Hirdetés
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fm!
tag
válasz
smallmer
üzenetére
Én teszek még egy próbát az 5580-al, ha lehet, akkor visszakérem az árát. Nekem az is elég lenne, ha azt mondják, jó 14 napon belül utaljuk a pénzt. Rendelném is rögtön a laptopszalonból (gamer notebook fórumon korrektnek írták őket), de előtte lebeszélném velük, hogy ha cicereg, akkor a céges számla ellenére is vissza az egész. Ha így jó nekik, akkor mehet az ügy. Aztán ha az is cicereg... akkor nem tudom mi lesz.

@Aethelstone
Valaki nem is hallja, valakit meg nem zavar. Én agyf*szt kapok tőle.
Ha összetett dolgot programozok, akkor sokszor teljes csöndben teszem, hogy rendesen tudjak gondolkodni. Erre csak ezt hallom, dolgozni se tudok tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Dell Vostro 5481, 14" FHD, i5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ha összetett dolgot programozok, akkor sokszor teljes csöndben teszem, hogy rendesen tudjak gondolkodni. Erre csak ezt hallom, dolgozni se tudok tőle.