Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDMI topic
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
pdr755
üzenetére
hogy semmilyen körülmények között ne kapcsolódjon vissza a wifi lehetőség
Erre írtam, hogy bridge mód és le is írtam, hogy miért. Vissza lehet olvasni, volt pár ember aki kikapcsolta a wifi-t és panaszkodott, hogy bizonyos idő után újra aktív volt, ez az általam felsorolt dolgok miatt lehetett. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
zoltaneger
üzenetére
Bridge mód és saját router, mivel az ont újraindítása frissítése... amit a szolgáltató csinálhat, ha bármi gond van, mind visszakapcsolja a wifit.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
garga pista
üzenetére
Akkor most szerintem olvasd végig mire is reagáltam.
ttt írta: Úgy vélem a digi a ONE átállásánál szépen bekorlátozta a p2p (torrent) feltöltést.
Erre írtam, hogy még semmi nem történt és január elején is még csak csomag átnevezések lesznek. Sehol nem írtam, arról, hogy később lesz e változás... -
Dragon3000
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez mellett sokaknak van gondja pl a call of duty esetében a packet loss miatt, ami elég sokszor fordul elő telekomosok körében.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
trec12
üzenetére
Középsuliban először egy olyan termet kaptunk informatikára, ahol 486-os gépek voltak még, szerencse, hogy dupla óra volt, mert a második órára már bebootolt rajtuk a windows és az office is elindult, majd év közben cserélték s478-as cerkákra, mekkora felüdülés volt
A házit kis floppy-n kellett beadni, egyik osztálytársam mindig egy selejtest adott be és nem tudott vele mit kezdeni a tanár
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
tutitibi
üzenetére
Admin hozzáférést nem ad a digi, ezért is írtam, hogy sehogy. A digit nem fogja érdekelni, hogy te mit akarsz, amihez kellene admin jog, egyszerűen le fognak rázni azzal, hogy vegyél saját routert. Még mindig a szolgáltatói eszköz nem router, csak rendelkezik router képességekkel is és ezekhez biztosít a szolgáltató bizonyos beállítási lehetőségeket felhasználói szinten.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
agyhalal
üzenetére
Milyen módon történt a mérés? Saját router is használatban volt vagy csak az ont? Ha saját router is volt, akkor ott a qos, szülői felügyelet meg ilyenek ki vannak kapcsolva, mert ezek kikapcsolják a hw natot és ilyen esetben a router erőből próbálja megoldani a dolgokat, miközben a gigabites kapcsolathoz kevesek. Az összefoglalóban van a mérésről leírás, ha azokkal sem megy, illetve biztos nincs semmi otthoni korlátozó tényező, akkor jelenteni kell hibára.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Dave567
üzenetére
Társaságban legtöbb gond a telekommal van packet loss esetében, de ez is változó, kettőnél néha van, harmadik embernél meg 5-45% között szokott alakulni, az ország különböző részein laknak, nekem, meg egy másiknak a digivel nem volt közben egyszer sem gond, de pár hetente mi is be kerülünk olyan lobbyba, ahol 1-3% megvan, vodafone-os ismerősnek párszor fordul elő, de ott maga a net sem valami acélos. Azért írtam a cod egy szar ilyen szempontból rakás fos szerverekkel operálnak és sok helyen vannak gondok, ettől függetlenül lehet gond nálad a digivel, de erre nem a codot venném elő, hanem valami olyan játékot, ahol a szerverek nem a fos kategóriába tartoznak.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Dave567
üzenetére
Az a gond a coddal, hogy amilyen szar szervereket használnak hozzá a játék is egy hibaforrás. A társaságban szinte mindig van, akinél épp valami szarakodás van a játékkal és mindegy a szolgáltató, mert van aki digis, telekomos, vodafone-os, illetve van, aki külföldön él és van, hogy neki is szarakodik a cod.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Csabroncka
üzenetére
Ha modem módban van az ont és kihúzod a routert, akkor ip-d sincs, amin teszteld a portot, így valami nagyon nem kerek nálad vagy ilyenkor gépen állítottad be a pppoe kapcsolatot?
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Csabroncka
üzenetére
A router beállításainál kell keresni a gondot, mivel az ont bridge módban van, így mindent a saját routered csinál.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Csabroncka
üzenetére
Az upnp nincs engedélyezve? Ha igen, akkor amelyik programban van upnp és fut, annak automatikusan nyit portot. Nekem is ac65p van és az általad említett port közül mind zárva van, amiket én állítottam be, azok nyitva vannak, ha a program is fut, aminek beállítottam. Esetleg egy router reset és újra beállítást meg lehet próbálni.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
VGYke
üzenetére
Nekem a szerződés módosításnál ott vannak a személyes adataim és alatta kisebb betűmérettel részletezve a csomag és tartalma, ott szerepel, hogy fél évig felébe kerül a net és a 7. hónaptól teljes árat kell fizetnem, összegekkel együtt, az is szerepel, hogy mennyi az előfizetés tartalma alatti kedvezmény...
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
VGYke
üzenetére
Nem olyan csomagban voltál, hogy fél évig kedvezményes és utána már nem? Ha igen, akkor az eddigi információk szerint szeptember végéig járt az a hűség kedvezmény, amit ezek szerint októberben is megkaptál és azért kérik vissza. De sokkal könnyebb lenne, ha a digit kérdeznéd, elvégre erre ők tudnak válaszolni.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
VGYke
üzenetére
A mobilnetes megoldásokat ne hasonlítsuk össze a kábeles megoldásokkal. Tv nem érdekel évek óta nincs is rá előfizetésem, telefon se. Sokat játszom multi fps játékokkal, így a yettel féle vackok szóba sem jöhetnek. Ránéztem az itteni lefedettségre, ezt a részt elkerüli az 5g, így a sebesség is kérdéses, ami a mai nagy méretű játékok és frissítések mellett megint felejtős.
-
Dragon3000
nagyúr
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Lackooo84
üzenetére
Volt szerződés módosítás, ami nem történt meg, miközben ott volt a szerződés, akkor számlákat sem kaptam, jeleztem nekik, majd jöttek a számlák, de valami fals net árat rögzítettek és magasabb kedvezményt, kb felébe került így a net, ezt is rendbe rakták és megint nincs számla
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
mlinus
üzenetére
Abból a szempontból lényegtelen, ha a kliens nem tudja, akkor hiába tudja a router, kérdés milyen wifit tud a kliens és milyen link sebességet. Pl hiába tud ax esetében 1200Mbps link sebességet a router, ha pl csak ac képes wifit tud a kliens és ott is sokkal kisebb link sebességet és akkor ezt még korlátozhatja a környezet is. Na meg az ont esetében kérdéses, hogy még mindig él a korlátozás és csak wifi6 csomag esetében megy az ax rész vagy már nincs ilyen, mert ez is egy fontos kérdés.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
mlinus
üzenetére
Lényegtelen, attól, hogy olyan eszközt kapott kérdés, hogy aktív e a wifi6 (régebben volt, hogy ilyen eszköz mellett sem ment gyorsabban a wifi, mint a régi ont esetében, nem tudom, hogy ez a korlátozás maradt e és még mindig csak wifi6 opció esetében van e engedélyezve), ha igen, akkor kérdés az eszköz és a környezett. Ha minden ugyanaz lenne kettőtök közt a környezeti tényezők még akkor is annyira közrejátszhatnak, hogy semmivel sem mérne többet, de ennyi információval, amit közölt nem lehet semmit sem kijelenteni.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Demokatona
üzenetére
Ahogy Drenadar írta, illetve emailben is küldtek erről információt az utolsó számlával is.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
azbest
üzenetére
Ezért érdemes szétvenni külön 2.4-es és 5-ös sávú, más nevűre a wifit, ha alapból egy néven van. Akkor látható, hogy melyikre csatlakozik fel a telefon és más eszköz.
Eddig minden telefonom esetében, ha rámentem a wifi hálózatra, akkor ott kiírta, hogy milyen sávra csatlakozott, a mostani a wifi megnevezés mellett is írja, de ettől függetlenül én is jobbnak tartom a más név használatát. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
vlesi69
üzenetére
A kettő nem ugyanaz, a digi mobil esetében lehet hívni is, ebből volt 3 csomag, míg a mobilnet csomagban csak netezni lehet és ebből egy csomag volt. A digi mobil jelenleg 2990Ft, a mobilnet meg 2490Ft. A digi mobil 1290Ft volt az infláció követő emelés után lett 1490, majd ezt emelték 2990-re. Arra leszek kíváncsi, hogy mivel már kivonták ezeket a csomagokat, hogy később lesz e még ár emelés.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
vlesi69
üzenetére
Akkor nézd meg, hogy hűség és minden féle kedvezmény nélkül 8760Ft a digi 1000-res csomag, így az a 10850Ft csak a netre elég érdekes lenne.
#115642 vlesi69
De ő nem digi mobilt írt, hanem digi mobilnetet, a kettő nem ugyanaz, hányszor írjam még le? A digi mobil emelkedett 3000Ft-ra a mobilnet maradt 2500. Ha két mobilnet előfizetése van, gondolom két helyen is szükség van rá, így ebből a szempontból lényegtelen, hogy milyen mobil előfizetésre cserélted a digi mobil előfizetésed, mert neki nem az van és az egy előfizetés a két mobilnetet nem tudja kiváltani. De ha elírta és két mobil lenne, akkor még inkább valami nem stimmel, mert akkor 150Ft maradna a tv-re, ha tényleg 10850-re jönne ki valami úton módon az a net. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
vlesi69
üzenetére
Mégegyszer leírom a mobil és a mobilnet csomag nem ugyanaz, mobilnet csomagra még mindig elő lehet fizetni és az jelenleg 2490Ft/hó és 50GB adatforgalom van, a mobil esetében emeltek 3000Ft-ra és ott 15 vagy 30GB volt, csomagtól függően és erre tényleg nem lehet már szerződést kötni.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
vlesi69
üzenetére
Azt hittem, hogy ő reagált, na most a mobilnet és a mobil két külön dolog, ne keverjük a kettőt egymással, az áruk is teljesen más és a felhasználás is. Diginél a mobilnet, ami 50GB adatforgalmat tartalmaz 2490Ft, ebből a 2 nincs 5e, míg neked az egy csomag voda kerül 6e-be, gondolom különböző helyeken kell neki akár egyszerre is, azért van két csomagja. Nála a net ára jön ki nagyon magasra, mert írta, hogy csak az 10850, ami nem stimmel, mert hűség nélkül jelenleg 8760Ft a digi 1000/300-as csomag.
-
Dragon3000
nagyúr
Akinek nem megy nincs natolva? Mert lehet valami miatt ideiglenes bant kapott pár ip....
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Dave567
üzenetére
Ha a szűrőt ki kellett szedni, akkor a kötésnél újra hegesztették. Nálunk, amikor volt az átállás ftth-ra, akkor átkötés után kb 2 órával lett csak net, addig nem volt élő kapcsolat az optikán, de nem kellett beszólni, a szerelők is mondták, hogy kb 2 óra múlva fog működni, ez még sok évvel a felvásárlás előtt volt.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
btraven
üzenetére
Ha jelenleg jobb csomagban vagy, mint amit lehetne választani, akkor maradj abban, amiben vagy. Az infláció követő emelésnél lesz majd neked is emelés, de csak annyi, amennyi az infláció, ha 15% lesz az infláció, akkor 10430 lesz az ár, de ez majd májusban esedékes csak, így én nem variálnám a dolgot.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
G y u r C i
üzenetére
Korábban is voltak erre panaszok, mostanában úgy vettem észre, hogy akkor jön elő, ha szerződés módosítás történik. Jelezd a diginek.
-
Dragon3000
nagyúr
Pécsen vagyok, az ont bridge módban és saját routert használok, gond nélkül megy az ipv6 és a telefonos appok is hiba nélkül működnek.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Borisz76
üzenetére
A nagyokos ügyfélszolgálatos szerint a wifi csak egy kényelmi funkció és ők nem foglalkoznak ezzel.
Ez így van.
A Digi 1 db Gigabites LAN portra adja a netet, garantálja a sebességet.Ha nincs wifi6 opció, ha van, akkor szerintem már más eset áll fent, elvégre fizetős szolgáltatás, persze gondolom sebességre és hatótávra nem lehet reklamálni, de azért illene az oldalaknak betöltenie.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
juhaszmarci
üzenetére
Nem tudom nekem ssd-n van minden játék, ahogy a kliens tölti úgy telepíti is, és szinte azonnal végez vele, ahogy a töltés befejeződött.
Nagy ritkán jól jön a gyors feltöltés is, ha a felhasználók 99%-nak nem lényeg, akkor a hálózat is bírná bármiféle gond nélkül. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
juhaszmarci
üzenetére
Azért szerintem nagyon jó, hogy van gigabit, amikor manapság egyre több játék 100GB feletti és nem kell egy napot várni arra, hogy steam és társain le lehessen tölteni, illetve egyre több játéknál vannak sok 10GB-os frissítések, amik esetében megint ugyanaz a helyzet, ha csak 1 órám van játszani, nem arra szeretném pazarolni az időt, hogy a frissítést tölti le...
-
Dragon3000
nagyúr
Mert sok helyen a telekomnak nincs optikája és egy rakás fos, amit szolgáltat, nálam is pl kemény 30/5-ös csomagot tudnék köttetni náluk drágában, mint a digi 1000/300-zat.
Szerintem inkább örülj, hogy nálad van lehetőség más szolgáltatónál is az optikára és a gyors netre.
A 10Gbps csomagot a régi tulaj lebegtette és nem az új, de a régi tulajt is lehetett volna basztatni, hogy miért csak 1000/300 volt a legnagyobb csomag, amikor Romániában már évekkel előtte is 450 vagy 500Mbps volt a feltöltési sebesség. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Nem, de ezzel akkor meg is válaszoltad a kérdésem. Mivel a régi routerrel nem bontottad a pppoe kapcsolatot, ezért az új router nem tudott kapcsolódni, ilyen esetben 10 vagy 30 perc elteltével tud csatlakozni az új router is, ha bontod a kapcsolatot, akkor nem kell várni és azonnal megy az új eszközzel is.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Rinocerosz
üzenetére
A régi routerrel bontottad a kapcsolatot és utána kötötted át a másikat?
-
Dragon3000
nagyúr
Átlag felhasználónak is kevés lehet az ont, mint neki is, írta, hogy a 2,4GHz-es wifi van csak, gondolom nála is ilyen 70Mbps-kel megy és lehet szeretne gyorsabb wifit. Illetve átlag felhasználónak is gond lehet, ha olyan eszközt kap, amin a portok el vannak egymástól szeparálva, milyen fasza, amikor hálózati nyomtatóra szeretnél nyomtatni (lehet vezetékes vagy wifis megoldás is), de a hálózati eszközeid nem látják egymást

-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Lacccca87
üzenetére
A telekom esetében, ha kéred az alap telefont, akkor az nagyobb kedvezményt ad, mint amennyibe a telefon kerül, így még tudsz faragni azon az áron. Ha net mellé kéred az alap telefont, akkor is olcsóbb lesz az egész szolgáltatás, így még olcsóbb lesz, mint a digi.
A felvásárlás óta sokat javult a digi esetében a külföldi irány, így felfejlődött a telekomhoz. Szerintem telekom topikban is érdeklődj, mert összességében lehet jobban jársz velük. -
Dragon3000
nagyúr
Jellemzoen az eredeti blu-ray kiadasok kb. 35 Mbps korul mennek.
Ez az 1080p megoldásokra vonatkozik, aminek az elméleti maximuma 40Mbps, így ez alapján a 4k bluray 128Mbps maximumával is közel lehet a 100-hoz, amit a torrenteknél meg is lehet figyelni, a 4k remux esetében érintetlen marad a kép, és nagy részük 70-100Mbps között alakul (ami átlag szokott lenni, így bőven lehet többször is 100 felett, nem véletlen vannak akadozások, ha 100-as lanon keresztül akarod nézni) és erre még rájön a hang.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Borisz76
üzenetére
Nem fognak, mivel a streaming a mérvadó, ahova meg 15-20Mbps is elég lenne, így nem fogják magukat plusz költségbe verni, példával, minek költsön rá 1-10 dollárral többet a cég, ha a felhasználók 99,9%-nak megfelel a jelenlegi megoldás is és milliós eladások mellett nagyon nagy összegről beszélhetünk.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
osonte
üzenetére
Esetleg nincs valami wifi priorizáló lehetőség a próbált routerekben, ami közbe szólhat? Azért az 5GHz-et eléggé lefogják a falak, hogy ennyire ne szóljon bele a többi, én is társasházban lakom, itt is sok wifi van mégis megy normálisan. Amikor mértél, akkor nem voltak családtagok fent wifi-n? Illetve amivel kezdtem nincs ezekben a routerekben wifi optimalizáló meg ilyen faszságok, amik lehet, hogy csak ártanak, mint használnának?
Nekem egy asus ac65p routerem van, és egy xiaomi redmi note 13 pro plus telefon, minden más kábelen van bekötve, illetve a gyerek gépében van wifi-s alaplap, de antenna nélkül adták el, azért megnéztem így mire képes 400Mbps körüli sebességre volt képes. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
osonte
üzenetére
Azért furcsa, hogy ilyen link sebesség mellett ilyen rossz eredményeid vannak, nekem 866Mbps link sebesség mellett gond nélkül megy 540-550 közt a mérés. Kábelen minden rendben a nettel vagy a mérés idején nem volt terhelve a neted más által? Esetleg meglehet nézni, hogy másik szervert választasz az alkalmazásban.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Borisz76
üzenetére
Ez mellett lehet olyan gond, mint asus router esetében is, összefoglalóból másolva.
ASUS routerek esetében előfurdulhat, hogy naponta többször megszakad a kapcsolat, ilyenkor a router menüjében az Internet detectiont PPP Echo-ról OFF-ra kell állítani.
Nem tudom, hogy tplink esetében van e ilyen és ha igen, milyen néven, ezt is érdemes megnézni. -
Dragon3000
nagyúr
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
mlinus
üzenetére
Net sebességet mértél gigabites net esetében, aminek az eredménye 1010 lett? Nem hiszem, mert a szolgáltatói eszköz nem tud többet az elméleti 1000-nél a bejövő netkapcsolat esetében és az a gyakorlatban 940 körül fog alakulni, akkor is, ha 10000Mbps van ráírva a wifi képességekre, de még akkor sincs változás, ha a szolgáltatói eszköz után bekötsz vezetékesen gigabit feletti sebességekre képes routert.
-
-
Dragon3000
nagyúr
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
juhaszmarci
üzenetére
Nekem is ezek vannak beállítva, de ha központi hiba van, nem sokat számít, illetve ha a szolgáltatásban van valami hiba, azt sem fogja megoldani csak ha a digi dns-sel van gond.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
üzenetére
Az a gond, hogy ennek sok oka lehet, ha böngészőben mérsz, sok minden foghatja, akár védelmi program, akár maga a böngésző. A topik összefoglalóban benne van ez is. Így lehet megvolt az a 930Mbps, amennyi szokott, csak a böngészős mérés volt a gond, de akár a szerver is túlterhelt lehet, amin a mérés megy, találkoztam ilyennel is. Torrent/steam/battlenet.... mind mind megy 100MB/s sebesség felett.
Az lényegtelen, hogy a románok esetében megy olcsón (ha megnézed a románoknál már évek óta 450 vagy 500Mbps feltöltés járt a gigabites csomag mellé, ezt a régi tulaj valahogy nem akarta ide is behozni, a 10Gbites csomagok lehet, hogy csak ár felverés céljából voltak itthon, nem tartom kizártnak), itt várható volt az emelés, elvégre megvették a céget és azt vissza is szeretnék termelni. A digi sok pénzt elbaszott a telefonos fejlesztésekre, ahol minden irányból keresztbe tettek nekik, ezért elég szarul ment nekik a felvásárlás előtti időkben, vissza lehet keresni a pénzügyi jelentéseiket.
Valami történt, 18 óra óta ment a warzone és semmi laggolás nem volt, tegnap ilyenkor percenként ugrált fel a pingem 1500-2000-re.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
üzenetére
Használtál saját routert? Mert a legtöbb esetben az ajánlott routereknél ez a 300Mbps sebesség akkor jön elő, ha a routerben a hwnat ki van kapcsolva, pl qos és még jó pár dolog ki tudja kapcsolni.
Nekem a sebességgel nincs baj, ugyanúgy megy a net, a 14-i karbantartás után a pinggel lett gond. Az ár emelés nem tudom miben szól közbe a szolgáltatás minőségében.
De azért az remélem érthető, hogy minden hibára azt mondani, hogy Orbán és a többiek miatt van, nagy hülyeség. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
Đusty
üzenetére
Látom nem érted. A digivel akkor is sok gond volt sok területen, amikor még román volt a tulajdonos, de amikor jött a hír a felvásárlásról kapásból minden hiba már a majd új tulajdonos miatt volt, miközben kb 1 évvel később került csak hozzájuk a cég. Amikor meg lezárult az egész attól a pillanattól jött a sok hülyeség sok helyen, hogy egy rakás szar lett a digi, miközben, akkor még semmi változás nem történt. Amikor munkagép elbaszta az optikát, akkor is ment, hogy a fos tulajdonos a hibás... Bármilyen gond van egyből az új tulajdonos miatt van, még az is, hogy valamelyik lépcsőházban volt csőtörés és ez gondot okozott az egyik fejállomásnál és ez miatt nem volt szolgáltatás azon a területen. Gondolom azért is az új tulajdonos a hibás, hogy az előző tulaj alatt sok helyen a normális munka helyett valami gané szart alkottak a szerelők, volt elég sok bámulatos kép erről a topikban.
A jelenlegi helyzetünk szar Pécsen, de hülyeség egyből arra fogni, hogy az új tulaj miatt. Valamit elbasztak és ez ugyanúgy megtörténhetett volna az előző tulajdonos esetében is. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
foka791
üzenetére
Régen rendszeressen lezárták a hibát 72 óra elteltével, hogy javítva, akkor is, amikor nem csináltak semmit. Csak ezeket mindenki elfelejtette és minden csak a felvásárlás után lett szar....
Azt is sokan elfelejtették, hogy mindegyik szolgáltatónak van szar és jó területe, de ez a diginél a felvásárlás óta valahogy minden az új tulajdonos hibája...
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- Futás, futópályák
- World of Tanks - MMO
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Fotó állvány eladó
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A házit kis floppy-n kellett beadni, egyik osztálytársam mindig egy selejtest adott be és nem tudott vele mit kezdeni a tanár