-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
david335
tag
válasz
AMDaZERG_1 #54196 üzenetére
Tényleg pöpec
-
SpydeR3412
aktív tag
Kezdésnek jó lehet az is, de számomra tele van aggatva mindenféle felesleges dolgokkal.
Bár kétségtelen, hogy jól néz ki az a tető.
Kb tök mindegy melyiket veszi az ember, de arra érdemes figyelni, hogy 7es moci legyen benne, mert az erősebb, a súly meg majdnem azonos a 6oshoz képest. -
varadigabor
senior tag
ez a bardwell malacos oltás nagyon kemény
-
Peaceliker
addikt
válasz
david335 #54182 üzenetére
Elméletben agresszívebben fordul. De igazából csak tetszik a váz meg kíváncsi vagyok hogy repül, ezért vettem meg
(#54183) stefi81
Az sztem inkább 10a esc... Van normális 20a 20x20 szabim, sokkal normálisabban néz ki, alkatrészek is nagyobbak. Ez sztem nem bír el 11xx nél nagyobbat, esetleg 13xx. De én 1407 alá sem merem rakni.
(#54185) vandor01
1306 4000kv 3 colon is forró 150g os gépen. Sztem felejtsd el hogy ilyen nehéz gépre rakod meg ekkora proppal. X251en mennyi kv és hány cella? 2s el lehet elbírná de értelmetlen lenne.
(#54195) stefi81
Ha ez az esc elbirja ezt akkor tényleg nem fosok hogy hyperlite 2204 alatt egy normális 20a es van meg hogy 2205 2600kv alatt 28a es lesz
-
AMDaZERG_1
senior tag
FB oldalon osztották meg. Leader 120 Anti-Turtle
A séta elkerülésére. Bár én bukfenc után szeretem megnézni mi is van a géppel, de ez jól jön! -
stefi81
tag
válasz
vandor01 #54189 üzenetére
A beüzemelt eleketronikáról pár kép.
Itt az én próba vázam ami egy aksivédő karbon lapon négy kar.
És ezzel az aksival repültem több mint 6percet. Kb. 100 töltésen is túl van és már 10töltésnél pufi lett mert ezzel tesztelem a újra tervezett gépet első alkalommal és többször az aksi kapta a legnagyobb pofont eséskor.
Miért nem dobom ki a kukába? mert a belső ellenállása jobb mint más aksinak. Szerintem egy aksi nem töltések számától függő hogy meddig él hanem a használatától. Én nme engedem repülés közben sem 3,6v alá, mivel az károsítja az aksit. -
fape
senior tag
Egyik ismerősöm és gyerekei érdeklődött nálam, szeretnének fpv-ra váltani. Eddig LOS-ban használtak egy Furibee F36-t. Most is hasonlót méretet szeretnének és a Furibee F36S-t nézték ki. Ha másért nem félig még a hardver is azonos, de ehhez már kell rendes táv is (a szemüvegről nem is beszélve). Jó lehet?
Ezt a szegmenst egyáltalán nem ismerem, szal az lenne a kérdésem/kérésem hogy milyen szobakoptert érdemes venni kezdő FPV-zésre? Az esetleg teljes kit is (gép+táv+ szemüveg/telefon), ami még nem feltétlen valami flysky alapú?
edit: pl FuriBee H801?
Tudom előbb szimulátorozzanak
-
Kris87
aktív tag
válasz
MATTILA11 #54188 üzenetére
Szia. Nem. Közülünk kb senki sem érti, hogy miért egy múltbéli gépet akarsz összerakni drágán, de ha mindenképp benned van a teremtésvágy akkor először javaslom, hogy videókat nézz az építésről neten, sok dji naza 1 videó van. Itt egy ehhez való gps egyébként. Látszik, hogy csak 4 szál vezeték van hozzá, ez egyből beledugható a nazaba.
-
Victoryus94
őstag
válasz
gonger #54184 üzenetére
Köszi.
Igazából a cél a későbbiekben a videózás lenne (FPV azért kell hogy lássam, mit veszek). Ebben sajnos igazad van, hogy ahhoz jó lenne mozgatni a kamerát.A problémám nem az, hogy nincs pénzem egy Mi Cam-ra, hanem az, hogy nem tudom, valóban érdekel-e a drónozás+videózás, vagy csak egy fellángolás az egész.
Ha 3 röptetés után megunom, akkor felesleges ennyit kiadnom érte (MiDrone). Ha pedig beválik az is előfordulhat hogy még idén kinövöm. Bizonyos dolgokba nagyon gyorsan belejövök, és nagyon magas elvárásaim vannak magammal (Mi Drónt meg funkciókban egy Spark is veri, de annak a videójáért nem vagyok oda).Ha sikerül 1-2 lépést tennem előre, írni fogok.
-
-
MATTILA11
újonc
Üdv!
Ez a gps kompatibilis lehet :
https://hobbyking.com/en_us/mini-ublox-neo-m8n-gps-for-pixracer-with-compass.htmlEzzel : https://hobbyking.com/en_us/dji-naza-m-lite-multi-rotor-flight-controller.html
VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
-
vandor01
senior tag
válasz
varadigabor #54186 üzenetére
hááát itt azt irják vagyis csak azt adjak meg! [link]
igaz csak 1-2S-re.... de már toltam ra 3S-t is... pebrobálkozom a 4S-el is
az x251-es e-n 1307-es moci van es 5" prop! -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #54178 üzenetére
köszi.... akkor barmit rakok ra szar lehet
akkor nem erdmes extra piizt beleölni mert van itthon 1306KV4000-em
abbol osszedobom 5030-as proppal nezzuk a sulyt
vaz also+felsőlap 70g
4 motor 50g
oszlopok csavarog 10g
motorvedo+landing 10g
200mw aio + tarto 10g
board receiver 10glesz ez vagy minimum: 160 de inkabb170g.... +aksi
nos ez pont a x251-es kategoriája lesz.....
csak lehetseges 3S vagy 4S na es az acro.....
igaz a labak jo szélessek lesznek utban lesznek a levegőnek....
jo lesz falon logonak mint hogy dobozban tartogassam a maradek alkatreszeket... -
gonger
senior tag
válasz
Victoryus94 #54179 üzenetére
Én is körbejártam ezt a sztorit, mert készültem megépíteni, de sajnos a gép elveszett a postán :-(
Gopro 3-4-hez lehetett kapni ilyeneket pl. 1, 2, 3, 4Persze ez a kamera még nem tudott 4k-t...
Szerintem még a 720p sem fontos fpv-nél, ezért én azt csináltam volna, hogy a BUGS3-on elől lévő ledet szereltem volna ki és a helyére ment volna az eachine tx03-as fpv kamera. Ez már tud kellő hatótávot, a gimbalt, meg úgysem lehet állítani menet közben. Youtube-on sok video van ezekről a megoldásokról.
+1 dolog. Bugs-hoz kelleni fog szélesebb leszállótalp (pl DJI, SYMA), hogy ne lógjon bele a képbe.Ha gondolod keress meg pm-ben, vannak hozzá sosem használt alkatrészeim.
-
stefi81
tag
válasz
vandor01 #54177 üzenetére
Én pont tegnap akartam beépíteni a full speed fc/esc-t a 2205-ös mocikhoz, csak rövidek a motorokon a kábelek és nincs mivel meghosszabbítani.
Repülés közben a max felvétel 65A a br2205 3000kv-nak.
Az fc-re már rápakoltam minden elektronikát és így 20g. Már csak a motorok meg a váz kell hozzá.
Full speed f3 + 20a esc, buzzer
XM+
Caddx s1
vtx03
Tegnap rádugtam 4s aksira és megy eddig, igaz mocik nélkül.Én a helyedben ha ilyen 200g körüli gépen gondolkozol akkor ezt a vázat venném.
-
david335
tag
válasz
Mivel jobb az + az X elrendezésnél?
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Majd a muszlimok miatt jól betiltják
-
Victoryus94
őstag
Létezik olyan akció kamera? (kiegészítő?) amivel 300 méterig el lehet juttatni a jelet?
Erősen gondolkodom egy Bugs 3-on + gimbal + akció kamera megoldáson.
De vagy kéne még egy 720p kamera az élőképhez... vagy valami megoldás a 4k kamera jelének továbbítására. -
Peaceliker
addikt
válasz
vandor01 #54177 üzenetére
13xx sztem megdöglik 5 col alatt gyorsba, 14xx tán elbírja, de küszködik. 18xx et meg az az esc tuti nem bírja ki. Ráadásul 90g marha sok ultra könnyű géphez. Elvetném ezt az ötletet.
más:
megjött Diatone M3 Plus váz. Kicsit nehezebb, mint ígérték, de nem vészes. Ami nem tetszett, hogy motor tengely alatti lyukak tele vannak carbon porral, igazán kifújhatták volna őket, hogy ne a vevőnek kelljen szarozni vele...piti dolog és nem is szoktam kínai vackok nyűgjein felakadni, de sztem ez egy nem olcsó váz, ennyit elvárhat sztem az ember.
A másik, hogy bukókerethez túl hosszú csavart küldtek (ami vázhoz fogja), de "szerencsére" olyan retek minőségű, hogy fogóval méretre lehetett vágni...
De még mindig marhára tetszik -
vandor01
senior tag
van egy 210-es vazam 90gramm.... raknek bele 20x20 fullspeed toronyot FC/ESC (20amperes) szetszednem egymasmelle rakva raknam be. a 210-be.. plus receiver fpv kamera es tarsai...
kerdesem milyen motort vinne ezt el? mondjuk 5collon???
13xx-et elviszi meghajtja... 2-4S emel 2s-250g/3S-350g maxon 4S-450grammot
18xx-as motort meg ki tudna szolgalni max 11/14 amperszo melyiket miert érne meg beletenni? ero suly fogyastzas szempontjabol?
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #54174 üzenetére
Videóban is látszik hogy az esc-ken lévő fűvel meglehet etetni egy tehén csordát
-
rroar
csendes tag
Használja itt valaki fordított forgásiránnyal a gépét? Csak most akadtam erre a módszerre egy yt kommentben.
Szemből érkező faágra, bokrokra nem akar felragadni mert kifele forognak a propok, plusz a kamera lencsére sem megy fű és kavicsok fel/leszálláskor. Több aerodinamikai okosságról is van videó, hogy a hátsó propok nem kapnak olyan turbulens levegőt, ill kanyarodáskor kevésbé terheli a hátsó motorokat. Összegezve a teória szerint csak előnye van, nem értem akkor miért nem ez a standard. -
Jackal2
senior tag
-
AMDaZERG_1
senior tag
-
vandor01
senior tag
válasz
AMDaZERG_1 #54169 üzenetére
hááát esetleg összerakhatsz 25-st 15+10bol...
en ezt csináltam a multheten
hernyocsavar + kis ragaszto azt kész is! -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
syler123 #54165 üzenetére
Én is gondolkodtam rajta, sőt a kosaramban van már 4 napja, de inkább megvárom a Multistar Premium táskát mit hogyan tudok majd benne elpakolni. Amúgy az egyik kis fotóstáskámban lévő elválasztó kidolgozása nagyon hasonlít erre az elcseszett elválasztóra. Annak a varrása olyan rossz, hogy a tépőzár válik le ellenben a Lowepro táskáimban lévő elválasztók akár új korukban, pedig már néhány éve megvannak. Szerintem ezek az elválasztók arra jók, hogy egyszer-kétszer áthelyezd, aztán szépen elhagyják magukat.
Megvárom, hogy megvedd, és elmondd tapasztalataidMás: akinek van Taranis X7 távirányítója használ hozzá valamiféle védőtáskát?
Nincs valakinek eladó M2 25 és 30mm fém standoff (minimum 4db/méret)? A színe mindegy lenne. Aliról rendeltem már két hete, de azóta is csak egy előjegyzett követőkód.
-
syler123
veterán
válasz
Teréz Atya #54166 üzenetére
A 4 akku beférne szerinted kényelmesen? Rekesz nélküli nekem is van, de ha ott baj van, garantált a láncreakció. Pedig bele teszem még 1 pénzkazettába is. Kicsit lehet túlbiztosítom, 2 lipo bag 2 pénzkazetta 8 akkura
-
Teréz Atya
senior tag
Jaj, szétszedtem a kínnyai 230-as dugasz átalakítót. Még most sem értem, hogy lehet ilyen szinten elqrni!
-
syler123
veterán
Használ valaki ilyen lipo tárolót? Tetszik, hogy külön rekeszek vannak, de a méret nagyon határos lehet.
A gnb akkuk méretei: 27mm x 35mm x 86mm
Szatyor mérete: 155x115x90mmElvileg el kell hogy férjen benne 4 gnb akkunak, legfeljebb a rekeszeken kell faragnom, kivágnom.
Ilyenből nagyon keveset találok, ahol vannak rekeszek, pedig hasznos lehet, ha pl 1 cella ég ki, akkor a többi akkumat ne gyújtsa fel.
-
vandor01
senior tag
GB-en 22euro magassagaban
a runcam micro swift2 lens: 2.1 / 2.3 NTSC / PAL [link] -
Teréz Atya
senior tag
válasz
lkristóf #54158 üzenetére
0mm a pont megfelelő.
Emax NightHawk 280 pro-n volt utoljára kábeltakaró, amitől gyorsan megszabadultam, mert csak a baj volt vele. Röpcsibe nem kell, különálló ESC-nél sem, 4 in 1 ESC-nél talán. De mivel nagyon nehezen vezethető a kábel inkább lemondanak az emberek a plusz védelemről vagy a kar alatt húzzák a kábelt.
-
lkristóf
senior tag
A motor 3 db kábelére hány mm széles Braided Cable Sleeve-t szoktatok rakni?
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
SpydeR3412 #54153 üzenetére
Megoldódott.
-
david335
tag
válasz
Peaceliker #54146 üzenetére
Epa az mi is?
-
SpydeR3412
aktív tag
Srácok! Ev100 menüjéblt, hogy lehet elő csalogatni?
-
syler123
veterán
válasz
kriszbon #54151 üzenetére
Vettem 4$-ért is, de a legtöbbet 2$-ért. De igazándiból szükség lesz rá, mert a Falcon-t ha átépítem, akkor ahhoz még kell 4db, a többi meg tartalék. Falconnak az escjei nekem kínlódnak, nem nagyon jó megoldás ez a ráhackelt blheli...
david335: nincs mit, de csak saját felelősségre. Volt aki brickelte a távját, hogy azért mert kihúzta közben, megszakadt a kapcsolat vagy mi okozhatta ezt nem tudom. Az ilyen firmware módosításoknál mindig van kockázat.
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #54146 üzenetére
Ott trimeltem, bár az nem tudom mi az az epa
david335: Én vettem banggood-ról egy ilyen kábelt, biztos ami tuti alapon. Ezt csak bedugtam, indítottam a frissítést és 3-4 sec alatt fent volt.
Más, jól túltoltam az ezsc rendelést, 10db tartalék hglrc 28a esc-em van, 4 a gépen
-
syler123
veterán
válasz
david335 #54142 üzenetére
Persze hogy többet tud, van 10 csatornám, mindegyik kapcsolót tudom használni. Van rssi, beállítottam alarmra, hogy 16dbm-nél csipogjon hogy forduljak vissza. (9-nél ugye már failsafe van) Meg még pár extra, amit nem használok, de van pl timer, stb stb...
Meg gépváltásnál eachine firmware-el úgy kellett belépnem, hogy a trimeket tartani kellett, ezzel mindig el is állítottam szépen.Trimmelni a vevő pontatlansága miatt kell.
Ez itt most nem igaz, mert előző firmware-el nem kellett ennyit trimmelni. (x6b)
Igazándiból sok jelentősége nincs, be lett állítva, most jó. -
gonger
senior tag
válasz
Allien #54124 üzenetére
Akksikat nem adhatsz fel, azt a fedélzeten szállíthatod kézipoggyászban. Egyébként mostanában több kisebb DJi gépet is fel tudtak vinni 'kollégák' a kéziben. Spark , Air méretű gépekkel nem volt baj, ha le voltak szedve a propok. (Azokat a feladottban kell vinni, amennyiben 6 cm-nél hosszabb)
-
david335
tag
válasz
Peaceliker #54127 üzenetére
Így igaz, A C egy arányossági tényező. 1300mAh-as akksi 1C-s töltése 1,3A, 500mAh-s, 0,5A és így tovább
-
fape
senior tag
válasz
syler123 #54121 üzenetére
Nekem ahány firmware annyi féle trim kellett. Sőt a 10ch mod firmware-ből külön nekem fordított egyet a fejlesztő srác, mert a flashelés utána default trim annyira rossz volt h a nem jutottam túl a indítási minden 0 van-e warning képernyőn. Nem jöttünk rá, hogy miért. Ezért inkább kiszedte a teljes képernyőt nekem
-
ot93
senior tag
üdv,
jjrc h8 mini-hez motor beszerzési helyet mit javasoltok?
gearbest-en ahol vettem magát a drónt, van 4db 1.500-ért, nemtom van -e ajánlottabb vétel?
Előre is köszi. -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
SpydeR3412 #54136 üzenetére
Félreértesz! Nincs bajom a GNG akkuval, hisz van fene tudja már, talán 7db 3S 550mAh. Azokkal egyenlőre nincs bajom, és remélem még sokáig jók is maradnak. De a nagyokról nem nagyon találok infót, és EU raktár lehetőséget sem.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
AMDaZERG_1 #54132 üzenetére
Én csak 1s gnb-ket használok jelenleg. Annyit tudok elmondani, hogy tavalyi aksik folyton rommá hajtva és merülve, ma ugyanúgy leadják a megfelelő kapacitást és teljesítményt. Nem mérve, csak érzésre. De van viszonyítási adatnak, új aksim is van.
Nem érdekel ki mit mond, hogy kamu c érték.......
Olyan teljesítményt ad le, ami nagyon durva az összes többi általam kipróbált, számos gyártó álltál kínált lipohoz képest.
Eddig másfelől is csak jókat hallottam róluk minden S-en.
Viszont nem tudok most hirtelen linkelni neked EU-ból. -
Andreas2
tag
válasz
AMDaZERG_1 #54129 üzenetére
AMDaZERG_1,varadigabor:
Köszönöm a megerősítést, akkor megvárom amíg újra lesz raktáron Cyclops. A Vision+ -nál nekem is van egy olyan érzésem a csíkozódást nézegetve (kép helyett), hogy jobban esik a szememnek ha távolabb tartom a fejemtől mondjuk 0,5-1 cm-rel.
-
twine
veterán
Ez volt a megoldás...
Köszönöm szépen a segítségetSzerk:
Pfűűű bakker,,lehet hogy nem kellet volna ezzel a szar Xbox360 kontrollerrelgyakorolnierőltetni előtte hetekig a szimulátorozást....baromi furcsa most a Taranis, hogy nem kell folyton "pumpálnom" a gázt....
MIndegy..majd csak átszokom erre is... -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Kicsit talán félreérthetően fogalmaztam. Természetesen a Vision plus van betolva a polcba.
(#54131) SpydeR3412
Nincs EU raktáron (legalábbis nem találok, másodsorban fene tudja mennyi töltés után kezdi beadni az unalmast. És van konkrét Gaoneng akku, amire azt mondod bepróbálható? A nagy kapacitásúak nem nagyon fogynak, vagy csak nem szeretik értékelni (vagy nem tudják mit kéne rajta értékelni). Amit olvastam értékelés... Semmi leteszteltem 10 ciklussal és töltéskor az 5000mAh akkuba 4900-5000mAh ment vissza.
Legalábbis csak a BangGood oldalán néztem. Gearbest oldalán megtalálni az akkut a haszontalan keresőjével... -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Gaoneng-et
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Andreas2 #54128 üzenetére
És nem beszélve arról, hogy amikor Q C v2 -t a kezedbe veszed azonnal észreveszed mitől drágább!
Van mindkettőből és mindkettő működik, de amióta megvan a Vision plus azóta a polc egy szegletébe van betolva. Megoldható lenne, hogy az "öregszem" miatti dioptria hiányát valamelyest javítsam rajta, de nem ér annyit az egész, hogy arra időt fordítsak.Más:
Terepen való töltéshez milyen akkut érdemes venni? Szinte mindegyik megfizethető áru akkura írnak rossz értékelést. Legyen az Zippy, Turnigy, Multistar. -
Andreas2
tag
válasz
Andreas2 #54042 üzenetére
Elfogadták a reklamációt és a Vision+ árát levásárolhatom. Azon gondolkodom, hogy kicsit drágábban inkább egy Quanum Cyclops V2 rendelnék helyette. A fókusz állítási lehetőség hasznos lehet, a Vision+-ból ez hiányzik. Van időm gondolkodni, mert ez most éppen nincs raktáron.
-
Peaceliker
addikt
válasz
AMDaZERG_1 #54126 üzenetére
1300as akkunak 1c az 1.3a 2c az 2.6a... 1.3a az 1.69a
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #54125 üzenetére
Ok, de általában a kapacitásának megegyező amper a számomra megszokott, vagyis 1.3C lenne, amivel el is kezdtem.
-
Peaceliker
addikt
válasz
AMDaZERG_1 #54122 üzenetére
Én mondjuk akkor is 1c vel töltenék ha 10el is lehetne
-
mj1981
tag
válasz
Allien #53951 üzenetére
Dron szállitása külfödre repülőn: (idevág érdekesség)
A Budapest Airport Zrt. − figyelembe véve a magyar hatóságok ajánlásait is − a drónok, azaz a pilóta nélküli repülőgépek (Unmanned Aerial Vehicle, UAV) szállításával kapcsolatosan jelenleg az alábbi gyakorlatot alkalmazza:A drónok szállítása a légijárműveken minden utasunk számára biztosított, a szállításuk feladott poggyászban lehetséges. Javasoljuk az eszköz megfelelő, biztonságos csomagolását az esetleges sérülésektől való megóvás érdekében. A poggyászok szakszerű fóliázásában munkatársaink mindkét terminálon utasaink rendelkezésére állnak. Lehetőség van továbbá a feladott poggyász biztosítására, melyet a drón értékének figyelembe vételével célszerű megkötni.
A drónok kiegészítői − így például nagyobb értékű kamera − az eszközről való eltávolítás után továbbra is szállíthatóak kézipoggyászban.
Utasaink biztonsága továbbra is kiemelt fontosságú számunkra, így cégünk mindent megtesz ennek fenntartása céljából.
-
AMDaZERG_1
senior tag
Turnigy 1300mAh 65C akku díszdobozos, de nem is az a lényeg, hanem a 6.5mΩ a belső ellenállása.
Remélem nem is lököm szét némi túlmerítéssel. Viszont azt írja a papír, hogy a töltést 1C -vel, ami nem túl acélos. -
syler123
veterán
Megjött a flysky adatkábel, gyorsan fel is tettem a friss ropogós 1.7.5 firmware-t. Tetszik, hogy ennyi csatorna van, működik is.
De!!! , elképesztő módon trimmelni kell a csatornákat, hogy normál értéken legyenek, irányok stb 1500-on, gáz 1000-es értéken lehúzott állapotban. A gázban nem is vagyok biztos, hogy arra kell tenni, nem tudom mi volt, de így legalább tudom armolni, factory reset után 1082 volt lehúzott gázzal, itt már ugye pörögnének a motorok, nem is tudnám armolni.
A kérdés, ez normális, ne foglalkozzak vele a firmware sajátja, vagy valamit be kell állítani, hogy jó legyen?
-
Saccco
nagyúr
válasz
cintula187 #54105 üzenetére
DC csatlakozó van rajta.
"1. DC Input Voltage: 9.0V - 17.0V" - Bármivel, ami ekkora feszt ad.Mondjuk a képen 9-15V.
-
AMDaZERG_1
senior tag
Én emlékezetem szerint 28 - án rendeltem, és most adta be a GLS. Hozzá teszem ez holland raktár, vagyis közelebb van elven választott.
A másik csomag akku viszont más útvonalon jött, pedig néhány perc különbséggel lett megrendelve, és az Ausztria egyik lerakóhelyén állt meg tegnap, így az csak hétfőn érkezik meg. -
syler123
veterán
válasz
varadigabor #54109 üzenetére
Árban hogy jönnek ki ezek a legyártatott vázak?
-
-
twine
veterán
Történet_01:
Új origin DJI Phantom4 aksi e-bay-ről lengyelektől pénteken megrendel->azt követő hétfőn UPS-el megérkezik, kicsomagol, halott...teljesen->Kapcsolat felvétel az eladóval->2 napra rá érkezik a UPS házhoz, viszi a vissza dobozolt aksit->3nap mulva érkezik a számlámra a refund, mert csak igy tudtuk megoldani->rendelés leadva, 3 nap mulva kezemben a kicserélt tökéletes aksi!EZ,,,,ezt nevezem.....repültek az 5csillagok az eladónak!
Történet_02...ami inkább kérdés:
Taranis végre megérkezett,,,,könnyes szemmel kicsomagol....elemekkel feltölt,,,
De mivel várom a pákámat, igy az R-XSR GT-R90-be való forrasztás várat magára,,,
Kis hobby szett még pihen ebben a csúnya időben....Gondoltam sebaj,,csapassuk végre normális távval a FreeRider-t....
Mindenes dobozból mini USB előtúr,,WIn10 hiba nélkül felismeri és élesíti a Taranist,,De képtelen voltam a távot normális működésre bírni a kalibráció alatt...
Ugy csomagoltam ki a QX7-et, hogy MOde2-ként érkezett, "kilazított " rugóval,,,tehát nem áll középre a bal kar,,,örültem is, mert nem kellet szerelnem...
viszont hiába állítom Freeriderben a gomot arra hogy "left stick bottom" akkor is olyan mintha közép állástól érzékelne,,,,a jobb karnak meg valahogy csak a föl le irányú mozgását ismeri fel a Freerider....jobbra balra elhúzva ott tartva és leokézva, nem társít hozzá funkciót...
Mit b@szhatok el? tuti az én tudatlanságom, mert a táv jó...látom a kijelzőn hogy műkszik a kar...
eddig egy X360 kontrollerel toltam a játékot,,,azzal semmi gondom nem volt....Köszönöm ha valaki ki tud hámozni ennyi sületlenségből valami hibát, és a megoldás utjára terel....
-
wazo
aktív tag
Sziasztok rendeltem aksit hobbykingrol UK raktárról. Febr 27.-en azóta processing állapotban van. Mi a tapasztalat meddig marad így? Köszönöm
-
defy456
aktív tag
Megjött az lst s2 kamerám amit egy e011-re szeretnék majd(ha megjön az is) tenni. A piros, fekete vezeték egyértelmű, de a sárga, fehér mire való? Az kell nekem?
-
syler123
veterán
válasz
AMDaZERG_1 #54099 üzenetére
Az elsőt most kezdte követni a tracking
A másodikat még nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged