Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Nekem volt egy dedikált tabletem az Inspire-hez, nem ment rajta sem a WiFi sem a GSM, offline cucc volt, maximumig lepucolva, csak a legszükségesebb drónos appokkal.
Én inkább az érzékelők megkerülésére gyanakszom, mint usererrorra, mert olyan nincsen, hogy húzom fel a gépet, az meg LANDING oszt barátkozzak meg a gondolattal.
Oké, az EVO is csinál ilyet, ha rottyon van benne az akku; szépen repül 2-3m magasan egy pár kört és ha talál sík felületet akkor oda leteszi magát, majd elkezd dudálni meg ha sötét is van akkor villogtatja a hasán a refiket is, kivéve BOAT MODE-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Rocket Faustino profi otthoni kávéörlő - MEGKÍMÉLT, KARCMENTES, ELADÓ
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest