Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KillHates
üzenetére
Én is felröhögtem a saját poénomon!
3 hete a bestbuy topik közösségét dobtam fel egy egérpad kapcsán, ami olyan olcsó volt, hogy rögtön hármat vettem belőle, mondván annyit akkor is megér, ha a p_csömre csavarom, és kiklopfolom benne a családi ékszert...
Azzal elvittem a napot, az biztos...
Erős ez a november, kihozza belőlem az állatot.Statikus: teljesen mindegy a színezet, csak írtam egy random nagykutya nevet, de írhattam volna ezer mást, akár a másik oldalról is. A lányeg az lett volna, hogy nem az zavarja itt a honatyákat pártállástól függetlenül, hogy Te meg Én repkedünk. Az viszont már igen, amikor a különféle online lapok riporterei laza mozdulattal repülnek át kapun, árkon és bokron, azán 40 perc múlva már ott is az írás a főoldalon, penge éles képekkel illusztrálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Arc Raiders
- Gmail
- Projektor topic
- Sorozatok
- YouTube
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
3 hete a bestbuy topik közösségét dobtam fel egy egérpad kapcsán, ami olyan olcsó volt, hogy rögtön hármat vettem belőle, mondván annyit akkor is megér, ha a p_csömre csavarom, és kiklopfolom benne a családi ékszert...
Azzal elvittem a napot, az biztos...