Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 3D nyomtatás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD FX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lionshamlet
üzenetére
Kérlek ne vedd sértésnek, és bocs, hogy ezt mondom, de vagy cserélj monitort vagy menj el szemészhez!
Gyanítom, hogy 70% körül lehet a monitorod RGB lefedettsége. 
De ezek a videók inkább valami csicsás videóklipbe valók, mint természetfilmbe. Rózsaszín hó, jajpirosan izzó sátrak, világító anorákos emberek hogy csak egy párat említsek... Az egész borzasztóan mesterkélt. Ilyen videó inkább reklámfilmbe való, persze ettől, még qrva jól néznek ki
de brutál utómunka lehet mögötte! Próbáld meg a felvett videóid valami 4K-s TV-n lejátszani és rá fogsz jönni, hogy b@sszameg ezek de jók! Én is így jártam; az AUTEL videói a régi ASUS notimon, borzasztóan színtelenek és mosottak voltak, aztán egyszer nem a laptopon néztem vissza a videót, hanem rádugtam a nagy TV-nkre és ledöbbentem. Aztán többek között e miatt lett egy HDR-es Dolby Visions AMOLED 4K-s (és még kiskutyaf@sza
) Dell AW M15R2-es gépem és rájöttem, hogy nem nagyon kell hozzányúlni a felvételekhez. Egyedül párás időben csinál olyan felvételt, hogy azt mondom de jó lenne a polárszűrő a kis objektívre, ha lenne rajta bajonett 
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Samsung kuponkunyeráló
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gyanítom, hogy 70% körül lehet a monitorod RGB lefedettsége. 
de brutál utómunka lehet mögötte! Próbáld meg a felvett videóid valami 4K-s TV-n lejátszani és rá fogsz jönni, hogy b@sszameg ezek de jók! Én is így jártam; az AUTEL videói a régi ASUS notimon, borzasztóan színtelenek és mosottak voltak, aztán egyszer nem a laptopon néztem vissza a videót, hanem rádugtam a nagy TV-nkre és ledöbbentem. Aztán többek között e miatt lett egy HDR-es Dolby Visions AMOLED 4K-s (és még kiskutyaf@sza
) Dell AW M15R2-es gépem és rájöttem, hogy nem nagyon kell hozzányúlni a felvételekhez. Egyedül párás időben csinál olyan felvételt, hogy azt mondom de jó lenne a polárszűrő a kis objektívre, ha lenne rajta bajonett