Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
BSA-nak meg a lakasodba bejonni sincs joga hazkutatasi parancs nelkul, >> a bsa-nak egyáltalán nincs joga bemenni sehova. sem paranccsal, sem rendőrrel, sem semmivel. sem magánszemélyhez, sem céghez, sem bárhova, semmikor. nem követelhet még adatot sem, az adatszolgáltatás feléje teljesen önkéntes. lévén egy magánszervezet és nem hatóság..
a szofvert pedig legalább egy számlával kell igazolni (oem esetén pl. a laptop számlája), az a címke önmagában semmit sem ér.
[Szerkesztve] -
törölt tag
dellnél usa -hoz kapcsolt Service Tag-nél lehet itthon jótállást érvényesíteni?
Country: United States
Next Business Day Support UNY
Latitude E4300[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
dell e4300, az f5 gomb felett miért villog a lefele mutató nyíl szimbólum, és hogyan lehet kikapcsolni?
fn + f5-el próbáltam, azzal nem. -
törölt tag
új utángyártott akkunál, ha kiírja, hogy nem gyári dell akku, blablabla, és nem tölti, akkor a bal váll felett jobb kézzel ijb kategória? visszaküldés a kis sárgáknak nem igazán opció.
e4300 a gép.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Satriani1234 #40435 üzenetére
arra ne vegyél mérget. van egy ddwrt-s tplinkem, aminek a wifijére, ha rácsatlakozom, egyes billentyűk gyors egymás után történő leütése után (elég random, hogy mely szavaknál) az e4300 egyszerűen elmegy készenlétbe. mind a kettő (tökegyformák). semmi más wifin meg semmilyen környezetben nem produkálja, csak itt, és minden más cucc megy a rúteren, csak a dellek viselkednek így.
komolyan, kb. a 10-20. alkalomnál jöttem rá. x akta.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
van valakinek ötlete, hogyan lehetne akkus módban kikényszeríteni a 60 hz-et? mert idegbajt kapok. a win7 x64.
a dell-es cuccokat leszedtem, inteles beállításokat, energiagazdálkodást végigzongoráztam, de állandóan visszaállítja 40 hz-re a képernyőt akkus módban.
e4300. -
törölt tag
na, megvan. inteles szoffernél a max teljesítményre kellett állítani akkus üzemmódban is. agyrém.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SzaboZE #45695 üzenetére
valamennyit igen, főleg hosszútávon, fárasztó a szemnek (néha be is ragadt 40 hz-re hálózatról is) de inkább az zavart, hogy ilyenkor 2-3 mp-re elsötétedett a képernyő. eléggé meg van már kopva a töltő csati a gépen, könnyen ki-be mászkál, ha épp úgy mozgatom a lapost, aztán az elmegy a kép, visszajön, rögtön megint elmegy, visszajön, na ez kezdett az idegeimre mászni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
arra esetleg tudtok megoldást, hogy miért nem működik jól e4300-on, win7 64 bit alatt a fényérzékelős háttérvilágítás állítása?
a billentyűzetnél kapcsolgatja, az rendben.
de képernyőnél, ha letiltom, akkor minimumra veszi és nem lehet állítani, ha engedélyezem, akkor a legutolsó beállított állapotra rakja, és lehet a az fn+dedikált gombokkal állítgatni. viszont nem igazítja a környezeti viszonyokhoz. a win alatti képernyő állítgató fényerő csuszka meg egyáltalán nem működik, egyik állapotban sem reagál a képernyő fényereje.
bios-ban is ki-be kapcsolgattam, de semmi eredmény.
32 bit alatt működött minden.
megpróbáltam a régi és az újabb szofferekkel is. -
törölt tag
válasz [Ixub] #47367 üzenetére
next day gari és kijön a szervizes, ha gond van?
esetlegesen elérhető nagyobb képernyőfelbontás? pöcökegér? én ez utóbbi nélkül már képtelen lennék laptopot kezelni, annyira nem szeretem a touchpadot.
egyébként meg otthoni, sima általános célú használatra, bőven jónak tűnik a 7x széria.
használt buzinessz klásszt szerintem ennél csak olcsóbban éri megvenni, mint amennyi a kereted, pl. negyedével
az én jelenlegi koncepcióm annyi erre a használt bc kategória az istenre, hogy 2 db tökegyforma, olcsó, pár hónap garos gép egy drágább konzumer áráért. ha gond van, akkor rögtön van a szekrényben egy másik, tökolyan, plusz jó alkatrésznek is lesz majd. de valamiért nem ment még tönkre a gépem.enyém kérdés: a dell 4300-ban a cpu alaplapra forrasztott, vagy cserélhető? néztem jutyúb videókat, meg árakat ebay-en, nekem úgy tűnik nem cserélhető.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz oszi666 #47369 üzenetére
kellett pár hét az átálláshoz, mások mint a tp-sek. nem jobb/rosszabb, hanem másfajta. nekem ráállt az ujjam, hálistennek.
de egyébként volt 4 féle billem, 3 tökegyforma világítós, egy sima, mindegyiknek kicsit más volt az érzékenysége, a lágysága/keménysége. az egyiken nagyon rossz a pöcökegér, kemény, érzéketlen, fullra felvéve az érzékenységét is alig üti meg a másik alap beállításait.
másrészt itt homorú a gumi (lehet kapni mondjuk tp-ben is homorút, de alapból azokkal a szörnyen dörzsölős piros vackokkal jönnek).
a nyomógombok lent meg nem emelkednek ki eléggé, de legalább nem is törik úgy az ujjaimat, mint a peremes tp-k. mondjuk a legújabb tp-ket már nem használtam, t4xx vonal óta nem nagyon van közöm a tp-khez, és ez már így is marad.
de 3-4 év aktív dell használat után néha nyüstölnöm kell azért még tp-ket, viszont soha nem térnék vissza már rájuk. jobban szeretem a dellét. -
törölt tag
bámulatos egyébként, milyen szinten fejlődik vissza a dell szoftveres meg támogatás szinten.
e4300 alatt a régebbi tudta ezt és lehetett a háttérvilágítás erősségét több lépcsőben állítani (cpm) az újabb nem (fep). a win 7 64 biten meg egyszerűen nem működik jól már semmi alatt a képernyő folyamatos dimmelése az ambient light sensorral, sőt a csúszkával sem lehet az erősséget állítani a win-es beállítások alatt. bill gombok plusz bekapcs, kikapcs velük és akkor az adott fényviszonyhoz igazítja. de hogy folyamatosan ezt tegye, áhh, azt nem. vistán, xp-n elég volt csak egy progit ehhez feltenni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szabonagyur #47464 üzenetére
azért ahova 17 coll kéne, oda a 14 elég kevés. plusz, mivel nem látni, konkrétan melyikre gondolt, árban pont nem látni, miben gondolkodik, egyik 270-től, másik 170-től indul.
megjegyzem, a környezetemben található 1 darab 17-es noti, kb. napi egyszer van mozgatva kb. 5 métert, akkor sem működés közben, ráadásul alátámasztással, és 3 havonta van becsukva. érzésem szerint, ha ilyen használatról van szó, nem fogja szétgyilkolni a gépet.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szabonagyur #47466 üzenetére
jahogy. én mondjuk ennyi pénzt nem adnék ki egy olyan tárgyért személyes használatra, ami 1 év múlva a felét sem éri, általában gazdasági totálkár a javítása garancia után, mindegy, hogy konzumer vagy bc...
a szóban forgó 17-es egy ánusz, izé, asus.
99.990 Ft volt, N2930-el és GT 820M-ös vga-val, 4 giga rammal, 1600 x 900.
anyámat nem szidták még, szóval tökéletesen elég a hétköznapokra. -
törölt tag
a dilemmám, hogy az e4300-ba refurbished venti 1800-ért a békazabálóktól, vagy új 2500-ért a sárgáktól az ebay-en....
ja és a másikba kellene egy sp9400-as alaplap az sp9300-as helyett...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz soldi3r #47602 üzenetére
nem, csak akkor lenne két regisztrált progi, ami csont nélkül benyelné, ha átdobom bele a vinyót. gondolom hardverkulcsot rendel valahova, ezért két különböző e4300 notiba, de sp9400-as procival (más ram mennyiség, egyikben blútút, másikban sim kártya), nem volt gondja. a 3. lapossal, amiben sp9300 van, viszont van.
és 3x lehet újraregelni, utána vehetek 2x10k-ért megint 3-at. namost kettő megvolt.
eredetileg volt két egyforma, klónozott vinyókkal, ha gond van (és már volt erre példa, hogy oktatásra indultam időre, projektorral, erre a win dobott egy hibát, és nem indult el). ésakkor csak le a polcról. és ráért kideríteni napokig, hogy mi volt a gond a gépen.
aztán bagóért találtam egy kibelezett harmadikat, szereztem hozzá olcsón pár dolgot, összelegózta olyan, aki ért hozzá, és az is üzemképes lett. de jobb állapotú, jobb a panelje, mint a tartaléknak, plusz a ventije is halkabb. csak a procija sp9300.
most, ha szétszedetek atomjaira két gépet, és megcserélik az alaplapokat, az alig valamivel lenne olcsóbb, mintha kerítenék vagy elcserélnék egy alaplapot és csak egyet szedetnék szét. és akkor lenne 3 tökegyforma notim[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
e4300.
látott már valaki ilyet?
szorzó sem ugrik fel 7,5x, 1994mhz-nél nagyobbra, 988-as fesz mellett.
cpugenie-vel sem állít semmit.
úgy vettem észre, hogy érezhetően lassabb lett a gép...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
és, már megint megfelezte a saját szorzóját az e4300...
a múltkor vagy 3x-i újraindítás után javult meg. ja és a kettő között betettem a tartalék ssd-m, klónozott, régebbi oprendszerrel, azzal nem csinálta. a másikkal meg igen, utána rögtön.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
találkozott valaki már olyannal, hogy a trackpoint fel-le piszok lassan kezdett mozogni?
készenlőtből kelve hirtelen elkezdett jobbra húzni, folyamatosan kiment. újraindítottam, erre fel-le alig mozog.
feltettem egy régebbi drivert, azzal is, benyomtam egy másik ssd-t, régebbi mentéssel, azzal is.
szóval nem szofferesre tippelem.
e4300 egyébként. -
törölt tag
-
törölt tag
a dell e4300 milyen 3 antennás wifi kártyát van lehetőség beleapplikálni?
[link]
ez így elsőre jónak tűnne, csak nem tudom, az antennacsatlakozó is kompatibilis?
vagy elégedjek meg az AC 7260 mini-PCIe wifi kártya nyújtotta örömökkel? -
törölt tag
van esetleg vmi módszer, lehetőség, hogy egy dell e4300-en, win10 alatt menjen értelmes a pöcökegér + gombok, illetve a I8kfanGUI valamint az usb?
drivert nem hajlandó win7-eset telepíteni, mással sem működik teljesen jól (scroll nem megy).
próbaüzem, tesztmód, aláírás nélküli programok engedélyezése megvolt, de nem települ a I8kfanGUI se, usb driverek se.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 845 G8 / Ryzen 5 PRO 5650U / 32GB/512GB
- Eladó Sony Vaio PCG-71211M notebook / Intel i3 / 4GB DDR3 / 120GB SSD / 1 TB HDD
- Lenovo Thinkpad X280 notebook
- Eladó hibás Asus F5SL notebook alkatrésznek / core 2 T4300 / AMD HD 3470
- 1 év garanciával THINKPAD X1 YOGA G2 - 14" FHD TOUCH 360 +wacompen, I5, 16 / 256
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest