Új hozzászólás Aktív témák
-
bon
őstag
Milyen módon lehet költöztetni az alkalmazást a régi telóról egy újra?
-
bon
őstag
Igen az, hiába adom meg az új telefonon nem fogadja el az alkalmazás, régi telon üzemel az alkalmazás. Megpróbáltam az újratelepítést és ott rögtön regiszrációval indít, amivel nem is lenne gond ha nem 2021. február előtti lenne az igazolványom, így majd bemegyek személyesen intézni, újra. Miért nincs mentés és visszaállítás funkció az alkalmazásban, ha már Digitális állampolgársági Programról beszélünk.
-
bon
őstag
Sziasztok, telefont váltottam Iphone egy újabb iphone-ra és a régiről milyen módon tudom az alkalmazást átköltöztetni az újra úgy, hogy be is tudjak rá lépni? Az újra mident átköltöztettem a régiről rendszer mentés segítségével. A DÁP is áttelepült, el is indul, de nem fogadja el a 6 karakteres jelszavam. Arcfelismerés se műkődik. A Régi telon meg simán elfogadja a jelszót és az arcom is felismeri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest