Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
reunalla
újonc
válasz
reunalla
üzenetére
Sziasztok!
ha esetleg érdekel valakit a sztori vége: + hátha segít a jövőben valakinekHiba:
Digitális aláírás a fájl csatolása után azonnal hibára fut az alábbi hibajelzéssel:
”Ismeretlen hibába ütköztünk" "Már dolgozunk a megoldáson, nézz vissza később és próbáld újra!"Megoldás:
a fájt tartalmazó mappának a nevében/illetve egész pontosan a teljes elérési útvonalban nem lehet ékezetes betű, gondolom szóköz se.Ennek ellenőrzése csak sajnos azután ugrott be, hogy végigcsináltam a lenti listát+ letöröltem a chromot (szombati telefonban a fájlnévre mondta a hölgy, hogy nem lehet ékezet és 4 nap kellett, hogy leessen, hogy akkor esélyes, hogy az elérési útvonalban sem… bár 2025 van, szerintem, 15 éve volt gondom ilyesmivel utoljára)
Az pozitív, hogy nagyon kedves és segítőkész volt a hölgy telefonon november 1-én, gyors válasz kaptam írásban (2 munkanap), egy teljesen korrekt hangvételű, nagyon udvarias levélben.
Negatív: teljesen semmitmondó hibaüzenet, semmi info arról, hogy nem bírja az app az ékezeteket.
Kapott segédlet lista: (a sütik meg a felugró ablakok engedélyezése szerintem nem a világ legjobb ötlete, és nem is értem, meg azt se értem, mi köze a böngészőknek a DÁP apphoz - de nyilván egyértelmű, hogy nem vagyok egy IT zseni)
———————
Az üzemeltetői jelzés alapján az alábbi beállítások elvégzése szükséges:A dátum, idő és időzóna beállításaautomatikus legyen.
Kérjük, látogasson el a https://www.time.govoldalra, és ellenőrizze, hogy az eszköz órája mennyire tér el a hivatalos időtől („your clock is off by” rész). Ha az eltérés 2 másodpercnél több, akkor kérjük, korrigálja a beállításokat.
A felugró ablakok elleni védelem (popup blocker) ne legyen bekapcsolva.
A mobilinternet legyen bekapcsolva, és engedélyezze, hogy a Google Chrome vagy Safari használja azt.
Az alapértelmezett böngésző Google Chrome vagy Safari legyen.
Az alkalmazás és az eszköz operációs rendszere legyen a legfrissebb verzióra frissítve. Szükség esetén kérjük, frissítse ezeket a Play Áruházból vagy App Store-ból.
VPN ne legyen bekapcsolva.
A böngészőben a "asztali nézet" (desktop site) funkció legyen kikapcsolva.
Kérjük, törölje a böngészési előzményeket.
Amennyiben telepítve van, kérjük, távolítsa el a Clean Master vagy egyéb vírusirtó alkalmazást, mivel ezek akadályozhatják az applikáció működését.
Engedélyezze a cookie-kat a böngésző beállításaiban.
A fenti módosítások elvégzése után kérjük, indítsa újra a készüléket.
Az aláírandó dokumentum tartalmaz aktív elemet? -
reunalla
újonc
válasz
reunalla
üzenetére
És most beszéltem 42 percig egy hölggyel a 1818-on
átneveztünk fájlokat
dáp újratelepítés teljesen
fájl konvertálása wordbe és vissza
dátum beállítások ki, majd bekapcsolása
böngésző pop up engedélyezése
és abban maradtunk, hogy felvesz egy hibajegyet és majd keresnek a kollégái
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Anime filmek és sorozatok
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Linux Mint
- Opel topik
- További aktív témák...
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest