- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bon
őstag
Igen az, hiába adom meg az új telefonon nem fogadja el az alkalmazás, régi telon üzemel az alkalmazás. Megpróbáltam az újratelepítést és ott rögtön regiszrációval indít, amivel nem is lenne gond ha nem 2021. február előtti lenne az igazolványom, így majd bemegyek személyesen intézni, újra. Miért nincs mentés és visszaállítás funkció az alkalmazásban, ha már Digitális állampolgársági Programról beszélünk.
-
bon
őstag
Sziasztok, telefont váltottam Iphone egy újabb iphone-ra és a régiről milyen módon tudom az alkalmazást átköltöztetni az újra úgy, hogy be is tudjak rá lépni? Az újra mident átköltöztettem a régiről rendszer mentés segítségével. A DÁP is áttelepült, el is indul, de nem fogadja el a 6 karakteres jelszavam. Arcfelismerés se műkődik. A Régi telon meg simán elfogadja a jelszót és az arcom is felismeri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest