Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• P3Dr0

senior tag

válasz KillHates #7395 üzenetére

Én egyszer majd haza is akarok költözni. Skandinávia nagyon beteg egy hely de a marketingje kiváló. Én biztos vagyok abban,hogy a Magyar drón törvényeket senki sem fogja betartatni így kb.minden ugyanúgy fog menni tovább mint eddig. Svédország egy erősen baloldali (kommunista) ország lassan a volt Rákosi rendszert idéző szemétségekkel. Az ember sokszor egymást jelentgetik fel ha a másik nem tartja be a törvényt....stb. Én pl.Svéd drónos csoportba egy fotót, videót sem töltök fel mert elötte külön engedélyt kéne kérni (spridningstillstånd) terjesztési engedély és ennek elmulasztása esetében egy másik csoporttag (nevezzük köcsögnek) bármikor beköphet, feljelenthet! És ez az amiért Svédben sokkal rosszabb drónozni mint MO.n. Ott legalább nincs jelentgetés.... Meg aztán ott van a Svéd királyi család és birtokai..... Mészáros Lőrinc (remélem jól írtam) az a faszi kutya f@sza ehhez a buzi királyi családhoz és annak birtokaihoz képest. És akkor még nem is beszéltem arról kb. 10 iszonyat gazdag családról akik valójában irányítják Svédországot.

Új hozzászólás Aktív témák