-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
ketam
friss újonc
válasz
Dragon3000 #93197 üzenetére
Autómata csatorna . Se a saját routerem helye se a beállitásai nem változtak
-
-
Manimaci
tag
Sziasztok!
Megtennétek, hogy megírnátok, hogy a Digi jelenleg milyen optikai modemet ad az optikai netre való átálláskor!?
A wifis érdekelne.
Pontos tipust irjatok légyszives!
-
ketam
friss újonc
válasz
Dragon3000 #93160 üzenetére
Eddig is ugyan ezt a rooutert használtam ugyanezekkel a beállitásokkal. Gondom csak azóta van vele amióta az FTTH van .Sokszor a routertől fél méterre sem látja az 5GHz
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
MasterMark #93184 üzenetére
Nemtom mi a fütyi van, Tatabányán még mindig szar.
-
dacsa
senior tag
válasz
MasterMark #93186 üzenetére
Jó kèrdès. Lènyeg, hogy szolgáltatói oldalon nincs hiba. Most kicserèltem a routerem gyerek egyelőre nem rinyált még ;)
-
maxima
tag
Hali!
A XV. kerületben ismét jó az IPv6. -
dacsa
senior tag
Sziasztok.
Azt szeretném megkérdezni, hogy bridge módban, tudok csatlakozni a routerhez? Sajnos nem sikerült kiviteleznem sehogy. Esetleg van valami ötlet?
Köszi
Üdv DCS
-
ballazol
senior tag
nekem is ilyen volt, amikor épp nem szakadt...
nálad mi volt a gond végül? -
DRB
senior tag
Úgy néz ki a múltkori problémám mára a múlt homályába veszett
, ONT csere lett a vége, tegnap du. volt itt a digis arc. Ha én ezt tudom(na jó, azért sejtettem, hogy nem az én cuccaim szarok) nem idétlenkedek kábel meg router teszteléssel, tök felesleges volt az egész. Egy dolog azért zavar, pont olyan ONT-t kaptam mint ami eddig is volt, így ezzel kapcsolatban nincsenek vérmes reményeim. Whatever, problem solved!
-
Ügyfélszolgálat nem kapcsolható órák óta.
-
elite.cs11
senior tag
bárkinél olyan para, hogy van net, minden oldalt behoz, speedtest jó eredményt dob, youtubeot is behozza, de egy youtube videót se tud lejátszani?
szerk.: konkrétan tudok keresni is youtube-on, de lejátszani nem, wtfszerk2.: cleareltem a cachet a chromeból, ez megoldotta úgy tűnik...sose volt ilyen parám még, érdekes
-
Soma01
veterán
válasz
Intruder2k5 #93166 üzenetére
Nekem úgysem megy. ( https://szelessav.net/hu )
Firefox az más, azzal megy. Meg PC-n is megy Chrome-mal.
Na, majd tesztelem még. -
válasz
Soma01 #93165 üzenetére
https kell, www nélkül: https://szelessav.net/hu
-
turulbird
tag
válasz
4580693 #93161 üzenetére
Valószínű én is ilyent kaptam, de gondolom a digi átírta a fw-t.
A jelszót meg nem árulják el, nehogy már az usb-t is használhassuk...
Menüje az meg biztos van...Nem baj, eleget szívtam a próbálgatással is, hiába jó; ment a emil a diginek és a sebességingadozásról is...
Holnap kiderül... -
-
petakpa1
őstag
Ez pontosan így van. Ami itt és most történik az ismét azt sugallja, hogy maradj középszerű, ne növekedj, ne légy jobb, ne tűnj ki, mert akkor elveszik a tulajdonodat.
Nyilván nem erőszakkal veszik el, hanem olyan helyzetbe hoznak (Digi esetében frekvencia aukciókról való kizárás), hogy belátod ebben az országban neked nem terem babér, jobb ha elfogadod az árat amit kínálnak és mész.
Ez a mai magyar szomorú valóság.
-
ketam
friss újonc
-
-
ballazol
senior tag
Köszi.
Akkor nálam van valami nagy gond. -
ballazol
senior tag
FTTH-s DIGI-sek!
Mérjetek már please! egyet a www.szelessav.net -en.
Ez a sebességcsökkenés másnál nem jött elő???thxx
-
ketam
friss újonc
Sziasztok! A következő problémában kérném a segitséget.
Adott egy digis FTTH hálózat digi adott egy Huawei wifis modemet ezt bridge módba kapcsoltattam. A netet a régi TP-Link Archer C6 AC1200 ruteren szeretném használni. Kábelen a net sebesség 900 Mb/s de Wifin 5 GHz -en csak 80 MB/s körüli és gyakran megszakad vagy nem is látható. 2,4 GHz-en 30 -40 MB/s A régi FTTB hálózaton az 5 GHz-n mért érték 180 Mb/s volt.
Környezeti tényezők: 10 emeletes panel -
turulbird
tag
válasz
4580693 #93142 üzenetére
Magyarul leráztak, többen szívunk már ezzel, ideje írni nekik.
[link]
Reset után: user/digi, root/admin 3play/3play nálam nem nyert és más se eddig, router módban természetesen... Csere...
Ez nem megoldás, ez a minimum...
Gondolom átvett területről származik, a jelszó meg kakukk...telecomadmin/admintelecom
-
4580693
senior tag
Megoldódott. Ennek a routernek nincs menüje, ezért nem lehet belépni. A digos szakember legalább is ezt mondta.
Ötlet: vegyek egy olyan routert, aminek van menüje. -
4580693
senior tag
Srácok, kérnék egy pici segítséget:
Huawei HG 8245H alapértelmezett admin és passworld kellene. Reseteltem a routerem, de a következő párosok nem mennek: admin/admin, root/admin, admin/root, user/user.
Inviteles volt valamikor, most már digis. -
Márton
nagyúr
válasz
szabogabor10 #93131 üzenetére
jah, azt hittem már a cikkben rossz a dátum..
-
-
Beírtam a pppoe adatokat; de nincs hálózat. Piros a led a routeren.
Ez az asus app mennyire megbízható egyébként? A regi módszer hogy 192.168.1.1 valamiért sajnos nem működik. -
pinnacle
nagyúr
Milyen képet raktak be.
-
Laccoss
addikt
válasz
szaniszlokar #93121 üzenetére
Bizony, felháborító, hogy még választhatsz is
Egyébként nem hiszem, hogy nagy változás lesz, ha mégis, akkor lehet sok előfizetőt veszítenek majd, úgy meg nem biztos, hogy megéri nekik.
-
szaniszlokar
aktív tag
Nálunk csak a DIGI van vezetékes oldalról. Sok választás nem lesz. Vagy igénybe veszem vagy nem. Elszomorító, így bármit meg lehet tenni. 😔
-
AlexWolf
senior tag
Az a baj hogy itt nálunk csak digi vagy Telekom van. De akkor marad a Telekom.
-
szaboi6512
őstag
válasz
bandras0226 #93113 üzenetére
Nem. Azt kell beírni amit a szolgáltatódtól kaptál, ha nincs meg hívd fel őket és megmondják. (Beazonosítás után)
-
Márton
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #93112 üzenetére
Azt hittem egy moderátor minden olvas
-
Asus AX6600 routert szeretnék beállítani, a szolgáltató bridge-re állította a modemet.
Asus router appon szeretném beállítani de a pppoe beállításnál elakadtam.
Fiókot és jelszót kér. Ez talán az lehet amivel a modembe be lehetett lépni? -
-
Márton
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #93110 üzenetére
Hát [link]
-
-
válasz
Dragon3000 #93104 üzenetére
DIGI mobil nincs mindenhol, pl. nálam sincs. Ráadásul a két kártyás telefonomba mindkét slot foglalt, egyikbe a céges, másikba a saját kártyám van, egy harmadik miatt nem hurcolnék még egy telót, főleg úgy, hogy az még csak foltokban működik.
-
Márton
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #93103 üzenetére
De lehet mindez csak szeptemberig?
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #93103 üzenetére
Vagy ott a digi mobil 1000Ft-ért és még havi 15GB net is van rajta, illetve hálózaton kívül 200 perc.
-
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Formula-1
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest