Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HDMI topic
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KillHates
üzenetére
Ezekkel tisztában vagyok, illetve volt is már jegesedésem. Az még Air1 volt, de ha lehet olyat mondani, jól rakódott rá a jég, mert szépen repült akkor is, a felhajtóerő termelése működött, látszólag gond nélkül.
Ugye azt ilyenkor nem látni, hogy mondjuk pl. egy sima lebegéshez több energia kell a géptől, ezért nem szabad az aksit végig kijáratni! -
BEndre34
tag
válasz
KillHates
üzenetére
Már ki is próbáltam.

Sajnos elég gépigényes, így ahhoz, hogy valóságos legyen le kellett mindent húzni minimumra. Így viszont elég fapados, viszont gyakorolni tényleg jó.
A versenyt nem nagyon érdemes úgy tolni, hogy előtte rally szimulátorozik az ember, mert a városi pályán a farolás a P4-el nem nagyon adja ki a kapuk alatt.
-
Geresics
addikt
válasz
KillHates
üzenetére
"Aki ennyit nem tud kiköhögni évente ... az tényleg tegye le a távirányítót és menjen fedettpályás kalapemelgetőnek!"
Már bocsánat, de ez egy végtelen nagy baromság.
Veszek egy drónt 100eFt-ért, hogy évente pár alkalommal használjam, csináljak hozzá mindeféle papírt, és még évente fizessek 20-40eFt-ot a nagy büdös semmire?
Elhiszem, hogy ez tök elfogadható annak, aki vesz 500eFt-ért (az igazán ipari gépek milliós költségéről nem is beszélve), és használja napi rendszerességgel munkára, annak ez sima liba. De az aránytalanságot kellene már végre felfogni, nem ilyen bicskanyitogató stílusban osztani az észt...
-
válasz
KillHates
üzenetére
Én ugye félrevonulva szoktam felszállni. Egyszer úgy alakult, hogy mégis oda tudtak jönni hozzám. A Milstatter See-nél az úttól elsétáltam kb. 30m-t felszállni, majd mikor felszállt a gép, visszasétáltam az úthoz.
Hallatszott a gép, kb. 80m-re lehetett tőlünk, na ott odajött egy osztrák fószer: -ááá egy drón, én irányítom, hú de faxa, odaállt mellém, látta a képet, hagy nézze egy kicsit a képet ő is! Vigyorgott még egyet, aztán továbbment
-
-
konyi79
addikt
válasz
KillHates
üzenetére
Pedig de.
Minden, ami fogad rádiofrekvenciát, azt feldolgozza, erősíti, szórja is azt. De még a kábel is. Ha nagyon széttúrok itthon, van valahol műszer, amivel az ajtód előtt megmondom, melyik analóg frekvencián nézed a tv-t. Ezekkel a műszerekkel ki lehet szúrni, ki lopja a kábeltv-t.
De még egy elvágott kábel is egy adó-antennaként működik. -
Fuhur
kezdő
válasz
KillHates
üzenetére
Igen egyáltalán nem kiugró.
A kisfilmben erre nem tértem ki de az igazi "varázslás" épp az adatelemzésben van. Persze "visszafele" ha tudod, hogy hol a minta akkor látszik az adatokon is, de a lényeg az, hogy nem tudod van-e forrás, de nagy biztonsággal meg tudd mondani, hogy ott van
És persze jól látod: mindezt a háttér zavaró sztochasztikus adataiba "elrejtve" kell kimutatni 
-
-
Statikus
senior tag
válasz
KillHates
üzenetére
Téma vissza

Tegnap este, sötétben, párában, ködben felszálltam körülnézni, elég szép városi fényeket fotóztam - nem osztom meg -, még soha nem láttam így, tetszett.
Erre ismerősöm lehülyézett, hogy ez az idő nem tesz jót a drónnak, meg veszélyes, meg stb...
A zúzmarás idő vajon mennyivel veszélytelenebb, vagy teljesen hülyeségeket beszélt?
Aerodinamikai tudásom nincs, csak amit tévéből felszed az ember, ezért nem tudom, hogy van-e igazság abban, amit mondott. -
válasz
KillHates
üzenetére
Én is felröhögtem a saját poénomon!
3 hete a bestbuy topik közösségét dobtam fel egy egérpad kapcsán, ami olyan olcsó volt, hogy rögtön hármat vettem belőle, mondván annyit akkor is megér, ha a p_csömre csavarom, és kiklopfolom benne a családi ékszert...
Azzal elvittem a napot, az biztos...
Erős ez a november, kihozza belőlem az állatot.Statikus: teljesen mindegy a színezet, csak írtam egy random nagykutya nevet, de írhattam volna ezer mást, akár a másik oldalról is. A lányeg az lett volna, hogy nem az zavarja itt a honatyákat pártállástól függetlenül, hogy Te meg Én repkedünk. Az viszont már igen, amikor a különféle online lapok riporterei laza mozdulattal repülnek át kapun, árkon és bokron, azán 40 perc múlva már ott is az írás a főoldalon, penge éles képekkel illusztrálva.
-
Statikus
senior tag
válasz
KillHates
üzenetére
Pártállástól függetlenül és politikától mentesen lenne egy megjegyzésem - bár úgy látom, a téma már megérkezett.

Mindenki közpénzezik, mert az olyan menő manapság. Az összes közalkalmazott, köztük az óvónők és tanárok is közpénzből élnek. Az a közel 20.000 alkalmazott és családjuk is közpénzből él, akiknek munkád ad a nevezett.
Abba nem szeretnék belemenni, hogy ki, hogyan, mennyit, ez a része nem lényeg a mondandóm szempontjából és nem is szeretném ilyen irányba vinni a fórumot.
-
Grillo
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
Ezt lehetne úgy kezelni, mint a régészetben a fémkeresőzést. Alapvetően fémkereső használatához 30 nappal korábban kell engedélyt kérni, plusz a terület tulajdonostól hozzájárulást, plusz még vannak dolgok.
Viszont hivatásszerű tevékenységnél csak bejelentés van, pl. katona, rendőr, múzeum. -
Fuhur
kezdő
válasz
KillHates
üzenetére
Jó "kis" cucc.
Én egy dolgot tanultam meg ezeknél a drága eszközöknél: nem szabad attól reszketni, hogy összetöröd. Számomra ezt repíteni vagy a kulcstartómat egy és ugyanaz.Láttam viszont sok esetben, hogy a megvásárolt eszközöket elzárták mondván, "nagyon drága nehogy baja essen" és évtizedek alatt elavult úgy, hogy senki be se kapcsolhatta.
Drukkolok, hogy sikerüljön beszerezned. Nagyon jó dolgokat lehet vele csinálni

-
Statikus
senior tag
válasz
KillHates
üzenetére
Leírtad a választ helyettem.

Pénzért bármit elvisznek, a jelenlegi pénzért az fér bele ami. Lehet kérni, hogy egész évben vigyék el, majd megemelik a díjat, akkor meg az lesz a baj.
A problémát értem, nem akkor viszik, amikor mindenkinek megfelelő, lehet a szolgáltatónak petíciót írni, hogy tolják ki 1 hónappal az elszállítást, stb...
-
-
Fuhur
kezdő
válasz
KillHates
üzenetére
Duo-t már nem gyártanak, de a Duo Pro az elég jó. A felbontása is nagyobb. Persze a fizikai mérete is nagyobb sajna. A régi Duoban még az tetszett, hogy GoPro méretű. Úgy is reklámozták. Persze a valóság az volt, hogy fél miliméterrel nagyobb, így a GoPro helyére csak kicsit ferdén fért be, de azért ott van

Az ár.... hát igen. Én is csak idézőjelesen értettem, hogy egy "olcsó" hőkamerát akartam. Akkoriban annak az ára csak kicsivel volt több, mint az új P2-esé

Látom azért szépen kialakítottad a munkaeszközödet
Én is egy kemény bőröndöt vettem a FLIR-es P2-eshez és szépen bele tettem mindent ami azzal kacsolatosan kellhet. Azóta is jó szolgálatot tesz, mert ha azzal kell valamit csinálnom tuti, hogy a kofferban mindent meg fogok találni hozzá. No és nem utolsó sorban mikor kivonul az ember a tetthelyre máris a profi benyomását kelti 
-
Fuhur
kezdő
válasz
KillHates
üzenetére
.... ami persze szintén tilos nem csak a dórnozás a szomszéd ingatlana felett, de erre se figyel semmiféle önkormányzat. Mifelénk is ez van. Szerintem ez is a folklór része
Aztán megy a sírás, hogy rossza a levegő minősége
Én simán végig bírságolnék minden tulajt akinek a kéményén vastag fekete füst dől ki. Se fa, se szén se gáz nem füstöl így csak a hulladék.
De nézzük a jó oldalát: megreptettem az öreg P2-est
-
Fuhur
kezdő
válasz
KillHates
üzenetére
Sajna ettől rosszabb a helyzet. A tűzoltók vannak felháborodva, hogy miért zaklatjuk őket, hiszen nem lángol. Az, hogy 3 hete szívjuk a büdös füstöt szerintük nem gond. Eloltani meg nem hajlandók mert nem veszélyes.
A pali meg próbálkozik, hozott vizet kannákban de hiába. Szerintem géppel szét kellene teríteni és aztán oltani.... De ez Magyarisztán!
Mellesleg háboroghat a pali, de a kép alapján nem lehet beazonosítani és semmi más azonosításra alkalmas dolgot sem írtam ide .... szándékosan. Ha meg magára ismer, az ő baja. -
-
Blizzardking
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
A másik ahol tuti odakente, a szélturbinás mutatvány 2:17-nél. Annyira adná magát hogy felhúzza a dive-ból, és a föld fölött fél méterrel bááááám hogy csőlátása legyen még annak is aki beszél róla
Nagyon jó a vágás, a zene, az időpont, a fények, tényleg jó videó.
Videós tudás (és videós repülési skill) nélkül semmi maradandó nem lesz a dologból.
Ki honnan jön. Van aki videós volt, és utána tanul meg fpv-zni, hogy dinamikusabb vidiket tudjon csinálni, van aki repkedni szeret, és brahiból összerak egy cine-racert, és rájön hogy a jó alapanyag még nem minden. A lényeg hogy ugyanaz a hobbink, és ne lehetetlenítsék el ezt a sportot a hülyék miatt.
👍🏼 -
P3Dr0
senior tag
válasz
KillHates
üzenetére
Én egyszer majd haza is akarok költözni. Skandinávia nagyon beteg egy hely de a marketingje kiváló. Én biztos vagyok abban,hogy a Magyar drón törvényeket senki sem fogja betartatni így kb.minden ugyanúgy fog menni tovább mint eddig. Svédország egy erősen baloldali (kommunista) ország lassan a volt Rákosi rendszert idéző szemétségekkel. Az ember sokszor egymást jelentgetik fel ha a másik nem tartja be a törvényt....stb. Én pl.Svéd drónos csoportba egy fotót, videót sem töltök fel mert elötte külön engedélyt kéne kérni (spridningstillstånd) terjesztési engedély és ennek elmulasztása esetében egy másik csoporttag (nevezzük köcsögnek) bármikor beköphet, feljelenthet! És ez az amiért Svédben sokkal rosszabb drónozni mint MO.n. Ott legalább nincs jelentgetés.... Meg aztán ott van a Svéd királyi család és birtokai..... Mészáros Lőrinc (remélem jól írtam) az a faszi kutya f@sza ehhez a buzi királyi családhoz és annak birtokaihoz képest. És akkor még nem is beszéltem arról kb. 10 iszonyat gazdag családról akik valójában irányítják Svédországot.
-
El Joe
tag
válasz
KillHates
üzenetére
Végre egy jó összefoglalás, aki értelmezi és olvassa a szabályozást.+1 Amit a 250gr alatti (lásd.: Mini) drónok vásárlói benéztek, azzal, hogy személyes adat rögzítésére alkalmas az eszköz (kamera) rögtön nem az alap kategóriába fog tartozni.
(hallottam olyanról, aki látott már olyat, aki drónok ellen kifejlesztett eszközök forgalmazásával foglalkozik. Na ez olyan árban van, hogy a "hárombetűs" cégeknek se sok van belőle, de annyi semmi képpen, hogy Pistike zümijét akárhonnan leszedjék vele...)
-
Fuhur
kezdő
válasz
KillHates
üzenetére
Ez jó összefoglaló de mégsem ekkora a "boldogság".
A megfelelőségi meg minden egyéb tanúsítvány kb. igaz, hogy a gyártó biztosítja ha...
És itt jön egy kis "zökkenő". Számos egyedi építésű eszköz van, volt és lesz (lenne). Ezekre az otthon barkácsoló reálisan soha az életbe nem fogja beszerezni ezeket a dokumentumokat. Tehát jelen szabályozás (törvény) javaslat az egyedi építést tokkal, vonóval kizárta. Szóval nem lehet modellezni!A drón fogalmával is baj van. A köznyelv szerint -és sajnos úgy fest, hogy a törvény tervezetbe is ez kezd bediffundálni- a multirotoros dolgok tartoznak. Pedig még a klasszikus távirányítású repülő modell is drón és pilóta nélküli légi jármű. És azok a vitorlázó modellezők akik 1000 méternél is messzebb repülnek versenyszerűen és gyakorláskor is a maguk RC modelljeivel szintén korlátozás alá kerülnek majd. Persze csak ha adatrögzítést végeznek, de egyre inkább végeznek mert logolják pl. a repülésüket.
Mindez a teljesség igénye nélkül írtam. Van ebben még jó pár bukfenc.
-
P3Dr0
senior tag
válasz
KillHates
üzenetére
Nálunk itt Svédben majdnem hasonlóan működik. A szolgáltató az embernek nem építi ki a netet azt sajat kontóra kell megtenni. Van egy városi zömében elektromos művek általában ők hozzák el a netet a telek határig ahonnan a tulajdonosnak kell ásni és biztosítani a házig szabad utat a kábelek. Ez ma kb. magyar ft-ra átszámolva 900 ezer és 1m HUF önköltség! És ha már megvan a saját, szolgáltató független fiber azzal az internet szolgáltatóval köt szerződést az ember amelyikkel akar (van vagy 30 net szolgáltató az országban) és ha megvan a net akkor következő hónapban már jön is az adó amit a fiber után kell fizetni. Aztán ott van a "radio och tv tjänst" ami végülis maga az internet adó csak bujtatott formában. Eddig évente egyszer jött számla róla manapság már az éves adóbevallásba épül bele.
Aztán végül ott vannak az internet szolgáltatói árak amik a magyar havi előfizetési dijjaknak pl.a diginet nek a 6-7 szerese. Arról persze nem is kell beszélnem,hogy városon kívül sok még mindig az ADSL internet kapcsolat és a korlátlannak hazudott valójában napi 20-40GB adatforgalommal bíró mobil internet..... Sokan álmodoznak csak arról,hogy MO.n milyen olcsón, milyen jó net érhető el. Nem véletlen,hogy nekem is egy kis privát szerverem fut MO.n.
-
Grillo
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
Jó, de azért ha elkezdenek mindenféle rendszereket telepíteni, amivel ha más nem, de azonosítható a drón, akkor előbb-utóbb utolérik a feketézőt. Vagyis mindenkit, mert betarthatatlan.
Bár gondolom olyan nem lesz nagy területen, mint ami a budai várban működik, de ott simán felhívtak utólag, hogy akkor hallóhalló, még úgy is, hogy rendezve volt a dolog, és tudtak róla, csak volt közben valami váltás, és nem értek össze az infók.Ettől függetlenül jó lenne használható szabályzás, mert másnak nem lesz értelme.
-
Fuhur
kezdő
válasz
KillHates
üzenetére
Nekem Inspirével egyszer volt egy olyan landing amibe nem lehetett belenyúlni de akkor hirtelen akkufesz esés volt. Nem frissen töltött aksival indultam és a repüllés gyakorlatilag második percében 70%-ról 15-re zuhant a kapacitás. Ez a logokból is látszott de már a tabon az akció alatt is kiírta, hogy kritikus az akkufesz és leszáll. Azóta mindig csak frissen töltött aksival indítok. Minden más esetben be lehetett avatkozni még a landingba is.
-
VANESSZA1
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
Nem lehet, hogy nagyon felmelegedett és gondolta csobban egyet a friss vízben?

Mondjuk Én már régóta nem bízom magam a DJI applikációra. Talán sokat számít az is, hogy össze vissza nem frissítem, ha vásárlás után van egy stabil Firmware akkor azon megmaradok.
Elég sok esetben a hibákat usererror vagy applikáció okozza. -
akarmi1971
csendes tag
válasz
KillHates
üzenetére
Akkor a DJI jobb mint az EVO. A DJI-on van Submarine - mód is,,,,
(bocs)
Még mikor lehetett mentem sokat a tenger felett kajak után . igaz 5m nél lejjebb csak leszálláskor , de nem akaródzott neki fürdeni. Mondjuk az APAS ki volt kapcsolva. ( M2Z) . DE engedtem el 50m magasan is 1-2 km-re szabad víz fölé és nem volt gond .
-
P3Dr0
senior tag
válasz
KillHates
üzenetére
Látom Magyarországon is alakulnak a szabályok. Itt Svédben még ha fotozik és videózik az ember és ezt fel is szeretné tölteni a netre valahova akkor minden fotóra, videóra külön engedélyt kell kérni egy állami hivataltól. Be kell nekik küldeni az anyagot és ők döntik el,hogy megoszthatom-e mással a fotót vagy sem. És olyan huye szabályok vannak,hogy ha a horizont látszik akkor nem kerülhető el az engedély kérés ha nem akkor nem szükséges a fotók ellenőriztetése.
A Magyar cikkben az a fura,hogy írják Magyarország a dronteknika élvonalába akar tartozni a jövőben de pont ezekkel a huye szabályozásokkal lehetetleníti el az emberekekt az ezen irányú technikai fejlődéstől. Van ám kavar itt az EU ban..... -
zso79
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
Az igazat megvallva nem is látok ilyen lehetőséget az alkalmazásban. Weben meg nyoma sincs a gépnek, az csak egy store account. Hogy tudja majd az új tulaj használni vagy hozzákötni az accountjához? Semmit nem találok erről neten
VANESSZA1: hogy tudom törölni? Olyan lehetőséget sem látok
-
Geller72
veterán
válasz
KillHates
üzenetére
..Nálam a követési "rendszer" egyben értendő mindennel, ami ehhez tartozik és autonóm, azaz a kikerülési is az. Ezért nem említem külön. Szerintem az FCC sokkal körülményesebb, azaz a megfelelősségi norma. Nem véletlenül tart a Dji ettől a piactól, mert ott azért sokkal több olyan követelménynek kell majd megfelelniük, mint az EU-ban. Ami egyszerűbb sz USA-ban, hogy csak egy standardnak kell megfelelni, azaz egy követelménylista van, nálunk meg ahány ország, annyi.Ez egy felettébb idióta baromság, hogy van/lesz egy egységes(nek tűnő) EU-s direktíva, de ez csak egy ajánlott irányelv, ettől a tagállamok eltérhetnek és el is térnek. Ha egyszer Eu, akkor lenne már végre egy totális egységes szabályzatcsomag, ami minden tagállamra azonos érvényű, ilyen esetre sokkal könnyebb tervezni is.
Sokkal inkább látok a Skydio kizárólagosságában üzleti okként olyat, hogy a szabadalmi és egyéb szabványok okozta különbségek miatt egyszerűen nem akarnak a mi standardunkra is tervezni egy külön gépet, rendszert. Amibe mindkettő benne van, az meg ugye nem szabályos ha szigorúan nézzük.
-
atesz19910
tag
válasz
KillHates
üzenetére
Az van telepítve a telefonra,( ios felhasználó vagyok) más alkalmazást nem is találtam hozzá. Nem tudom hogy androidos készülékre van e esetleg hozzá valamilyen app.. egyébként minden más funkció működik, repülhető a drón, a kamerába ha rakok sd kártyát akkor felvételt is készít. Szóval a kamera biztosan működik. Nekem már nincs ötletem.. egy külföldi fórumon olvastam, hogy ha downgrade-elem a szoftvert a drónon akkor működni fog, de sajna nem jöttem rá hogy hogyan lehet... van egy videó is fent yt-on de az nem működik..
-
BEndre34
tag
válasz
KillHates
üzenetére
Már a korábbi Skydio2 videók alatt is megszületett a gondolat, hogy ha végre lehetne itthon is kapni és a 999$ ára forintban nem 500e lesz a hazai kereskedési gyakorlat és egyéb haszonkulcsok miatt (mondjuk az, hogy a PS jellegű távot külön kell megvenni + 179$ érdekes megoldás) beszerzek egyet a P4 mellé. Most viszont (nem csak emiatt a videó, hanem a többi yt home video miatt is) már nagyon szeretném a fa alá tenni.
-
krx21
nagyúr
válasz
KillHates
üzenetére
Sok oka lehet... Viszont ma már semmiből nem áll és semmilyen kényelmetlenséggel sem jár ékezetes mondatokat írni. (mondom: minden rendszer automatikusan tudja)
Szerintem egy nyilvános közösségbe, minimum megtisztelem az olvasókat evvel.
Ez szigorúan az én véleményem persze...
-
Konflikt
addikt
válasz
KillHates
üzenetére
koszi:) selfiebot, sot chase cam a kupolaba, gopro labra, fejre, mellkasra mondhatni regota mennek. egy kulso perspektivat hoznek be, amit akar ma iranyit. sebesseg tartomany kb 15-40km/h, szoval nem kimondottan gyors. ha egy hegy mellett repulok helyben (nem tavrepules hanem lejtoszel) akkor a berepult terulet is kb nehany km re korlatozodik a hegy elott.
elkulonites fontos, mert mas amikor reptetsz (max a dronod erteket kockaztatod - nyilvan ez sem kis osszeg) de ket labbal a talajon allsz, nem vagy kiteve veszelynek. azt tapasztaltam aki nem repul de jol dronozik, akkor nehany alkalom utan mar erzi az ernyo dinamikajat, milyen mozgasokra, fordulokra lehet szamitani, igy a biztonsagos tavolsagot tudja tartani. esetemben a dront kell kiismernem es iranyitasat, ha azt magabiztisan tudom mar, akkor engednem magunk koze:)
nem kimondottan csak ez az oka a beszerzesnek, de ez is lenne egy use case.
szoval ettol fuggetlenul, vagy ezt figyelembe veve az air jo irany lehet, ha igen ott mire erdemes figyelni, ha nem milyen alternativa johet szoba?
-
válasz
KillHates
üzenetére
A kommentekbe azt írta, hogy ilyen zárható műanyag zacsiba rakta és úgy ugrott vele a vízbe. Elvileg két propeller sérült és karcokkal, meg pár horpadással megúszta, továbbra is tökéletesen működik állítása szerint.
"I brought the drone down in a dry bag! It survived the crash!!! Only had some cosmetic damage (scratches, dents, two broken propellers, of which I had extras). But it works perfectly! And I was able to fix the lens on the GoPro so that works perfectly now too!!"
-
Geller72
veterán
válasz
KillHates
üzenetére
Igen, az tökéletes, van benne KP index. De nem igazán napfolttevékenységnek hívják, hanem A Kp Index egy globális sarki fény index. 0 és 9 között mozog az értéke. 3-ig még ok, afelett már inkább ne. Svédben jó néhányszor volt tavaly nekem 4-es ott, ahol voltam.
Egy kis leírás. -
VANESSZA1
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
Lehet hogy összehozunk egy találkozót.
Melyik Firmware-n vagy? 2.1.0-2.3.0 vagy esetleg már fent vagy a 2.5.0-n ami ezeket már tartalmazza:
New Features:
- Added high-altitude visual positioning to ensure the aircraft can return to the visible range of the take-off point safely when GPS signal under interference
- Users are allowed to take off from a non-static surface in Standard Mode
- Increased the maximum altitude of vehicle dynamic track to 99 ft (30 m)
- Added camera exposure mode, ISO, shutter speed adjustment in waypoint, rectangular, and polygon missions
Bug Fixes and Optimizations:
- Reduced the possibility of image transmission signal loss under interference
- Resolved the Return to Home (RTH) deviation issue in some rare occasions
- Smoothed the aircraft position change during dynamic tracking flights
- Optimized the video output for EVO II Pro at 50P/48P/25P/24P fps
- Increased the maximum Orbit radius to 1640 ft (500 m)
- Other minor bug fixes
Notes: To fully support the new features, Please upgrade the Autel Explorer app to the latest versions. -
P3Dr0
senior tag
válasz
KillHates
üzenetére
Nekem akkor akadt fenn a szemem mikor az AIR2-m nél megjelentek a stressz repedések és a DJI al felvettem a kapcsolatot. A technikus azt mondta,hogy a drónt kössem kábellel egy pc re majd az assistant progival szedjem le a drónról a logokat majd tegyem a DJI számára elérhetővé. pl. google drive. Mondtam magamban persze, mingyárt meglesz. Erre leszedett a drónról pár GB adatot 🤣🤣🤣
Máig nem tudom mit tárol a drón mert ez az adat ahogy látom encrypted (kódolt). De én úgy vagyok vele ha kell az összes eddigi videót, fotót is oda adhatom a DJI nak az se érdekel. Mindenesetre ez a pár GB (tömörített (és) (vagy) kódolt...) "log" fura.....
-
majestic
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
Pontosan! Én ugyanúgy gondolom. Gondolom, semmi sem érdeke sem pedig értelme nincs a kínaiaknak, hogy hol jár mondjuk egy svéd rendőrségi drón... Mégis mire jó egy ilyen adat? Valóban, valószínüleg más miatt kell, nem kémkedés miatt... Ugyanez a helyzet a telókkal is: kit érdekel, hogy az pl. a rendőrség (ha akarja) pillanatok alatt meg tudja találni a telefonodat? Találja! Kit érdekel? Akit ez zavar, az valami rosszban sántikál, azt meg találják csak meg!
-
válasz
KillHates
üzenetére
Ehhh.... letiltotta a képek átemelését
Namégegyszer, azoknak is akik most járnak errefelé:
Komolyabbnak igérkezik szenzorok terén mint az Autel
8db 18650-es cella? Nem értem miért "ócsítanak" egy ilyen profi kategóriában? Mert gyanítom, hogy fél millió lesz az induló ára majd.Arról nem is beszélve, hogy a Li-Ion 18650-es tokozású súly-teljesítmény tényezője messze alatta marad a Li-Po párnacelláéktól.
Most olvasom, hogy szén-grafén akkuk lesznek benne!
meg leengedi-felhúzza a kamerát, hogy 360 fokban körbefordítható legyen!
Lesz egy egymillió is a boltokban!

-
Tomdriver
őstag
-
Tomdriver
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
Köszi, körülnézek Ali-n is, de elsőre most ezt rendeltem. Ez annyira nem feltűnő, de jól néz ki.
Aztán lehet lefóliázom az egészet feketére és narancs vagy sárga csíkozást teszek rá. Wrapgrade minőségi 3M fóliákkal dolgozik, állítólag leszedhető úgy, hogy nem marad utána ragacs.(ha eladásra kerülne sor)
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Motoros topic
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- HDMI topic
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezekkel tisztában vagyok, illetve volt is már jegesedésem. Az még Air1 volt, de ha lehet olyat mondani, jól rakódott rá a jég, mert szépen repült akkor is, a felhajtóerő termelése működött, látszólag gond nélkül.

.... és hát igyekszem mindenben meglátni a lehetőséget

3 hete a bestbuy topik közösségét dobtam fel egy egérpad kapcsán, ami olyan olcsó volt, hogy rögtön hármat vettem belőle, mondván annyit akkor is megér, ha a p_csömre csavarom, és kiklopfolom benne a családi ékszert...

Aztán megy a sírás, hogy rossza a levegő minősége