- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
válasz
koboldozat #1163 üzenetére
Valójában nem a DÁP-al van a "probléma", hanem a Google-al, azon belül is a Play keretrendszer az amin keresztül egyre szigorúbban csesztetik a telefonokat.
-
mobilizmo
addikt
válasz
MaCS_70 #1124 üzenetére
Vezettünk be már néhány rendszert a munkahelyemen. Az első hozzáállás mindig az volt, hogy minek kell ez, a régi sokkal jobb volt (a papírral kapcsolatban is). És vannak akik makacsul kitartanak, annak ellenére, hogy minden ellenérvüket racionálisan megcáfoltunk. Szóval bármennyire is nem tetszik, a mobilfónia előremutató és mindenféle hibái ellenére a DáP pozitívan értékelhető, illetve maga a törekvés a közigazgatás digitalizációja, aminek ez is a része.
-
mobilizmo
addikt
válasz
MaCS_70 #1111 üzenetére
Nem érzem én ezt ennyire erősnek de mielőtt félreértenénk egymást én sem vagyok híve sok minden kötelezőnek (csak egy jó példa szerintem a biztonsági öv, én mindig bekötöm magam és másokat is erre próbálom rávenni, de nem tenném kötelezővé, mert csak magának árt vele). Ha valaki az urbanizált technikai társadalomtól annyira távol akar élni (nem feltétlen fizikailag), nem lesz szüksége ilyesmire, de ez szerintem elhanyagolható kisebbség. A többieknek meg úgyis lesz mobilja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest