- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rayner
őstag
főleg ha 2 WD van a patyban és 2 bbv-t dobnak le
olyankor gyakran 1shot az elitpakk
T4-en!
corvette: firebird set
-
DjDanee87
addikt
A firebat helyett ami tegnap eléggé bejött végül fetish passzívhoz az a békák, rain of toads rúnája. Jóval kisebb dmg mint a firebat, sajnos kisebb területre is hat. Viszont van sok pozitívum a békaesővel: pillanatok alatt el lehet érni a maximum fetish számot vele, mivel nem kerül manába a skill átállítottam a paragon pontokat. 50 pont max mana került át int-re, és az 50 cost reduction pedig ment area damagere.
Az én tegnapi tapasztalatom a születésnapi buffról. Volt másfél óra mikor durván látszódott. 19:40 és 21:00 közt esett T2-n 13db legend: volt ilyen is Most azon gondolkozom, hogy vajon lehetett-e hozzá köze, hogy éppen akkor boostoltunk fel egy monkot. De elég furcsa lenne, ha amiatt esett volna olyan sok leg.
Utána következő 1 órában meg semmi
-
hackeeeee
Jómunkásember
Szerintem inkább az övé.
Itt a zene. Raise your weapon..
-
tomazin
veterán
azért kérdezem, mert ahogy néztem a videón eléggé ugrált a hp-d, ami hc-n (részemről), akkor elfogadható, ha be lett húzva 3 pakk.
Gorneck23: Először full összerakom azt ami a vidin van, aztán megnézzük a normál hogy megy, majd óvatosan viszem felfelé. Csak ha eleve halott ötlet, akkor nézelődök más felé (eddig ui. lusta voltam)
-
mpierre
veterán
Robbantós rúnával nyomom. Így ha egy elpukkan előtted a trash mobokból, megy vele a többi. Érzésre - lehet csak placebo - gyorsabb vagyok vele. Amúgy meg amerre lóbálja a fegyót, arra x yardon belül mindenkit sebez. Sc-n is a cleavet használom / -tam. Lehet benne megszokás is.
Ha szólóban megyek, akkor az unforgiving passzív meg ad elég fury-t.
-
mikromanus
veterán
- playerekre szánták nem csicskára (?)
- ha van sebezhetetlenség csicsón specialból, akkor egyirányú. Nem megoszlik a sebzés, hanem csökken (mert a csicska nem sebződhet, így nem is "oszlik meg" ha ütik)
- a sapin az "amíg nem szenvedsz sérülést" rész kiakad. Akkor is megmarad a bónusz ha sérülsz. -
Bird
addikt
csak ismételni tudom magamat.
Ez a hivatalos álláspont... -
Zan
aktív tag
Mivel nincs meg a full zuni set, így nem nagyon van értelme a fetish-nek, mint aktív skillnek. De szerintem, most így több nap próbálgatás után, nem is nagyon kell a zuni set. Jönnek a fetish-ek anélkül is elég rendesen. Majd egy Kukri-val már más lenne a helyzet, mert akkor a Confusion helyett jöhetne a BBW. De hát egyszenlőre még csak Last Breath esett.
Egy ilyen Uhkapian mojo-t meg mindenkinek nagyon melegen ajánlok, aki petes buildet használ. Legalább 2-3 milla toughnessnek felel meg (25% damot irányít át a kutyulikra, akik az utolsó rúnájukkal szépen még gyógyítanak is (LoH). Nagyon komoly védelmet kapok belőlük, ha pedig ez sem lenne elég, akkor jöhet a füles öv! Ha ezt felveszem, 5 milláról 7-8 millára ugrik a taff!!
Ha ilyen nincs raktáron és kevés a taff, próbálj csak damred secondary-s cuccokat felrakni magadra!
A tal mans finger-t nem én írtam, viszont már nekem is esett, de sajnos semmire nem volt jó...rossz statokkal kaptam ráadásul. Meg hát a fent említett mojo ugyebár a 3 kutya között jobban szét tudja osztani a dmg-t, mint 1-re rárakni az egészet. Meg hát ugye 3 kutya egy adott idő alatt 3X annyit (ha nem többször a tasker miatt) harap, mint egy nagy, így 3X annyi LoH is jön belőlük!
-
(Doki)
tag
Ezzel az a gond, hogy tegnap előtt még jó volt azóta semmit nem állítottam. Alapból Windows tűzfal van és Microsoft Security Essentials használok de ezzel eddig nem volt gond, azért megnéztem nem fogja-e vissza, még ki is kapcsoltam, így próbáltam újra telepíteni, ekkor is ezt a hibát dobja fel.
-
törölt tag
Cold
Szerk: Szóval Talisman of Aranoch
-
schwartz
addikt
Jah jah. Mostanaban leallt nalam is a random drop a Compass Rose-rol es koronkent dob ket ilyen "gyongyszemet " heltyette. Az a garga kutya nem er semmit. Nem pluszban lesz, hanem a tobbi kutyat valtja.
(#55906) mikromanus
Kozel sem. Kb akkorat ut mint az osszes (lehetseges) kutyad egyutt. Vagyis gyakorlatilag semmit. De legalabb nem is tankol olyan hatekonyan mint 3 vagy 5 kisebb... Tipikus Blizzard oszom ledzsendari -
Helmoras
őstag
Igen, a random bármit kihozhat, továbbá a panaszkodók mindig többen lesznek mint az elégedettek(legalábbis azok között akik hangot adnak a fórumon
), továbbá nem mindenkinek ugyan azt jelenti a "jó drop" nekem is esnek szépen a cuccok, de én amúgy sem vagyok panaszkodós típus.
-
schwartz
addikt
Nekem is volt egy csomo mati majd craftoltam DH-ra 10 Reapert s most szedegethetem ujra napokig a kek xart...
Mijor rakjak vissza az AH-t?
(#55695) Alg
Ujabb 300shard? En 20000-et vertem el foleg Taskert vadaszva a WD-mre... Akartam egy Magefistet a DH-nak es egy par proba utan ma kidobta a dex-es Taskert. Krvajo. -
Rayner
őstag
Ne nézz hülyének olvasni még tudok
Ha egyszer a klónomat idézi meg akkor a LTK helyett miért a plamot dobálják fel a klónok? ez a kérdés
amúgy nem bánom lehet bug de akkor OP bug mert így megkapok folyamatosan +1 skillt. és mivel 2 klón van így mindkettő pakolja.
a másik a movement speed ami beakadt nekem 25%onpedig a csimmába nincs is és máshol sem, parapontból 15% van kiosztva
-
mikromanus
veterán
Nem random az. Csak ha "belecsúszik" a spender skill az ava castolásba, akkor szerintem nem kapcsol. Ha egyszer már működik, akkro onnan jó. Szerintem lagtól vagy cc effeltől néha kihagy a spender. Azzal kell scak vigyázni. Mondjuk én nem használom, mert fire bónuszaim vannak és mert macerás-odafigyelős így is.
-
mikromanus
veterán
Nem értem, de biztos igaz. EGyszer kell a max stacknél elkölteni a cd kiváltásnyi +1 furyt és kész (751 fury). Csináltam egy hotkeyt/macrot. ELég megbízható. Az 5 szám (billentyű) lenyomására lenyomja fél másodperc késleltetéssel a 3, majd a 4 billentyűt. Eglsz jól műkszik. Csatában egyszer valahol elvétette a dolgot. Vagy ráaktiváltam kétszer, vagy befejezés előtt újra. Vagy közben bekaptam egy jó kis knockbacket.
De stabilan működik. Nagy sikere nem nagyon lehet mert elég odafigyelős.
-
mikromanus
veterán
Szerintem az a battle rage volt. A warcry nem alkalmas erre mert van némi cd-je. Azon túl persze hogy azért se jó, mert nem fogyasztja a furyt, hanem "gyártja"
Egyébként is ha példa kell, akkor inkább sasold meg a noob-friendly saját videómat a témában és ne az ázsiai mafiák hivatalos csatornáján nézz infót! Ha nekem is ment, akkor nem kell hozzá sok ész.
-
mikromanus
veterán
-
mikromanus
veterán
Ja. Kb. A passzív hasznos, de 30 furyt kapsz avalancsonként, így akár mehetne anélkül is ha megvan az exploitos 3 stack már. Kicsit macera figyelni és ha kizökkentenek és nem költesz , akkor bukta az egész. Esetleg lehet valami macrot írni rá ami ellövi az avát, majd picit később egy spender skillt (pl battle rage). Csak sok fire bónuszom volt és lusta is vagyok..
-
Amur
addikt
Angolul megtaláltam:
"1. Make sure Avalanche is at 3 stacks at all times
2. Spend 750 fury, you have to keep track so you know when to test it
3. Once you spend 750 fury, cast avalanche, your stacks are now at 2, use an ability right after that to spend fury, your 3rd stack comes back (it shouldnt, but thats the exploit), repeat that over and over on T6 mobs, easy to kill. Also do not use more than 1 charge (Avalanche) at the time, it will make this stop working and you have to redo the exploit.Dont die, you have to re do it all over again. "
Látom is mit csináltam rosszul: egymás után több avalanche-ot sütöttem el!
Holott az az exploit benne hogy 3ra felstackelés után egyet elsütsz,visszesik 2-re,majd valamilyen furyba kerülő képesség jön(warcry pl.ami még vissza is tölt fury-t),és rögtön 3 lesz megint a stack.
Persze nem árt hozzá unforgiving passzív. -
V.Stryker
nagyúr
Ne sarkíts, nem ezt mondtam, pláne nem titeket szidtalak. Sőt, én is Diablo fun voltam, ezért is vettem meg ezt is. Csak felb.sz, hogy elkérnek érte egy valag pénzt és igazából ugyanazok a rövid köröket futod le újra és újra,hogy hátha dob valami jobb sz.rt. Jah igen, miért is?
Csak ennyi.
Mert egyébkén jól össze lett hozva, jól ki lett találva. Csak rövid és nem lehet hosszútávon játszani, mert dögunalom, értelmetlen. -
SzlobiG
félisten
Már próbálgattam és úgy van ahogy mondod, soloba szvsz a brawler jobb, partyba viszont a rampage mert assistra is stackel szal egy 4 fős partyba majdnem mindég fullon van.
Köszi a tanácsot megnézem miket tudok ww +dmg-re enchantolni. A vállason már majdnem a 10. enchant van sose dobja be a %lifeot és nincs soulom, ahogy van már próbálom is szal arról tudok az direkt olyan. Az övön is direkt van %life, mert kevés a vitem bár T2-re elég így is T3 meg túl lassú szal marad a T2 farm.
-
thomeef
őstag
A haunt, a locust, és a piranhaból jövő 15% +dmg fent van amig meg nem hal a target (kivéve ha ~2 képernyővel arréb mész és kijönnek combatból). Dotos build enélkül a skill nélkül kb semmit nem ér.
(#54863) Tatyla: Tegnap T4-en farmoltam 20 dobozt, a délutánom ráment. rákészültem a nyitásra, popcorn, we are the champion bekapcsol stb. Erre kerek 0 legend esett
-
sith7
félisten
-
Bazzzs
senior tag
Ezzel én is így vagyok. Az a terv, hogy csütörtökön, amikor hazaérek, belekezdek a monkommal az új actba. Ezt követően pedig indítok egy crusadert és normál tempóban haladok vele. Diablo 2-ben a paladin volt a kedvenc karakterem, ez teljesen arra hasonlít, úgyhogy át akarom vele újra élni a kiismerés és a fejlesztgetés örömeit
-
Jazz
veterán
Az ok hogy jön a kieg, de még is mivel fogsz harcolni. Ezzel a 45k dps-el? Valamivel ki is kell ütni azt az itemet.
Ha mindenből csak egyet craftolnál már az 150k dps legalább. Hova akarsz skillt optimalizálni, ha nincs mivel fightolnod.(#51035) mikromanus: El vagy tájolódva. 4mrd/h a 20millás runokból sehogy nem jönne ki ombre.
Kérdezd a hozzáértőket, de szerintem olyan 60milla 1-1.5 percenként az átlag.
Roayal audance is jó móka. Még hollow-ban is meglepően sok a mob, mondjuk egy fields-hez képest. Cathedral 4 se rossz.
-
JSaN
addikt
A kerdes az hogy nekik rovid tavon sok hasznon, vagy kicsit kevesebb tobb even at? Nyilvan az utobbi lenne az erdekuk, nem pedig hogy fel ev alatt kifulladjon a jatek. Tavaly telen (alig fel eves jatekkent) mar hangoztattak tobszor is hogy nem tetszik ez az iranyvonal ami az RMAH-AH korul megy. Es tesznek is erte azota is, kezdeskent egyre tobb jobb recept, account boundos alapanyagok, es felszerelesek. Es meg biztos sok hasonlo megoldas lesz, nem tudom mi, de igy nem fog maradni ahogy most van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged