Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vikcsi
senior tag
Sziasztok,
Dell e6220 szériás gépek miért vannak behorpadt fedéllel mindenhol? Illetve elég sok a kopottas... még nem fogtam ilyet a kezemben, ezek ilyen gyengére sikerültek, vagy kevésbé kímélteket láttam eddig?
e5520-at cserélném le valami apróságra... egy a korszak, a minőség nem? -
Integrale
veterán
válasz
szabonagyur #48996 üzenetére
Feltelepül, telepítés végén sárga kérdőjel, miszerint valami volt a telepítés közben. (a naplófájlt nem tudom megnyitni), restart, de sem a control centert sem a váltható grafikus rendszer panelja nem hajlandó betölteni.
Mindent lepucoltam DDU-val, felraktam újra, ugyan ez a tünet. -
Integrale
veterán
Sziasztok!
Nektek működik az új Radeon Dell driver? 8670, 8850, 8870 stb
-
-
Atlantis
veterán
válasz
somasz #48983 üzenetére
Igen, nézegettem képeket, de láttam ilyet is, olyat is, sőt, mintha a Dell oldalán is numpad nélküli billentyűzettel szerepelne. Azt gondoltam, csak a 4800-asban van a teljes bill.
Kell valami mobil CAD-es gépet szereznem, sajnos a IBM leépülésével a Dell tűnik legéletképesebbnek ezen a fronton.
-
Atlantis
veterán
Hello!
Az M2800-as vagy M3800-as létezik teljes billentyűzettel is? Értem ez alatt a numerikus pad meglétét.
-
Emperor_
addikt
-
-
Ideg
aktív tag
válasz
mouzrr #48975 üzenetére
Közben néztem pár review-et meg kicsomagolást stb és ott is mutatták, hogy az egész tapipad felületét le lehet nyomni. Elég nagy kreténség szerintem, miért nem elég csak ha koppintásra működik meg a rendes dedikált jobb/bal klikk?! Össze vissza recseg ropog, nagyon nagyon hangos. Neked nem? Nekem nagyon bántja a fülem. Mindegy, szerencsére nem én fogom használni hanem édesanyám. Neki meg úgyis veszek egy egeret is mellé. De ez a tapipad akkor is egy kalap kaki. :S
-
Szentes
tag
Szentes
(kvázi-tag)Tisztelt Fórum Társak!
Segítségért fordulnék hozzátok, mert nem sok reményem maradt.
Nagyon régóta foglalkozom számítástechnikával (1984) és mégis elkövettem egy hibát amiből nem találom a kiutat.
Vásároltam egy DELL XPS laptopot használtam és nem néztem át tüzetesen. Az átnézéssel arra gondoltam, hogy legalább a gép BIOS rendszerébe beléphettem volna a nyavalyás F2 segítségével. Nem tettem csak itthon.
Természetesen felhívtam a tulajt, de halvány fogalma nincs már mit írt be annak idején. Ciki!Amit én próbáltam:
- akkumulátor és a BIOS ellem eltávolítása (a BIOS-t törölte, de a password ott maradt)
- felvettem a DELL központjával a kapcsolatot, akik a kiírt hibakód alapján el is készítették az úgy nevezett "master kódot" de hiába, ez sem segített. Még mindig lekódolt és hozzáférhetetlen a BIOS.Mit tehetek? Van valaki profi, aki tud ebben nekem segíteni? Mert megszeretném tartani ezt a készüléket.
Természetesen a gép vásárlást igazoló dokumentum nálam, nem ellopott gépről van szó!
-
Ideg
aktív tag
válasz
mouzrr #48970 üzenetére
Ugye van a touchpad. Alsó részén a gombok, bal és jobb klikk. Azok frankón működnek, ha lenyomom őket kattan és érzékel is. Na de fölötte, ahol húzod az ujjad, az lötyög, mozog, hajlik és be lehet nyomni és akkor is érzem hogy kattan egyet alatta valami, mintha egy gomb lenne, de semmit nem csinál ha azt nyomkodom, csak nagyon hangosan recseg, ropog. Itt most nem az érintéses kattintásról beszélek. Ha lazán csak odapöttyintek neki egyet akkor szépen be is veszi a bal klikket. Plusz például ugye egeret akarom vinni bal oldalról a jobbra, húzom az ujjam a bal oldalától, elérek a jobb oldaláig a touchpadnak, de az egér még csak az asztal középen van, ilyenkor ugye felemeled az ujjad és megint balról húzol rajta egyet. Na ez a felemelés és lerakás is olyan, de olyan hangos - és nem azért mert erőből odab@szom az ujjam neki
- mint az állat. Holnap hívom is vissza a boltot és visszaküldöm nekik. Az egész touchpadnak fixen kellene egy helyben lennie, semmi ropogás kattogás, lötyögés, és csak a klikkeknek kellene mozogniuk amíg elérik a mikrokapcsolót.
-
t420s
aktív tag
SD Card reader nem működik se win default driverrel se gyártói latest driverrel noha hardveresen hibátlan-mit tehetek még?
Dell Latitude laptop business class e5430 papíron a lehető legjobb szoft ellátottsággal. Noha 2014-es a gép, mégis van gyártói driver mindenhez xp-től win10-ig.
Mondjkuk win alatt nem tudom az olyan alap dolgokhoz mint hálókártya webcam sd card reader minek driver külön mikor a win alapból támogatja de mindegy.
Na win8 fel, összes update fel, első körben gyártói driverek nem kerülnek fel.
Nézem, sd card reader nem megy. A device managerben nem felkiáltójeles, elvileg minden oké, de ha kártyát teszek bele semmi se történik.
Oké mondom a win generic driver nem jó, hát gyártói driver fel. Na bumm, azzal se megy. Ha kártyát teszek bele látja de az összes kártyát raw-ként látja, tartalma nincs, formázni se lehet. A kártyák más gépben hibátlanok.
Device managerben látszik, hogy az MS driver cserélődött dell-re, de akkor se megy.
Dell support tanácsa: win8-10 driverben bug van, tegyem fel a 7-es drivert (kérdés: ha bug van a driverben és tudják is mi a ráknak teszik ki???).
Hát eszköz eltávolít device managerben restart win7 driver fel-az hibátlan. Állítólag. Na azzal se megy. Hiba: nem lát semmi kártyát.
Na mondom, akkor rossz a card reader. Semmi gond majd a garin javítják.
De azért kíváncsiságból: linux ubuntu live cd be és próba. Hát a card reader hibátlanul megy olvas ír ahogy kell. Semmi baja.
Akkor viszont nem hard hiba hanem driver hiba.A kérdésem mit tehetek, ha:
- win generic driver nem jó
- -gyártói latest driver nem jó
- -gyártói nem latest, hanem elvileg atomstabil 7-es driver se jó??????És a hard maga meg hibátlan???
-
Ideg
aktív tag
válasz
somasz #48966 üzenetére
Sosem volt még dell gép a kezemben, de sejtettem, hogy ez így nem klafa.:S Akkor ezzel ráfáztam keményen mi? Közben már elkezdtem telepítgetni a gépet, a dell system detect nevű csoda vajon miért nem működik? Elindítom, végigfut egy csík ami letesztelni, hogy van e hálózat majd aztán semmi, háttérben fut a program, de nem lehet vele semmit sem csinálni. Ez nem olyan mint a lenovonál a system update, hogy minden drivert leránt ami kellene a gépnek? Mintha ezt olvastam volna a dell oldalán.
-
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Édesanyámnak vettem egy Inspiron 3543-as notit. Nem tudom, hogy ez normális-e, de az egész touchpad így lötyög meg konkrétan be lehet nyomni középen is úgy hogy kattanjon, mintha kattintanál, de közben ez mégsem számít kattintásnak mert nem reagál rá semmit. A kattintást szépen csak a bal/jobb klikk működteti. Szóval ez mennyire normális, hogy az egész touchpad lötyög, zörög meg hát konkrétan nem fix?!
-
DaDy0219
tag
válasz
szabonagyur #48962 üzenetére
A dell oldaláról szedtem le az összeset. Másik próbálkozásomnál megpróbáltam a dell szoftverjén keresztül, amit maga talált meg, ezt is a dell honlapjáról szedtem le. Harmadik esetben a eindows updaten keresztül rakott fel druvereket, de mindegyik esetben ugyan az....
-
DaDy0219
tag
Üdv! Kb 10 napja vettem újonnan egy Dell 3543-as notebookot. Az utóbbi 4 napban annyit szívok vele, hogy ott tartok hogy a falhoz verem izomból. Vettem egy eredeti windows 8.1-es oprendszert, mivel eredetileg ubuntu linux volt rajta, amit nem szerettem volna használni. Folyamatosan kifagy, nem tölt be, nem kapcsol ki a rendszer, ha a leállításra megyek. Feltettem rá egy eredeti windows 7 64 bit rendszert, ami eddig az összes notebookomon, adztli gépemen jól működött. Október 20-án vásároltam a laptopot. Memtestet futtattam, minden ok, hdd ok, cpu ok, tehát nem tudok már mit kiszűrni....
-
válasz
szabonagyur #48958 üzenetére
Annyira nem vészes. Ez inkább csak a régi énem, ami hetente cserélte a procit, szóval bátran beszéljetek le, ha cserélni szeretném.
Más: Az XPS-ek a Latitude-hoz képest milyennek mondhatóak összeszerelés és strapabíróság szempontjából? Eszméletlenül bejön az új 15-ös széria... (Erről nem kell lebeszélni)
Köszi
-
válasz
szabonagyur #48955 üzenetére
Csak a lapot cserelnem. Meg semmit nem tudok. Csak neha kicsit elfogy a 4200u. Sokszor bongeszes kozben erzem, hogy nagyon akad. Bar ez lehet nem a procitol van csak akkor meg mitol?
-
mghltm
addikt
-
paavoo
aktív tag
válasz
paavoo #48945 üzenetére
Power Managment-ben ha átállítom halkra akkor leveszi 200-ra, ami ugyanúgy nem megy fel ha pl elindítok egy 1080p youtube videot vagy egy játékot. Ha visszarakom balanced-re akkor csak újraindítás utána teszi vissza 600-ra.
Elvileg a memory is tudna 1100-at 800 helyett.
Intel grafikus kezelőfelületén állítgattam az akku résznél, de nem változott a helyzet.
BIOS-ban is nézegettem, de nincs erre vonatkozó beállítás. Lehet, hogy a proci szart be?
Valaki meg tudná nekem nézni GPU-Z-ben hogyan állítja az órajelét a GPU? -
Szerintetek az i5 4200u-t érdemes lehet lecserélni egy i7 4600u-ra?
-
almafa42
aktív tag
válasz
soldi3r #48946 üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. E7450 irányába hajlok erősen.
E6440 nem játszik, túl nehéz. (eredetileg 7250 lett volna a kiszemelt pont a hordozhatóság miatt, ehhez képest a 7450 is kompromisszumos, hát még a 6440
)
Ahogy néztem a piacon, ár szempontjából úgy járok a legjobban, ha a legalapabb modellt választom (i5-5200, 4gb ram, 128gb ssd, FHD), és ehhez veszek +4gb ramot, és egy 250-es msata samsung evo-t. Tud esetleg valaki jobb megoldást?
Ezen felül, garancia elvesztése nélkül lesz lehetőségem 3g modemet beépíteni utólag a gépbe? Kb úgy, ahogy somasz bekötötte a kis E6220-asba is.
-
-
válasz
almafa42 #48941 üzenetére
Ez csak egy szempont, de számíthat: a 7440 billentyűzete
- elég rosszul van alátámasztva
- nekem van benne egy enyhe púpos ív is
- a billentyűk oldalában van egy kis vájat, azaz van egy keret, ami alacsonyabban van, mint a felülete, és ebben megül a por, és koszosnak tűnik tőleNapi szinten használok egy E5550-et is, annak sokkal jobb, stabilabb billentyűzete van, és a neten található képek alapján ilyen van az 5450-ben és a 7450-ben is.
-
almafa42
aktív tag
Sziasztok,
Céges notebookot kell választanom. Végignéztem már a piacon, és az alábbi gépek jöhetnek szóba:
Dell E5450
Dell E7440
Dell E7450Igazából 8gb ram + ~250gb ssd ami szükséges (128as ssd kicsi). Szempont, hogy minél könnyebb legyen a gép (viszont 14 colnál nem lehet kisebb. Az FHD IPS monitor nagyon tetszetős, de nem létfontosságú. Jó lenne, ha bele tudnék tenni utólag egy 3g modemet (itt is tényező az ár, sebesség nem lényeg, de garancia ne sérüljön).
Ti ezek közül melyiket ajánlanátok? Megéri a felárat a 7450?
Keret 350 nettó környéke. Csak hivatalos, bolti, új készülék jöhet szóba (sajnos, különben könnyen tudtam volna már a fórumról választani)
Köszi előre is
-
Primary92
senior tag
Milyen caddy ajánlott E6440-hez? Ebay is játszik.
-
paavoo
aktív tag
Az normális, ha az e7440-ben a 4310U 4400-es igp-je fixen 600/800-on megy úgy hogy semmi extra nem fut, amihez kéne nagyobb órajel? 53 fokon jelenleg.
Az akksi idő miatt azért jó lenne ha le lehetne venni, venti is szerintem emiatt pörög. Proci órajelét jól állítja amúgy. -
chatran
őstag
Dell Lati E6400-on meg lehet valahogyan szüntetni a winchester generálta rezgést? A gyári 80GB-s winchester van benne, gépelésnél eléggé zavaró, ahogy az egész ház berezeg.
-
irony
csendes tag
A Dell Data Safe csak azzal a HDD-vel működik amiről csináltam a biztonsági mentést,
vagy új HDD/SSD-re is visszaállítja a rendszert? (SSD-re cserélem)
A HDD-m RAW lett, és ezt nem hajlandó helyreállítani!
(elméletileg pont erre való...)
Az EaseUS Data Recovery Wizard felismeri, eredeti file nevekkel,
de a mentést már nem az eredeti névvel és formátummal csinálja.
Ezzel mihez kezdjek?
ty -
h_eduka
tag
Rendeltem egy Dell Inspiron 5749 amin elvileg DOS lesz előre telepítve azonban én valamelyik Windowsal szeretném használni. A holnapi nap során érkezik meg a gép és szeretnék előre felkészülni, hogy azonnal tudjam rá telepíteni a Windowst. Mit tanácsoltok, hogy milyen Windowst telepítsek rá? A másik kérdésem az lenne, hogy ilyenkor majd a DVD-re kiírt Windowst behelyezem a DVD lejátszóba és BIOS-ba arra kattintok, hogy DVD-ről bootoljon be és onnantól ugyanaz a telepítés metódusa mint egy asztaligépnél?
-
Emperor_
addikt
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni egy DELL E4200 noti ügyében.
A benne lévő SSD-t sikerült lelakni 17-es Wear Leveling Count értékig. Szeretném az SSD-t kicserélni. Nagyjából 1 féle micro SATA-s SSD kapható kishazánkban a Kingston KC380-as.
Itt a topic leltem egy linket, amiben Intel 320 micro SATA-s SSD-re cserélik úgy, hogy az SSD házát leszedik: itt látható . De ezt nem szeretném megcsinálni, mert a az SSD-n olvasható, hogy csavarok eltávolítása garancia vesztéssel jár.
Az lenne a kérdésem, hogy sikerült e valakinek közületek kicserélni a notiban lévő SSD-t?
-
soldi3r
veterán
válasz
sigidi #48914 üzenetére
A caddy miert nem jo? Az eleje leppatinthato. Emlekeim szerint a zarat meg csavar fogja. A masikon nincs furat hozza?
A merevlemezt ne RAID-re allitsd, hanem AHCI-ra, vagy SATA-ra, hacsak nem akarod RAID-be kotni a meghajtokat.
IRST-t szedd le, nem kell az oda. Sem a Delles sem az Inteles. A Win7 sajat drivere megteszi. Esetleg a HP-tol erdemes lenyulni ha kell. -
somasz
addikt
válasz
socy82 #48919 üzenetére
mert irtam nekik facen
ne haragudj, de ez feldobta a napom
Nem igazán tehetsz semmit, törvényi keretek közt van szabályozva, mikor mit lehet és mit nem. Amikor nem felelnek meg a törvényi kereteknek, akkor lehet fordulni "normális emberhez", vö. fogyasztóvédelemhez.
Más is kifogott már rossz gépet, más, komolyabb szériából, többszöri alaplapcserével. Nem egyedi a hibád, de nem is gyakori. Örülj, hogy normális szervizhálózat áll a géped mögött!
-
socy82
újonc
Hello!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nem rég vetem egy Dell Inspiron 5558. Original 0 kmes. Erre egy honap sem tellik bele és tönkre ment. Mondtak LCD + LCD kábel csere. Jolvan. MEGcsinálták garanciába. Elhoztam rá egy hét!! és megint kampec. Most alaplapcsere. Kérdeztem hogy jlv an e ez igy?? Hivatkoztak azonnal arra hogy 3 fő alkatrész meghibásodás után cserélik ki. Nincs két honapos a gép!!
Tud valaki egy elérhetőséget ahol ez ügybe tudnék valami normális emberrel beszélni? mert irtam nekik facen. Nagyon sajnálják hogy nem vagyok megelégedve. ..Ennyi
Köszi előre is -
sigidi
tag
Sziasztok!
Egy napja boldog tulaja vagyok egy E6420-nak (NVS 4200M), X200s-ről váltottam. Sajnos új SSD-t kellett vennem, mivel a régi Kingston V300-at nem nagyon akarta megszeretni a szerkezet (nem mindig találta bootnál, félperces belassulások stb.). Befürödtem még egy HDD caddy vásárlással is, ugyanis egy E5430-at és a saját gépem egyszerre konfigoltam, abba jó volt, sajátba nem..
Árulnak Budapesten vagy környékén olyan caddy-t, ami jó az E6420-ba? Esetleg van hozzá plusz olyan pici gyorszár szerkezet?
SSD-ről még: Samsung 850 EVO-t vettem. "Raid on" opció van bepipálva biosban, viszont a Samsung Magician ezt írja:
Erre van valami megoldás, vagy ez csak a Samsung Magician hülyesége?
Köszi, Soma
-
Dell E7440 A16 BIOS update!!! hátha megoldja a sleep problémát.
-
somasz
addikt
válasz
Primary92 #48909 üzenetére
Én ilyen problémával biztosan visszaálltam volna 8.1-re. Meg az összes többivel is.
Nekem már ez a kitakarás is elég volt ahhoz, hogy ne szopassam saját magamat fölöslegesen.Majd "SP1" után felrakom, vagy ha mindenki elégedett lesz. Én nem érek rá bétateszterkedni a microsoftnak.
Vevőimet is le szoktam beszélni, csak akkor rakom rá a gépekre, ha kifejezetten kérik. -
válasz
paavoo #48906 üzenetére
Jobb klikk a desktopon / screen resolution, ott Make text and other items larger or smaller, ott pedig játszani kell a Let me chose one scaling level for all my displays opcióval és a felső csúszkával. Nekem ki van kapcsolva, és le van húzva a smaller-re a csúszka, így nem skáláz egyik kijelzőn sem. Persze ettől még néha átállítja valamiért, de így visszaállítva jó szokott lenni.
A Chrome bármivel görgetve is értelmezhetetlenül darabos, bármilyen király vason, külső MS egérrel is, szerintem ezt el kell engedni
Win 10 nekem is necces. Az otthoni wifi-met minden reboot után, és néha sleep után is újra meg kell adni és néha csak harmadszorra veszi észre, valamint nemrég széthalt a VLC + filmnézés bonyolult feladattól
-
Primary92
senior tag
válasz
somasz #48908 üzenetére
Ezzel a kitakarással együtt lehet élni, de azzal kevésbé, hogy mindig megy a Radeon valószínűleg. Mert nem hiszem el, hogy nem lehet kihozni 4-5 óránál több akkuidőt 9 cellás akksival, úgy hogy minimum fényerő, és minden bazi energiatakarékos. A régi Aceremmel 5 évesen is tudtam kb 4 órát használni akkuról (bazi energiatakarékosan), úgy hogy rendszeresen akkuról használtam, tehát nem a vitrinben állt.
-
somasz
addikt
válasz
paavoo #48906 üzenetére
Command update-tel lehúztad a driver könyvtárat? Első indításnál kisbetűs link a check gomb alatt. Van kérdőjeles eszközöd az eszközkezelőben?
Feature Enhanchement Pack régi, nem is értem, miért ment fel.
Dell Command Power Manager kell neked.A LED problémára szerintem a filctoll lesz csak megoldás.
Win10-re sokan panaszkodtak, pl. merül a gépük alvó módban, mint a Titanic, vagy nem ébred fel alvóból, stb.
Engem pl. az zavart első körben, hogy ha valami értesítés felugrik a jobb sarokban, akkor nem veszi figyelembe, hogy alul ott a tálca, ami kitakarja az alját a szövegnek. Apróság, de szerintem elég slendriánság. (nem tudom, van-e rá megoldás)A kijelző skálázást nem ismerem, mindig leveszem legkissebbre.
Elég bosszantó lehet, hogy több monitoron más jelenik meg. -
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Van egy Dell inspiron 7720 se (i7, FHD, gt650 2GB verzió)-m. Haldoklik a merevlemezem, és újat szeretnék, viszont nem tudom kompatibilis-e 7200rpm-esekkel. Erre hol lehetne biztos információt találni?
A viszonteladó nem tudott biztos választ adni.
-
paavoo
aktív tag
Sziasztok!
E7440-en a Dell touchpad szoftverét kicsit káosznak érzem. (Nemrég volt palmrest csere, de még így se az igazi.) Win 8.1-en a 3 ujjas swipe testreszabásánál teljesen másképp működik, felfelé win 8-as jobb oldali kereső, lefelé a beállítások jön elő, miközben teljesen más van neki beállítva. Nincs valami normálisabb program ezek konfigurálására?
Amúgy a 2 ujjas swipe se a legtökéletesebb, egy Lenovo T440-hez képest tudom hasonlítani, amikor lefelé görgetek néha pár sornyit felfelé is ugrik. A Lenovo touchpadja sokkal reszponzívabb, finomgörgetésre.
Chrome-ban darabos is az egész görgetés, Firefox, Explorer-ben viszont vajsima.A másik dolog, hogy a dpi scaling nálam katasztrófa 8.1-en, főleg ha külső monitorra (full hd, illetve a noti is ilyen felbontású) is használnám.
Dokkolon külső monitoron a nagyított méret (150%) jelenik meg az alap 100% helyett (ugye itt le van csukva a noti fedele), a kiterjesztettről nem is beszélve, ott is ugye egyezik a nagyítás.
Dpi scaling miatt ugye pár program homályos is, itt bejelölöm a kompatibilitásnál, hogy ne vegye figyelembe, de pl Chrome-nál maga a menürendszer oké, de a tartalom (betűk) egyes oldalaknál homályosak.A töltőnek ezt a világító ledjét ami az adapter csatlakozásánál van ki lehet kapcsolni?
Win 10 mennyire kompatibilis/stabil már a Dellekkel? Esetleg a dpi scaling is javult valamit?
Felraktam a Dell Command Update által javasolt drivereket (7 db) és a Feature Enhanchement Pack-ot, ezen kívül érdemes valamit még felrakni? Esetleg BIOS frissítés?
-
seniman
veterán
válasz
Anonymus23 #48901 üzenetére
Hasonló hangszóró pattogós sztorim egy Fujival volt,de ott a chipset ment a túlvilágra.
-
chatran
őstag
Sziasztok,
Latitude e6400-ba bele lehet tenni valamilyen átalakítóval IDE-s vinyót a SATA-s helyére?
-
Anonymus23
veterán
válasz
seniman #48900 üzenetére
Az utolsó mondatban a válasz, mert kellene a laptop a tanulmányokhoz.
Lehet valami nagyon egyszerű oka van ennek, nem tudom mit művelt amúgy vele a leányzó, és ha nem kellene szervizben lennie 1 hónapig az jó lenne. Ha nem lesz semmi, akkor úgyis viszem holnap, de előbb kérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Peugeot, Citroën topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Nintendo Switch 2
- Nők, nőügyek (18+)
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad V15 Ryzen 5 5500U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- HP EliteBook 850 G8 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 15 3501 /11.gen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD FHD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest