- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyílt terepen akár 1km-t is el tudsz repülni vele, de erősen wi-fi szennyezett helyen ne számíts sok jóra.
Volt olyan videó ahol a csávó felszáll pár méterre a feje fölé aztán már elvesztette a jelet.
De ez környezet függő. Ezt majd akkor tapasztalod ki hogyha ott lesz a kezedben.
De most tényleg a megfélemlítő drón törvények miatt kezd el majd mindenki ész nélkül Mini-t venni?
Az csak ám egy kis játékszer amit elég szépen dobál a szél. Nem arra lett kitalálva mint egy P4 vagy Mavic 2.
Tényleg igaz lesz, hogy Magyarország egy Mini temető lesz. Főleg azok fogják a drónjukat elveszíteni akik tapasztalatlanok és csak úgy nekimennek majd a világnak vele.
Arra egy kínai olcsó drón is ugyan olyan jó.
De nem baj legalább a DJI bevételét felpörgeti majd.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Geller72
veterán
Sok mindentől függ. Ha nagyon dinoman akarok fogalmazni, akkor azt írnám, hogy elég instabil a dolog. Én sűrű "helyeken", interferencia övezte részeken nem használnám. Nekem 10 méteren weak signál volt, többször is, lakott területen, konkrétan az udvaromon. Mivel ez is wifin alapul, fizikai ráláthatóság alap. Ha ez megvan és a körülmények optimálisak, akkor nem nagyon vannak anomáliák, ebből is látszik, hogy érzékeny gép. Érzékeny a szélre is. Vannak viszont rendszer szintű anomáliák is, ezeket talán később részben orvosolni fogják. De ezek általában határeseteknél jöhetnek elő, legtöbbször és a legtöbb tulaj nem találkozik vele. Ha főleg külterületen, vidéken használod és nem tervezed, hogy 50 méternél messzebbre repülnél vele és kb ilyen magasra is, akkor nyugodtan megveheted. Elmegy messzebbre és magasabbra is, de ezt a gépet nem erre tervezték. Ahogy többször írtam ezt is, a helyén kezelve egy jó gép lesz, elégedett tulajjal. A sűrű, városi dolgot szerintem amúgy is engedd el, alapból illegál, morálisan is. Hogy mit jelent ésszel repülni, előttem is sokan és én is jó néhányszor leírtuk, kb. mit jelent, de pontosan tudja mindenki, hogy mikor van "tilosban", mire enne a válasz egy kbszott nagy atyai pofon. Úgy kell repülni, hogy a morális/legális részén kívül a drónos társadalmat is képviseled, az általad képviselt formula a mi egész társadalmunkra is egy lenyomat, ami a külső szemlélő hozzáállását is befolyásolja pozitívan, vagy negatívan. De mondom, ezt mindenki pontosan tudja. A határokat. A törvényeink szarok. Valszeg azok is maradnak. Éppen ezért a szürke zónát kell megtalálni. Ha ésszel repülsz, nem lesz gond. A mini pont egy olyan gép, ami kezdésnek jó lesz. Ha nem jön be és nem törted össze, kis értékvesztéssel el tudod adni. De támpontnak mindenképpen jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
DIEGO15
őstag
Mint Mini tulaj írom a véleménye. A hatótáv 60-4000m között van függően a környezettől, a választott repülési magasságtól és a helyes beállítások ill. tájolás függvényében. Nekem 2,2km a rekordom vidéken lakott területen.
Ajánlott valamilyen hatótáv növelő képződmény használata. Én egy yagi antennát használok és nagyon jól működik.
Hozzátenném, hogy kicsit túlzásnak érzem a Mini lenézését ami megy mostanában. Szerintem egy tökéletes kirándulós hobbigép. Még pont jó az fmc tömege ahhoz, hogy hegyre feltúrázzak vele és méretéhez képest remek tulajdonságai vannak.
-
Tomjack
tag
Szia, Saját tapasztalat. Én 6 hónapja használom a Minit. Soha nem használom autómat csatorna választáson. Felszállás elött én választok a jelviszonyok lapján.
Egy lakótelep közepén nekem 850 M megy így jelvesztés nélkül, felfelé 200 M mentem simán. Itt bőven van zavaró jel.
Kint a kertböl indítva, külterületen 1 km mentem tovább nem mertem küldeni. Itt is jelvesztés nélkül. Magasságot itt kipróbálta és ment az 500 M. -
-
őstag
Egyszerűbb ha törlöd az acc-odat, és akkor Ő is 0-ról kezdi, és Te is ha beújítasz regisztrálsz egy újat.
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest