Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
bon
őstag
Milyen módon lehet költöztetni az alkalmazást a régi telóról egy újra?
-
bon
őstag
Igen az, hiába adom meg az új telefonon nem fogadja el az alkalmazás, régi telon üzemel az alkalmazás. Megpróbáltam az újratelepítést és ott rögtön regiszrációval indít, amivel nem is lenne gond ha nem 2021. február előtti lenne az igazolványom, így majd bemegyek személyesen intézni, újra. Miért nincs mentés és visszaállítás funkció az alkalmazásban, ha már Digitális állampolgársági Programról beszélünk.
-
bon
őstag
Sziasztok, telefont váltottam Iphone egy újabb iphone-ra és a régiről milyen módon tudom az alkalmazást átköltöztetni az újra úgy, hogy be is tudjak rá lépni? Az újra mident átköltöztettem a régiről rendszer mentés segítségével. A DÁP is áttelepült, el is indul, de nem fogadja el a 6 karakteres jelszavam. Arcfelismerés se műkődik. A Régi telon meg simán elfogadja a jelszót és az arcom is felismeri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Gamer PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/850W
- MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X 16GB - Garancia
- SONY FA-WRC1M Vezeték nélküli rádiós vezérlő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest