Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csuszi

    aktív tag

    válasz szabonagyur #39599 üzenetére

    "Az a baj te is kisarkítod az egészet..."
    szerintem meg altalam nem ertett oknal fogva te kisebbited a hibat.

    "Aki már gépet telepít nem átlag user mivel érdekli mi van a dolgok mögött, szereti maga csinálni."
    empatia, gondolkozz masok fejevel, ne magadbol indulj ki. nekem nincs bajom ezzel. de a tobbseg nem azert vesz rendszernelkuli gepet, mert szereti maga csinalni konyorgom, hanem mert sporol x ezer forintot. a 90%nal ez van az indok mogott.

    "De ha menet közben kiderül, hogy mégsem olyan szakértő"
    a hibas driver, a hibas sleep uzemmod, es az energiabellaitas nem megfelelo mukodese nem a felhasznalo szakertosegen mukodik, HIBAS MUKODES.

    egyikotok azzal vedi a dellt es ervel, hogy vannak hulye felhasznalok, es vannak olyan hibak amelyekre az ervelesem nem huzhato ra. hogy jon ez ide? :) van ilyen igen. ez nem az, lasd hozzaszolasok mennyisege es a szervizes link.

    te pedig azzal ervelsz, hogy a hiba orvosolhato, csak gondolkozni kell, es keresgelni. csak 4 indokot irtam le, hogy ez miert nem relevans. egyikre se reagaltal, kotod tovabb az ebet a karohoz, hogy igen orvosolhato. ki mondta hogy nem?

    nem tartozik hozza a rendszernelkuli laptophoz, hogy az ember felmegy a dell honlapjara es nem sikerul a telepites, vagy hogy xy driverrel nem jo a sleep, vagy hogy a szervizes ir a forumba. ha ezt nem latod, nem latod, innentol csak ismetelnem magam, irtam eleg ervelest, ha nem eleg, nem eleg.

    tovabbi szep napot. ;)

Új hozzászólás Aktív témák