Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• reunalla

újonc

válasz reunalla #1327 üzenetére

Sziasztok!

ha esetleg érdekel valakit a sztori vége: + hátha segít a jövőben valakinek

Hiba:
    Digitális aláírás a fájl csatolása után azonnal hibára fut az alábbi hibajelzéssel:
    ”Ismeretlen hibába ütköztünk" "Már dolgozunk a megoldáson, nézz vissza később és próbáld újra!"

Megoldás:
    a fájt tartalmazó mappának a nevében/illetve egész pontosan a teljes elérési útvonalban nem lehet ékezetes betű, gondolom szóköz se.

Ennek ellenőrzése csak sajnos azután ugrott be, hogy végigcsináltam a lenti listát+ letöröltem a chromot (szombati telefonban a fájlnévre mondta a hölgy, hogy nem lehet ékezet és 4 nap kellett, hogy leessen, hogy akkor esélyes, hogy az elérési útvonalban sem… bár 2025 van, szerintem, 15 éve volt gondom ilyesmivel utoljára)

Az pozitív, hogy nagyon kedves és segítőkész volt a hölgy telefonon november 1-én, gyors válasz kaptam írásban (2 munkanap), egy teljesen korrekt hangvételű, nagyon udvarias levélben.

Negatív: teljesen semmitmondó hibaüzenet, semmi info arról, hogy nem bírja az app az ékezeteket.

Kapott segédlet lista: (a sütik meg a felugró ablakok engedélyezése szerintem nem a világ legjobb ötlete, és nem is értem, meg azt se értem, mi köze a böngészőknek a DÁP apphoz - de nyilván egyértelmű, hogy nem vagyok egy IT zseni)

———————
    Az üzemeltetői jelzés alapján az alábbi beállítások elvégzése szükséges:

A dátum, idő és időzóna beállításaautomatikus legyen.
    Kérjük, látogasson el a https://www.time.govoldalra, és ellenőrizze, hogy az eszköz órája mennyire tér el a hivatalos időtől („your clock is off by” rész). Ha az eltérés 2 másodpercnél több, akkor kérjük, korrigálja a beállításokat.

A felugró ablakok elleni védelem (popup blocker) ne legyen bekapcsolva.

A mobilinternet legyen bekapcsolva, és engedélyezze, hogy a Google Chrome vagy Safari használja azt.

Az alapértelmezett böngésző Google Chrome vagy Safari legyen.

Az alkalmazás és az eszköz operációs rendszere legyen a legfrissebb verzióra frissítve. Szükség esetén kérjük, frissítse ezeket a Play Áruházból vagy App Store-ból.

VPN ne legyen bekapcsolva.

A böngészőben a "asztali nézet" (desktop site) funkció legyen kikapcsolva.

Kérjük, törölje a böngészési előzményeket.

Amennyiben telepítve van, kérjük, távolítsa el a Clean Master vagy egyéb vírusirtó alkalmazást, mivel ezek akadályozhatják az applikáció működését.

Engedélyezze a cookie-kat a böngésző beállításaiban.

A fenti módosítások elvégzése után kérjük, indítsa újra a készüléket.

Az aláírandó dokumentum tartalmaz aktív elemet?

Új hozzászólás Aktív témák