Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez az egész egy kiszabott EU-s affektálás. Amit persze az itthoni fasiszta törvényhozók jól meglovagolják, hogy védjék az összeharácsolt javaikat. Nem kellett nagyon megerőltetniük mert eleve paranoiás majmok az emberek és ha egy drónt látnak akkor már megy a hiszti, hogy a csupasz bólogató valaguk fel lesz töltve az internetre. Érdekes módon két fajta véglénnyel konfrontálódtam amikor reptettem: a buta lump de nagyon öntudatos prolival vagy a magát nagyon okosnak tartó túliskolázottnak képzelő affektáló okostónival. Mindkettőre általában ráhagytam az aggályaikat befejeztem amit csináltam és elhúztam a csíkot, teljesen felesleges lett volna bármilyen érdemi eszmecserét folytatni velük, nemhogy olyan logikai okfejtésbe belebonyolódni, mint az, hogy légtér vajon kié amibe repülök éppen. (általában építési területeken szoktam repülni)
Szóval nagyon gáz ez az egész: mert tök jó, hogy az ember elvégzi a tanfolyamot, vizsgázik, tagságija van, fizet biztosítást, bérel légteret... Aztán a fent említett emberszabásúak közül valamelyik meg kitalálja, hogy jól le lett fényképezve amibe ő nem egyezett bele és hiába minden szabály amit be lett tartva, az embert ilyenkor szépen felültetik a szopórollerre.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- VGA kibeszélő offtopik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest