- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KillHates
üzenetére
Én is felröhögtem a saját poénomon!
3 hete a bestbuy topik közösségét dobtam fel egy egérpad kapcsán, ami olyan olcsó volt, hogy rögtön hármat vettem belőle, mondván annyit akkor is megér, ha a p_csömre csavarom, és kiklopfolom benne a családi ékszert...
Azzal elvittem a napot, az biztos...
Erős ez a november, kihozza belőlem az állatot.Statikus: teljesen mindegy a színezet, csak írtam egy random nagykutya nevet, de írhattam volna ezer mást, akár a másik oldalról is. A lányeg az lett volna, hogy nem az zavarja itt a honatyákat pártállástól függetlenül, hogy Te meg Én repkedünk. Az viszont már igen, amikor a különféle online lapok riporterei laza mozdulattal repülnek át kapun, árkon és bokron, azán 40 perc múlva már ott is az írás a főoldalon, penge éles képekkel illusztrálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BMW topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
3 hete a bestbuy topik közösségét dobtam fel egy egérpad kapcsán, ami olyan olcsó volt, hogy rögtön hármat vettem belőle, mondván annyit akkor is megér, ha a p_csömre csavarom, és kiklopfolom benne a családi ékszert...
Azzal elvittem a napot, az biztos...