Hirdetés
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoRgOnC
csendes tag
Most beszéltem az ügyfélszolgálattal. Samsung Galaxy S23+
A teendő csak annyi, hogy az összes automatikus idő és dátum, időzóna beállítást kikapcsoltra kell tenni, majd újra vissza. És már működik is. -
válasz
markknight #1320 üzenetére
Ha a pár héttel előtte kapott zöld kártyát bevitted volna személyi átvételkor, kitalálsz egy 5jegyű pint és kérted volna megcsinálták volna helyetted az aktiválást.
De DÁP-hoz úgyis kell a nfc szüttyögés..
Ez a biztonság miatt kell, hogy még az ügyintéző se férjen hozzá nélküled. -
markknight
nagyúr
válasz
Doky586 #1318 üzenetére
Ez volt a probléma, én néztem be
Bár az ember várna valami normális üzenetet, nem csak annyit, hogy túl sokszor próbálkoztam. E-személyivel tudtam normálisan regisztrálni sima személyivel nem is működött. Mint user azt várnám, hogy megkapom a személyimet és beolvasom, megy.
-
válasz
markknight #1317 üzenetére
Teljesen jól működik, már 2x is használtam.
-
válasz
markknight #1317 üzenetére
De aktiváltad az eSzemélyit? Azt is nfcvel kell. Anélkül nem több mint a papír alapú.
-
markknight
nagyúr
Teljesen új személyi, olvastatom vele meg minden, de egyszerűen azt írja a végén, hogy túl sokszor próbálkoztam (ami nem igaz, az utolsó részen is átengedett, hogy sikeres NFC leolvasás..) Komolyan, nem is csodálkozom mivel magyar fejlesztés.
-
-
bon
őstag
Milyen módon lehet költöztetni az alkalmazást a régi telóról egy újra?
-
-
válasz
topas100ec #1310 üzenetére
De a „Microsoft Print to PDF” nyomtatója 100kB-nyi rejtett privát adatot is tartalmazni fog rólad..
-
-=MrLF=-
senior tag
Digitális aláírás hibaüzenet:
"Problémás fájlok. Az alábbi fájlokkal tartalmi problémák vannak, a biztonságod érekében nem lehetséges az aláírásuk, ezért eltávolítjuk őket."Megodás:
A problémás pdf-et ki kell nyomatni pdf nyomtatóval (pl. [Cute pdf writer] ), az eredményként kapott pdf-et már alá tudtam írni DÁP-pal. -
koboldozat
senior tag
válasz
energiezolee #1307 üzenetére
Rendelkezik tanúsítvánnyal az áruház azt írja neki.
Az áruház verzió számát kértem még várok mit ír majd. -
energiezolee
aktív tag
válasz
koboldozat #1306 üzenetére
És tőle kérdezted, hogy milyen integrációja van és hogy tanúsított-e az áruháza, illetve melyik verzió van neki? Mármint áruházból.
-
koboldozat
senior tag
válasz
energiezolee #1304 üzenetére
Magic 5 Pro topikban kértem hogy írjanak már build számot akinek jól megy a DÁP és az egyik ugyanez a szám ami nekem is van.
-
koboldozat
senior tag
válasz
energiezolee #1304 üzenetére
Ezt mind értem, és elfogadnám ha egyáltalán nem működött volna korábban az alkalmazás.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
koboldozat #1302 üzenetére
Itt van a bibi, ugyanis a te MagicOS 9.0.0.173 (C430E8R2P2) verziód alapján mit jelent a build?
C430 → ez nem az EU/EEA verzió, hanem Közép-Kelet / bizonyos nemzetközi piac (pl. India, MEA régió).
E8R2P2 → belső build az adott régióhoz, nem befolyásolja a működést, de a Google nem tanúsítja.
Ez pontosan magyarázza, hogy miért Nem tanúsított, és miért nincs Basic Integrity.Mi a megoldás?
Ha szeretnéd, hogy tanúsított legyen, és a Play Protect/Basiс Integrity működjön:
Flasheld vissza a hivatalos EU/EEA buildet.
Például MagicOS 9.0 EU: C431 kódú ROM.
Ezt a HiSuite vagy a HiHonor Recovery Tool tudja biztonságosan kezelni. -
koboldozat
senior tag
Csak az a poén hogy működött az alkalmazás de akkor nem néztem hogy ezek a tanúsítványok rendbe vannak-e.
Csak már akkor amikor egyik napról a másikra már nem volt jó.
Szóval amikor működött nem tudom hogy az integrity minden zöld volt-e.Vagy közben a szoftver frissítés kúrt el valamit?
Mindegy, írtam a Google-nak, a Honor Magyarországnak meg a globál Honornak is.
-
koboldozat
senior tag
válasz
energiezolee #1300 üzenetére
9.0.0173(C430E8R2P2)
-
PitLee
őstag
válasz
koboldozat #1297 üzenetére
Nem tudom csak tippelek, ha frissíted a Play áruházat lehet beindul a Play protect is.
Play áruház Verzió: 47.5.19-31Ha semmitől nem gerjed be a rendszer, akkor lehet cserés lesz, mint itt.
https://support.google.com/android/thread/291933433/device-not-certified?hl=enA hsz között van egy link
Check & fix Play Protect certification status
https://support.google.com/android/answer/7165974
Új hozzászólás Aktív témák
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Arc Raiders
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Újszerű Topping D10s - USB DAC 32bit 384KHz DSD256
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újabb 20db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest