- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
Geller72
üzenetére
Igen, mondjuk ha lehetne kommunikálni a drónt lelövővel, akkor tudnánk az ő álláspontját is. Az mondjuk nekem gyanús, hogy egy alaphangon 5000$ körüli inspire-ről van szó, amit leginkább munkára szoktak használni, nem a szomszédasszony bugyicseréjének kivizsgálására.
Az, hogy oldalt is vannak rajta lyukak, még nem bizonyíték az alacsony röppályára (a földön lévő, még egyik propellerjét mozgató madárba beleküldhetett még egy kört a tag), a repmagasság 168 láb = 50 méter, amennyiről azért minimális balszerencsével be lehet kapni pár szem sörétet - a fácánok se sokkal közelebbről kerülnek a kondérba
.Ami nekem nem világos, hogy miért tartózkodott 5másodpercnél tovább a telek fölött a drón? Ha valahova "dolgozni megy", akkor másodpercek alatt átrongyol a köztes területek felett, úgy, hogy a tulajok észre se veszik. Ahhoz, hogy mr. Redneck lerakja a sörét, bemenjen a nappaliba a sörétesért, megtöltse, leadjon egy hatásos lövést, minimum 20-30mp kell, ezalatt egy úton lévő (5-10m/sec közlekedő) drón 100-300 méterrel odéb lesz, amit nemhogy lelőni, de látni se nagyon fog emberünk.
A hétvégén jókat repültem, jellemzően 100m körüli magasságban (sasoltam is keményen, van-e helikopter a légtérben...), nagyon kellett mereszteni a szemem, hogy lássam a madarat. Igaz, a P4 kisebb az inspire-nál, de ha nem tudnám, hogy hol keressem, 100méterről észre se venném.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.