Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Dekko

tag

Sziasztok, egy külföldi dell E6400-asom van és Windows 7-et használtam rajta, egy olyan problémám lenne vele hogy újra telepítettem a Win 7-et mert nagyobb vinyót tettem bele, viszont az touchpad megőrült.
    mindenféle Driverrel próbáltam már orvosolni hogy megfelelően működjön de nem teszi, a touchpad jól érzékel és működik is de a drivere nem megfelelően vezérli :( a klikkelésekkel van a gond ha aktív ablakban klikkelek akkor inaktívvá teszi az ablakot és nem tudok vele mit kezdeni már megőrít, telepítettem régi drivert másik drivert ps2 sima egeret is hogy hátha azzal kezeli sehogy nem ment leszedtem egy SP1-es windowst telepítettem azt és azzal sem ment a dell honlapjáról szedtem le többféle drivert a legújabb driverrel is ezt csinálja nem tudom irányítani a kijelöléseket a start menót a tálcát sehova nem tudok megfelelőpen klikkelni pl a chrome beállítások gombját egyáltalán meg sem nyitja klikkelésre. Van valami alap tapipadtelepítő driver ami orvosolhatná a problémámat?

Köszönöm előre is a segítségeteket!

Üdv Dekko

Új hozzászólás Aktív témák