Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dekko
tag
Sziasztok, egy külföldi dell E6400-asom van és Windows 7-et használtam rajta, egy olyan problémám lenne vele hogy újra telepítettem a Win 7-et mert nagyobb vinyót tettem bele, viszont az touchpad megőrült.
mindenféle Driverrel próbáltam már orvosolni hogy megfelelően működjön de nem teszi, a touchpad jól érzékel és működik is de a drivere nem megfelelően vezérlia klikkelésekkel van a gond ha aktív ablakban klikkelek akkor inaktívvá teszi az ablakot és nem tudok vele mit kezdeni már megőrít, telepítettem régi drivert másik drivert ps2 sima egeret is hogy hátha azzal kezeli sehogy nem ment leszedtem egy SP1-es windowst telepítettem azt és azzal sem ment a dell honlapjáról szedtem le többféle drivert a legújabb driverrel is ezt csinálja nem tudom irányítani a kijelöléseket a start menót a tálcát sehova nem tudok megfelelőpen klikkelni pl a chrome beállítások gombját egyáltalán meg sem nyitja klikkelésre. Van valami alap tapipadtelepítő driver ami orvosolhatná a problémámat?
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Üdv Dekko
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad V15 Ryzen 5 5500U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- HP EliteBook 850 G8 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 15 3501 /11.gen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD FHD
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest