Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
-
KubanitoS
veterán
válasz GrimmDiablo #89364 üzenetére
Nincs, de erre szerintem az első tárgy berakása után te is rá fogsz jönni.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
havri1
félisten
-
Beretvás
veterán
válasz GrimmDiablo #89322 üzenetére
akkor egy másik lesz majd bonus és igy tovább...
-
Beretvás
veterán
válasz GrimmDiablo #89320 üzenetére
mindég a bonus actot csináld elöször
-
sandor906
tag
válasz GrimmDiablo #89304 üzenetére
Kell hozzá kézbe egy Wand of Woh, 50% feletti cdr és a cudéba egy In-geom. Ha elitet ütöttél le akkor nem kell a cdr és folyamatos a robbanás amíg tart az In-geom....A nunlockon beállítasz második gombot a skillre, nyomod a gombot, tartod és váltod a numlockot...addíg aktív a skill amíg vissza nem váltod a numlockot és nem nyomod újra a skillt...Amikor mész és nyomva tartod az egéren a gombot, addig leáll az újraindítás...ha elengeded megy tovább...
[ Szerkesztve ]
GhostDragon#24437
-
gbela
senior tag
válasz GrimmDiablo #89304 üzenetére
A begerjesztést az első elit pack adja. Akkor proccol az ingeom cube-ban, onnantól teleporton nincs cd, tehát teleport spam megy következő eliteket keresve. Ha nincsenek meg 15 mp-en belül akkor ingeom leáll, és behal a stroboszkóp.
Amikor megy akkor viszont folyamatosan castolod EB-t, Diamond skint, frost novát is másodpercenként, mert az jó (numlock ftw).[ Szerkesztve ]
-
sandor906
tag
válasz GrimmDiablo #89255 üzenetére
Az Arcane Orbot akkor indítsd amikor feltöltött az Acane Dinamo, az Explosive Blast pedig mehet automatán...
GhostDragon#24437
-
havri1
félisten
-
SQX_Barto
addikt
válasz GrimmDiablo #89160 üzenetére
A Witching Hour kb az egyik legritkább öv talán. Szerencse is kell hozzá, a vicces, hogy a LoN WDmnek vadászom a Belt of Transcendence övet ancientben már régóta, de előbb adott egy ancient Witching Hourt, mint azt... Viszont ahova meg az kellene, abból meg simát is talán ha kettőt-harmat találtam. Ha van már erős karaktered, menj (magadhoz kepést) magas szintű Greater Rifteket, esetleg partiban játssz sokat, publik vagy klán vagy akárhol. Előbb-utóbb meglesz az. Vault is egy megoldás, ha tudsz menj, akár partiban vagy egyedül, ha van Puzzle Ringed. Volt pár ritka cucc, ami ott esett ki (konkrét példára most hirtelen nem emlékszem).
A játékban nincs igazi recept az ilyenekre, csak bízz benne, reméld, és játssz, majd kiesnek a kellő dolgok.
Visszakerestem a bnet taged, azért úgy nézem nincs okod panaszra, jó par anci cuccod van
(Tüzetesebben nem néztem meg, mi mennyire jó roll)
Mindig van egy-két dolog karakterenként amivel megszenved az ember, ez benne van a pakliban.#TeeBee73: Felraktam a PTRt, de nem sok ingert éreztem még, hogy elindítsam
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Thrawn
félisten
válasz GrimmDiablo #89160 üzenetére
Adhat.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Rayner
őstag
válasz GrimmDiablo #89143 üzenetére
Semmi baja, csak rossz a próbálkozás.
1 db anci item kell
1 db XY Lvl gem
3 db kavics abból a fajtából amit rá szeretnél tenni az itemre (emerald=dextery, topaz=intelli, stb...)[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz GrimmDiablo #89143 üzenetére
Csak 1fajta ekkő kell x3 db. ONE of te following. A típusànak megfelelő stat. Kerül rá.
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz GrimmDiablo #89140 üzenetére
Erre gondoltál?
Csak 4 cuccod van bekövezve, nincs Witching Hour, HellFire amura inkább a 100% CHD kellene a CHC helyére szerintem, de amúgy szép.
Buksz 24 Discipline-t a chest armoron és a fegyveren, ami UE-nél nagyon sok... (Lehet azóta már valami más, csak nem frissült még a bnet)Más: Kellene valahova egy support WD? Szívesen játszanék magasabb GR-eket es lapátolnám befelé a paragont
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz GrimmDiablo #89132 üzenetére
Ebből mar matekozd ki, melyik karakter az
#joshuam: Nem is tudtam eddig, hogy nagy esélye van par helyen a goblinoknak, mar hasznos volt a video. Keresek majd képet az összes kozmetikai cuccról, de úgy nézem nem fogok nagyon foglalkozni ezzel, van elég jól kinéző cucc alapból is. A Tetrys-es szárny kellene, az majd kiesik egyszer, petek nagyon nem érdekelnek, az s5-ös nekem tetszik
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz GrimmDiablo #88942 üzenetére
az alatt a szunet alatt cikazok vaulttal ha nagyon muszaj.
nagyon szepen ossze van rakva. vertre hatred regen szerintem sokat nem er es AR jobb lenne, de azt nem tudsz ra porgetni, ugyanigy gatyan az evasive fire dam.
a hunter jo meg tobb EHPt ad, a WH viszont +10-15% dam.
mennyit tudsz vele lehozni?
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
gbela
senior tag
válasz GrimmDiablo #88847 üzenetére
Azt nehéz megmondani, főleg h ezen adatok még 10szer változnak addig ahogy fentebb is írták.
Mindenesetre multishot DH sebzését megduplázzák (legalábbis ha jól olvasom a számokat), míg maracluster is kap kb 40% dmg buffot. -
Dyingsoul
veterán
válasz GrimmDiablo #88810 üzenetére
Bocsi, hogy beleszólok, de a mozgás nálunk DH-knál az UE buildben csak azért fontos, hogy maximalizáld a DPS-ed. Mivel mozogsz piciket úgy haladsz a mapon és ontod magadból a lövedéket és ugye a rakétákat is. Kedvező esetben a map "tele van" mobokkal, ez alatt azt értem, hogy kevés mozgás közben is már a rakéták és multishot hatósugarába esnek olyan mobok is amik még nem látszanak a képernyőn és azzal, hogy lősz + piciket mozogsz így tudod maximalizálni a DPS-t mozgás közben.
Egyéb jelentősége nincs a mozgásnak, maximum placebo hatás. Már ha figyeled a Convention of Elements gyűrűdet és tudod, hogy mikor lősz fire-rel. Ha nem figyeled, lehet, hogy pont ilyen ezekben az esetekben vált át fire-re és kapsz multiplikatív sebzésbónuszt, ami miatt látványosan nagyobb a sebzés és ezt így veszed csak észre magadon.
Egyébként nálam az alig pár ancientes (az is mind augment nélküli) Mara builddel lazán lement (1 min 20 sec maradt) egy nagyon rossz GR70 55 körüli lego gemekkel. De most csináltam meg UE builddel szintén 70-es GR-t szintén augment nélküli javarészt anci gearrel, 2 perc 21 sec maradt és kicsit sem volt álom rift, csak erről is épp készül a build videó aminek része lesz de inkább kezdőknek fog szólni, mivel a prók úgyis angolokat néznek (és igazuk is van). UE builddel is azokat a gemeket használtam amiket a videón látsz, tehát Bane of the Trapped, Sticken és Zei.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Thrawn
félisten
válasz GrimmDiablo #88808 üzenetére
Ez még egy elég "kézbarát" build mondjuk egy Natalya's buildhez képest
Az előző postodra visszatérve, nem egészen értem mire gondolsz mikor ezt írod: "...mivel ugye a DHnál mászkálni kell kicsiket, és akkor növeli a sebzést felfelé."
Nem jut eszembe semmi ami mozgásra növelne sebzéstDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
KubanitoS
veterán
válasz GrimmDiablo #88800 üzenetére
Nem igazán értem a mondandód, mindenesetre a force move azt jelenti, hogy ha megnyomod az erre beállított gombot, akkor a karakter oda fog menni, ahová a kurzor mutat. Mintha a bal egérgombot nyomkodnád. Főleg a nagy tömegek esetén kifejezetten hasznos, amikor nem az a cél, hogy bal egérrel elsüss egy skillt, hanem hogy arréb menjen a karaktered.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Bobbysolo
tag
válasz GrimmDiablo #88795 üzenetére
Force move, amit keresel. [link]
-
kökény
aktív tag
válasz GrimmDiablo #88695 üzenetére
Válasszuk külön a csapat és a solo wizz buildeket, mert úgy van értelme.
Én soloban egyelőre az arcane orbosat használom és az ahhoz való tárgyakat pölö a fegyó is más neki, ide a Unstable Scepter kell. Aztán van a twisteresnek is solo verziója és van ugyebár a csapatban használatos...ami a többi csapattag nélkül életképtelen, de ha megvannak a suppok, akkor hasít 90+on is akár
T10-re az EB(Explosive Blast) való én is kipróbáltam kiváncsiságból az orbosat T10-re áll, mint a beton, de csigalassú a EB-oshoz képest, GR-ben viszont álom...nekem -
jookomak
őstag
válasz GrimmDiablo #88695 üzenetére
Soloban esélytelen, egyszerűen rá van szorulva arra, hogy a csapattagok ontsák a health globe-ot, mert anélkül nincs twister. Meg ugye a lényeg, hogy be kell akasztani a megfelelő helyre a cuccost, a többi tagnak meg oda kell cibálni a mobokat. Ha ez a két dolog összeáll, olvadnak az elitek.
-
AnginaP
aktív tag
válasz GrimmDiablo #88565 üzenetére
Igen, mindig az aktuális karakter fő stat-ja a mérvadó. A mystic-re ugyanez vonatkozik.
Indítok egy Skyrim szervert.
-
Kvelstadt
veterán
válasz GrimmDiablo #88565 üzenetére
Nemtom visszaolvastál e egy kicsit de itt én vagyok az új emberke aki még nem vág semmit és csak kérdez, szóval ere a kérdésedre nem én fogok válaszolni mert kb egy szót sem értek belőle.
Más. Korábbi kérdésemre megkaptam a választ játék közbe. Maga a key nyitja meg a rift-et. Csak nem figyeltem mivel fizetek érte. Én azt hittem a blood-al.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
proci985
MODERÁTOR
válasz GrimmDiablo #88538 üzenetére
mindegy, nincs jelentosege a gyakorlatban.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Reinhardt
őstag
válasz GrimmDiablo #88401 üzenetére
A második meg a leltár lenne?
Ha az inventory-ra gondolsz akkor nem, ez a lada (chest) a varosban, abba lehet egy uj fulet venni goldert es egy fulet szerezni bizonyos feladatok teljesitesevel.
A set dungeonos szarnyakhoz az osszeset meg kell csinalni. -
Reinhardt
őstag
válasz GrimmDiablo #88397 üzenetére
1. Szintben kozelebb leszel a tobbiekhez. (itt csak 600lvl lesz a lemaradasod a non season 1000-hez kepest)
2. Csak itt tudod megszerezni a masodik lada helyet.
3. Tobben jatszanak itt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest