Hirdetés
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Charx
senior tag
Sziasztok!
A topnet fejlesztést mindenhol megcsinálják év végéig? Mert már nem sok van hátra.
Kezdem azt hinni, hogy ide már nem is jönnek (XV. ker Pestújhely). -
Charx
senior tag
Sziasztok!
A Digi oldalán azt írják holnap éjjel karbantartás, fejlesztés lesz a XV-kerületben, talán végre lecserélik a switchet gigabitesre. Szerintetek van rá esély, azért írták ki, vagy más melót terveznek?
Már többször érdeklődtem, mikor lesz nálam topnet fejlesztés, de mindig tereltek. -
Charx
senior tag
válasz radi8tor #28014 üzenetére
Telefonon kezdem, még év vége felé, akkor azt mondák majd jönnek.
Év elején voltam bent személyesen, felvették hibabejelentésre, nem jöttek.
Most e-mailben panaszkodtam, hogy még hibabejelentére se küldtek ki senkit, azt írták továbbítják az illetékesek felé, várjak türelemmel.
Lehet inkább visszaváltom 100-as csomagra, mert úgyse csinálják meg. -
Charx
senior tag
Most voltam bent, szerződést aláírni az 500-as csomagra, elvileg 30 napon belül jönnek, szerelni.
Kíváncsi vagyok, hogy hozzák a zte routert, vagy mi lesz, a telefon miatt. -
Charx
senior tag
válasz allein #28844 üzenetére
Én szintén ebben a helyzetben vagyok (XV.ker), már a szerződést is aláírtam 500-ra, de még mindig semmi!
Még egy telefon se, a szerződésben már 60 nap szerepel az ígért 30 helyett, abból még van hátra 20 nap.
Ezt még megvárom, de már bánom hogy nem váltottam vissza 100-as csomagra! -
Charx
senior tag
Üdv!
Megkötöttem a szerződést az 500-as netre, március végéig vállalták az átállást, ha nem csinálják meg, akkor mit tehetek? Nálatok határidőn belül bekötötték? -
Charx
senior tag
Tudom visszatérő téma, de most nem tudom hogy legyen.
Jelenleg okos csomagban vagyok előfizető, ha lejár a kedvezményes időszak, akkor lemondom a telefont és a tv-t, megtartom az internetet (mondjuk kisebb csomaggal). Kivárom a 3hónap+pár napot, utána megint igényelhetem az okos csomagot? Feltételezem lesz még -
Charx
senior tag
válasz Bakter9011 #29153 üzenetére
Igaz, épp ez az! Még a lista ár is kibírható, olcsóbb és jobb mint a T, nálunk még ők elérhetőek.
Lehet inkább hagyom a fenébe, nem fogok sz*rakodni a 15% kedvezményért 1350Ft, lista áron lesz 9000Ft a havidíj.
3 hónapig meg, nem fogok mindent lemondani, remeteként élni, hogy új előfizető legyek.[ Szerkesztve ]
-
Charx
senior tag
Jövő héten jönnek átállítani 500-as netre, hozza a ZTE-t, (telefon miatt), de ugye nem kötelező engednem, hogy bekösse? Mert a saját routerem akarom használni, telefon nélkül!
Megmondom neki, elég ha a bejövő UTP-n megvan a sebesség, azt köszönöm szépen. -
Charx
senior tag
Megérkezett El sem hiszem de itt van, csak fél évembe került
[ Módosította: radi8tor ]
-
Charx
senior tag
A digis ZTE routerhez tud valaki admin jelszót, mert csak user-ként tudok belépni?
-
Charx
senior tag
Azt írjátok hogy a digi magától beírja a PPOE adatokat? Ha nálam az a felállás hogy utp kábelt switch-el osztom a saját routerembe, meg a zte-be (amin kitöröltem a ppoe jelszavat a telefon miatt), akkor ők visszaírják? Ez esetben meg a saját routerem nem fog csatlakozni? Nem teljesen vágom, de majd kiderül, hogy belenyúlkálnak-e.
-
Charx
senior tag
Nálam is megemelték 500/200 XV.ker, én most a 100Mbit/s feltöltést sem tudom kihasználni, de az a 200? Lehet visszaváltok.
-
Charx
senior tag
Én is kitöltöttem a kérdőívet. Remélem lesz valami a mobil szolgáltatásból, szívesen tesztelnék
-
Charx
senior tag
Megy még a kreált torrent teszt file? Most töltöm le, de csak 2 seeder van és csak 5Mbyte/s-al jön. Többiek már nem seedelik?
-
Charx
senior tag
válasz DonMaster #35813 üzenetére
Nekem is lassan lejár az okoscsomagom, de biztos nem fogok sz@rozni ilyen lemondással, főleg hogy itt csak t-home van alternatívaként. kb fél évbe került az emelést is kivárnom! (topnet-ről 500-ast kértem) Ha meg a mostani csökkentett áron kapom majd a netet akkor meg főleg jó lesz! Bár ki lehet verni a balhét, 1 próbát megér, mert tudok 2 embert is az ismerőseim közül akik megtették, és nekik bejött, újra megkapták a kedvezményt! De én nem vagyok ilyen ripacs
-
Charx
senior tag
Jajj ez a sok negatív komment valami front volt a hétvégén...
-
Charx
senior tag
Az ipv6 cím is hetente változik, mint eddig? Vagyis, 1 dyndns kellhet ugyanúgy? És ha jól értem, a routerre kötött eszközök saját ip-t kapnak, akkor nem kell portolgatni? ill az ipv6 jobban terheli a routert?
[ Szerkesztve ]
-
Charx
senior tag
Köszi a válaszokat, lehet hogy most még ezt kihagyom, olyan jól bekonfigoltam a routerem, mindent elérek rajta.
-
Charx
senior tag
Akkor már lehet 500A-ról sima 500-ra váltani jutányos áron, király! Lassan megyek én is!
[ Szerkesztve ]
-
Charx
senior tag
Sziasztok! Tegnap állítottak át optikára, elvileg 1000-es nettel, de a sebességem maradt 500 Mbit, ott kifekszik a mutató mint amikor csak 500-as volt. Az ügyintéző szerint minden rendben és 1000-es csomagon vagyok. Ennél azért többre számítottam, nem lehet valami gond? A huawei ont bridge módban van, és saját routeren vagyok bejelentkezve. Asus AC66u b1, korábban már volt gigás netem és akkor vitte.
-
Charx
senior tag
Sziasztok!
Lassan egy éve átkötöttek optikára (panel ház Bp.) és azóta lassabb a netem, pedig gigabites csamag ugye. A huawei ont bridge módban van és a saját routerem adja a pppoe kapcsolatot. Az a probléma, hogy az ont egy idő után belassul, általában pár nap alatt. Amikor újra indítom , hasít a net 800-900 Mbit között, majd szépen belassul, 200-300 mbiteket szoktam mérni, olyankor már újra indítom. Kérdésem hogy másnak van ilyen baja, illetve ezt hogyan jelentsem be a diginek? -
Charx
senior tag
Sziasztok! Most ha bevállalom ezt az új hűség és epack kedvezményt, akkor 1 évig tuti nem emelkedik a havi díj? Mi van ha év közben megint emelni akarnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AMD Ryzen 7 9800X3D masina
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest