Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Valami baja van a tápomnak
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Gejza1981
tag
válasz
wwenigma
üzenetére
wwenigma: nincs szükségem az 1000-s csomagra, sőt az 500 is néha sok... de vajon ha felváltok 1000-re 1 hónap múlva meg vissza 500-ra akkor visszaáll az 500 a régi árra?
vagy leváltok 200-ra majd vissza 500-ra?
azért az is vicces volt, hogy a néni azt se tudta miről beszélek, telefonos segítséggel sikerült kipréselnie egy nem lehet variációt...
lehet kell neki 1-2 hét mire elterjed minden ügyfélszolgálaton, hogy mi is a helyzet...
kevinium: nincs hűségem, nem engedte a váltást...
-
Gejza1981
tag
meglévő 5700ft-os digi500-at nem engedte az ügyfélszolga digi500 4500ft-ra módosítani
akinek ezt sikerült, annál mi volt a varázsszó?
-
ACE-
addikt
válasz
Flashget
üzenetére
Én akkor már lemondanék mindent... 90+8 napja, akkor új előfizető lesz, és akkor ez van:
1. Az akciós árak mindhárom szolgáltatás egyidejű igénybevétele esetén értendőek az alábbi feltételekkel:
-30% KEDVEZMÉNY a listaárból a teljes hűségidő alatt 2 éves határozott idejű szerződés vállalása esetén;
-15% KEDVEZMÉNY a listaárból a teljes hűségidő alatt 1 éves határozott idejű szerződés vállalása esetén.Cirka 32ezer HUF-al beljebb vagyok... Én ahogy ezt már párszor leírtam, ezt is tervezem, ha a DIGI ezt szeretné, de félő hogy fel fogják ajánlani az okoscsomagot még a szolgáltatás lemondása előtt...
-
Flashget
félisten
Köthetek új Okos csomagra vagy az csak új előfizetőkre érvényes?
nem köthetsz. csak akkor ha lemondod a kábeltv-t vagy netet 90+8 napra majd újra kötteted 2 évre és akkor a 4. pont lép érvénybe.
1. Meglévő ügyfeleknek szóló akció keretében ügyfél a meglévő 1 vagy 2 kábeles előfizetését 3-as TV+NET+TEL előfizetésre kiegészítve csatlakozhat az OKOS csomag akcióhoz. Nem vehet részt az akcióban, aki meglévő két szolgáltatását (tv+net) csak telefon szolgáltatással kívánja 3 szolgáltatásra bővíteni.
2. DIGIFON 500 csomaggal rendelkező ügyfelek telefon csomagja, OKOS csomag rendelése esetén, -az ügyfél választása szerint- DIGITel 200 vagy DIGITel 500 csomagra változik.
3. Az akció 2015. április 1-től érvényes az Általános Akciós Feltételekkel együtt 2 éves határozott idejű szerződés vállalásával. Az E-számla regisztráció az akció részét képezi.
4. Ezen feltételek esetén az ügyfél választhat:
-30% KEDVEZMÉNY 1 éven át a listaárból
vagy
-15% KEDVEZMÉNY 2 éven át a listaárból
-
betyarr
veterán
500-as netet elbír egy ilyen proci: athlon 5350 [link] és 4gb ram?
-
Danex
addikt
Üdv, ha most DIGINET 100 PRO-A (3700Ft) + DIGI+ TV(3100Ft) + DIGITEL 200(200Ft) csomagjaim vannak hűség nélkül akkor milyen opcióim vannak? Mit köthetek újra velük?
Köthetek új Okos csomagra vagy az csak új előfizetőkre érvényes?
-
macman507
aktív tag
-
Vodar
senior tag
válasz
macman507
üzenetére
Amikor kijött a home 100 Mbps szabvány, még nem számoltak azzal, hogy valaha ekkora sebességek lesznek (egyébként a Gigabites router sem tudja teljes egészében a Gigabitet).
Amúgy a jelenlegi routeredet olyan 6 ezer Ft-ért tudnád eladni, a Gigabites pedig 12 ezerbe kerül.
Hmm, ezt a sebességet a router kiiktatása nélkül méred? Akkor sajnos 100-as switchen vagy, ha váltanál a 200-as csomagra, akkor áttennének a Gigabites switchre és a 200 Mbps-t bitre pontosan ki tudnád használni.
A 2ms pingen látszik, hogy a hálózat egyáltalán nincs túlterhelve.
-
macman507
aktív tag
Megmértem kábellel:

Szóval tényleg a router miatt nem képes 100-ra, kár, de ezért nem akarok huzavonázni, teljesen jó a meglévő sebesség is, csak érdekelt, hogy miért nem megy routerrel, hiszen elméletben tudja a 100-at.

Köszönöm a segítséget!

-
-
200 Mbps feletti mérést tett be, 100-as lan port esetén nem lehetne több, mint 100 Mbps.
a gigabites kapcsolat adott esetben a munkaállomás a szolgáltató eszköze között adott, de az már több tényező függvénye, hogy a szolgáltató valósan milyen netes sebességet biztosít, vagy az előfizető munkaállomása mennyire képes...stb. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
lajos0001
üzenetére
Na majd kíváncsi leszek, de ahogy nézem a notiban a DW1530-as wifi 300 Mbps-t max, szóval gondolom ez 5Ghz-en jó ha ~200 lesz max jelerősséggel.
kali: Köszi a képet. Most jelenleg közvetlenül kábelen (router nélkül) a 100as neten látok 97 látok, routerrel wifin ezt szintén tudja. Szóval remélem több lesz azért ennél 500-as nettel.
-
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
kimásoltam az emulátorból;
amennyire emlékszem, alapban bekapcsolt állapotban van.
ideális esetben ~ 100 Mbps sebességet tippelnék 5 GHz hálón, de ez tényleg sok tényező függvénye, ezért kevesebb és több is lehet.
amikor nekem tl-wdr3600 volt, a szintén 2*2:2 mimo képes 5 GHz képes ellenoldalkkal hozta a 94 Mbps maximális netes sebességet, látszatra marad is még benne némi tartalék. -
-
macman507
aktív tag
Üdv!
Digi 50/30-as netem volt, ami most ugye 100/50-re változott.
A változtatás előtt 64Mbps le és kb 30Mbps volt a feltöltés.Most így néz ki a "100"/50-es net:

Szóval a kérdés az, hogy kell nekem is vajon valamit csinálnom, hogy a letöltés feljebb menjen, vagy hagyjam, mert nem lesz ennél jobb?
Lakótelep, jó router... -
Siriusb
veterán
válasz
tgbrfv
üzenetére
Igen, ez lenne a legegyszerűbb, de a padlásfödémen fel kell szedni a szigetelést és vigyázni kell, hova lép az ember, ne taposson rá esetleg a szigetelőanyagra. Nem várom el senkitől, hogy ott ügyeskedjen, a "mesteremberek" meg általában nem arról híresek, hogy körültekintőek lennének...
Tényleg az lenne a legjobb, megszerezni egy szerelő elérhetőségét, akivel ezt meg lehetne dumálni. Nem tudom, mennyire adnak ki egy ilyen telefonszámot.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
lajos0001
tag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Nem kizárt, hogy a turion x2 + 3 gb ram hw kevés az 500-as csomaghoz.
Ugyanis:
1/ nem véletlenül van az 500-as csomag minimumfeltételei közt a digi oldalán min. i5-ös proci + 4 gb ram. A turion x2 + 3 gb ram ennél jóval gyengébb. Kérdés továbbá, milyen hd van nálad, az sem mindegy.
A min. követelmény: DIGINet 500:
Intel i5 processzor (2 magos) 2,5GHz, vagy ezzel egyenértékű
RAM: 4GB HDD: SATA 3 - 7200 RPM
Gigabites hálózati kártya
Windows 7, Linux, MacOS 500 Mbps router (opcionális)Azon lehet vitatkozni, hogy ez a követelmény mennyire reális vagy nem reális, de azért ezt valahogyan kialakították, vélhetően nem teljesen légbőlkapott.
És
2/ saját mérés: intel E8400 proci + 4 gb ramos konfig többször mérve, stabilan max. 400-420 mbit/s sebességet tudott produkálni lefele (ez a konfig is nagyobb teljesítményű a turion x2 + 3 gb ramosnál). Ugyanarról a kábelről direkt mérve egy i7-es proci + 4 gb ramos konfig többször mérve, simán és stabilan elérte az 530-540 mbit/s sebességet (szóval digi odaküldte a kakaót a madzag végére).
-
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
amennyiben gyári firmware verzió van a routeren, úgy bekapcsolt hw nat esetén sima ügy az 500-as net átvitele wan <-> lan irányban.
moddolt firmware esetén nincs hw nat, így azzal nem megy át az 500-as net.
a wifi sebesség a környezeti tényezők és beállítások függvénye is, így nem nagyon lehet tippelgetni, elég nagy a lehet szórás. -
B-L-A-C-K
titán
Na voltam a diginél a féléves sztorim miatt....
Bementem, szépen elmondtam a hölgyikének hogy a ~6 hónap alatt 6x telefonáltam, és 3x voltam bent a topnet emelésem miatt, és ez az utolsó alkalom hogy ez ügyben jövök....Meghallgatta, semmit nem szólt, csak kért egy kis türelmet és hátra ment. ~5 perc után előjön, és annyit kérdezett hogy holnap délután, vagy délelőtt menjenek ki...Na ezt nem tudtom miért nem lehetett volna legalább 4 hónappal előtte eljátszani...Lényeg holnap nekem nem jó csütörtökön délután jönnek.
Illetve megemlítettem ezt a 200-as netről 500-asra emeléssel olcsóbban jövök ki. Elsőnek majdnem kikacagott hogy ez nem úgy van, mondtam számolja ki akkor. Kiszámolta és 5600 helyett a csomagom így 5460 lesz, csak pislogott ő is. Telefonált azért egyet hogy az új árak vonatkoznak e ebben az esetben, és megerősítették neki hogy igen. Így kértem is akkor az 500-as netet. Igaz novemberben lejár a 2 éves hűségem, utána majd valamit ki kell okoskodni (kérvényezni újra a 2 év hűséget valahogy), de addig jó lesz olcsóbban a gyorsabb internet, igaz ki sem tudom használni, de ez már lényegtelen...Egy olyan kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, hogy egy WDR3600-as routerem van, az eltudod majd boldogulni az 500-as nettel? Notiba a lan port elvileg tudja az 1000-et, a wifije egy Dell DW1530-as, ezzel 5Ghz-en milyen sebességet láthatok majd max?
-
DonMaster
addikt
válasz
Siriusb
üzenetére
elméletileg igen, optikai kábel kell hozzá, de szerintem a digi ragaszkodni fog a saját kábeléhez,
mondjuk akkor kell kapáésbol 3csati és 1 toldo is hozzá amik nem olcso mulatságok, bár az optikai kábel sme az, én mondjuk meg várnám hogy hivjon a szerelö és vele egyeztetnék, hogy meg oldhato ugy hogy a padláson egy toldoval rá csatiznak a saját optikai kábelemre és ha azt mondja hogy igen akkor mehet hanem akkor nem, bár kivitelezhetö, de szerintem szerelö függö a dolog. -
Lackooo84
nagyúr
Az az igazság, hogy láttam már itt sokan panaszkodnak, h hétvégén és este vannak dugulások, na nálam ilyen az 5 év alatt sosem volt. Nem sok digis van a lépcsőházban. Igen azt kellene, de majd megpróbálok szerezni valahonnan egy jobb laptopot, sajnos nekem most csak ez van, illetve a PS4, de az is max 260-at mér.
-
Siriusb
veterán
válasz
DonMaster
üzenetére
Köszönöm.
Kicsit máshogy megfogalmazva: az optikai kábelt, melynek első és egyben végállomása a modem lenne, szeretném, ha nem közvetlenül a szobába hoznák be, hanem én a falba behúznám és a padláson lenne egy kiállás, amire az utcáról jövő kábelt rá lehetne kötni. Ez így működik?
-
DonMaster
addikt
válasz
Siriusb
üzenetére
optikait behuzzák ök
bent utp kábel kell minimum cat5e nem az olcso utánzat
tv-hez coax kell , de abbol sem a hajszál vékony váltoazt hanem a normál méretü kicsit merevebb de ezt a szerelök is elmondják,
telefonhoz telefon kábel kell, ahova az ont- akarod oda kötik optikaival, és onnan ha bevan elöre kábelezve akkor csak rákel dugni, max az ont felénál ök felteszik a coax és rj45 és rj35-ös csatikat is.tv meg ha jo kábelt tezsle be és csak 1x osztod el jominöségi ostoval akkor nem lesz probléma a 2 akár 10 tv sem , és a távolság sem
-
Vodar
senior tag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Ez lehet véletlen is. Simán lehet, hogy pl. a merevlemezednek ez a max. írási sebessége. Mérd meg több sebességteszttel, a nap különböző szakaszaiban. A legjobb lenne hajnal 4 körül, hogyha túlterhelésről van szó, az akkor biztosan ki fog derülni. Hiába nem villog a led, biztos, hogy dolgozik a merevlemez, hiszen a tesztnél adatot tölt le (gondolom azért nem villog, mert csak kis csomagokat).
Amúgy a UTP kábeled van legalább CAT5e?
Én kipróbálnám egy több ezer seeddel rendelkező torrenttel is.
-
Lackooo84
nagyúr
Sajnos más hardver nem áll rendelkezésemre, ezt a gépet is úgy kértem vissza anyutól, mert az én új gépem csak 100-as lannal rendelkezik. Viszont routert most nem használok. És valami pedig biztos náluk van, mert a hibabejelentés előtt csak épp, hogy meg volt a 200, most meg 280-akat mérek. Mondom a procihasználat olyan 60-70% között mozog most is, meg 100nál is annyi volt, a merevlemez abszolút nem dolgozik, nem villog a led.
-
Siriusb
veterán
Üdv!
Kérdésem lenne azokhoz, akik optikai változatot használnak. A mi területünkön is elindított a Digi szolgáltatást és szeretnék egy internet+telefon előfizetést. Az üzletkötő azt mondta, optikai hálózat van és ONT eszközt adnak.
Első kérdés: az utcáról bejövő kábel lehet átkötve, vagy egy darabban kell bejönnie a lakásba? Ugyanis szeretném inkább én magam behúzni a falba a kábelt, hogy a szerelőnek csak a padláson a bejövő kábelt kelljen erre rákötni. Ehhez kapcsolódóan, milyen típusú kábel kell?Második kérdés: ha később lenne tv műsor is rendelve, lehet 2 készüléken használni? A modemtől 15m koax kábellel még működik jó minőségben a műsor vétele?
Kösz.
-
Vodar
senior tag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Én azért mindenképpen megnézném más hardverrel... hálókártya, wifi adapter, környezeti interferencia, merevlemez, router, sok minden lehet a ludas, nem olyan biztos az, hogy központilag nem jön át a megfelelő sebesség, ez nem jellemző a Digire. A legtöbb home eszköz nem ekkora sebességre van felkészítve, hiába bírják a specifikációjuk alapján.
-
Lackooo84
nagyúr
Máshogyan nem is tudom mérni, mert nincs akkum.
De a procihasználat 60-70%.
Emailben jelentettem, aztán most nem rég visszaírt egy hibabejelentős, kért képet a mérésről, a válasza után valamit nőtt a sebességem, de még mindig nem az igazi. És ha mintha a pingem is jobb lenne azóta.
-
Flashget
félisten
Reggel nem volt már időm berakni, konkrét kérdésre a konkrét választ.
Tisztelt Digi!
Jelenleg hűség akcióban 3990Ft-ot fizetek a DIGINET 500-A szolgáltatásért. Amennyiben az 1000-es csomagot kérem, tehát feljebb váltok akkor az új árat a havi 3500Ft-ot fizetem a hűségidő hátralévő részében?Jelenleg az árak a június 1. után szerződött ügyfeleinkre vonatkoznak.
Üdv,
DIGIszerintem nagyon hamar megy a körlevél üfszk-re, hogy aki jelenleg hűségidőben van annak nem jár az új ár.
-
ferob
őstag
Csak érdekességképp mesélem el, hogy tegnap én gond nélkül módosítottam a listaáras csomagomat az olcsóbb megfelelőjére, majd még szintén tegnap az ismerősöm nagyobb csomagra módosított hűségidőn belül, ami így is olcsóbb lett.
Mindkét esetben mától érvénybe is lépett a dolog, így nem kellett júliusig várni egyáltalán.Erre ma ebédidőben elmentem egy ismerősömmel a másik ügyfélszolgálatra, mert az volt közelebb, és ott nem engedték neki a listaáras csomagját az új olcsóbb csomagok bármelyikére megkötni, hivatkozva arra, hogy ő nem új előfizető, de negyed óra és némi határozottabb fellépés után valami főnök engedélyezte a váltást, de kihangsúlyozták, hogy másnak ilyet nem fognak megtenni, mert nem jár.
Végeredményben azt lehet elmondani, hogy mind a telefonos, mind a személyes ügyfélszolgálaton azt se tudják mit lehet és mit nem, szóval tényleg ügyintéző függvénye, hogy sikerül-e a váltás vagy sem.
Ennek tudatában mindenki, aki próbálkozna, erre számítson.Az más kérdés, hogy mennyire jogos a megkülönböztetés, de a jelenlegi ÁSZF szerint nincs alapjuk megtagadni a csomag módosítását, így biztos lesz, akinek komolyan meg kell majd harcolnia az igazáért, akár hivatalos úton.
-
llacee
őstag
Telefonon nem tudok ügyet intézni, mert bár szerz. számom van még számlám nem jött igy számlaszám nélkül nem tud beazonosítani meglévő ügyfélként... f@sza
-
Dexar007
veterán
Kar,hogy a legkisebb csomag maradt valtozatlan aron.

-
Lackooo84
nagyúr
Találós kérdés:
- A DIGI új netcsomagot vezetett be?
- Egy Turion X2 Ultra Dual Core procis laptop 3GB ammal nem bírja az 500Mbps netet?

Mindenesetre érdekes... Ja és ezért is úgy kellett rájuk pirítani telefonon, hogy állízsatok már át, ha már tegnapra ígértétek. Még az arcomba hazudik a csávó, hogy át vagyok állítva, érdekes letettem a telefont egyből megnőtt a feltöltés. A letöltés az maradt.... Meg jön nekem a szokásos "garantál dumával", mióta csinálják ezt? Régen nem hivatkoztak soha a garantáltra...

-
Sonja
nagyúr
Most jöttem vissza az ügyfélszolgálatról, immár az új DigiNET 500 szerződéssel, ami 4500HUF/hó.
5700HUF helyett csak jobb ez, ennyit megért, hogy elgyalogoltam.
Július 1-től már érvényes is, tehát ebben a hónapban már csak 4500-at fogok fizetni az 500/200Mbit-ért. Szuper. 
-
bkiky01
senior tag
Az előbb voltam digi ügyfélszolgálaton:
Két hete vagyok előfizetőjük, azt mondta a hölgy, hogy csak a régi árral növeltethetem meg a net sebességemet.. Ezek szerint aki okos csomagot 06.01 előtt kötött, arra nem vonatkoznak az új árak..
Van ellenpélda? Lehet ilyent??
-
törölt tag
válasz
DonMaster
üzenetére
Lásd 24/12 hónap hűséggel Okos csomag-ban (Televízió + Internet mellé)!
Külön a kedvedért. Nagy betűkkel a szolgáltatás elnevezése alatt VEZETÉKES VAGY NOMADIKUS.
-
törölt tag
válasz
knuckle
üzenetére
Amennyiben NOMADIKUS telefonszolgáltatást kérsz - és nem kábeles analógot - külön drót sem kell és a telefon is megmarad.
(Telefonálhatsz az interneten keresztül Zoiper-VoIP szoftverrel. ... akár az okostelefonodról is.)

-
tgbrfv
tag
válasz
Gróf...
üzenetére
"
Tényleg el tudjátok képzelni, hogy ugyanazon szolgáltatást több áron nyújtana egy szolgáltató, pusztán egy betű eltéréssel a nevében? Tényleg ennyire birkák lennétek? Ehhez még ügyvéd sem kell!!!"A legtöbb telekomszolgáltató ezt csinálja.
Sőt gyakran a régi csomagok árát megemeli, hogy a figyelmetlenektől többet szedjen be.És ez teljesen szabályos.
-
knuckle
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
nálam ugyanezt csinálták, de tele lett a hócipőm vele...
mondtam a hölgynek, hogy vagy lesz megoldás és lesz 200-as netem, ahogy a többi TOPnetesnek, vagy akkor hívjon fel nekem valami felettest, mert ez így vicc...
végül felhívta a szerelők góréját, aki mondta, hogy ha bevállalom a plusz kábelt, akkor megoldják eszköz nélkül, és csütörtökön jönnének is.
ekkor mondtam a hölgynek, hogy : " ezt szajkóztam, hogy nekem végső esetben jó a plusz kábel is, csak legyen már valami, de igazából arra sem tartanék igényt, mivel a telefont eddig sem, és ezután sem fogom használni, még a hívószámomat sem tudom."
és ez lett a megoldás, jöttek csütörtökön, a két szerelő tök korrekt volt, elmondtam, hogy mi az elképzelésem, és megoldották egy kábellel, pedig van telefon is a csomagban.
azóta happiness van
szóval ne hagyd magad, és vágjál nagyon nagyon dúrcás fejet, és kérj egy vezetőt ha másképp nem megy, és hidd el, egyből megoldódik a problémád

Gróf... : Az -A a régi hűségidősökhöz tartozik, a -B pedig az új ár, ennyi a titok, szerintem
-
Gróf...
aktív tag
ÁMBEREK!
Azt értem, hogy találgatni most lehet az árak alakulásának ügyében, de mi lenne, ha a DIGI felkoncolásával megvárnánk a jövőhavi (ehó 20.-30.-a között esedékes) számlákat?
Hőzöngeni utána is lehet!
Tényleg el tudjátok képzelni, hogy ugyanazon szolgáltatást több áron nyújtana egy szolgáltató, pusztán egy betű eltéréssel a nevében? Tényleg ennyire birkák lennétek? Ehhez még ügyvéd sem kell!!! -
-
knuckle
aktív tag
az újpesti irodába megyek, lévén újpesti vagyok

természetesen előtte átrágjuk, hogy tényleg úgy van-e ahogy gondolom, és ha minden stimmel, aláírom a papirost.
Anyám vidéken T-Com-os nettel és Sat TV-vel van, 10220 Ft-ot fizet, 20/1Mbit( valós : 14/1) és 61+21HD csatornával...
február óta minden hónapban kétszer hívom őket, mert nem sikerül a számlát helyesen kiállítaniuk...
az ideg már széjjel baltáz a majmok miatt teljesen...
-
TeeJay
félisten
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
amikor bemégy az irodába kérj egy szerelőt akivel személyesen szeretnél beszélni
kérd el a számát is és mondd neki hogy nem tudna-e gigás switch-et cserélni hogy végre menjen a csomagod
hidd el normális hangnemben esetleg egy kis jatt hatására bármit megoldanak neked, még akár az ONT-re is köt téged közvetlenül. legyél rafkós, ha kell 5x jelentsd be hogy nem kapod a sebességet amiért fizetsz és a garantáltal ne jöjjenek mert éjszaka sem kapod...
össze fog az jönni 1-2napon belül -
ACE-
addikt
-
betyarr
veterán
na,hogy mindenki tisztán lásson:
épp az imént hívtam a digi üfsz-t,hogy okos csomag mellett ha felfelé módosítom a netet,akkor már az új árban kapom-e?a válasz az volt,hogy nem,mivel szerződésem van velük,ezért (felfelé) módosításkor a régi áron tudnák csak adni.
vagyis okos csomag mellett nem játszik az új ár.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Elden Ring
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Használhatja a nagyobb sebességet.DIGI 15-napos bekötést vállal csomag módosításnál is.