- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Bemutatta a világ legvékonyabb LPDDR5X memóriáját a Micron
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
foxxmotor #27057 üzenetére
Kis Asus 1201N notim nekem is volt, de jó is volt az akkor, de nem emlékszem hány fok lehetett már szegény...
Hát 85/90 fok még bele fér éppen. Múltkor egyik ismerősöm kérdezte hogy mitől van az hogy a gép 1 óra múlva magától kikapcsol? Kérdeztem milyen géped van, válasz: Dell inspiron N5010....
Amúgy nekem eddig a notik közül az Elitebook jött be a legjobban, van egy 8530W-m, olyan tűéles képe van hogy bepisilés.
Viszont kaptam nemrég céges gépet (Latitude E5520-ast), és voltak a HP-val apróbb hibák (touchpad kopás, vinyó szektor hiba stb), és beadtam gariba, hogy eladás előtt csinálják meg. Na most itt jön a zökkenő amiért hányingerem van már a HP-tól is... Ma van a 40. napja hogy nincs kész...Állítólag 3x kaptak hibás alkatrészt a gyárból, na most ennek a gépnek az új ára amit a számla is igazol majdnem 400 ezer forint, és ilyet megcsinálhatnak....Már vizsgálat alatt van az ügyem, ha péntekig nincs kéz megyek a fogyasztóvédelemhez. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
foxxmotor #27052 üzenetére
Én informatikában dolgozom, nekem is rengeteg gépem volt már ~30 db nekem is kb, szervizeltem is, de adott áron biztos nem ajánlanám azt, van tőle jobb vétel is. Tényleg anyaghasználata nagyon gyenge, billentyűzet süpped, illetve az i7-es változat annyira túlmelegszik, hogy egy idő után állandóan leáll a gép. Ha ezeket nem vetted észre akkor a tiéd tényleg kivételes eset, mert ezek pedig általános problémák náluk. 150 ezerért meg pl Y570-est vennék most, bár ez attól függ mire használnám, vannak alternatívák...
Itt pedig nem arról van szó hogy az Asus jobb, vagy tegyük fel más márka...Asusban is pl a "K" szériát hanyagolnám...Szóval a lényeg az hogy a Dell az egyik legjobb márka szinte, de sajnos ez az N5010/N5510, és nagyobb változatai nagyon nem jól sikerültek. Viszont ebből hibából tanulva nézd meg pl a 7520-as úgy ráncba kapták, hogy 190 ezer körül ha játékra keres valakit most véleményem szerint az a best buy.
Acer/Pakard B. meg nekem se kell bematatni, mert a márkák legalja...Most úgy próbálnak a vevők közelébe férkőzni még jobban, hogy október 1.-től felemelték a garanciaidőt 1 évről 2-3 évre...
Többi márkáról is rizsázhatnék de tényleg felesleges, mert nem is ez a lényeg. Nem akarlak én meggyőzni, ha szerinted jó, és megéri használtan akár ilyet venni ám legyen, nekem a tapasztalataim, és a visszajelzéseim alapján nem ez a véleményem. -
SzaboZE
addikt
válasz
foxxmotor #27052 üzenetére
Sokat számít, hogy mennyire vigyáznak rá. Aki tud vele bánni és óvja, annak tényleg nincsenek gondjai vele. A baj ott kezdődik, hogy sokan úgy veszik meg, mint kőműves az autót, hogy erős konfig, annak mindent ki kell bírnia. A hűtő koszolódás sajnos tipus hiba, de rendszeres kifújással az sem okoz gondot, százalékosan elenyésző az, aki nem tud együtt létezni vele. Arról nem beszélve, hogy itt a fórumon van mondjuk 10 embernek N5110-e, miközben tízezres nagyságrendű eladásról van szó. Mivel mi látjuk a szervíz oldalát, mondhatjuk, hogy ha napi 1-2 meghal mondjuk a 10000 darabból, az nem téma.
-
válasz
foxxmotor #26311 üzenetére
kb az első évben én is elégedett voltam, amíg a gép nem porosodott be ami természetesen elkerülhetetlen.
Ezek után jöttek a gondok, hogy egyszerűen egy HD film nézése közben a gép hirtelen leállt. (I3-as procival)
Mivel garanciás volt így nem szívesen szedtem szét, inkább megváltam tőle.
Utána is olvastam a problémának és nagyon sokan panaszkodtak rá, visszavitték garanciába, ahol alaplapot, hűtés stb. cseréltek.
Ezt a procedúrát elkerülve adtam el, és vettem az aláírásomban szereplő Vostrot, melyet most is nagy megelégedettséggel használok. -
wanted5
őstag
válasz
foxxmotor #26188 üzenetére
Hiába mondom hogy pl 70 fok felett már nem jó (hasraütés), mikor ugyis 100% hogy túl fogja lépni. Tudsz vele vmit csinálni? nem, ezek már csak ilyenek
Még az én 300k-s gépem is felmegy 90 fokra (igaz ebben a hőségben), i5-el, most ha normális, ha nem, nem tudok vele mit kezdeni, hűtő van alatta, belül tiszta, ennyi...
ha gariidőn belül elromlik akkor úgyis cserélik, ha meg azon túl, akkor addigra ezek a gépek már őskövületnek fognak számítani amit úgyis csak lecserélsz... -
kiskaktusz
addikt
válasz
foxxmotor #26182 üzenetére
A hírhedten melegedős i7 s a hírhedten rossz hűtéssel rendelkező új inspiron széri találkozása nem a legoptimálisabb egy notebokk esetén, pláne nem, ha még a dedikált vga-t is tuningolni akarod, ami még több hőt termel..
Kergesd meg egy kicst aidával úgy 20 percig, aztán csodálkozz rá, hogy radiátort vettél..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- Medence topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bemutatta a világ legvékonyabb LPDDR5X memóriáját a Micron
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming FX505DT
- ALKALMI VÉTEL : AORUS GAMER laptop /// 17" 2K 240 HZ /// i7 13700H /// 16GB DDR5 /// RTX 4070 8GB
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Lenovo Thinkpad P1 15,6" CORE I7-8850H 2.60GH- 32Gb ram - Nvidia P2000 vga
- Pavilion 15-ec2167ng 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest