Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
storm3
senior tag
Totál off a post, de muszáj ide beraknom.
A történet:
Egy cimborám accjával játszom(2x volt saját diablo accom,de ráuntam és továbbadtam rajta - az acc tulajdonosa jelenleg inaktív),ő egy HC klánban van és azon ment a "szájkarate", hogy én egy nulla vagyok az életben mert SC-vel tolom és nem HC-val arra az egy hónapra, míg megunom a RoS contentet is. Az egyik kolléga kicsit komolyan vette a dolgokat :“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
storm3
senior tag
válasz killerjohn #42612 üzenetére
Ja hat igy jogos, ugy hogy mas adja el ugy en sem adnam. Viszont inkabb cserelnem hazon belul, mondjuk dio goldra bar nem tudom ez teged p1000el mennyire erintene meg
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
storm3
senior tag
válasz Gyuri27 #42605 üzenetére
En is most kaptam, viszont ez az eladni meglepett. ki venne HS beta kulcsot amit ugyis lewipeolnak?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
storm3
senior tag
-
storm3
senior tag
ez a ptr a kov patch tesztje vagy miert ennyire izgtatott mindenki?
-
storm3
senior tag
válasz killerjohn #41999 üzenetére
Madár voltam,első indításra valamiért nem ment az ablakváltás csak a tálca jelent meg. Másodjára minden oké volt,így tárgytalan a kérdés. Király cucc,köszi szépen!
-
storm3
senior tag
válasz killerjohn #41996 üzenetére
Egy hud-os kérdés: lehet valahogy alt tabolni vele?
-
-
storm3
senior tag
Valakinek van kedve mp10-en megölni nekünk a 3 übert? Deviceket hoztam, csak jó lenne a garantált HF ring
-
storm3
senior tag
Nem tudom mennyire legál ez itt a topikban,de cd kulcsot vennék(vatta újat), akár külföldi oldalról is. Tudtok ajánlani valami megbízható helyet?
-
storm3
senior tag
válasz Bobrooney #17803 üzenetére
Ehhez a kerdeshez meg annyit, hogy a folyamatos iras olvasas miatt mennyi lehet a pendrive varhato elettartama
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest