- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
-
válasz
Intruder2k5 #80094 üzenetére
Aha. Kösz a választ.
És akkor mi, az üfszos mit tud csinálni? Kijön? vagy Távolról? Kijönnie fölösleges is, mert ő se fog vele tudni csinálni semmit.
Cserélni ezért megint ezer százalék hogy nem fogják, meg amúgy sem.
Én már nyomtam egy percig is, áramtalanitva, áram alatt is, sőt, kábeleket kihuzva isna mindegy. -
válasz
bobalazs #80092 üzenetére
Szia!
Pedig nincs más, a "dokument" is ezt írja...
Pressing down the button for no more than 5 seconds to reboot the equipment; pressing down the button for more than 5 seconds to restore the factory settings and reboot the equipment.
Ha végképp nem megy, hívd fel az üfsz-t, és kérd, hogy állítsák alapra. -
AN5506-02-FG amúgy
-
Sziasztok
Mi a zsákos fródó***ért nem felejti el az ONT készülék a beállított adatokat reseteléskor?. Az adatlapján olvashato hogy 5 mp nál tovább nyomva resetelhető a készülék. Én nyomtam nem is egyszer, tovább is, akár fél percig is, de csak ujraindul a készülék, a beállított adatokkal indul ujra az internet. Elfelejtettem a jelszavamat, azért szeretném resetelni...
-
inf3rno
nagyúr
válasz
#07746304 #80042 üzenetére
Szerintem 10W alatt elfogadható egy modemnek, routernek. A szerverem olyan 12W körül eszik idle, ha az energiagazdálkodást beállítom rajta meg pihen a HDD. A 20W sok. Nem vagyok skót, de lehet, hogy a véremben van sváb ősökkel.
Amúgy nem igazán a pénz számít, mert soha nem jön vissza a villanyszámlán, amennyivel drágább a keveset fogyasztó hardver, de nem szeretem árammal fűteni a lakást ha már évek óta megvan rá a technológia, hogy ne kelljen...
-
törölt tag
válasz
TeeJay #80089 üzenetére
Kivárom a 06-30-át, mert megteszek minden óvintézkedést, most érted bejön egy olyan ember aki sorozatban volt előttem több tucat helyen bekötni... aztán leshetem, hogy merre járt, mit fogott meg stb... aztán majd gurítok egyet az 1000-es nettel, mert csak piszkál a dolog, a kíváncsiság, főleg hogy elméletben régi városom lakóival, én nem fantáziálok és álmodozok róla, hanem itt van a lehetőség nemcsak elméletben, de gyakorlatban is a házban. Mondjuk az lesz izgalmas, ha véletlen az adott hardveres feltételek mellett nem lesz meg a sebesség
Egyébként mérlegeltem azt is, hogy olvastam panaszokat itt a topicban is, a hibaelhárítás kezelésére (lassan érnek ki néha), de annyi mobilinternetem van, volt és lesz hogy akár egy hetet is simán át tudok két előfizetéssel hidalni, melyek egyike Telenornál van másika Telekomnál. Tehát még abból a szempontból is bizotístva vagyok, ha ott is kiesés lenne az egyiknél. Egyébként egyszer vagy 7 éve volt olyan, hogy Telekom vezetékes és mobilinternet kiesés egyszerre volt
-
TeeJay
félisten
-
törölt tag
válasz
TeeJay #80087 üzenetére
Ha a UPC-nél csak most jelentkezne a sebesség ingadozása nem lenne egy szavam sem... egyébként is szokott, mióta Hajdúszoboszlóra költöztem. A DIGI-nél hűség nélkül 3100 Ft lenne havonta, gondolom, ha nem válna be, és mondjuk beszerelés után azt látnám, hogy ugyanúgy ingadozik, és felmondanám a szerződést, a beszerelés költségét nem kapnám vissza... Más szolgáltatóknál nincs ilyen rizikó , bekötik, ha nem vagy elégedett felmondhatod x napon belül.
-
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5 #80086 üzenetére
Azért utóbbi hetekben csúcsidőben jó párszor volt hogy 100 megabitet alig tudtam mérni lefelé és a karantén előtt sosem volt ilyen. Lehet oka van hogy ennyi helyen és ilyen hosszú ideig karbantartanak. Nézni kell majd javul e csúcsidőben a helyzet
-
-
Erzsébeti
tag
válasz
tudi13 #80083 üzenetére
kösz!
Végül felhívtam őket, és most vezetékesen megy a dolog, még nem próbáltam a wi-fi-t...
Azt mondta a "hang", hogy náluk látszik a lecsatlakozás, de az is, hogy utána felment a netre a cucc, és azóta is úgy van.
Hát irány a padlás, és újra indítottam az eszközöket, és most még drótosan vagyok fenn a neten.
De kipróbáltam, és a digis cuccal is van már net wifin. -
Erzsébeti
tag
Sziasztok!
Nálam hajnali 1 óta nincs internet a digin....
Ez most egyéni hülyeség, vagy valami digis probléma?
Budapest XX.k., optikai hálózat.
-
MDanny
senior tag
válasz
dchard #80079 üzenetére
Zugló hasonló, a hálózat nagy része használhatatlan. Felszerelték a trolibusz vezetéktartó oszlopaira is sok helyen a kábelt, majd félbehagyták, állítólag (nem megerősített információ!) nincs használatba vételi hozzájárulás a BKK-tól vagy azt visszavonták (pedig a terveken világosan szerepelnek ezek az oszlopok is). A 77-es vonalán a hurok belső részén gerinc nem is került kiépítésre, a kialakított hálózatnak nincs kapcsolata a "külvilággal". Ahol pedig elérhető, ott is egy házszámnál vége, hiába vannak bekötve a további elosztódobozok is, telefonon és személyesen kért helyszíni felmérést sem vállaltak be. Nyilván van itt variálás, árulás, szerencsétlenkedés, meg mindenki hibás valamiben, de "nevetséges" az egész.
A XVI. kerületben egy utcában szándékoztak légkábelt szerelni a BDK oszlopaira, ők engedélyezték is, a kerület vezetése tiltotta meg. Szintén itt több utca kimaradt a tervezésből, az indulástól számítva évek múlva jöttek rá, hogy rá lehet kötni.
Sajnos ha egy területen valami nehézségük akad vagy zűrös a tovább haladás, akkor látszólag meg szoktak elégedni azzal, hogy az addig elkészült hálózat egy részét beindítják, aztán egyszer vagy folytatják vagy elfelejtik...
-
TeeJay
félisten
Pontosan éjféltől nem volt net egészen 1 óráig nálunk. Ilyen hosszú karbantartás már régóta nem volt mióta 2015 óta gigás neten vagyok remélem fejlesztés volt mert egyelőre nem vettem észre semmit. Nem pörög gyorsabban a net
-
-
-
togvau
senior tag
milyen ONT-ot osztanak mostanság?
ZTE F668-am van, és jó hogy egy cuccból jön ki a koax is, de kezdem unni a valószínűleg ennek köszönhető 100 mega feltöltésre, és 500 mega letöltésre korlátozódásokat, amit sima reboot nem old meg, csak ki-be kapcsolás. -
törölt tag
Még nem voltam itthon hívtak a DIGI-től elvileg, hogy mennyire vagyok megelégedve a TV-vel, Telefonnal, Internettel... ismeretlen számról...
Ha eltekintenek a bekötési-díjtól és a belépésítől lehet adok nekik egy esélyt
-
Sziasztok,
Tudja valaki, hogy a Digi miért nem szolgáltat az V. kerületben? Létezik ilyen felosztás a szolgáltatók között, hogy adott kerület kié? Jelenleg Voda (UPC) előfizetésem van, de nem vagyok megelégedve, mert most a számlázásnál is szórakoznak, aztán ki tudja mi jön még... Régóta szeretnék Digi-re váltani, de valamiért nem szolgáltatnak az V. kerületben... Tudja valaki az okát, vagy esetleg azt, hogy várható-e a közeljövőben valami változás ebben a dologban?
-
trec12
addikt
válasz
Dragon3000 #80067 üzenetére
Szerintem új szerződést jelent de inkább passzolom.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
trec12 #80064 üzenetére
Nálunk is fent vannak a dobozok fél éve, azóta nem történt szerelés, de az oldalon már csak ftth szerepel a címen, pedig mindenki fttb-n van.
Ilyen esetben időben értesít a digi a változásról? Új szerződés kell vagy csak módosítás történik fttb-ről ftth-ra az átszerelés előtt/után? Mondjuk a jelenlegi is megfelel, 900/300-zal megy egész nap.
-
emitter
őstag
Sziasztok!
Óbuda, Diginet 100 csomag, aminek a garantált sebessége 40/30 Mbps. Reggel 9-ig kb. hozza is ezt, azonban utána a csúcsidőszakban visszaesik 5-10 Mbps közé a DL/UL érték is. Sokszor szakadozik is a net. 1,5 hete van ez. Már rögtön akkor az elején írtam a Diginek, semmi reakció eddig.
Milyen lehetőségeim vannak a reklamálásra?
Így muszáj a Telekomtól kapott 10gigás mobilnetemet égetni, ami viszont hamarosan elfogy.. -
-
viktorhu
veterán
válasz
Dragon3000 #80062 üzenetére
Már ahol van. Mert ahol nincs, ott nem is csinálják meg, mert ugye tavaly előtt év végéig kiépítik az FTTH-t. Tudod azok az optikai kábelek, amikkel kidekorálták évekkel ezelőtt a lépcsőházakat minden funkció nélkül.
Nálunk a 100/100 a maximum, ahogy akkor is az volt, amikor annak idején automatikusan a gigabites csomagba raktak a csomagok átalakítása után.
-
trec12
addikt
válasz
viktorhu #80045 üzenetére
"FTTB területen veszítették el az egyensúlyt, mert ott a 100-ast adják 6000-ért csomagban, ami árban már nem versenyképes."
Nálunk is ki van építve az FTTH asszem éppen egy éve csinálták de még mindig FTTB-n ketyegünk. Még így is jobban megéri a Digi mint a konkurencia területi akciója.
-
törölt tag
válasz
qnadam #80059 üzenetére
Ha már ennyire elmentünk ECO irányba, akkor ha passszív vagy aktív házad van érdekel?
Egyébként Magyarországon nagyon sok háztartásban még régi 15-20 éves CRT TV-k vannak, és nem azért mert hagyományőrzők, hanem mert nincs pénzük lecserélni korszerű megoldásra, ami nemcsak kevesebbet fogyasztana - már maga a tévé - , hanem rendelkezne ci+ modulfogadóval is ... szóval itt jön képbe a szegény embert az ág is húzza című mondás, mert nekik tényleg kell az STB, még a DIGI-nél is, mely szolgáltató tudtommal optikánál nem követeli meg alapból az STB-t ellentétben a Telekommal. Ezek a TV 60+ W teljesítmény igénnyel bírtak új korukban is, de már öregek többet esznek.
Azoknál a szolgáltatóknál ahol kódolt az adás, ott dekódolni kell, vagy STB-szal (rosszabbik, és költségesebb eset, vagy CA modul-t ad a szolgáltató és az viszont nem fogyaszt, tehát jobbik eset.) A dekódolásnak is ára van, vagy tekintse úgy a fogyasztó, hogy az internet alapú szolgáltatások ára, az ISP felé fizetett havidíj + az áramszolgáltató felé fizetett fogyasztási díj összegéből jön ki.
Viszont eredetileg arról indult a diskurzus, hogy páran a hálózati eszközök fogyasztását firtatták, ott meg nincs apelláta, ha a szolgálati eszköz sokat eszik, sokat eszik, mert anélkül nincs net. Ha a szolgáltatói eszköz emellé még fapados szolgáltatást is nyújt, azaz kell egy külön routert is venni, azt is az előfizető fogja megfinanszírozni az áramszolgáltatónál is. Ez van.
-
válasz
#07746304 #80042 üzenetére
2. azért engem akkor is zavarna egy kikapcsolt stb húszwattos fogyasztása, ha amúgy ki tudom fizetni. 60 wattból egy kétszobás lakást be lehet világítani fényesre, az a szutyok meg ugyanennyiből nyújt egy kis piros ledet, meg némi meleget a macska örömére...
(#80041) IntelliSense: értettem én, de attól még elég szörnyű. tudom, kicsi ország, kevés ügyfél, nem éri meg több sávszélt bérelni, meg azt is értem, hogy az emberek legnagyobb része a vhs minőségével is kiválóan elvan, de azért na
(#80058) Dragon3000: mert látják, hogy nem fizet elő senki, biztos nem tudnak róla
-
Hompi01
tag
Sziasztok ennek a routernek a wifi jel erősségét hogyan tudom növelni? Cserélhető az antennája?
[kép] -
TeeJay
félisten
válasz
#07746304 #80053 üzenetére
tök egyszerű miért van csak 1000-es net optikán
egyszerűbb, olcsóbb és tuti ezt választják
ha lenne 100-as csomag 1ezerrel olcsóbban akkor sokan azt választanák és jobban megéri limit mentes sebességet adni mint 1ezerrel olcsóbban szolgáltatniattól hogy 1000-es net lesz mindenkinek egy MB-al nem fognak többet letötleni mintha csak 100-as lenne viszont jobban hangzik hogy 1000-es net
Akkor lenne baj ha mindenkinek 1000-es net lenne és mindenki ki is akarná használni
na akkor vakarhatná a DIGI csapat a fejét hogy ezt hogy oldják meg -
törölt tag
válasz
#07746304 #80053 üzenetére
Még annyit ehhez, hogy valószínűleg ahol DIGI optika van, ott van konkurens szolgáltató is.
Az egyszerű, nem kocka ha azt látja, hogy hmm ennél a szolgáltatónál van bekötési díj, meg belépési díj, ellenben nincs korlátlan vezetékes telefonálás, tuti az alternatív megoldást fogja választani, és teljesen igaza is van. -
törölt tag
válasz
TeeJay #80051 üzenetére
Sok a lamer, őket csak 2+1 dolog érdekli:
1. ár
2. rendelkezésre állási idő
3. ha TV szolgáltatás is van, akkor képminőség.Érdekes hozzáállás ez az egy csomagos megoldás. Nyilván a többivel szemben ennek is megvannak az előnyei és a hátrányai is.
Ha az említett lama kap gbps-ot akor ugye töredékét tudja kihasználni, de ha még adottak is a hardveres feltételek, akkor sem fogja tudni, mert Facebook, Youtube, Skype, Messenger, aztán helló.
Akik ezt a sávszélességet le tudják terhelni, azok a torrentes véristvánok, akik most szépen otthon dekkolnak, és tolják a cumót.
-
TeeJay
félisten
válasz
viktorhu #80050 üzenetére
úgy bizony
sőt mennyi ismerősöm van 18. ker Havannán 4-5ezer forintos tenda routerekkel...
100-as WAN port, N-es wifin jó ha 40-50megabit átmegy közbe meg fizeti évek óta a 200 vagy 500-as csomagotAkinek meg véletlenül jobb routere van annak meg laptopon wifin megy a net szintén limitálva van. Ezért sem tököltek, FTTH-n gigás net mindenkinek és csá
persze ennek is van hátránya mert ha 64felé osztják és kifognak 3-4 combos torrentest akkor szépen lesz terhelés azon a körön -
-
TomMusic
őstag
Sziasztok.
Adott egy xy@digikabel.hu email cím.
Újra lett telepítve a gép (win10) és Office Outlook 2019-el szeretnénk használni ezt az email fiókot. Mik a teendők?
Próbáltam ez alapján megcsinálni, de nem sikerült: [link]
Előre is köszönöm a választ! -
törölt tag
válasz
nrg_52 #80046 üzenetére
Oké, legyen az, hogy az Internet létszükséglet.
De az már mégis abszurd, hogy egyik-másik szerencsétlennek meghalni nincs pénze, de gbps-os Internet kell neki...
Mire is?! Na meg nézzük már meg, hogy az 1 gbps-os Internet kihajtásához mit ír a DIGI:
Nekem van hozzá i7-es procim, nem olcsóság az ilyen, és ez csak a PC rész - igaz én nem hörgök, hogy jaj mennyit fogyaszt a kábelmodem, meg a router, meg az STB
- de ugye i7-es konfigot írnak, és akkor még lehet hozzádobni egy routert is, ami 25-30-tól már maradéktalanul ki is tudja hajtani.
-
viktorhu
veterán
válasz
Intruder2k5 #80004 üzenetére
Amit linkeltél, az a válasz volt a Flipre.
Előtte még drágább volt a Digi, én havi 7000 fölött fizettem a Diginek, mielőtt Flipre váltottam.
Szerintem egyszerűen rájött a Digi, hogy nem érdemes a végtelenségig tolni az árversenyt, mert ha rászáll a Telekom, úgyis ők a tőkeerősebbek, ezért visszatértek egy korrekt de üzletileg is fenntartható árra. Így DIGI FTTH területen rendben van, lehet 6000-ért gigabites pakk a digitől vagy 4000-ért 150-es vagy 5000-ért 300-as a Fliptől.
FTTB területen veszítették el az egyensúlyt, mert ott a 100-ast adják 6000-ért csomagban, ami árban már nem versenyképes.
Az a 3000 öngyilkos ár lehetett, talán azt hitték, hogy ezzel kihúzzák a Flip lába alól a talajt, de nem érdemes ilyennel hosszan játszani, csak nyilván a visszatérés egy normális árhoz egy ilyen durva akció után elég kemény áremelésnek hat.
-
viktorhu
veterán
válasz
Dragon3000 #80018 üzenetére
Akkor meg flip nincsen, mert az csak koaxon meg optikán van. Vagy hibás az online címadatbázis, telefonon tudják megmondani, hogy igaziból mi elérhető
-
viktorhu
veterán
-
törölt tag
válasz
radi8tor #79973 üzenetére
1. Internet nem kell otthonra mindenkinek (a kenyérrel szemben nem létszükséglet)
2. Aki annyira csóró, hogy számolgatja mennyit fogyaszt a STB-ox, HGW, Kábelmodem, stb, de azért igényli az gbps-os sebességet, ott azért van egy markáns ellentmondás. Az már nem kicsit skót.
3. Ha elfogadjuk, hogy az Internet kell, mert mondjuk állást keresne, azt lehet Domino Maratonnal is, és akkor még a fogyasztással sem kell bajlódni. -
törölt tag
válasz
trec12 #79956 üzenetére
Nos nekem a tányéros tévés korszakom a DIGI-vel kezdődött, miután a Fibernet meredeken emelte az árait olyan 16 évvel ezelőtt... A DIGI-nek szebb volt a képe, mint a Fibernet analóg kábeltévének. Aztán emelte a 2008-as válságban 300 Ft-ot a havidíjon, mondván, hogy a $ árfolyama miatt kell többet fizetnem. Ekkor váltottam Telekom SAT TV-re, és sokkal jobb volt a minőség mint a DIGI-nél, ráadásul az EPG is működött.
Tény, hogy a DIGI agresszív árazása szorította le akkoriban az árakat, a UPC Direct is azután szállt lentebb... A DIGI tányéros ott volt az utolsó borsodi putri falán is...
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
Lacccca87 #80032 üzenetére
Nem városi legenda az. Nekem is volt 3 boxom az invitel korszakban amik "normál" kikapcsolás esetén pont ugyanannyit fogyasztottak mint bekapcsolva, kb 20W. Ha teljes kikapcsolást választottam akkor meg 5-10 perc volt minden egyes bekapcsolás.
3 box az 60W + modem + router.. simán meg volt 2000Ft/hó.
-
yxcvbnmaa
csendes tag
Újpest Központ, Digi teljesen off-os.
A mobilnetük is lassú, és akadozik. -
Drenadar
veterán
Újpest központ nálam most nincs internet. Nálatok? Valakinél még valahol ugyancsak nincs?
-
woodworm
veterán
válasz
kicsi kecske #80021 üzenetére
Mondjuk a BitTorrent és a qBittorrent két teljesen különböző kliens. A BitTorrent és az μTorrent viszont tényleg ugyanaz.
-
kicsi kecske
tag
válasz
radi8tor #80020 üzenetére
Bittorrentet is próbáltam bár az is kb utorrent "klón". Megpróbálom a fenti 2 tippet.
Egyébként direkt régi verziós utorrentet használok amiben még nem volt benne az adminer szarjuk
Titkosítás után 30+ így elsőre. Köszi!
Biztonság kedvéért kis seed után átváltok a Qbittorrentre is. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
BlackJack21 #80019 üzenetére
Ja igen, már 5 éve nem azt kéne használni. Hanem pl qBittorrent-et.
-
BlackJack21
tag
válasz
kicsi kecske #80016 üzenetére
...és nem a uTorrentet használva..
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
kicsi kecske #80016 üzenetére
Próbáld ki úgy hogy bekapcsolod a titkosítást a torrent kliensben (kényszerített/erőltetett-re állítsd).
-
kicsi kecske
tag
Sziasztok!
Lehet fura kérdés, de ti nem vettétek észre, hogy Optikai gigabites Digi hálózaton olyan mintha korlátozva lenne a torrent sebesség? Battle.netből ha töltök egy gamet akár 70-80M-val is tölti azt. Majd felmegyek ncore-ra megnézem a top seedelt torrentet elkezdem letölteni és kb 10-20M között vánszorog.
A fura az, hogy csak mostanában vettem ezt észre, régebben simán húztam torrenten is 70-80megával.
A setup: Samsung 256os 850 Evo SSD OPrendszernek
WD greend Sata3 HDD háttérnek (ide töltök)
1 hete új lett a vas: ryzen 5 3600, 16giga DDR4 3600 rammal. Friss OS telepítés.
Speedtesten bőven csúcsidőben is mérek 500+Mbitet, ezért fura, hogy a torrent letöltési sebesség lecsökkent. uTorrent beállításokat már átnéztem, default minden ahogy eddig. Tűzfal szabály ok, max seed/peer szálat is feljebb vettem és nincs letöltési korlát. Routeren a QOS-t is megpróbáltam letiltani hátha.. de ugyan az. RT68U egyébként a router ami mögött a gépem van. -
viktorhu
veterán
válasz
Dragon3000 #79989 üzenetére
Ha nem lehet költöztetni a szolgáltatást az új címre, akkor elengednek a hűségből. Ha meg te mondod fel, a kedvezményt kell visszafizetni, vagyis ugyanott leszel, mintha eleve hűség nélkül szerződtél volna, ha meg nem mondod fel, akkor jobban jártál.
-
viktorhu
veterán
válasz
Stanley-B. #79970 üzenetére
Rosszul nézted a telekomos árat, mellé kell tenni az alap telefont, akkor is, ha nem használod, és 4600 forint lesz a hűség nélküli havidíj összesen. A hűség három hónapra ad évente ezen felül kedvezményt, felmondás esetén is csak azt a három hónapos kedvezményt kell visszaadni, szóval nem éri meg hűség nélkül kötni.
-
viktorhu
veterán
válasz
Dragon3000 #79996 üzenetére
Ha van flip, akkor nem 30 mbit a telekom sem, hanem gigabites vagy 500-as a maximum, és 150-es a minimum.
A kedvezmény mindegyik szolgáltatónál megújítható, ha egy év után újra szerződést kötsz.
-
Boxi88
őstag
válasz
!!!
Ott van a képen amit linkeltél! Ha tovább látnál a nagy piros betűn és elolvasnád az apróbetűs részt is, akkor látnád, hogy szerencséd volt egy akcióval egy bizonyos területen egy bizonyos időben! De nem ez az alapállapot!!!
Ha az alap esetet nézzük, akkor több csatornát kapsz kevesebbért és gyorsabb netet kevesebbért!
Példa:
Ha a Te szemszögedből néznénk akkor a mai TVk mind mocskosul drágák, mert nem jár melléjük ajándék autó ?!... -
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
2017ben járt le a 2 év hűségem trió csomagra a diginél, ami 5500Ft vagy 5700Ft volt 100as nettel. Akkor lemondtam a tv+telefont és nettet emeltettem gigabitre, már akkor felszámolták a felhasznált eszközöket (kábel, toldó....), nálam csak toldó kellett. Később már lehetett hallani a bekötési díjat is. Így nem hiszem, hogy ezek a mobil rész miatt alakultak így.
(#80003) IntelliSense
Nálam eddig bármi hiba volt vagy központból orvosolták max 30 perc alatt vagy másnap kijöttek, mert 22 óra körül értem haza a melóból és akkor tudtam csak jelezni a hibát, vasárnap reggel is kijött a szerelő. -
canniball
nagyúr
válasz
#07746304 #80003 üzenetére
A stabilitásról és a hibaelhárításról nem tudok nyilatkozni, mivel (ezek szerint mégsem 2 hanem) 3 évig kellett várni hogy ide is elérjenek, így személyes tapasztalattal nem rendelkezem. Talán nemsokára máshogy lesz.
(#80004) Intruder2k5!
Ha most is ez lenne az ajánlat tuti nálunk is tarolnának.Más. Továbbra is azon filózok hogy lehetne lehúzni a kábelt esztétikusan. Lehet láma kérdés, de legalább okosabb leszek: koaxot és hálókábelt ugye nem húzunk egy csőben az áram vezetékkel, optikát lehet-e?
-
-
törölt tag
válasz
-
válasz
canniball #80002 üzenetére
Hát ez van, kell a pénz a mobilba. Mi anno ezzel léptünk be. És ugye fentebb még csak a 6000Ft-os havidíjjal számoltunk, de ha elkérik a 6000Ft-os bekötési díjat is, ami eddig szintén nem volt, az a 12 hónapos határozott idejű szerződés időtartamára vetítve újabb 500Ft/hó, vagyis már 6500Ft-nál járunk havonta. De nem volt áremelés, ez a lényeg.
-
törölt tag
válasz
canniball #80002 üzenetére
Azért volna itt egy apróság ahogyan Columbo mondaná...
Az egyik, hogy ameddig nincs baj a szolgáltatással addig nem találkozol szembe a több napig tartó elhárítás okozta idegrohammal.
A Vodafone/UPC előnye viszont példának okáért abban is megmutatkozik, hogy azonnal megkezdik az elhárítást.
-
canniball
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #79954 üzenetére
"Amikor én kötöttem ~3 éve, akkor még egy évig 3000Ft-ot fizettem, aztán még egy évig 4500-at."
Na pont erről írtam múltkor ami miatt néhányan hülyének néztek, hogy ilyesmi rabló-árakra számítottam, ezek szerint mégsem lenne ez annyira ördögtől való...
És még mielőtt megint félreértés lenne: továbbra sem vitatom, hogy ár/érték arányban a jelenlegi árakon is a Digi viszi a prímet; kérdés hogy ez mennyire fogja meghatni Pista bácsit és Mari nénit*, akiknek jelenleg vodás előfizetésük van és akik (nyilván a Digi jelenlétének köszönhetően) a hűség lejárta után kapnak egy remek ajánlatot csak maradjanak újabb 1 évig.* Pista bácsi és Mari néni fiktív, rendkívül árérzékeny személyek, akiket nem érdekel a technológiai háttér, csupán a számlán szereplő összeg.
-
the.odzsy
aktív tag
Imádom, amikor emberek arról nyekeregnek, hogy mennyi a net feléjük és legalább két szolgáltatóról ír. amiből választhat, Én a fenekem földhöz verném, ha 3000 Ft-ért 1000-es netet kapnék, még ha az 300-at garantál és esetekben 100 körüli esik le. Itt ahol én vagyok 1 szolgáltató van és 4200 Ft-ért ad 66 Mbps-t.
Én sem panaszkodom. elfogadom ami van. Úgy hogy rajtam kívül még rengeteg ilyen ember van, és tőlük sem látok semmilyen ilyen fajta panaszkodást. Esetleg csak kérdéseket, meg reményt a javulással szemben. Hát csak ennyit az egészről!
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LED világítás a lakásban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- OLED monitor topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged