-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
pumukli4573 #29597 üzenetére
ftth és fttb nél is kell catv bemegy az optikai lehet a 10emeleti emberke csak tv-t rendel akkor kell catv de családinál is kell, tv-n nem tudsz max smart on amit irtál annak meg sokértelme nincs és okos csomagban rendelnek sokan digi-t akkor meg elvárás hogy legyen rajta .
-
DonMaster
addikt
válasz
pumukli4573 #29593 üzenetére
ez nem jo, nincs rajta catv
-
pumukli4573
tag
válasz
Renato1993 #29579 üzenetére
nem wifi még olcsobb is
235000ft 20db
Huawei HG8010 -
matiz
csendes tag
Sziasztok héten kaptam egy ilyen zte digi router azt szeretném megkérdezni hogy, hogyan kell beállítani a port nyitást. Meg hogyan kell beállítani az usb hogy elérjem minden gépen. Válaszokat előre is köszönöm.
-
TeeJay
félisten
ONT-t hol osztogatnak?
FTTH családi részeken, ott meg két ház között van 5-10-20méter, tehát ha egyik házban van ilyen free wifis ONT már lehet a szomszédnak is alig fog bejönni pláne ilyen 2dBi picúr antennával...
családi házas részen meg amúgy is filléres téma az 50/30-as net, miért érné meg szenvedni a szomszédtól free wifit használni, ha van sajátom is az udvaron.panelbe meg full felesleges lesz pl mert x emeleten a fém villamos szekrényben van egy másik kis DIGI doboz és abban van az ONT, képzelheted ha oda raknának ilyet hogy ingyen legyen wifi a panelek körül abból
2 ilyen fémdoboz után mi maradna a jelből
jó ha még a liftnél látható lenne a wifi de hogy már a lakásokban sem menne az fix. illetve szintén a másik effektus jönne elő hogy úgyis olcsó akkor használom a sajátot mint egy ingyenes lassú valamit.szerintem az lesz amit poli írt hogy nagyon kell DIGI-nek az ONT szállítmány a 16. kerületi megrendelések miatt és már most is vártak heteket hónapokat, aztán ez volt raktáron konténernyi mennyiségben és adtak ilyet mennyiségi kedvezménnyel aztán max tiltva van a wifi de ezt leszámítva minden egyforma.
gondolom a procija általában egyforma ezeknek csak az a különbség melyiken milyen be és kimenet van
FTTH részre mivel nincs IPTV továbbra is azt mondom 1GE + 2TEL + 1CATV portos ONT bőven elég lenne csak lehet ebből kevesebbet gyárt a Huawei és ezért drágább mint az amiből 1 hajónyi van
-
ACE-
addikt
válasz
zsolt501 #29587 üzenetére
Általában a legtöbb ember nem wifin torrentezik, így a sebesség annyira nem fontos. Én is max. mobilt használok, meg az asszony netezik róla. Arra bőven elég még 10Mbit is, amit bármilyen wifi telítettséggel is ki lehet hozni. Szerintem ez nem annyira veszélyes. És valaki mondta, hogy önmagában a Wifi ssid szórás nem zavarja a többi wifit, csak ha adatforgalom megy rajta, és attól hogy minden nyugdíjas kap majd egy ilyet a netjéhez, nem lesz több wifi használó. Aki wifit használt, az eddig is azt tette.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
poli27 #29585 üzenetére
Nekem inkább az a gyanúm, hogy ugyan azt akarják meglépni, mint amit a UPC is meglépett a free wifi-vel, erről nem is olyan rég a facebook-on tettek is fel kérdést a felhasználóknak, hogy mit szólnának egy ilyen lehetőséghez, de ilyen kérdést a telekom is feltett nem is olyan rég közvélemény kutatásként egy kiküldött anyagban.
Ezzel az új ONT-vel kapcsolatban meg majd lesz valami új frissítés ami majd aktiválja a wifi részt valamikor és menni fog (szerintem).
Mondjuk én egyáltalán nem fogok ennek az ingyen wifi-nek örülni, mert már most is telített a környék wifi hálózatokkal ami bizony sebesség és stabilitás csökkenést eredményez wifi-n, nem véletlen kellett már most is 5GHz-t használnom, ha stabil sebességet akartam wifi-n.
Mondjuk kíváncsi leszek mi lesz ebből, de ha az általam elképzelt lesz annak nagyon nem fogok örülni, és szerintem mások sem fognak ennek örülni hosszútávon.
-
poli27
veterán
válasz
Sztem a Huawei valami miatt nem tudott sima ont szállítani ezért volt hiány 1 hónapig.Most is csak wifiset tudtak adni sztem, amit a digi megkapott sztem ugyanazért az árért mint a nem wifis, cserébe a huawei letiltatta benne a wifit hogy ne lehessen használni.
Erre gondolok én!
-
TeeJay
félisten
az igaz hogy csak személyesen lehet módosítani az internet csomagot?
felhívtam a DIGI-t hogy tudnak-e DIGI500-at és meg tudják vizsgálni azt írták de a tulaj kap róla email-t illetve ha mehet a dolog akkor neki kell befáradni egy irodába. tavaly úgy emlékszem hogy simán neten kérte a nagyobb csomagot (20/10 helyett 40/20-ra) és pár nap múlva már ment is.van máshogy mód erre esetleg kérjek meghatalmazást?
-
TeeJay
félisten
válasz
Mindig az az olcsóbb amiből milliót gyártanak így gondolom erre kapott Digi kedvezményt nagy mennyiségben.
-
DonMaster
addikt
válasz
én joban elhiszem azt, hogy ezvolt a legolcsobb megraktáron i ezért ilyet rendelt a digi, késöbiekben lehet kihasználják ezt
-
Renato1993
tag
válasz
poli27 #29578 üzenetére
Ez jó hír
De akkor mi a francért wifi-set rendeltek?
A UPC nyomdokaiba akarnak majd lépni, és free wifit sugározni?
Mondjuk legalább optikai net, kicsit izmosabb sebességet is nyújtani tudnának, anélkül hogy az elofizeto sávszéléből vennénk el. Na nem mintha hianyozna hogy tele spammeljek a wifi sávot meg foglalják a csatornákat..
Vagy csak hirtelen ez volt raktaron nagy mennyiségben amit le tudtak szállítani a Diginek? XD -
poli27
veterán
Nah letolti a frissitest es csak sima mod3m lesz belole a wifi se megy rajta utanna.....
-
TeeJay
félisten
válasz
poli27 #29558 üzenetére
én érzem soknak azt a 12V 2A feliratot?
reméljük nem egy kazán áramzabáló eszközt adnak, bár nem próbáltam még soha ONT-t de csak nem teker többet mint egy jobb fajta router (3-5watt wifivel)ha a wifi meg a LAN portok nagy része tiltva lesz rajta
akkor nem értem miért ilyet vettek amikor egy 1GE + 2TEL + 1CATV tudású ONT is bőven elég lenne fele ekkora méretben kis fogyasztással#29553 Mr Bond 007
köszi az infót
akkor ha beindul itthon a meló rendelek is 500/100-at meg egy TP-Link gigás routert
és ha külföld felé küldeni kell ezerrel az adatokat közben is lehet 50-60megabittel seedelni anélkül hogy egekbe menne a ping és csökkenne a sebesség. -
lizakattila
senior tag
válasz
headhunter #29567 üzenetére
Csemete utca
-
DonMaster
addikt
válasz
poli27 #29565 üzenetére
Szóval mi van , akkor, ha resetelem gyárira akkor betudok lépni a gyári default név jelessel ? azaz feloldott minden funkció ami elvileg tiltva volt? kérdés, hogy a digi ezekbe ebbe és a zte-be tesz vagy tett-be olyan beállítást amit házilag ne tudnál meg adni , amikortól már teljes hozzá férésed van hozzá?
zsolt501
biztos te már csak tudod,
a kérdésed marhaság volt , bárhogy is mentegetőzöl.
[link]
6.oldal -
headhunter
addikt
válasz
lizakattila #29541 üzenetére
Domokos Lajos u. ?
-
DonMaster
addikt
válasz
poli27 #29562 üzenetére
miért? is? én emg néztema leirását is , és ott is 1-1 portot használ, persze routerként is lehet használni, de kétlem, hogy a digi ilyen célra adná ki,
attol még router ként is használnád? vagy utána dugod a saját routered és azt használod, ezt meg ont ként minden más tiltva, legtöbb felhasználo ugy is ezt fogja tenni, bár itt nem opcionális hogy elé tegyen valaki switch-et ami szivás ha téynleg nem lehet egy dyn dns-t vagy hasonlo alap dolgokat beálitani amit egy mezei soho routerben belehet.HA már van nállad 1 és korlátozot menüs mivan ha resetelem gyárira? akkor alapértelmezet jelest kér elvileg és lehet konfigolni, a digis alap dolgoakt meg mármitn az optikait átlövi lanra és atv-t meg a telot is és csö, az kelmenjen vagy van annak valami specko beálitása? amit a digi belöt amialöt kiosztotta? mert ha nincs akkor igy elérhetövé válik a menü .teljesen.
ACE ülj le 1-es
-
DonMaster
addikt
válasz
zsolt501 #29559 üzenetére
bocs de egy ont-n mit akarsz beálitani?
az olyna mint a modem, azonse álitgatsz semmit sem,
a 4 lan bol 1 ami használhato pc-nek 1 setopboxnak és a másik 2 disznek porfogonak, wifi-t lehet gondolom álitani menüböl , mást meg fölösleges szerintem . ha holnap téynleg jönnek akor többet foogk tudni irni evvel kapcsolatban. -
DonMaster
addikt
pedig van gyors net és ha nincs tévéd de tv-s szolgáltatást is rendelsz tv nélkül meg tuner nélkül is használhatod,
én meg remélem holnp jönnek már itt wekerlen ont-vel mert a modemessle már a hocipöm teli hogy napi 4x ledob és mindent ujra kell mozgatni hogy jo legyen végre vele. föleg hoyg multhéten hivot a szerelö , hogy késésben vannak de jvöhlét péntek-ig meg lezs már csütörtök van de még semmi.
-
poli27
veterán
Digi online romániában, sztem nemsokára itt is elérhető lesz!
-
poli27
veterán
Nah itt van nálam az új wifis ONT Huawei HG8247H. A wifi részére lehet kapcsolódni kap ip címet a telefonom,lan részébe dugva a gépemet nem kap ipcímet.192.168.100.1 en lehet elérni, de megvan változtatva a felhasználónév jelszó, és nem lehet belelépni. root, admin lenne a gyári de nem jó, 3 kisérlet után blokkol 1 percre! Nem tudom ad e wifin netet egyáltalán, holnap tudom majd kipróbálni ahova kirakom, elvileg többet tudok majd mondani!
-
ACE-
addikt
Én még mindig nem értem ezt a nomadikus szolgáltatást, valaki felvilágosítana?
Van egy meglévő DIGITel200 előfizum, egy 1-es körzetű hívószámmal.
Ha igénybe akarnám venni a nomadikus szolgáltatást, akkor ez mellé kérhetek egy másik 21-es körzetű telefonszámot, és vagy fizetek feleslegesen két havi díjat, és veszek igénybe két telefon szolgáltatást, vagy ha nomadikust akarok, akkor bukom az 1-es körzetű hívószámomat, hiszen akkor azt le kell mondanom?
Az 1-es körzetű hívószámra nem lehet nomadikus szolgáltatást kérni, ahogyan a UPC-nél is van? -
Vakegérke
félisten
válasz
lizakattila #29537 üzenetére
"Routert nem tudtak adni, ehelyett újrakábelezték külön a telefont és külön a netet."
Jól jártál.
Én be nem engedném a lakásomba a ZTE-t. -
-
TeeJay
félisten
segítséget szeretnék kérni tőletek
akinek 500/100 vagy 1000/100-as DIGI van, meg tudná nekem mondani hogy amikor masszívan torrentezik és seedel akkor közben mennyire ugrik meg a ping-je?azért kérdem mert itthoni melót tervezek beújítana amihez kell nagyon a net külföldre feltöltésre
és ha közben limitálom a seedet kíváncsi vagyok mekkora ping lesz mondjuk newyork felé illetve mekkora feltöltés marad.
hálásan köszönöm ha valaki mér egy speedtest-et miközben mondjuk 50megabiten seedel. -
allein
addikt
Sziasztok. Olvasva a fenti hozzászólásokat, hogy a DIGI-nek ott ahol ZTE modem, van lehetőségük lesz az otthoni hálózat hozzáféréshez, nagyon elgondolkodom most már én is a dolgokon
100/50 csomagom van, igényt nyujtottam be az 500/100-as csomagra, ZTE modemet kapok ebben az esetben. Holnap bemegyek és megkérdezem tőlük személyesen, hogy a 200/50 megoldható-e modem nélkül
Amennyiben igen, akkor elég lesz a 200/50 csomag. Nálam egyébként 80/25 volt régen, emelték 90/25-re és amikor szóvátettem, hogy nincs még a 200/50 azt mondták, hogy amíg meglesz adig megemelik 100/50-re.
(#29537) lizakattila - merre vagy helyileg ha szabad kérdeznem.
-
lizakattila
senior tag
Mai siker.
Topnetet megemelték 200/50-re.
Routert nem tudtak adni, ehelyett újrakábelezték külön a telefont és külön a netet. -
wwenigma
Jómunkásember
-
Charx
senior tag
Azt írjátok hogy a digi magától beírja a PPOE adatokat? Ha nálam az a felállás hogy utp kábelt switch-el osztom a saját routerembe, meg a zte-be (amin kitöröltem a ppoe jelszavat a telefon miatt), akkor ők visszaírják? Ez esetben meg a saját routerem nem fog csatlakozni? Nem teljesen vágom, de majd kiderül, hogy belenyúlkálnak-e.
-
slug
senior tag
válasz
újraregelt #29530 üzenetére
Ahogy normalisabb hiroldalon is irjak, csak muholdas szolgatatast nyujtott, es azt adta el Csehorszagban.
-
DonMaster
addikt
válasz
újraregelt #29530 üzenetére
perzse gondolod azért vsásrolt több miliárt foritn értékben 4g sávot , mert kiakar vonulni, és persze böviti a hálozatot folyamatosan, bár ha elolvastad volna a cikben azt irja , hogy a müholdas csak, ami nem nagy cucc,
akinek a csehekmél továbbra is a digi-töl kell a müholdas tv ide jön MO-ra elöfizet és haza megy csehországba beüzemeli és voalá megy továbbra is csak a csek jön ide kivéve ha e-számlás akor az sincs max egy MO-s cim kell , azt csö. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Lin3Lord #29528 üzenetére
De onnan nem fog jonni CP... Insecure de nincs netre ralatasa amig Digi ugy nem dont hogy rakapcsolja.
Kb mintha kihuznam a dugot erre jonne egy szerelo es visszadugna az akaratom ellenere a lakasomon belul.
El lehet vitatkozni arrol hogy kinak az eszkoze, de az en informatikai rendszerembe lep es avatkozik be, az engedelyem nelkul. Ennel a pontnal pont ra vonatkozik a fentebbi paragrafus...
-
poli27
veterán
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szabonagyur #29524 üzenetére
Igen, mert maximum jelszóhash-t szabadna tárolniuk, de hagyjuk, ez neked túl űberkocka.
-
szabonagyur
félisten
válasz
wwenigma #29523 üzenetére
Azzal lépnek be, hogy az eszközükre automatán leküldi a megfelelő beállításokat? Ez aztán nagy belépés, meg jogi probléma.
Gondolom ha lenne kötelező STB kábeltv fronton és az is frissülne vagy bármi ilyen az ellen is tiltakoznál.
MOndhatod rá, hogy maszlag de úgyis mindig lesz valami apró hülyeség ami az überkocka társadalomnak egy kis részét érdekli csak ennyire, a többi nem is tud róla.(#29525) wwenigma: de komolyan mi bajod van? Mit tárol azzal, hogy a rendszer leküldi a beállításokat? Rajtad kívül kb. a kutyát sem érdekli ez az egész, csak neked van ennyi szabadidőd, hogy ilyeneken morogj napokat. Most ezen morogsz, máskor, hogy miért nincs minden beállításhoz hozzáférésed ZTE esetében stb. Úgysem lesz elég jó semmi sem.
Menjél tegyél bejelentést, verd ki a balhéz a Diginél, tegyél rendet. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szabonagyur #29522 üzenetére
Bocsi, de az hogy olcso es jo szolgaltato nem menti fel őket bizonyos jogi dolgok alól. Csak szerinted. Igenis belépnek a halozatomba, probald ki te is hogy atallitod a WAN kapcsolatot vagy elrontod szandekosan a bejelentkezesi adatokat...
A többi maszlagot most hagyjuk amit felhoztal...
ui: 1/0,1-gyel kezdtem amibol 8/1 lett havi 13ért... X éve. A mostani gigabitet is visszamondtam ahogy korabban is emlitettem, kiprobaltam de teljesen felesleges az a sebesség. Az 500as csomagnak is csak akkor van ertelme ha valakinek kell a +50Mbit uplink a 200as csomaggal szemben.
A fenti dolgokat meg fogom kérdezni Digi-től, a részletekkel visszajövök.
-
szabonagyur
félisten
válasz
wwenigma #29521 üzenetére
Már ne is haragudj de nem szóltam hozzád, ahogy láthatod kollégának írtam, de reagálok most rád is ha már megszólítottál.
Ez elég érdekes, hogy ezt a részét teljesen tudod, hogy nem tárolják, nem használják, de abban meg vagytok győződve, hogy belépnek a hálózatodba, meg azzal foglalkoznak.
Miért nem keresel olyan szolgáltatót ahol semmi modem és azt csinálsz amit te akarsz? Ja, hogy az vagy nincs vagy rohadt drága. Jó dolgodban már nem tudod te sem, hogy mibe kéne belekötni (adjanak gyors netet, de modemet ne vagy ha adnak azt majd te beállítod, stb stb). Az nem zavar esetleg, hogy a szerelő bemegy a lakásba és körülnéz? Szerintem úgy lenne a jogos, hogy bekötött szemmel csinálják, mivel így ki tudja mit adnak rólad tovább...
Részemről a beszélgetést itt zártam, ez egy értelmetlen dolog, pont annyira mint aki azon puffog, hogy 500Mbitből miért csak 400 van meg stabilan és így tovább... (megérdemelnétek, hogy a Digi felmondja a szolgáltatásotokat aztán keressetek olyat aki megtűri a hülyeségeteket, akkor megtanulnátok milyen is az igazi netezés 5Mbittel...).
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szabonagyur #29520 üzenetére
FYI olyan adatokat gyakorlatilag nem tárolnak és jogosulatlanul nem hasznalhatjak fel.
Es bizok benne hogy most effektive nem le akartal hülyézni...
Ezernyi +1 dolog miatt szukseg lehet idolegesen egy titkositatlan de nem neten levo WLAN kapcsolatra.
-
szabonagyur
félisten
válasz
zsolt501 #29517 üzenetére
Túl sokat látsz már bele a dologba. De akkor gyűjtsd össze az összes ilyen aggályodat és nyújtsd be nekik, hogy nézzék meg. Fele ilyennél ki fognak röhögni elsőre, a többinél másodikra.
Az nem zavar ugye, hogy mondjuk ha bankkártyával intézed a számlákat annak is tudják minden adatát, vagy szerződéskor elkérik a személyidet is?És bízok benne, hogy ezt az egész hülyeséget olyanok mondják akik ahol találnak nyitott Wifit már csatlakoznak is fel rá
-
zsolt501
nagyúr
Egy biztos, hogy adat védelmi szempontból aggályos a dolog, hogy a szolgáltató ezzel a módszerrel és a routerével hozzáfér az én belső hálózatomhoz is, illetve az ott lévő gépekhez, és azt is képes monitorozni akár, hogy mi történik a belső hálózatomban, szóval ez eléggé sok kérdést vet fel adatvédelmi szempontból, főleg cégek esetén.
Én ezt a dolgot az adatvédelmi ombudsmannal is megnézetném, mert több kérdést is felvet.Ezt a dolgot egyszer az egyik Digis dolgozónak is felvetettem, és csak széttárta a kezét, és sűrűn bólogatott közben, mert szerinte is problémás a dolog.
-
zoltan6
addikt
válasz
DonMaster #29513 üzenetére
elmondanám hogy a digi nem küld ki ki szerelőt a router állítgatásához,( a szerelők nem is nyúlhatnak hozzá,meg nem is értenek hozzá) mert mindent távolról végeznek.4-5 db csatorna van beállítva a zte-ben a távoli eléréshez a telnet-től kezdve minden,amivel én sem értek egyet.
a kollégának az a problémája,hogy a ppope kapcsolatot kitörli az user/pass-t,amire azért van szükség hogy switch-en keresztül fel lehessen csatlakozni saját routerrel is a hálózatra,de a digi rendszeresen visszaírja távolról. -
TeeJay
félisten
nálatok is köhögött este a net? csomó oldal elég nyugdíjas módon töltődött be, youtube-on meg is állt az élet és hasonlók.
BIX-en nem látok DIGI behalást de lehet csak felénk volt ilyen 18. kerületben -
DonMaster
addikt
azt irta , hogy a zte routeren a wifi-nek nem ad jelszot, de zte-n belül pl: rosz ppope jelszot névet ad meg amivel igy nincs internet , tehát a wifi amire bárki tud csatlakozni internetet nem oszt , és ezt a digi bent röl beálitja , hoyg legyen net akkor ingyen osztja a netet , kb és ö erröl nem tud csak a szolgáltato, bár teszem hozzá a szolgáltato, nem nyul bele ezekbe , ha van vaémi probléma akor legtöbb esetben kiküldi a szerelöt és annak telon elmondja mit hol kell csinélni, nem pedig tévolrol elkezdi végig nézegetni, hgy hoppá nállad elvan álitva ez a routerben meg ez és akor visaz gyárira, ilyet nem csinál mert marhaság,
akkor álitja visaz és nézi, hoyg reneltetés szrü a dolog amikor te felhivod és bejelented hoyg ez meg ez nem megy és kijön meg nzi vissza álitja, mitn mobiloknál is, garivesztésjár rootra mégis hazsnálod ha baj van root kilö és ugy viszedbe és gariba szerelik, kb igy tudném ezt is meg fogalmazni, tehát , emiat lehetne otthon álitgatni a routert szbadon, van rajta amuyg is reset , legroszabb esetben meg nyomod minden visza ál gyárira, és ott beirod a ppope név jeles-t és van net és minden gyárin van, még ha elöte valmit elálitottál volna, emait lenne jo ha belehetne lépni és port forward meg dynamikus dns cimet lehetne adni neki, -
Lin3Lord
tag
válasz
wwenigma #29505 üzenetére
EGy halozat amihez barkinek hozzaferest adsz az minden, csak nem biztonsagos
marpedig a nyilt wifi az nem az
de egy szonak is szaz a vege, ugorjunk, kiveseztuk ezt a temat elegge. lenyeg, hogy a router a szolgaltato eszkoze (ahogy a legtobb szolgaltato eseteben is igy van ez)
-
válasz
wwenigma #29498 üzenetére
az ászf és a kapcsolód szabályozások általa eszközölt értelmezése alapján, mert szerinte az a rendeltetésszerű használat, ha az általa megadott beállításokkal, paraméterekkel és állapotban használod, ő ezt ellenőrzi is, illetve szükséges esetben helyreállítja a megfelelő állapotot, ha azt te módosítottad.
értem a te oldaladat is, csak azt nehezebb jogilag támogatni.tgbrfv; elolvastad a szabályozást? ezek szerint nem, mert továbbra is a valótlant erőlteted.
nem jut ténylegesen a tulajdonodba a szolgáltató eszköze, mert nem vásároltad meg tőle, hanem csak használatra adta át neked - ezt kiemelten le is írja a szerződési feltételekben! -, meghatározott megkötésekkel és feltételekkel.
amennyiben ténylegesen a tulajdonodba kerülne, úgy nem kellene visszaszolgáltatni a szerződés megszűnésekor, illetve nem terhelne anyagi felelősség, ha akkor nem szolgáltatod vissza. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
radi8tor #29502 üzenetére
Ez Digi.Leveszem a WIFI jelszot es kikapcsolom a WAN portot a felhasznaloi nev/jelszo törlésével / fix ip-re valo allitassal, amit ők tavolrol visszakapcsolnak. Ezután valaki elkezd garázdálkodni, akkor ki felel? Nincs külön halon, nem kötelez semmi hogy az egyebkent neten nem levo routerben legyen WLAN jelszo.
Szoval ha ennyire törvényekkel dobalozunk, ne nyulkaljanak mar tavolrol bele, ne allitgassanak semmit. Mert ök ezzel ugyanazt követik el amit megkap az aki az admin jelszot keresi...
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest