dmax Dys SR2205 2550KV motort és az mindkettőhöz jó lesz majd tartalékban.
Bár most esik le hogy más a lyuktávolságuk is.... -
Teréz Atya
senior tag
válasz
david335 #55673 üzenetére
Nehéz ezt így megmondani, de általában elégnek kell lenni. Ha még azzal is zajos a jel, akkor egy LC filtert iktatnék be vagy a kamera tápjához vagy a VTX-hez. Az LC filter amúgy nem más, mint egy tekercs sorosan és kondi párhuzamosan kötve.
Ez nem más mint egy aluláteresztő szűrő, ami esetünkben pont a magas frekvenciát, azaz a zajt hivatott kiszűrni. -
david335
tag
válasz
Teréz Atya #55671 üzenetére
Gyanús is volt, mert 200Ft volt 3 db ebből a fajtából. Muszáj lesz megvárni a BG-at
Tehát akkor elégnek kéne lenni az 1000mikrósnak a betáp oldalra.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Teréz Atya #55671 üzenetére
Most Dunning-re vagy Kruger-re célzol?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
david335 #55666 üzenetére
Akkor az nem low ESR kondi.Itt van egy jó tesztvideó micsinál egy jó low ESR kondi, egy nem low ESR kondi meg egy LC filter a hírhedten zajos Litlle Bee ESC-ekkel.
Persze nem tökéletes a teszt, pl. csak 1 ESC 1000mAh kondira, de akkor is, jobb mint az önjelölt "szakértők" elektro halandzsára és megérzésre alalpozó beszámolói. -
norbert1998
nagyúr
Hali!
Láttam, elég népszerű erre a JJRC H20-as.
9.99$-ért vettem 2-3 hónapja, nagyon király, nagyon gyors, de a hatótáv nagyon irritált, ezért megcsináltam, amit csak tudtam.
Az internetes videók alapján ki kellene vezetni az antennát a drónból meg a távból. Igenám, de egyikben SEM volt!
Úgy értve, hogy a táv belsejében a NYÁK-on volt egy csík "antennának" szánva, na az arra haladó drótra ráforrasztottam egy 1.5-es hangszórókábeldarabot, amit kivezettem a távrányító hátulján lévő "fiókon", amit ki lehetett venni belőle.
A drónban még ennyi sem volt. Csak egy üres forrasztási luk a NYÁK-on, ahová szépen beforrasztottam egy ridegebb, vékony kábelt, és a drón alján kivezettem, beakasztva a végét az aksi kábelébe.Egyszerűen elképesztő, mennyivel jobb lett a hatótáv
Mikor elcsusztam a vizes füvön és már a (hosszában) 3. szomszéd felett jártam (nem túlzok, tényleg volt minimum 100m légtávban), még mindig vissza tudtam hozni, hogy végül a terasz lapos palatetején landoljon
Akksik úton vannak, 5 aksi, egy ötös töltővel. Az a 4.5 perc nagy nulla sajna. De úton van három darab H8 mini is, amiket összesen 3500 Ft-ért vettem
-
varadigabor
senior tag
Leader 120 Gemfan 2540-el egész jó
Videó -
ezoltan
tag
Olyan kérdésem lenne srácok,hogy milyen össze-,illetve egymástól-függés van esetlegesen az FC-PDB-ESC-Motorok négyes között?
Konkrét példának felhoznám az X220-amat.
Mivel jobbra,erősebbre cseréltem a szabikat (Dys DS30A Dshot),felmerül a kérdés hogy amennyiben a motorok csereérettek lesznek,tehetek-e fel erősebbeket(mondjuk maradva a márkánál,Dys 2205/2550KV-esetleg 2206/2700KV),nem megy-e ez más komponensek kárára?Illetve milyen értékek ajánlottak motor téren az említett platform függvényében?
-
-
FingR86
őstag
Q95 95mm Micro FPV Racing Drone - BNF WITH FRSKY 16CH RECEIVER COLORMIX
Flash Sale Price $79.99 -
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #55653 üzenetére
Ilyenem pont nincs, GNB-vel nyomulok, de lehet berántok párat, mert nagyon jónak tűnik.
-
Geller72
veterán
válasz
total90 #55654 üzenetére
Dji-nak van már saját topicja.
.
-
Mavic Pro-ra rendeltem filtereket (ND, CPL) és az lenne a kérdésem, hogy ha felteszem, akkor utána újra kell kalibrálni majd?
-
Peaceliker
addikt
válasz
Jackal2 #55652 üzenetére
3 colon 4kkv meg 4s jó lehet
De akku sztem 850es indokolt lehet.
Amúgy nekem nagyon beválltak ezek a bolt 500as akkuk. Mondjuk start sztem nincs még olyan sok az 1 évesben sem, de egyelőre nem érzem melyik az új és melyik nem. Viszont gép végig erősebb vele mint a sima akkuval. -
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #55650 üzenetére
Az kerek
D A 1506-omon nekem is az lesz. A 82 gramm az faja egyébként.
-
vandor01
senior tag
válasz
Jackal2 #55648 üzenetére
Itt a jobb oldali is...
JAJA MUST!
Akis nelkul majd 120gram! a motorok dupla sullyuak mint a 11xx! de csak KV4000 szoval 4S-el pont jo!
2S-el is repul de kuzdelmes... nem a suly miatt a 4000KV miatt... BOLT 500-asokat vettem alapbol 2S 5,5ejro/db USB rol toltheto es egymassal sorbakotheto es meg is van a 4S!
csak 10mm vastag osszerakva is csak 20mm [link]
-
syler123
veterán
válasz
Geller72 #55644 üzenetére
Rendeltem belőle 5 szettet 1-2 hete, még nem jött meg, kíváncsi leszek.
De nagyon drága, elképesztő drága, nem találok rá szavakat
Ha többet veszünk elmegy (5 szett volt 12$), meg ha nem törik, csak akkor teszem fel, ha már visszarázódtam a repülésbe, mert a mai repülésem olyan volt mintha most repültem volna először racerrel. Úgy tűnik ez nem olyan mint a biciklizés...
Időjárás is valami undorító, amikor felraktam az akkukat tölteni, akkor okés volt, szélcsend, mire végzett akkora széllökések hogy valami vicc...
Amúgy ez a Racerstar prop konkrétan 2Ft volt. Mondjuk sokkal többet nem is ér
Ez tényleg arra jó, ha valaki most kezdi, nem akar kidobni pénzt 3S-re, mert utána úgyis 4S lesz a befutó, akkor rárakja ezeket a propokat és kész a 3S setup 4S akkuval.
-
vandor01
senior tag
válasz
Jackal2 #55642 üzenetére
ahhh a korona az max1gramm/szal es tobb a haszna mint a sulya!
na de a laba!? az 2g/db 8gramm a 4lab! na az durva....
viszont 4S-en teljesen mindegy hogy 110g vagy 120g?
de ezek a 2 leveles propok mar letortek rola most 3coll 3leves van!
Sokkal joobb!!
a szinekre szarok szemuvegben nem latom lostban 20 meter utan sem
ha meg letorik lesz masik szine.... -
syler123
veterán
Kipróbáltam a Racestar Fishbone propokat. Emelő erő alig van konkrétan a KK5040-hez képest. Mintha 4S-ről visszamentem volna 3S-re. Viszont valami durván tartós. Konkrétan megmetszettem vele 1 fát. Ezeknek az apró gallyaknak mentem neki, és repültem tovább. Tehát jól balanszolt, tartós, de nincs emelőerő. Kiváló gyakorló prop, aki most kezd bele.
Most nem volt nyélgáznál remegésem, most nem tudom hogy azért mert a P pitch értékét levettem 58-ról 55-re, vagy a prop miatt, legközelebb kiderül, visszateszem a Kingkong-ot.
-
szacsee
nagyúr
Járt már valaki úgy, hogy kis átszerelés után + fc csere. Angle módban srégen eldől a drón?
Pl egy méteren próbálom tartani erre oldalazva bebillenve 3-4 méterre arrébb lecsókolja a földet. Acro-ban sem tudom megtartani... olyan mintha totál részegen próbálnám irányítani.
Földről nyelezve szépen emelgeti magát, függőlegesen és nem is fordul.
Gyro vagy a gyorsulásmérő szar lehet az új fc-n? Pc-n minden okésnak tűnik.
(bg sp f3 klón 7$ beárazásból 2-3 hónapja vehettem) -
Jackal2
senior tag
válasz
varadigabor #55628 üzenetére
Az egyetlen hely, ahol az emlős nem széttép hanem megmérgez...aztán széttép, a pokoli hőségben, ahol egyébként is kiszáradsz és kősivatagban nincs víz. Szóval ja, az FPV nagyon veszélyes, a mérgeskígyó/pók/béka/krokodil/medúza/cápa/kacsacsőrű emlős az nem
Mellékesen FinalGlideAUS nem ausztrál?
-
twine
veterán
válasz
Teréz Atya #55626 üzenetére
A srác akitől eleinte tanultam a szakmát, szokott kijárni...
Pár éve azt az infót kaptam tőle, hogy engedély köteles odakint, és a lakosság arányhoz képest nagyon kevés engedély van kiadva....
Pár hónapig kint volt, ehhez képest legjobb tudomásom szerint neki sem volt papírja'oszt látod milyen felvételek készültek..
-
Geller72
veterán
válasz
varadigabor #55628 üzenetére
Szerintem, ha ott beülsz a kocsidba a ház előtt, majd jobbra fordulva mész két napig, aztán elfordulsz balra és arra is mész két napig, így egy olyan helyre érsz, ahol éppen van egy kis placc, ami mondjuk 46x72 km-es, akkor nem hiszem, hogy tolongani fognak a szervek, hogy mi a retket akarsz csinálni te 4800km-re lakott területtől a semmi közepén egy 30 tonnás Mig 31-es drónnal a pickup platóján.
-
david335
tag
Megjött a Foxeer Arrow V3. Bekötöttem a régi helyére ami az F4-es Omnibus-ból jött gyárilag. Betáphoz raktam egy low ESR 1000mikrós kondit, hát brutál vibrált a kép, ahogy levettem jobb lett
Most akkor én csináltam valami rosszat? Vagy kössem be másféle képpen?
-
Saccco
nagyúr
válasz
Teréz Atya #55626 üzenetére
Pedig van több ausztrál drónos Youtube-os.
-
Saccco
nagyúr
válasz
szacsee #55623 üzenetére
Ejj-ejj, nem vesztél el.
Köszi.Eszembe jutott, de ehhez kellene egy ipari gép böszme nagy területtel.
A5-ös méretű dobozt csináltam, annak is csak a közepén használok 10×10cm-t.Egyébként van ezeknek piaca, nem véletlenül gyártanak Trabantot meg Ladát.
0,5 mm vastag Víztiszta 800 x 1000 1.210ft/tábla/m2,- Fényáteresztés 87%
10mm-ig mennek a lemezek.
-
Geller72
veterán
válasz
Teréz Atya #55622 üzenetére
Albánia egy nyugis hely. Szeretik a magyarokat. Elvégre ha anno nem adtunk volna nekik egy magyar királynőt, ma nem lenne Albánia.
Amilyen elmaradottak mondjuk utak terén, nem gondolnám látatlanba, hogy pont ez a legnagyobb bajuk.
. Bár abban sokkal előrébb vannak, mint mi, hogy ott amelyik hivatalos szervvel beszéltem, a határőrtől akármelyik út menti rendőrig, mindegyik kifogástalanul beszélt angolul. Ez nálunk nnyia nem áll.
-
Zalaym
tag
Abban valaki tudna esetleg segíteni, hogy Albániában hogyan állnak a drónozáshoz?
Nyáron megyünk nyaralni és szívesen vinném a Mavic-ot, de nem lenne jó, ha leszednék egy AK-val.
Ma beszéltem az Albán követséggel, de a hölgynek fogalma sem volt, hogy van-e valamilyen korlátozás náluk érvényben és még azt sem tudta megmondani, hogy kihez tudnék ez ügyben fordulni. Az Albániai Magyar nagykövetséget nem tudtam ma elérni, holnap megint megpróbálom.Sajnos olvastam egy magyar srácról, akinek Marokkóban visszautazáskor elkobozták a Mavic Pro-ját a reptéren, mondván a légifelvételek nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek.
-
Geller72
veterán
Egy kis RC-s vicc..
.
....Fred és Lilly összeházasodnak.
Nincs pénzük nászútra, ezért elutaznak Fred szüleihez vidékre, hogy ott töltsenek el egy hetet. Az első éjszaka után, reggel felkel a kis Johnny, Fred öccse, kimegy a konyhába és kérdezi az anyjától:- Anyu, Fred és Lilly felkeltek már?
- Nem, kisfiam.
- Tudod, mit gondolok?
- Nem érdekel, mit gondolsz, indulj az iskolába!Johnny elmegy az iskolába, majd hazajön délután. Kérdezi az anyjától:
- Anyu, Fred és Lilly kijöttek már?
- Nem, kisfiam.
- Anyu, elmondjam, mit gondolok?
- Nem akarom tudni, mit gondolsz. Menj és írd meg a leckédet!Másnap reggel a kis Johnny felkel és megint érdeklődik:
- Anyu, Fred és Lilly még mindig nem jöttek ki a szobájukból?
- Nem, kisfiam.
- Tudod, mit gondolok?
- Na mondd, mit gondolsz!
- ....azt hiszem, amikor tegnapelőtt éjszaka bejött hozzám Fred, hogy elkérje a Vazelint, véletlenül a repülőgép ragasztómat adtam neki oda. -
Baku
aktív tag
válasz
Geller72 #55615 üzenetére
Úgy néz ki, mos így próbálkoznak, bár lehet, hogy csak egy kísérleti nyúl voltam a sok közül, és a dolog nem jött be nekik annyira, mert nekem a mobil appban már nem ajánlja fel az ingyenes EU szállítást, tehát elképzelhető, hogy megszűnt .....
Ami.miatt még van egy kis plusz örö é bódottááá, hogy a megrendelésem óta nem kicsit (kb.25€-val) feljebb ment az ára, tehát összesen beljebb lettem cirka 23-24 ropival ....
Ebből rendelek hozzá egy marék akksit..... -
Baku
aktív tag
válasz
Geller72 #55601 üzenetére
A GLS-nek feb.08- tól ápr. 30-ig nem sok köze volt az egészhez, hacsak annyi nem, hogy a BG jelezte felé a később érkezendő csomag Belgiumból M.o.- ra szállítását. A GLS nyugtázta a megrendelést, és várta a csomagot....
2 hónapig tartott, amíg a BG valami konténer leghátsó sarkába dugva szabályszerűen (vagy inkább anélkül) becsempészte a csomagot HAJÓN az EU-ba, azaz, Belgiumba. Ott átcsomagolják, Belga feladót írnak rá, és elindul felém, "meglepetésmentesen" ..... Ez utóbbi "ára" az a cca. 2 és fél hónapos várakozás, mire a kezembe kapom....
A refunddal mire mentem volna ugyan? Gépem nem lett volna, pénzem meg van így is....
Kétszer reklamáltam a BG-nál, a válasz mindig az volt, hogy várjak türelemmel, meg fog érkezni ....
Végülis a szabályzatban 60 (munka)napos szállítási határidő van, ami valamikor május elején teljesen le, tehát - mivel elfogadtam a vásárlási feltételeket - szavam sem lehetne....
Az EU-s szállítás meg legalább annyira az én érdekem (is), mint amennyire az övéké.
Az enyém azért, mert megspóroltam cirka 15 ropi meglepi díjat, az övék meg azért, mert a büdös életben meg nem vettem volna ezt a gépet, ha nincs EU szállításban .... -
Saccco
nagyúr
válasz
SpydeR3412 #55612 üzenetére
De lehet. Csak figyelni kell, hogy ne gyengüljön meg tőle.
-
Saccco
nagyúr
válasz
SpydeR3412 #55610 üzenetére
Hááát az inkább +1g. Nem tudom pontosan, mert még nem sikerült normálisat gyártani, amit ki lehet vágni.
Azért írtam 1g+-nak. -
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #55607 üzenetére
Úgy nézem, hogy van egy halom pod izé.
Szerk.: Értem, hogyan gondolod a forgatást.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Saccco #55606 üzenetére
Egy 3d nyomi tervem van ami jó, csak pla rideg és törik sajna. Ezért gondoltam ilyesmire. Igazából semmi extrát nem kell tudnia, lényeg annyi lenne hogy van egy pukli, aminek 4 sarka ki van húzva vízszintbe amibe 20x20mm re lehet fúrni m2 lyukat. Aio t meg bele lehet rakonyragasztani
Szerk : ez az alsó képen lévő pod csini. Igazából lehetne ilyen 45 fokban elforgatva, hogy a mostani "sarkok" ne elől - hátul és oldalt legyenek
Szerk2:
Igen, olyasmi ra -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #55605 üzenetére
-
Saccco
nagyúr
válasz
SpydeR3412 #55591 üzenetére
"Amúgy a Flóra-s doboz puha volt? Vagy csak fogytán volt a készlet?"
Nem túl puha, nagyon jól védi a kamerát. A készlet véges, nem fogyasztunk olyan sok margarint.
A cél egy professzionálisabb termék előállítása (). Akár másoknak is tudnék akkor adni.
Ezt a 0,5mm-es anyagot formázás után kézzel alig lehet benyomni.
Kb. ha minden leszakad a gépről ez még mindig egyben lesz.Egyébként a Flora-st már hibátlanul tudom lehúzni.
szerk.: a Flora Canopy 0,7g
-
fape
senior tag
válasz
Teréz Atya #55590 üzenetére
Szénkefésnél is kb mindegy a sorrend. Max a másik irányba forog. Olyan felcseréled és jó is. Elvileg jobban kopik, ha nem a tervezett irányba forog, de a rázkódós meg a becsapódás hamarabb teszi tökre úgy is.
Nekem pl az őskori x8c-n amikor motort cseréltem x8w motorra az rémlik h ott pont fordítva volt színezés mint eredetileg. Szedhettem szét újra...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest