Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Hali!
Adott egy Latitude E5520-as, és kezd idegesíteni az, hogy ha dolgozik a proci minimális ciripelő hangot ad ki. Persze nem vészes, de venti alig pörög, illetve SSD-van benne szóval semmi hangja nem lenne ezért tűnik fel. Ez hiba, vagy ez mindegyiknél így van? Mert még egyik gépemnél sem tapasztaltam ennyire...
-
foxxmotor
tag
válasz SzaboZE #26396 üzenetére
Azokat a codec -eket hasznlom amiket a Total media theatre és a Media player home cinema feltesz. Már vagy tucatnyi gépen ezt használtam és sose volt velük gond.
Az Nvidia illesztőprogramot az nvidia oldaláról szedtem le. Többfelé hallottam már, hogy érdemesebb leszedni azt ami a dell support oldalon van, még akkor is ha az régebbi. Lehet, hogy ez a gond?
-
foxxmotor
tag
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy n5110 -em (core i7 2670QM, GT525m) és akadoznak rajt a full HD flash videók. Ezt a jelenséget 1 napja tapasztaltam, előtte ment minden gond nélkül. Próbáltam az integrált és a dedikált VGA -val is, de az eredmény ugyan az? Mitől lehet ez, hogy csak úgy egyik napról a másikra nem működik ez? Próbáltam más formátumú videókkal, és azokat viszi mind (killa sample -t is).
Bár azt azért hozzá kell tenni, hogy Blue Ray filmek nézésekor, ha le pause -olom a filmet akkor kell várni pár másodpercet mire megáll, és néha a belepörgetés is beakad picit, pedig ennek a konfignak ezt már bőven tudnia kéne kezelni. Blue Ray filmekhez Total media theatre 5 -öt használok. Próbáltam a 3 -al is, de a helyzet ugyan ez.
Valakinek esetleg valami ötlete? -
SzaboZE
addikt
válasz manowarkill #26390 üzenetére
Úgy emlékszem próbálták, de a boot nem ment róla, így meg kellett cserélni az SSD-t és a HDD-t.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
manowarkill
tag
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki próbálta már az eSATAp portot külső sata3 ssd-vel eSATAp to SATA kábellel Dell n5110-en? Elvileg ezen az alaplapon eSATAp és az első disk portja SATA3.
-
manowarkill
tag
valaki n5110-be vásárolt már ssd caddy-t? át lehet rá műteni a dvd író előlapját?
-
tragiQss
tag
válasz premete #26260 üzenetére
Még év elején vagy tavaly mesélte a "supportos" csaj, hogy a rendszerben nyilvántartott eladási dátumtól számított garanciális idő lejárta után még három hónapig nem kérnek papírt a vásárlásról, elhiszik, hogy még garanciális.
----
Akku cseréről meg onnan tudok, hogy felhívtam őket, mert a diagnosztika szerint döglött volt, másnap reggel meg itt csörgött a UPS futár, a dobozon egy holland címmel.moderalva
[ Módosította: doc ]
-
-
SzaboZE
addikt
válasz Benzoldog #26385 üzenetére
A dellnél alapesetben ott indul a gari, amikor a gép elhagyta a gyárat. Viszont nem kell semmi papír az igazolásához... A tényleges gariidődet a számlával tudod igazolni. Tehát ha a dell oldalán lejárt,de a számla szerint nem, akkor kell a papír.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Benzoldog
tag
Érdeklődnék, hogy vajon tévedhetnek-e a Dell hivatalos adatbázisában? Ugyanis idén júniusban vettem egy laptopot és a szervíz tag kód alapján, utána kerestem a jótállási időnek és aszerint már csak bő 2 év van lejáratig, pedig elvileg még majdnem 3 évnek kellene lennie. A garancia kezdete még jóval előbb aktiválódott, mint én azt megvásároltam. Tehát lehet nekem ebből később gondom, hogy a garancia papír szerint még van jótállásom, de a dell service tag szerint már nincs?
[ Szerkesztve ]
-
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Még egyszer megpróbálom:
Inspiron 5520-as tulajok segítségét kérném, szürke vagy fehér típus érdekelne. Tudna valaki valósághű képet küldeni nekem, hogy hogyan is néz ki a valóságban. Élőben megnézni nem sikerült eddig, a netes képek meg nem igazán fedik a valóságot. A fedlap árnyalata és a belső felület színe érdekelne, már amennyire egy kép visszaadja... Előre is köszi! Üdv!
-
törölt tag
Koszonom a tippeket, linkeket, hozzaszolasokat, a Vostro 3750 szimpatikusnak tunik, tanulmanyozom
-
SzaboZE
addikt
válasz kiskaktusz #26373 üzenetére
Vostro 3750 De van Precision M6600 is
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kiskaktusz #26373 üzenetére
Kösz! Annyira nem sajnálom, monitorra lesz kötve javarészt.
-
törölt tag
válasz kiskaktusz #26368 üzenetére
Nem találtam 17"-os Vostro-t a dell.co.uk-n, létezik még ilyen méretben?
-
törölt tag
-
Dell XPS
veterán
-
SzaboZE
addikt
válasz #34784256 #26363 üzenetére
Ennyiért 17-es kategóriában csak Inspironban tudsz gondolkozni szerintem, de a Vostrohoz képest akkor hátrébb leszel. A 17-esekkel nem szokott gond lenni, abban van hely a hűtésnek
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Vásárlási tanács kellene: van egy Vostro 1700-asom, majdnem 4 éves, de még ma is tökéletes, viszont le akarom lassan cserélni mert nincs rajta HDMI, valamint szeretnék egy erősebbet amin játszani is lehet néha. Mik jöhetnek szóba olyan 160.000HUF-ig bezárólag? Valamint mik a mostani szériák tipushibái ami esetleg segíthet a döntésben?
Előre is köszi. -
sultiii
tag
Hello.
Segítséget kérnék mert a neten már vagy 20 oldalt megnéztem de semmit se találtam.
Van egy Dell Inspiron 1018 mini "" P09T001 típusú "" netbookom, arra lennék kíváncsi, hogy ez a típus hány GB ramot képes kezelni? Mehet bele a 4gb-os vagy csak 2gb-ot képes kezelni ?Ha privátot kapsz, vedd a fáradtságot és válaszolj :))
-
nVIPER
senior tag
Sziasztok, az új vostro laptopokat nézegettem, konkrétan a 3460-asat. Ezekbe lehet msata ssd-t tenni? Köszi a segítséget!
-
vilmaboy
őstag
szerintem is a milyen laptopot vegyek topik lesz a te embered, valamint egy samsung vagy lenovo laptop, amit személy szerint nem javasolok, mert erősen meg kell alkudni mint teljesítményben, mint minőségben, de nyilván ha enyi a keret, akkor ennyiből kell gazdálkodni.
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
vilmaboy
őstag
válasz WongFeiHong #26353 üzenetére
Személy szerint epekedve várom, hogy mire jutsz vele, megoldódik e. dobj majd egy kommentet, hogy mire jutottál.
-
Dell XPS
veterán
Szia,
Ahogy írtad: 120k és csak új, hát ebben a definícióban nem nagyon tudok segíteni Neked. Van egy topic (milyen notebookot vegyek?), ott percenként ezt elemzik, kérdezz rá, ha itt esetleg nincs ajánlat.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
Dell XPS
veterán
válasz WongFeiHong #26353 üzenetére
Ezt még érdemes elolvasnod....[link] IGP, majd DGPU és lesz az még jobb is....
Üdv, Dell XPS
-
WongFeiHong
senior tag
Leszedtem a 304.79-es Verde drivert elöbb, ezzel 8 FPS-ről felment 25-re a menüben I Am Alive-nál, de még ez sem az igazi szerintem.
Megnézem akkor a Dell oldalán, hogy mit ajánlanak, de mostmár legalább jelzi, hogy használja játék alatt a karit.
A válaszokat köszönöm szépen.
-
vilmaboy
őstag
válasz WongFeiHong #26349 üzenetére
Mint felettem szólók is írják... Ne a grafikai kártya gyártójától szedj le drivert... iagz, hogy általában azok a legjobbak, de sok esetben a gyártó a laptop gyártónak saját drivereket írr, amivel jobbak, mitöbb működnek helyesen. Szedj le a lapos gyártójának supportjáról service tag alapján oprendszer specifikus drivert. azzal valszeg jó - jobb lehet. Ha a legfrissebbel nem, akkor az előtte lévővel...
-
Dell XPS
veterán
Mikor tegnap megvetted minden rendben volt vele, (Switchable Graphics) energiagazdálkodás, csak azóta van ahogy frissítettél?
Üdv, Dell XPS
-
SzaboZE
addikt
Az NVidia oldaláról származó driverrel nem biztos hogy jobban jársz. A driver beállításoknál kell lennie beállításnak erre vonatkozóan és az pont nem tartalmazza a delles Intel HD-re vonatkozó részt.
-
WongFeiHong
senior tag
válasz Dell XPS #26348 üzenetére
Nvidia oldaláról letöltöttem a legújjabbat.
Érdekes, hogy van ez az asztali Nvidia jelző, hogy van-e használatban a kártya, és ha van, akkor melyik program használja.
A desktopi órát mutatta, hogy az használja a karit, viszont amikor kikapcsoltam az órát, és benyomtam You Tube-ról egy 1080p-s videot, akkor nem jelezte.
( neten volt video, és csávónak mutatta video alatt hogy használja ) -
Dell XPS
veterán
válasz WongFeiHong #26347 üzenetére
Nem rossz... Akkor átesel a driver problémákon elsőre. A legfrissebb nem mindig válik be, abban reményben hogy jobb lesz a grafikus teljesítmény. Honnan töltött le és hogyan telepítetted?
Üdv, Dell XPS
-
WongFeiHong
senior tag
válasz Dell XPS #26346 üzenetére
Ha letiltom az Intelt, akkor újraindítás után eltűnik az Nvidia is, vezérlőpult sincs. Kis felbontáson indul, mintha nem lenne driver, pedig a legfrissebb van fent.
Most néztem I Am Alive-t, a menüben 8 FPS volt.
Pedig Nvidia vezérlőpultnál átvan állítva elsődlegesre az 525m. -
Dell XPS
veterán
válasz WongFeiHong #26344 üzenetére
NVIDIA Optimus olvasd el...., egyébként le tudod tiltani...
Üdv, Dell XPS
-
FRENK1988
veterán
válasz WongFeiHong #26344 üzenetére
az a gép nem tudja az Optimus technológiát?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Dell XPS
veterán
válasz WongFeiHong #26340 üzenetére
Szia,
Az nVidia vezérlőpultban hozzá lehet rendelni alkalmazásokat, vagy játékokat kizárólag a dedikált kártyához (DGPU) hogy csak azt használja mikor futtatod őket.
Üdv, Dell XPS
-
FRENK1988
veterán
válasz WongFeiHong #26340 üzenetére
Minek tiltanád le? Ha nem kell a power akkor átvált a kis vga-ra h akku időd nőjön. Ha meg kell a vga kraft akkor megint megy az nv vga
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Inspiron 5520-as tulajok segítségét kérném, szürke vagy fehér típus érdekelne. Tudna valaki valósághű képet küldeni nekem, hogy hogyan is néz ki a valóságban. Élőben megnézni nem sikerült eddig, a netes képek meg nem igazán fedik a valóságot. A fedlap árnyalata és a belső felület színe érdekelne, már amennyire egy kép visszaadja... Előre is köszi! Üdv!
-
WongFeiHong
senior tag
Sziasztok! Tegnap lett egy Dell Inspiron N5110 laptopom. Van benne egy intel hd 2000 vga meg egy GeForce GT 525M. Hogy lehetne csak a gt 525-öt használni? Ha letiltom az intelt akkor viszont nem megy a geforce se. Sry a "buta" kérdésért de ez életem első laptopja és őszintén szólva nem vágom ezeket a dolgokat.
-
premete
veterán
válasz Dell XPS #26336 üzenetére
Ennyiből újat nem kap, amit érdemes megvenni. Ez jó lenne, új benne minden (én cseréltem ki az utolsó csavarig).
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
mghltm
addikt
válasz FRENK1988 #26334 üzenetére
itt vannak a 800-asok, mindre 35w-os tdp-t ad meg az intel. ha kell a teljesitmeny, akkor t9300/t9500, de borsos aruk van. atlagos felhasznalasra t6400/t6600 esetleg t8100-at mondanam. fogyasztas csokkentest es hosszabb akkuidot alulfeszelessel is el tudsz erni.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
mghltm
addikt
válasz FRENK1988 #26331 üzenetére
nem kezeli a 800-as ramokat, de a 800-as procikat igen. intel pm/gm965 van benne. nagyon jo gep, egy ssd-tol megtaltosodik
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
ubid
senior tag
Helló!
Valaki tudna ajánlani egy megbízható notebook-ot 120e körül ?
(egyetemre kellene, nem játszani )
-.-
-
FRENK1988
veterán
Üdv uraim!
Nemrég kaptam egy régi/jó D630-at. T7100-as procival, 2x1GB DDR2 667, 80gb HDD, 1440x900-as felbontással.
Kérdezném, hogy a 800-as memóriát kezeli-e a lapos igy alapból? Vagy jobb CPU is kellene hozzá?Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
vilmaboy
őstag
válasz DeathAdder #26326 üzenetére
megy a privi
[ Szerkesztve ]
-
M3xx
tag
válasz decens #26327 üzenetére
Debreceni vagyok, itteni Laptopszalonban épp nem volt. Azt jól tudom, hogy a belső felülete mindnek fekete (ez a méhsejtes)? Még egy fontos dolgot elfelejtettem megkérdezni, akár 5110-re, akár 5520-ra vonatkozóan: távirányító van hozzá? A mostanimhoz van és nagyon sokszor használom filmezésnél, TV-re kötés miatt. Egyébként most már úgy néz ki (véglegesen?), hogy az 5520 marad, szerintem i5-el, 1TB, 8GB-ra bővítve. Ugyanez i7-el már nagyon meghaladná a keretet...
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Egy Dell Vostro 1540-es notebookon szeretném cserélni a kijelzőt (15.6-os fényes kijelző).
Tudtok ajánlani valakit, vagy olyan helyet ahol jó áron beszerezhető esetleg?
(fizikai sérülés érte, ezért nem tudom garanciáztatni)
-
SzaboZE
addikt
Az 5110 billentyűzet semmiben sem különbözik a többi billentyűzettől, mindössze annyiban, hogy beletettek egy réteget a billentyűk köré, ami eltakarja a réseket. Ugyanaz van a gombok alatt, mint a nem "szigetes" társainál.
-
M3xx
tag
Még egy kis segítségre lenne szükségem. Egyik dolog, hogy az 5520-asból kapható-e nálunk fekete kivitel, mert én nem találok?! A másik, ha jól látom, csak 4 db 3.0-ás USB port van a gépben. Megmondom őszintén, nem használtam még ezt az újfajta portot, gyakorlatban ez mit jelent? Régi 2.0-ás hogyan csatlakoztatható? Vagy fizikailag megegyezik a régivel?
Szerk: [link]
0:26-tól úgy látszik, mintha teljesen ugyanaz lenne a dolog a billel, mint az 5110-nél...
[ Szerkesztve ]
-
M3xx
tag
Köszönöm a hozzászólásokat és tapasztaltatokat. Ma megnézegettem élőben is az 5110-est, 5520-as sajnos nem volt egyik helyen sem. Sajnos tény, hogy a billentyűzettel vannak problémák, nem mondom, hogy nem használható és akár zavaró lenne, csak a 4 éves 1525-ös Inspironom is jobban a helyén van, szóval rossz irányba váltani zavaró lenne... Ezen kívül még mindig ez tetszik a legjobban, illetve próbáltak rábeszélni a 5520asra, csak ez picit többe lenne hasonló tudással, na meg nincs is fekete, és az a kis bill a nagy felület közepén is kicsit fura, olyan retro feelinges. Nézelődök továbbra is, aztán meg látjuk mi lesz, de köszönöm mindenkinek a segítséget, majd jelzek a végkifejletről!
-
Dell XPS
veterán
válasz K Norbi #26314 üzenetére
Mindegy milyen notit veszel játékra!, .. jobb lett volna ha veszek 85 ért egy X Box 360 ast, meg egy kisebb tudásu inspiront, szóval amire nekem kell arra bőségesen elég..
Azt gondolom hogy Te ragadtad ki a pro-kontra vélemények, és tapasztalatok lényeget! Meg aki természetesen karbantartja, odafigyel a gépére megelőzve a melegedési problémákat.....
Üdv, Dell XPS
-
CsumiRudi
csendes tag
Sziasztok!
Dell Inspiron 1545 típusú laptop billentyűzetén csak a SPACE, a DELETE és az ALT lenyomásával a jeleket írja.
Billentyűzet csere?
Előre is kössz!
-
subidu
tag
Van egy ismerősöm más országból, délebbről, inspiront vett a duty free shopban, 125-ért, i5-ös procival. Azt mondja, hogy az ilyen gép ha náluk elromlik, eldobják és vesznek másikat. Tudja, hogy rossz, de neki bőven elég arra, amire kell. Ha bedöglik vesz egy újjat.
Ilyen szempontból, ár-érték arányt nézve, ez tűnik a legjobb választású gépnek.
ThinkPad X230, Dell XPS M1530, NIKON D90, Nikon D750, Nikon 18-105/F3.5-5.6 AF-S DX ED VR, Nikon 35mm/1.8G AF-S DX, Nikon 50mm/1.4G AF-S, Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR, Nikon 70-200mm f/4G ED VR
-
foxxmotor
tag
Szerintem nem olyan nagy gond ez a hűtés, ha az ember kb 2 havonta kifujatja kicsit levegőel. Nem mondom, hogy nincs ennél jobb hűtés, csak szerintem kicsit túl nagy a negatív vízhangja.
Volt nekem egy asus netbookom egy atom 330 -as procival ami szimplán netezés közben 72 fokosra melegedett. Ezzel szemben most itt van ez az inspiron ami i7 -es procival netezés közben stabilan 56 fokos... És azért a két proci teljesítményét összehasonlítani sem lehet. És az ominózus asus laptopot mindenhol csak dícsérték, szóval...
Na nem mondom, abban igazad van, hogy nem épp egy fagyos jószág, de a melegedése szerintem éppen hogy csak átlag fölötti (kategóriájában). -
K Norbi
addikt
Helló! nekem egy N 5110 esem van i7 es, én megvagyok elégedve vele, nincs vele semmi gond, mikor megvettem játékra vettem! aztán rájöttem hogy egy asztalihoz köze nem lesz soha! mindegy milyen notit veszel játékra! most már ráuntan, már nem játszok.. jobb lett volna ha veszek 85 ért egy X Box 360 ast, meg egy kisebb tudásu inspiront, szóval amire nekem kell arra bőségesen elég.. még sok is.. persze egy Latitude biztos jobb! de attól függ mire fogod használni! nekem nem éri meg a a Vostro meg Latitude az árát! mert szörnyen drága! De tudod jól hogy 3 év mulva a mostani Inspironok meg ezek a 300 400 ezres gépek hol lesznek? SEHOL őrületes tempóban halad a számítástechnika! No meg hát a Gyártók se hülyék kivan ez találva.. 4 év és széthullik a KATONAI 500 ezer forintos is! manapság már nincs ilyen hogy strapabíró! megbízható! időt álló! minden hulladék selejt!
[ Szerkesztve ]
-
decens
tag
látom, kicsit elbizonytalanítottak téged a laptop topikban írottak.
én amondó vagyok, hogy nyilván nem lehet elmenni azok szavai mellett, akik nagy tömegben kezelik ezeket a gépeket (pl. kereskedők vagy rendszergazdák), de jó ha tisztában vagy az egyszeri juzerek véleményével is.én odaát már többször hangot adtam a saját tapasztalataimnak - még egyszer hangsúlyozom, ez nem vélemény, hanem tapasztalat - de nem akarok nagyon lándzsát törni az inspirionok mellett sem, mert lehet, hogy egyszerűen csak szerencsém volt.
így azt tudom mondani neked, hogy a helyzet koránt sem olyan rossz, mint ahogy sokan állítják. nagy divat lett beszúrogatni azt a trinátos jópofa képet minden dell után érdeklődő posztra, de kíváncsi lennék, hogy ezek közül a srácok közül ki az, aki napi szinten is használt 5110-est.mert én igen: bő egy éve van meg (i5, 4gb ram, 525 nvidia) és napi használatban van, munkára, tehát nem is 1-2 órát pörög. párom grafikus, én építész, szóval nem vördekszelben prüntyögünk, izzasztjuk a vasat, és egyáltalán nem tapasztaltuk, hogy olyan "hűdenagyon" forrósodna a gép, meg szendvicssütés így-meg-úgy... kopásnak nyoma sincs, pedig külső bill.-el ritkán használjuk. egyébként a billentyűzete kimondottan kényelmes nekem, de ez egyénenként változó, hiszen kéz és ujjméret függvénye is, szóval tök szubjektív. hullámzik a billentyűzet alatti takarópanel, valóban, de hozzáteszem, hogy észre sem vettem addig, amíg az ominózus plakáton nem olvastam.
egyébként pedig kimondottan halk működésű a gép, amit én igen nagyra értékelek. (egy toshiba l750-től váltam meg egy hónapja azért, mert iszonyú hangosan fújtatta kifelé a levegőt, és nem tudtam fél év alatt sem megszokni. pedig próbáltam.)nagyjából ennyit tudok most hozzátenni ehhez a polémiához. de azt is aláírom, hogy ez nem feltétlenül tekinthető reprezentatív mintának. hiszen csak 1 gépről van szó.
egyelőre.
ugyanis épp egy pár napja érkezett meg hozzám az utód, egy 5520 (i5 ivy, 8gb, ati7670m). az első benyomásaim erről a gépről is abszolút pozitívak, de egyelőre nem akarom nagy pofával világgá kürtölni, majd ha már több tapasztalat lesz vele.kézcsókom.
-
MODERÁTOR
válasz foxxmotor #26311 üzenetére
kb az első évben én is elégedett voltam, amíg a gép nem porosodott be ami természetesen elkerülhetetlen.
Ezek után jöttek a gondok, hogy egyszerűen egy HD film nézése közben a gép hirtelen leállt. (I3-as procival)
Mivel garanciás volt így nem szívesen szedtem szét, inkább megváltam tőle.
Utána is olvastam a problémának és nagyon sokan panaszkodtak rá, visszavitték garanciába, ahol alaplapot, hűtés stb. cseréltek.
Ezt a procedúrát elkerülve adtam el, és vettem az aláírásomban szereplő Vostrot, melyet most is nagy megelégedettséggel használok.20 éve a Prohardveren
-
foxxmotor
tag
Szerintem a billentyűzete nem vészes, de legalább is nem kiugróan rosz, szerintem átlagos, pedig már megfordult pár gép a kezem alatt. Az enyémbe i7 -es proci van és még sose melegedett túl. Igaz játék közben felmegy akár 90 fokig is, de kit érdekel? A laptop felülete nem kiemelkedően magas hőmérsékletű. Mivel az inspiron -tól följebb lévő kategóriák drágábbak is, ezért megfontolandó, hogy mért ad pénzt az ember. Én csak ajánlani tudom a gépet.
-
Dell XPS
veterán
Szia,
Pont ahogy írod, én is nagyon szerettem az Inspiron-kat, de már sajnos nem olyan mint régen. Szerintem valami mást kellene, de majd a többiek is elmondják a véleményüket.
Szerk: Egyébként olvass bele a fórum felső hozzászólásaiba, az is segít a választásban.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Inspiron n5110 tulajok véleményére lennék kíváncsi, hogy tényleg ennyire vészes a helyzet, mint ahogy olvasható? Hullámzó billentyűzet, recsegő ház, kopás, melegedés? i5 vagy i7-el szemeltem ki a kicsikét. Jelenleg 1525-ös Inspironom van, nagyon szeretem, csere előtt állok, de ezek a visszhangok nagyon elrémítettek.
-
Skizz
addikt
Hali
D600-as notiba belemegy ez?
-
csdm
senior tag
Illetve még corsair force 3 GT 120 jönne szóba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Interactive Brokers társalgó
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Hardcore café
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Asus GL503VS Scar Edition Szinte asztali teljesítményű kártyával!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Nagyon száp allapotú Lenovo laptop, játékra is
- HP EliteBook 850 G7 10.gen i5, 15,6" FHD IPS 16GB I 512GB SSD I gyönyörű állapot
- Laptop töltő Eladó 19V 3.95A 75W Csatlakozó: 5,5 mm X 2,5 mm
- Acer Aspire A717 - 17.3" FHD IPS / i7-7700HQ / 16Gb DDR4 / ÚJNVME+HDD / nVidia GTX 1050 Ti 4Gb
- Új Lenovo USB-C to Ethernet adapter , USB-C LAN adapter laptopokhoz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest