- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
koboldozat
senior tag
válasz
energiezolee #1307 üzenetére
Rendelkezik tanúsítvánnyal az áruház azt írja neki.
Az áruház verzió számát kértem még várok mit ír majd. -
koboldozat
senior tag
válasz
energiezolee #1304 üzenetére
Magic 5 Pro topikban kértem hogy írjanak már build számot akinek jól megy a DÁP és az egyik ugyanez a szám ami nekem is van.
-
koboldozat
senior tag
válasz
energiezolee #1304 üzenetére
Ezt mind értem, és elfogadnám ha egyáltalán nem működött volna korábban az alkalmazás.
-
koboldozat
senior tag
válasz
energiezolee #1300 üzenetére
9.0.0173(C430E8R2P2)
-
koboldozat
senior tag
válasz
energiezolee #1298 üzenetére
PGT-N19
-
koboldozat
senior tag
válasz
energiezolee #1296 üzenetére
Bootloader: Nincs nyitva se gyárilag se manuálisan, fejlesztői beállításokban az OEM zár kikapcsolva inaktív.
Biztonsági tanúsítvány:
Benne van a listában.Gyári EU ROM van rajta, nem volt hackelés.
Google protect tanúsítvány:
"Az eszköz nem rendelkezik tanúsítvánnyal" sajnos ezt írja ki.
Hogy miért és hogyan, fogalmam sincs.
Szoftver verzió/regió
Root / módosítás maradványaiNem gondolom hogy itt szó lenne bármi maradvány fájlokról, met amikor a DÁP kijött mint app akkor feltelepítettem be is regisztráltam és működött is elég sokáig, aztán kb olyan 2 hónappal ez előttig működött is aztán egyik nap lépnék be és azt írja hogy a készülékem rootolt.
Annyi észrevétel hogy a napokban volt valami kis karbantartás az app-ban írták is előttem hogy most épp nem jó, na amikor ez volt akkor odáig bejött az app hogy azt nekem is ki írta hogy nézzek vissza később mert valami gond van, vártam is később amikor olvastam hogy már működik akkor lépek be újra és már azt írta hogy az eszköz rootolt.
Írtam a google supportnak is majd kiváncsian várom mit írnak vissza.
-
koboldozat
senior tag
válasz
energiezolee #1288 üzenetére
eMAG-tól vettem.
-
EmberXY
veterán
válasz
energiezolee #1290 üzenetére
Tudom, de attól függetlenül, hogy sokak mellett én is hülye vagyok, még a jelenség, miszerint ha a Play nem kap netet, akkor a DÁP nem indul, nálam összefüggést mutat, és mint tudjuk, ha a kísérlet megismételhető, akkor hiteles.
Gondoltam, hátha ez lehet a gond másoknál is.Szerk.: Egyébként az, hogy applikációknak megadunk vagy elveszünk tőlük jogokat, közöttük akár az adatforgalmat, egy működő dolog, simán elképzelhető ez a Play-nél is. Régebben én is csináltam így, ha nem is csak a frissítgetés miatt, hanem hogy ne mászkáljon ki a netre 1-1 alkalmazás.
-
koboldozat
senior tag
válasz
energiezolee #1286 üzenetére
De akkor egy OTP-s alkalmazás mert működik?
Nem hiszem hogy annak kevesebb hitelesítések kellenének mint egy DÁP -nak. -
koboldozat
senior tag
válasz
energiezolee #1284 üzenetére
Mind a három átváltott piros X-re.
Azt hozzá kell tennem hogy olyan 2 hónappal ezelőttig hibátlanul működött az alkalmazás.
Aztán csak gondolt egyet és azt írja rootolt készülék... -
koboldozat
senior tag
válasz
energiezolee #1282 üzenetére
Honor Magic 5 Pro és minden gyári.
-
koboldozat
senior tag
válasz
energiezolee #1271 üzenetére
Már rengeteget, de vagy nem válaszolnak vagy ilyen sablon szöveget tolnak mint a Google play áruház hozzászólásainál.
-
koboldozat
senior tag
válasz
energiezolee #1267 üzenetére
Jó neked, enyém full gyári és nem jó, hozzáteszem működött még vagy 2 hónappal ezelőtt.
Aztán egyik napról a másikra nem.
-
Cs1csó
titán
válasz
energiezolee #1267 üzenetére
-
blueye
veterán
válasz
energiezolee #1247 üzenetére
Nálam minden OK ezzel a verzióval, Samsung android. Az adattárcánál volt egy "aktiválás", ez kb. olyan volt mint amikor egy ÁSZFet fogadsz el.
-
Doky586
félisten
válasz
A francba. Épp írni akartam hogy minden működik, de felkínált frissítést (pedig az áruházban is ugyanaz a ..438 verziót mutatta) azóta nálam sem működnek.
-
válasz
Android
nálam 1.12 volt minden ment.1.13ra frissítettem, ugyaz , mint nálad, semmi nem megy mert karbantartás
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Szia, nálam minden oké. Nálad Android fut? Itt egy iOS alatt, tegnap frissült DÁP fut rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Hardcore café
- Milyen autót vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- További aktív témák...
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest