Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
De a másik telefont más személy használja.
Tényállás: feleségnek ügyfélkapu+ lett létrehozva. Nem igazán szereti a technológiát, így a férj telefonjára került a google hitelesítőhöz kapcsolva a feleség kódküldése is.
Ez nem okoz gondot, ha csupán a hitelesítőt telepítjük a feleség telefonjára? Ugyanúgy beállítható azon is? -
psg5
veterán
Sziasztok!
Ha már van ügyfélkapu+ , de DÁP-ra váltanánk azt meg lehet tenni online is?
-
psg5
veterán
válasz
UberMutant #838 üzenetére
App torlessek nem hiszem.
Viszont vissza lehet vonni a tanúsítványt. Talan azzal. -
psg5
veterán
Sziasztok!
Digitális aláíráshoz beállított jelszót hogy lehet változtatni vagy elfelejtés esetén újat adni?
Köszönöm,
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Rokonsagba ugyfelkapu+-t allitottunk be. iPhone -ra letoltve autenticator. Amikor a qr kod oovasas tortent az eszkoz beallitashoz akkor a jelszavak alkalmazást ajanlotta fel amihez rendeli, igy nem az autenticator adja a változo kodot hanem a jelszavak app. generál. Autenticator amugy sem jo mert nem engedi hozzarendelni a meglévő Microsoft fiokot. Maradhat ez a jelszavak alkalmazás jó lesz az is?
Köszönöm, -
psg5
veterán
Sziasztok!
Gyermekeimnek (14 év alattiak) saját ügyfélkapuja van. Szeretnék áttérni ügyflkapu+-ra végig mentem a rövid folyamaton, de továbbra is csak a sima ügyfelkapu-val tudok belépni. Ha az ügyfélkapu+-al szeretnék azt írja, hogy nem jó azonosítás vagy nem jogosult erre a belépési módra. Elképzelhető, hogy 14 év alattinál ez nem működhet? Ha így van akkor mi a megoldás, hogy mégis használható legyen jövőre is?
Köszönöm. -
psg5
veterán
Sziasztok!
Gyermekeim ügyflkapujába (10 év alattiak) eeszt be én léptem be simán azonosító jelszóval. Most ez hogy működik majd, illetve egyáltalán egy eszközről (telefon) elérhetem a jövőben az ő tárhelyüket, felületeiket? Ezt lehet Dáp-val és ügyfélkapu +-al is? Dáp esetében azt olvastam, hogy 14 éves kortól lehet csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen processzort vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Napelem
- Villanyszerelés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest