Hirdetés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Sokak tetszését elnyerheti a Sharkoon legújabb billentyűzete
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inkább a városokban a szelfidrónozásnak reszeltek. A hobbidrónosok b@asznak majd befizetni (hangsúlyoznám, hogy jogosan!) és szépen sunyiban fognak repkedni erdőszéleken, elhagyatott területeken.
Itt aki masszívan szopni fog, az többek között én leszek, aki nem tudja hogy mikor hová vonulnak majd a tűzoltók, mikor hová küld a mobilszolgáltató, hol kell valami építményt felmérni, hol állítottak éppen darut. Valószínűleg az lesz, hogy befizetem majd és talán így összejön annyi pénz, hogy fedezni fogja a horror háromszázezres költséget. Az lesz még a vicc, hogyha e mellett még lesz plusz eseti költség. Lehet, hogy akkor átmegyek én is gerillába 😂🤣
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Gray Zone Warfare
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Gitáros topic
- Három év után újra előkerült a SiN Reloaded
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest