- Hővezető paszták
- Fujifilm X
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark (2013) eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
McLaca
őstag
Dot: start/futtatásba cmd, kapsz parancssort, és ott tracert és a lekövetendő cím. Pl. tracert bix.hu.
-=Libria=-: ping nagyságának okán még agyalok. A bix pingeléséhez meg nyiss Te is parancssort cmd paranccsal a futtatásból, és ha a ping parancs mögé teszed a -t kapcsolót, akkor addig pingel, amíg meg nem szakítod ctrl+c-vel, vagy az ablak bezárásával (előbbi javasolt, mert akkor mutat összegzést).
Pl.: ping -t bix.hu
Üdv!
-
Kobe
veterán
probálnám pingelni én a bix.hu-t, de olyan szélvész gyorsasággal eltűnik az ablak, hogy el sem tudom olvasni mit írt ki. Kb 1,5 mperc alatt lefut és bezárja magát....amúgy a sima pingelés (tesztet nem tudtam futtatni közbe oly hamar eltűnik, viszont egy screenshotot tudtam lőni mielőtt bezár) annyit írt ki hogy 6 ms átlagos válaszidő, és 0% csoamgveszteség. Bár csak 4 csomagot küldött fogadott.
-
Dot
őstag
Ilyen tracerout-olást hogy kell csinálni?
-
brd
nagyúr
A feltöltési/letöltési tesztek közben fusson egy parancssorban a ping bix.hu -t, és azt nézd meg, hogy a terheletlen állapothoz képest mennyivel növekszik meg az átlagos válaszidő, ill. lesz-e nagymértékű packet loss. Ezzel az internetszolgáltatással, ha minden jól működik, akkor terheletlen állapotban kb. 1-5 ms kellene legyen a válaszidő, a sebességtesztek közben pedig max. 5 ms-mal kellene rosszabbnak lennie. Pl. ha a terheletlen állapotban mondjuk átlagosan 2 ms a válaszidő, akkor terhelve kb. max. 7 kellene legyen. Nekem egyébként 1-2, ill. 2-3 a két állapotban az átlagos válaszidő (a bix.hu-t pingelve, 32 byte-os csomagokkal, de ekkora az alapbeállítás is), 30/20-as csomaggal.
-
Kobe
veterán
átnéztem mindent, semmit nem találtam. Valakinek nem volt hasonló problémája ? :S Nem hiszem el hogy én vagyok az egyetlen a fórumon akinek alig 30%át hozza a "beígért" feltöltésnek.
Már cska arra tudok gondolni, hogy nem lehet, hogy ezek valahol egy 30/10-es cosmagot állítottak be nekem ? :S
-
Worlon
csendes tag
Használj COMODO tűzfalat, az simán bírja TOPnet-et is.
http://personalfirewall.comodo.com/download_firewall.html
Még mellé kapsz ingyen vírusírtót és rendszervédelmet is (persze ezeket nem kötelező feltenned). És van külön 32 és 62b-s változata is!!!
Régen én is kísérleteztem ZoneAlarmal, de mindig csak a baj volt vele. -
brd
nagyúr
Nem akarlak félrevezetni, de a ZoneAlarmmal kapcsolatban annyi problémáról hallottam, és tapasztaltam is, hogy én annak az eltávolításával kezdenék (a kikapcs nem elég), és mondjuk a hálókártya driverének frissítése sem árthat. A ping mennyire megy fel, a tesztfile feltöltése közben?
-
Kobe
veterán
na, mellékelek egy shotot,
ez a 30/20as basenet volna :S
-
Kobe
veterán
nah, valaki mondja meg nekem az okosat
tűzfal aktív volt (zonelaarm) maximum 510 kbps volt a feltöltés (ez még igen soványan is csak 4 mbit), speedtest ugyanerre 32/6,5-7mbitet írt.
Kilőttem zonealarmot, a 400 mbos tesztfile 500 kbps feltöltésről indulv a avégére egész szépen felkúszott 910-1000 kbpsre, végeredmény 926 kbps, de ez még a 20tól igen messze van. Speedtest kilőtt tűzfalnál 8,8 mbitet ír.
Mi lehet a bibi ? tűzfal ? esetleg rosszul bekonfigolt vonal ? routert nem használok, direktbe van rákötve gépre a net.
a hálókártya típusa
Realtek RTL8139 -
-
castorr
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a digi szerelők is olyan készségesek mint az upc szerelők, hogy végig furkálják a szekrényeket falakat, vagy csak beba**ák a kábelt?
Továbbá a kábel tv és az internet 1 kábelon jön be és kis "eszköz" választja szét, vagy két külön kábel jön be tvnek és internetnek?
Előre is elnézést, ha kicsit kusza a fogalmazásom, hosszú napom volt.
Köszi, üdv.
-
Worlon
csendes tag
Hát én a topnethez biztos ami biztos vettem egy gigabites pci-e csatolós TP-Linket. De elvileg 10/100-assal is kéne mennie.
Az a kis felkiáltó jel sok mindent jelenthet. Mivel ott összevontan kezeli az összes hálózatot, illetve amit win annak vél felismerni. Lehet, hogy csak annyit jelent, hogy LAN-t nem észlel.
Meglehet itt is próbálni kikapcsolni a tűzfalat, vírusírtót. Csak addig ne nagyon garázdálkodj veszélyes oldalakon.
Esetleg egy laptoppal is megnézheted ill. másik géppel.
Persze ne feledkezzünk meg legelőször a hálókártya driver frissítéséről.
Sok variácó van, és ahogy szűkíted a kört, csak akkor lehet bármi biztosabbat mondani. -
Kobe
veterán
bekötötték a netet, de van egy kis problem.
30/20 as csomagban 31/6 jön át, speedtest és digis honlap szerint is (510kbpst ír feltöltésnek.....)
A kapcsolatok ikon a jobb alsü sarokban foylamatosan azt írja, ez a kapcsolat korlátozott vagy nem jött létre....lehet a probléma az hogy csak 10/100as hálókártya van gépbe ?
nem rétek hozzá -
Daem
csendes tag
Köszönöm az infót, a hdsnet-es megnézem majd otthon.
A router tűzfalát már kikapcsoltam, firmware frissítés megvolt. Próbáltam hozzán nézni nem gyár firmwaret de nem sok sikerrel ( a nagy linksys topic szerint ehhez nincs mert kicsi a memóriája vagy mi.)
Valamiért ha a gépebe közvetlenül dugom a net kábelt elég gyorsan ledodja a kapcsolatot. -
Worlon
csendes tag
Mint már annyiszor leírtuk: speedtest.net=felejtős!!!!!!!!
Ezzel teszteld: http://speedtest.hdsnet.hu/Ilyen routerem még nem volt digi nethez. De az örök próbálkozás: firmware frissítés.
Teszteld le, hogy csak a gépedbe van közvetlen bedugva a net és úgy is h a routerbe.
Kipróbálhatod, hogy esetleg a router tűzfalát kikapcsolod.
Egyenlőre ennyi ötlet, aztán ha ezek megvannak, akkor lehet tovább lépni. -
Daem
csendes tag
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Digi féle 50/25mbit-es netem van egy linksys WRT54GC v3 10/1000 mbites routerrel megosztva. Ha lefuttatom a speedtesetet akkor letöltésnek általában 14-16 mbit-et mutat, feltöltésénél olyan 20-25 mbit-et, ami véleményem szerint -mármint a letöltés - édes kevés. Érdekes módon amikr csak egy sima linksys switchen keresztül próbáltam akkor a letöltési sebesség 60-80 mbit között volt.
Eselteg van valakinek tapasztalat ezzel a routerrel? -
Kobe
veterán
értelmét vesztette, ma regel hívtak hogy 11kor jönnek bekötni
-
Atapi
senior tag
olyan nincs, hogy hálozat megy, net nem megy. pontosabban lehet, de az nem az os hibája. os hálozatkezelése szempontjábol kb teljesen mindegy, hogy a hálozat helyi hálo vagy internet (ok, pppoe kicsit még terhelhet, de ezt a mai hw-k röhögve kibirják). ezt nem kéne a zixpére fogni, főleg nem sp3-ra vagy bármi másra.
-
Kobe
veterán
amikor bizonytalan volt a digi, alá akartunk írni egy UPC szerződést, mert épp nyári akció volt, és bagóért -3xxx forintért lett volna jó net. Ez volt aug utolsó napján, akkor a hölgyike azt mondta az irodában, várjunk 1 napot, mert jönnek a nagy UPC-s őszi akciók....azt a 3xxx netből lett 6000 valahányszáz forintos
felejtős is lett
Amúgy gyakorlatban menyni idő szokott lenni a bekötés ? 7végén írtuk alá a szerződést, gyakorlatilag az elsők között a városban, és a házban, tudom 30 munkanap van rá, de a hölgyike annyit mondott, hogy ennél sokkal rövidebb szokott lenni
-
Scrym
tag
http://www.hwsw.hu/hirek/43232/upc-fiber-power-internet-tv-digitalis-dvr-epg-vod-videotar-verseny-fejlesztes-digitalizacio.html
Agyon szopkodják ám a UPC-t!
Avval miért nem dicsekednek, hogy mennyi az ára a FiberPower120-nak és mennyi a feltöltési sebessége!
Undorító a média! -
McLaca
őstag
-
Dot
őstag
Hát ez sem segített
9.0MB/s fölé így sem megy. Lehet hogy akkor a digi még csak ennyit tud itt (bár ez nem jellemző rá), majd megnézem valahogy egy win7 es géppel.
Persze, hogy a helyi hálózatba tudja a 100 Mbitet. Itthoni gépek között is másoltam már 40000KB/s-el azaz ~300Mbittel közbe az 1ik gépről még a seed is ment ~15 Mbittel. A netet nem bírja.rocket Az hogy miért nem jó az sp3 abba ne menjünk bele. Mikor 5 perc alatt 5x dob le a netről és néha a caps lockot "beragasztja" (e gomb nyomásával beszélek TS-en).
Persze ez a hiba még 2-3 havernál (szintén sp3) jelentkezik.HZoli87 Hogy a koliba hogy töltesz az szerintem nem tartozik ide, mert ott picit másabb hálózati eszközök, így a beállításuk is teljesen más. Az nem okozhat gondod az xp-nek.
és szerintem itt is az xp a ludas.
-
cannyon
aktív tag
válasz
Hartmann #6055 üzenetére
Csinálj egy frissitést a routeren valoszinü hogy ki is fog jönni a max sávszél gondolom még a gyári firm van rajta és azota adtak ki ujabat
chadi
Egyszerübb ha leteszteled a routerrel mert lehet nincs is szükséged uj routerre mert elviszi de neked is ajánlanám a router frissitst és akkor igazán meglátod hogy mit tud
-
Hartmann
csendes tag
thanx, én is valami hasonló eredményre jutottam a googlival
akkor tényleg az lesz a gond. akkor délután próbálom a közvetlent is, meg a netgeart, hátha
de ettől függetlenül még mindig várom az ajánlatokat, hogy melyik tudná rendes, teljes sebességgel továbbtolni a gépekre
-
sparks
senior tag
válasz
Hartmann #6052 üzenetére
Kis gúglizás után azt találtam, hogy az a router max 10-12 mbitet visz át, ezek szerint a tiéd annyit sem (gondolom a PPPOE miatt). Szóval érdemes lesz körül nézni. Ha ki akarod használni a 80 megát, akkor célszerű gigabites routert nézni. Az én Asus 500gp v2-m is csak 50-55 mbitet tud átvinni max, pedig ez még egy jobb fajta, de ez is csak 10/100-as volt.
-
chadi
csendes tag
Sziasztok!
A topnethez (80/25) használnék routert.szüség van rá hogy gigabites legyen?
Vagy elegendő egy 10/100 is?Ű(ilyen van most és akkor nem vennék újat)üdv
-
Hartmann
csendes tag
üdv mindenkinek!
nagy kérdésem lenne. Tegnap bekötésre került a Digi Topnet nevű csodainternete. Teccik is, meg jó is, csak...
ugyebár 80/25 lenne, ellenben inkább 8-9/8-9 a le és feltöltés.
SP888B routerbe megy be a drót és onnan osztom kétfelé.namost a kérdés. Lehet, hogy az sp888 a ludas? az nem képes nagyobb sebességet átengedni? Még nem próbáltam, hogy közvetlen a gépbe kötöm a bejövőt, ezt csak este tudom megoldani.
Ha az sp888 a ludas, akkor milyen routert tudtok ajánlani, ami bírja ezt a sávszélt, és legalább 4 portos 100-as switch is van benne. WLAN nem fontos
Köszi mindenkinek előre is
szerk:
továbbá, hogy egy netgear wgr614ee elbírná? mert ehhez hozzá tudnék most jutni. -
sparks
senior tag
válasz
Depression #6047 üzenetére
Én meg amióta HD TV-nk lett erős értelmet érzek a 80 megás letöltésnek
No meg az sem baj, ha gyorsan tudok feltölteni, szóval nekem megért ennyit.
Nem töltök le iszonyat mennyiségeket, de amikor le kell szedjek 15 gigát, akkor jó, ha hamar lejön.... -
Márton
nagyúr
válasz
Depression #6047 üzenetére
nekem a 20/10 ilyen
-
McLaca
őstag
válasz
Farkas23 #6041 üzenetére
Mert ha routeren van mindkét gép, akkor a router csatlakozik.
A digi kábelét dugd a router WAN portba, az egyik gépet a LAN1-be, a másikat a LAN2-be (vagy amelyikbe tetszik a 4 közül, csak egy a fontos, a digi kábele a WAN-ban legyen)!Ezután be kell lépned a router konfig felületére a router ip címét beírva a böngészőbe, ezt bármelyik gépről megteheted, a router ip-je pedig vagy a router alján lévő címkén, vagy a manualban van, az alapértelmezett felhasználónévvel és jelszóval együtt.
A routerben meg kell keresned valahol a PPPoE kapcsolatot, ott pedig be kell állítani a digitől kapott felhasználónevet és jelszót (a service name mező maradjon üres!), elmented, restartolod a routert, és ha minden jól megy, és semmi sincs elkefélve a router beállításaiban (pl. dhcp engedélyezve van), akkor már megy is netre.Üdv!
-
HZoli87
veterán
Na már csak pár napot kell kibírni UPC ügyfélként , utána meg Digi lesz minden . Topnet lesz bekötve , papíron 50 / 25 Mbit - t tud , de nemrég gyorsították 80/25 Mbit - esre , remélem jól döntöttem .
Dot: mint ahogy előttem már leírták , az XP simán kezeli a 100 Mbit - es hálózatot is , saját tapasztalat 3 éven keresztül . ( kolis net )
( le és fel is 12,5 Mb/ sec , egymás mellett )
-
Farkas23
aktív tag
Sziasztok!
Nekem lenne 1 olyan gondom, hogy bevan köttetve a digi. És van 2 gép amit egy smc routerrel szeretnék hálozatba kötni. Na most ezzel nincs is gond, de amikor ezt megteszem akkor egyik gépen sincs net, de ha át dugom máshová a kábeleket akkor a fő gépen van net de a másikon se hálozat se net! Ha lehuzom a routerről és csak simán a netet dugom be a gépbe akkor simán megy a net a fő gépen!
És amikor routeren van mind 2 gép, és rámegyek a tárcsázos programra, hogy csatlakozás, akkor kiakad és a PPPOE-re hivatkozik!Ha tudnátok segiten azt nagyon megköszönném!
-
Atapi
senior tag
probáld ki, hogy futtat --> gpedit.msc. a feljövö ablakban a bal fa strukturában válaszd a számítógép konfigurácioja --> felügyeleti sablonok --> hálózat --> qos csomagütemező részt, itt jobb oldalon pedig a "foglalhato sávszélesség korlátozása" funkciot engedélyezd, és álitsd 0-ra.
100Mbites hálozatok már több éve léteztek amikor kijött az xp, elég baj lenne ha nem tudná azokat kihasználni... -
methosz
csendes tag
üdv
nálunk most kötötték be a digi TopNet-et és megy csak van olyan hogy kétpercenként nem elérhető a net. Ez miért van?? Egy D-link 604-res router mögött van (F-es). Ez jó (olvastam hogy nem mindegyik jó)??? Mit kell beállítani? Vagy ha nem jó akkor milyen routert vegyek?
előre is köszönöm a válaszokat
-
Dot
őstag
válasz
IRON STORM #6035 üzenetére
Az, hogy az xp csak 60-70Mbit internetet tud "kezelni". Régi. Szóval erre kéne valami progi... Csak ne kelljen sp3-at vagy Vistát, 7-et felrakni!
[link] -
Dot
őstag
Székesfehérvár:
De mint tudjuk a speedtest nem mutatja a tényleges eredményt.
Valós: 8,8-8,9MB/s; 2,8-3MB/s azaz ~70/25Mbit a letöltés azért csak ennyi mert az xp-m nem bír többet!!!
speedtest.net-ről:
Belkin N1 vision routerem van ami mutatja a sebességet. Letöltés olyan gyorsan megy hogy a router nem tudja kijelezni a sebességet van amikor 40 van amikor 80 van amikor 400Mbitet ír.Feltöltésnél hosszabb ideig megy, ott jelzi, de csak 15Mbitet ír, mégis fent látni az eredményt. Mondjuk a routerről még annyit, hogy mikor max-al töltök torrentről a hardvere olyan gyenge, hogy ha a másik gépről akarok netezni akkor nem vagy csak nagyon lassan szolgálja ki!
jah ha közvetlen a gépre kötöm a letöltési sebesség pontosan megegyezik ezzel: Valós: 8,8-8,9MB/s; 2,8-3MB/s azaz ~70/25Mbit a letöltés azért csak ennyi mert az xp-m nem bír többet!!!
-
cannyon
aktív tag
Kösd közvetlen a gépbe a netet és ugy probálj meg letölteni szerintem jönni fog az szépen maxon szerintem te is megkaptad az emelt netet de a routered azt már nem viszi nálam is csak 8.1-8.3mb/sec el megy routerrel enyém se birja a maxotm, közvetlen gépbe kötve viszont 10.5mb/sec el megy a letöltés egy probát megér ha akkor se megy jobban akkor érdemes felhivni öket hogy mi a helyzet .)
-
pszihó
aktív tag
-
-
exor
tag
Csak a TopNet sebességét emelik? Arrol nem hallott valaki, hogy a másik két csomag is gyorsabb lesz? Nem mintha a 30/20Mbitel nem lennék megelégedve, csak kíváncsi vagyok hátha..
-
McLaca
őstag
Nagyjából "a puding próbája"... meg a nálatok lévő digis eszközöktől is függhet.
A topicban írtak már jópár típust, amik mennek, köztük tp-linket is. Arra kell figyelni, hogy ha topnetet akarsz, ahhoz kevés lehet egy 100Mbites router, de akár a basenethez is. Ha belefér a büdzsébe, érdemes 1000/100/10-es routert venni.Üdv!
-
McLaca
őstag
Az az ADSL modemeknél/ADSL modemmel egybeépített routereknél érdekes, hogy tudjanak szinkronizálni a DSLAM-mal. Diginél erről nincs szó, sőt, amelyik routernél az annex felirat szerepel, abban van ADSL modem, tehát feleslegesen drágító tényező (használni úgysem tudod a diginél ezt a funkcióját).
De a router inkompatibilitás a PPPoE miatt továbbra is fennáll (ez az ADSL-nél is probléma, jellemzően ami router diginél nem megy, az nem megy ADSL-nél se - legalábbis az én tapasztalataim szerint).
Üdv!
-
forrest85
senior tag
Úgy tudom megy mindennel. Csak már lehet, hogy bizonyos csoaghoz Gigabites WAN port szükségeltetik.
-
danih
veterán
Sziasztok kedves Digisek,
Gyors kérdés: elmúltak már azok az idők amikor a diginet csak bizonyos routerekkel működött együtt? Vagy ez még fennáll? -
mope
tag
válasz
cannyon #6015 üzenetére
Kb február óta előfizető vagyok. Topnetem van amióta bevezették (újra).
Én eddig is kihasználtam az 50megás kapcsolatot, torrenten simán 5,9M le és 2,8M fel
Bontottam én is a kapcsolatot hátha, de maradtam eredeti sebességnél.
Akkor kedden felhívom őket.Szerk:
A mostani mérésem: -
Calogero
addikt
válasz
Calogero #6014 üzenetére
Ma összeállt az új gépem így friss oprendszer van rajta.
Friss mérés
-=Libria=-: Hát a letöltés még a torrent sem használja ki nagyon, esetleg ha FTP-zel, vagy torrent mellett még nézel online videot, vagy esetleg online játszol... na ott jól jön a nagy sávszél.
Amúgy a 30/20 bőven elég mindenre.
-
Kobe
veterán
ezt a 80/25-öt mi tudja kihasználni ? torrent ? a letöltésre gondolok
Én azért választottam basenetet mert ott a le-feltöltés legnagyobb aránya, nomeg sztem 80 mbittel nem sok helyről lehet töltögetni
-
cannyon
aktív tag
-
mope
tag
üdv Urak!
érdemes reklamálnom, azért mert nem jön a top net 80/25 sebessége? 50/25 maradt.
Van tapasztalat?
Vagy inkább maradjak csöndben, mert visszább veszik a garantáltra?
-
Kobe
veterán
na, ma volt kint üzletkötő, szerződés megvan, elvileg mivel az elsők közt vagyunk, lehet még a jöv héten bekötik, de az utána valón állítólag mindenképp
McLaca: nem, nem szeretném 1 évig használni, mivel szeretnék mielőbb elköltözni, illetve felmenőm is szeretne visszamenni külföldre, így fontos volt hogy bármikor le lehessen majd mondaniAmúgy nem panaszkodom, mert a t-homehoz képest ez is havi 7-8 ezer forint megtakarítás lesz
-
McLaca
őstag
Én se használtam a routeres tűzfalon kívül mást a gépen (vagyis az XP-é ment, de az nem ér semmit), de mivel levelezőprogramot használok, a spamszűrés miatt tértem át a kombinált megoldásra (víruskereső, tűzfal, spamszűrő), ami nincs tűzfal nélkül.
sonykor: az inkább kábel probléma.
-=Libria=-: nem akarod legalább egy évig használni?
Üdv!
-
Calogero
addikt
válasz
macskajancsi #6005 üzenetére
Jelentetted a hibát?
A jelentéstől számított 72 órán belül kötelesek megcsinálni. Csak 72 óra után "verheted" az asztalt.Nekem a múlt héten 4 napig nem volt netem. Szóvá tettem hogy letelt a 72 óra, így kárpótlásul soron kívül kötötték a telefont+tv-t (tegnap délután rendeltem meg, ma délután óta már azt használom.
-
cannyon
aktív tag
válasz
macskajancsi #6005 üzenetére
Felesleges probálkozni mert ezzel nem foglalkoznak meg most megint elkezdték a hálozat karbantartásokat és arra fogják fogni
-
macskajancsi
aktív tag
hali!
ha szerintetek 1 napig nem volt netem + TV, mert állt a szolgáltatásuk (de. 9:00 - du 18:00), akkor kérhetek valami kedvezményt a havidíjból? mennyire van értelme fakkolni az ügyfélszolgálattal?
üdv!
-
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged