Hirdetés
- RAM topik
- OLED TV topic
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az EVO II újfent bizonyította, hogy "bolondbiztos" drón. László Ullmann barátommal és az új AIR 2-esével kimentünk egy picit repkedni egy sokatoknak már ismerős helyre
Meg volt Lacinak a szokásos Autel-es bemutató, azaz az automata követés az erdei ösvényen. Már jó az akkuidő végére maradt a távolsági repülés, már induláskor szólt a szoftver, hogy nemsokára lemerül, de még volt benne 10 perc. Mivel oda-vissza 4-5 perces repidővel kalkuláltam nekiindultam. Kb. másfél kilométer (és még 6 perc akkuidőnél) engedtem az erőszaknak és ráhagytam az RTH-t a madárra. El is indult szépen hazafelé, de útközben kitaláltuk, hogy versenyezzünk hazafelé és a "ludicrous" módba kapcsoltam a gépet az irányítást átvéve, majd padlőgáz! Persze így baromi hamar elfogyott a 6 perc akkuidő és kb. még negyed kilométerre tőlem úgy döntött a madár, hogy elveszi tőlem az irányítást átállt RTH-ba, szépen lelassított és elkezdett keresni magának valami fészkelőhelyet. Szerencsémre a mező, parlagon volt hagyva így kb 20-50 centis gaz volt mindenfelé. A drón szépen leereszkedett, majd közölte, hogy nincsen megfelelő hely a leszállásra, felemelkedett 2-3 méterre egy kicsit folytatta az útját hazafelé. Így próbálkozva közelített felém. Kicsit elébe mentem, mert nem szerettem volna ha keres magának egy szép sík felületű pocsolyát és abba beleül.
Amikor érzékelte a gép, hogy megközelítem, akkor befejezte a próbálkozást és szépen megállt olyan másfél méter magasan. Így szépen "le tudtam venni" a láthatatlan polcról, csak a "landing" gombot kellett megnyomnom.Erről láthattok egy rövidke videót. Elnézést a keszekusza kameramozgásért de akkor elég nagy volt az izgalom és mint ahogy ilyenkor szokott lenni ment a bénázás.
Autel EVO 2 ha az RTH már nem sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest