Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Nordic

Közösségépítő

Most lehet, hogy elküldtök engem is melegebb éghajlatra, de ezúttal Sárpac mellé állnék...

Egy ideje látom, hogy mindenki kipécézte magának, aminek nem mondom, hogy nincs valóságalapja, de lassan már túlzásba csap át egyeseknél. Kezdődött először a Sárpacféle itemekkel(MF és társai). Ő hisz az mf-ben ti nem. Többért el tudta adni az mf-es cuccait, ti mégis folyamatosan oltottátok, meg szerintem kicsit gonosz módon divatból mindenki Sárpac-féle itemes poénokkal dobálózott(olyanok is akiknek szerintem a legkevesebb közük volt hozzá, a topicba is ritkán írnak/írtak, vagy csak akkor hozzászóltak, hogy ebben a topicban is "legyen nyomuk").

Aztán jött a dupe-mizéria, ami bevallom engem is kicsit bosszantott eleinte, de aztán fogtam magam, és átugrottam azokat a hsz-eket(általában az első mondatból már ki lehetett ezeket szűrni). Azzal nincs bajom, hogy megemlítettétek neki, hogy tényleg kezd sok lenni, na de 1-2 ember már-már olyan "hangnemben" esett neki, hogy rossz volt olvasni.

Most meg ott tartunk, hogy már az is baj, ha valaki linkel egy nagy értékű eladást? Akkor most én is menjek a modkerbe, hogy töröljék azt a hsz-emet, amiben belinkeltem a milliárdos Furymat? :U

Sőt már köszönni sem szokott? Elárulom, többször voltam már vele partyba, és mindig köszönt, érkezéskor, távozáskor. És ha nem köszön akkor mi van? Volt már hogy én sem köszöntem, mert mondjuk épp elitet öltem, vagy szimplán mással foglalkoztam(egyik kezemmel recskáztam mondjuk a butcherre, a másikkal, meg söröztem :((( ). Na ez már tipikusan az a féle kötekedés, ami már csak azért van, mert a személyét utálod a fórumon(vagy mert irigyek vagyt a nagy eladására - ezt mind abból gondolom, mert 1 hsz-ben szerepel a kettő, és olyannak tűnik, mint ha ez lenne a bajod, ha meg nem akkor sorry).

Na most lehet engem is anyázni, de ez már kikívánkozott, mert nagyon nem tetszik, ha egyesek egyenesen rászállnak valakire.

ps. Érdekes, hogy volt pár ember, akik bevallották hogy botoltak, viszont azok ellen nem voltak ilyentérű beszólások, mint az elmúlt pár hétben Sárpac ellen...nekem ez nagyon fura... :U

Új hozzászólás Aktív témák