Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lionshamlet
üzenetére
Kérlek ne vedd sértésnek, és bocs, hogy ezt mondom, de vagy cserélj monitort vagy menj el szemészhez!
Gyanítom, hogy 70% körül lehet a monitorod RGB lefedettsége. 
De ezek a videók inkább valami csicsás videóklipbe valók, mint természetfilmbe. Rózsaszín hó, jajpirosan izzó sátrak, világító anorákos emberek hogy csak egy párat említsek... Az egész borzasztóan mesterkélt. Ilyen videó inkább reklámfilmbe való, persze ettől, még qrva jól néznek ki
de brutál utómunka lehet mögötte! Próbáld meg a felvett videóid valami 4K-s TV-n lejátszani és rá fogsz jönni, hogy b@sszameg ezek de jók! Én is így jártam; az AUTEL videói a régi ASUS notimon, borzasztóan színtelenek és mosottak voltak, aztán egyszer nem a laptopon néztem vissza a videót, hanem rádugtam a nagy TV-nkre és ledöbbentem. Aztán többek között e miatt lett egy HDR-es Dolby Visions AMOLED 4K-s (és még kiskutyaf@sza
) Dell AW M15R2-es gépem és rájöttem, hogy nem nagyon kell hozzányúlni a felvételekhez. Egyedül párás időben csinál olyan felvételt, hogy azt mondom de jó lenne a polárszűrő a kis objektívre, ha lenne rajta bajonett 
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- OTP Bank topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akvarisztika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- OLED monitor topic
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- További aktív témák...
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gyanítom, hogy 70% körül lehet a monitorod RGB lefedettsége. 
de brutál utómunka lehet mögötte! Próbáld meg a felvett videóid valami 4K-s TV-n lejátszani és rá fogsz jönni, hogy b@sszameg ezek de jók! Én is így jártam; az AUTEL videói a régi ASUS notimon, borzasztóan színtelenek és mosottak voltak, aztán egyszer nem a laptopon néztem vissza a videót, hanem rádugtam a nagy TV-nkre és ledöbbentem. Aztán többek között e miatt lett egy HDR-es Dolby Visions AMOLED 4K-s (és még kiskutyaf@sza
) Dell AW M15R2-es gépem és rájöttem, hogy nem nagyon kell hozzányúlni a felvételekhez. Egyedül párás időben csinál olyan felvételt, hogy azt mondom de jó lenne a polárszűrő a kis objektívre, ha lenne rajta bajonett