Új hozzászólás Aktív témák
-
Minap nevetett ki valaki, hogy milyen "játék-színe" van az AUTEL-nek, a komoly drónok mind szürkék még a katonaság is olyanra festi a nagy drónokat ésatöbbi... Én csak hümmögve helyeseltem, majd ez a videó jutott az eszembe:
Katt ide a videóhoz
Ez (is) rávilágít arra, hogy a FindMyDrone egy kalap sz@r is tud lenne (én is jártam már így) és arra is, hogy van értelme annak, hogy a drónunk rikító narancs vagy valami más jajszínű. Talán nem akkor fogjuk megtalálni a susnyában; amikor éppen rálépünk
Ami még szerencsés ha refraktív matricákat is ragasztunk még rá, mert akkor egy fejlámpával sokkal könnyebb megtalálni szürkületben, mert ha rávilágítunk, akkor szépen "visszavilágít"
Már csak azt nem értem, hogy ennek így tényleg mi értelme:
Biztos van aki tutira megy!

Mondjuk felvet néhány kérdést a videó,
1, hogyha a leányzó egy M2P-val repült, akkor az miért ment neki a fának? (mert tudomásom szerint abban már van oldalt is érzékelő, oké lehet, hogy SPORT módban vagy ATTI-ban volt
)
2, oké, most hogy meg van a madár és feltételezhetően valamennyire javítható, szépen beleugrott vele a vízbe amivel tuti megadta neki a kegyelemdöfést!

Aztán az is lehet, hogy:
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Mini-ITX
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)